|
|
#4921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
Cytat:
![]() Cytat:
U nas tak jak u Bird nie ma zapisów tylko w tym samym dniu się rejestruje. Pchaj się tam z tym brzuszkiem! Cytat:
Ja się przebudzilam ale żadnych planów poza wyjściem do sklepu nie mam na dziś wiec sprobuje jeszcze z godzinkę pospać a co!
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaległam i chyba prędko z łóżka nie wyjdę
![]() czekam na wypłatę
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym poleżała ale nie da rady.. chłopaki za to moje łóżko okupują i bajkę oglądają..
BIRD ja też czekam choć i tak w tym miesiącu pewnie nic nie zamówię..
|
#4924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej ja też już pomykam z pół godz, koszulę dla Męża uprasowalam bo niespodziewane spotkanie ma i już się nie kładę. Muszę coś zjeść i psa wyprowadzić bo M nie zdążył, a potem zamierzam poprzesadzać kwiaty
tylko doniczki do osłonek muszę dokupić![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Ty masz jakieś typy wózków? Bo chyba też jeszcze nie macieCytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Zbieram narazie głosy potem napiszę mój typ
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLA ja dla mnie 3 z tych trzech choć jak dla mnie to wszystkie są za smutne te wózki.. ja mam mieszany szary z zielonym.
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koperco Ty bralas ZZOprzy poprzednim porodzie? A teraz planujesz? Jade do miasta poogladac lozeczka
|
|
|
|
|
#4927 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
światła, harmider, tańce- wszystko zależy od tego jakie jest dziecko. Niektórym nie przeszkadza głośna muzyka do spania Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już nie śpie ale w nocy budziłam się co chwile bo mnie brzuch bolał (pod żeberkiem) a jak już usnęłam to mnie mój Młody budził wołaniem. Coś mu sie w głowę stało i wołał mnie że mnie kocha albo poprostu wołał dopóki się nie odezwałam "co?" dostawałam odpowiedź "a nic."-nosz ja pitole. Ale że Młody zostaje to sobie już nie pośpie.. dziś znów mam zamiar wiecej lezec-zobaczymy co będzie;] ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Boje się igły w kręgosłup. No i mam nadzieję, że tak jak mówią że 2gi poród i łątwiejszy i szybszy (ale wiem że to nie reguła, więc..)
|
||||||
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam moje łupy
![]() 4 pierwsze fotki to wszystko z Pepco a na ostatniej bodziaki i półspiochy z Zary, ręczniczek kąpielowy pepcowy
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
KOPERCO no ja liczę że ten będzie równie przyjemny co drugi
i oby tak było..MADZIXX super zakupy!
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No troszke smutne, podobają mi się jeszcze takie z żywszych jak w załączniku - ten fiolet szczególnie, ale to już inna firma a z tamtej te brązowe wstawki mnie urzekły ![]() Cytat:
ja już jakoś dawno nic nie kupowałam Ekstra kocyki i pieluszki
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA to już bym ten fiolet brała bo mi się podoba
ale żółtego nie bo wszystkie owady będą leciały..
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to nie mamy konkretnych typów, muszę się przejechać do sklepu z wózkami jeszcze raz
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix gratki remonciku
i wpqdam na nalesniki chox ixh nie przelkne..i zakuly mega wypas!Bird smacznego sniadanka Gosiu pani doktor mnie przyjela jako druga-od razu jak dostala moja karte matko wspolczuje Ci:-(Black o to bedzie paczka. Haniu u nas sa zapisy i termin mialabym na piatek ale Pani doktor jest niesamowita i goraczkujacych zawsze przyjmuje w tym sqmym dniu Violka no ambitnie kwiatki przesadzac ![]() Mi wszystkie padaja teraz bo je totalnie olalalm. Przyjela mnie jako druga pacjentke-od razu jak moja karte dostala. Mam narazie spray do nosa i wode morska do gardla i paracetamol i jak nie przejdzie do konca tyg to zglosic sie po antybiotyk. No i mam lezec. Mowi ze za dwa dni powinnam juz ladnie jesc a nie tylko dwa jogurty i banana. M kupil tak wypasiony telewizor ze masakra. Moge nawet gdy on gra na ps3 podlaczyc sie z telefonu do tv i ogladac tv w telefonie:O ocsywiscie youtubka tez w tv bede juz tylko ogladac seriale-bo moge wpisac normalnie strone internetowa i mi wchodzi. O mamo naprawde dla mnie to przelom,bo mielismy wczesniej 19 calowy monitor z tunerem tv
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda fot nie widze, ale mi sie bardziej stonowane kolory podobają wózków. Jak widze jakieś fiolety, róże to sie strasznie mi sie nie podobają. A najbardziej zielone i żółte sa fe dla mnie. Ale ja ogolnie nie lubię zieleni, chyba ze w formie roślin to mi nie przeszkadza :-P
No ale gusta sa różne i dlatego nie jest nudno
|
#4935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile kosztował ręcznik kąpielowe z Pepco i jaki ma wymiar? ![]() Cytat:
![]() to cóż to za cudo kupił? ![]() a ja właśnie kupiłam parę ciuszków na all zaraz Wam pokażę
|
||
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Viola-ten fioletowy tez jest niezly
lubie bardzo fiolet![]() A w sumie to na szaroscie sie nastawilam albo jakis inny stonowany kolorek ![]() Jak dojdzie Twoj kocyk to czekam na relacje ![]() Sonia-zapraszam na nalesniki, z Twojego przepisu zreszta robie tego na placuszki![]() I kuruj sie zdrowka
|
#4937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do jaskrawych lecą owady? czy tylko do żółtychCytat:
![]() Cytat:
muszę hiCytat:
zależy od wózka odcieniu modelu
|
|
#4938 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Młody spal ok, rano też w porządku to zdecydowałam ze jedzie do przedszkola (okazało sie ze tatuś mu wczoraj obiecał ze jak grzecznie zaśnie to nie pójdzie, nosz ku.. jakby przedszkole to była kara, obiecał tak bo mówiłam, ze chyba w domu przetrzymam go do wtorku). Rano ok, jak jechaliśmy do przedszkola to z nosa zaczęło lecieć, w końcu sie chyba odetkał, ech i teraz mam takie wyrzuty sumienia że szok. Zawsze muszę sie czymś martwić. Czuję się winna, ze go zawiozłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
400GHz odswiezanie.. 2600 zaplacil ![]() Cytat:
![]() Oo te placuszki z tego przepisu tez bym zjadla Cytat:
|
|||
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oo pokazuj ciuszki
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Majka no wscieklabym sie! On ma sie uczyc ze szkola to przyjemnosc a nie kara! Potem bedzie eeszcze wagarowal bo tatus mu kiedys pozwalal:O
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
1. Sukienka 5,50 zł
2. zestaw 3 x body - 5,00 zł 3. zestaw 3 x body - 2,50 zł 4. Komplet - 1,00 zł 5. zestaw 1 pajac i 2 śpiochy - 5,50 zł 6. sukienka 5,00 zł RAZEM z przesyłką: 35,50zł
|
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas sypie, chyba pierwszy raz tak mocno tej zimy, śnieżna kraina nam się robi
![]() Majka dzięki za głos ![]() Flightless fajne ciuszki Apropo roztrzepania przyszedł mój odkurzacz ręczny i okazało się że ma zasilanie tylko samochodowe hehe i muszę zwrócić cholerka i kolejnego szukać buuu
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-02-09 o 10:12 |
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam niedawno dziewczynę z wózkiem taki mocny róż aż jaskrawy - masakra jak dla mnie. W ogóle mi sie nie podoba kolor różowy na wózku. Ciemny fiolet ok ale jak dla mnie dla dziewczynki a dla chłopca juz nie
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszalał ![]() swoją drogą mógł szkoda, że się w styczniu nie zdecydował - wtedy ekstra wprzedaże był
|
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chodzi o to ze nigdy wczesniej nie mówię ze nie pójdzie jak nie jestem pewna. Tż mówiłam ze chyba zostawimy go w domu. Tatuś tak powiedział bo byl pewny że nie idzie i wszystko byłoby nawet ok gdyby nie powiedziane w sensie nagrody nie pójdzie do przedszkola jak ładnie i szybko zaśnie
|
|
#4949 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja od 8 już nie śpie , Tż pojechał do pracy a ja oglądam DDTV
![]() Zapomniałam się pochwalić że od soboty zaczęłam 34 tydz Śniadanko zjedzone kanapeczki z pasztecikiem pomidorowym
|
#4950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no wlasnie. Chodzi o te "nagrody" tatusia. Faceci to czasem nie kumaja nic Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

choć i tak w tym miesiącu pewnie nic nie zamówię..

i wpqdam na nalesniki chox ixh nie przelkne..i zakuly mega wypas!