Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-09, 15:32   #151
EdithS
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

DebraM śliczne fotki
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:33   #152
nouvelle2
Zakorzenienie

Tak bardzo chciałabym pojechać do tej galerii i ominąć tam maca.... ale pewnie jak zobaczę magiczne M, to moja silna wola pójdzie się ..... no i torbę musze dziś koniecznie spakować, bo zostaje teraz na tydzień sama z moim tata. A o ile moja mama w nagłej sytuacji, potrafiła by mnie perfekcyjnie spakować, tak z moim ojcem mogło by być ciekawie on chyba nawet nie do końca wie, że do szpitala trzeba mieć jakakolwiek torbę

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:34   #153
nusiekowa
Wtajemniczenie

Debra ale ładne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2015-02-09, 15:34   #154
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
J
A jeszcze chciałam się pochwalić, bo w dniu dzisiejszym doleżałam ciążę. Byłam przez 14 tygpdni leżenia z powodu skracającej się szyjki PRZEKONANA, że nigdy nie będę mogłą tego powiedzieć/napisać, ale jednak los okazał się łaskawszy Od dziś mój synuś ma wolną rękę jesli chodzi o wyjście na świat. Choć wolałabym, żeby chociaż rozpoczął wędrówkę popołudniu, gdy mąż jest w domu
wielkie brawa
Stary 2015-02-09, 15:34   #155
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Denerwuje mnie tylko, że wśród znajomych bliższych lub dalszych zawsze chce dać wszystkim do zrozumienia, że "żona ma dobrze, bo może się pobyczyć i nic nie musi robić". A ja kiedyś widząc panią przez okno płakałam z zazdrości, że nie mogę iść na spacer ;p I w ogóle ja jestem z siebie dumna, że tyle wytrzymałam, od 3 listopada! Ale mi dał wolną rękę na wydanie kupy kasy na sesję zdjęciową brzucha w nagrodę, więc chyba coś tam docenia
pokażesz efekty sesji?
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:35   #156
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja w nowym watku i w 38tc !! takze oficjalnie mogę juz rodzić
Naprawdę, tak lecicie szybko z pisaniem, ze kilka razy dziennie musze nadrabiac
Moj Tz powiedzial ze kupi mi kwiaty i malutkiej taki maly bukiecik a dodatkowym prezentem ma być lustrzanka, bo mam zwykla cyfrowke, ktora robi kiepskue zdjęcia, a chce zeby malutka miała ladne pamiątki
za 38 tc
a lustrzanka ooo to jest dobry prezent też bym chciała, ale niestety nasza sytuacja finansowa narazie nam na to nie pozwoli pozostało cieszyć się z obiecanych róż
Stary 2015-02-09, 15:36   #157
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

My wczoraj zrobiliśmy sobie mini sesję sami Mini, bo tylko dwa zdjęcia

ale piękne!!!
Stary 2015-02-09, 15:41   #158
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja też przebieram się zanim TŻ z pracy przyjeżdża, żeby chociaż pozory zachować hahaha

Sprzedaję suknię ślubną, ma któraś chęć??

ja musze swoja w koncu sprzedac ale najpierw zaniesc do czyszczenia

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Masakra dziewczyny jak mi niedobrze.mdli mnie młody się wygina w brzuchu ani leżeć ani stać. Dziś idę z odwiedzinami do kolegi bo mu się 3 tyg emu urodził synuś. Co mu kupić podpoiwedzcie...
jak sama wiesz na poczatek wszystko napewno beda miec jak my przyszle mamusie szalejace na zakupach moze jakis ladny komplet ubrania na wiekszy rozmiar na pozniej na pol roku np?

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witam sie z Wami po weekendzie i w nowym watku
Wybaczcie, ze znow Was nie bede cytowac, ale mam 1/3 poprzedniego watku do nadrobienia MaPocieszam sie, ze juz za 2 tygodnie ulegnie to gruntownej zmianie, bo wkoncu skoncze prace i bede miala czas z Wami sobie pisac
U nas ok, oczywiscie wciaz jestesmy w dwupaku, w zeszltym tygodniu spotkala mnie mila niespodzianka, kiedy kobity z pracy zorganizowaly dla mnie niespodzianke-baby shower Bylysmy w restauracji, byly gry, zabawy, prezenty i super atmosfera No i bylam mega zaskoczona, kiedy sie okazalo, ze TZ wiedzial o tym od 6 tygodni i ustalal z babkami szczegoly imprezy, a mi nie wyjawil ani slowka

W piatek po pracy pojechalismy na IP, bo nie czulam ruchow malutkiej od rana, ale w poczekalni nagle zaczela sie ruszac Podlaczyli mnie jednak do ktg i wszystko jest ok

W weekend skonczylam malowac regal do pokoju malej i jestem mega zadowolona z efektu Pochwale sie zdjeciem jak tylko pokoik bedzie gotowy

A co do kacikow- dziewcyzny- jestem pod wrazeniem, piekne macie krolestwa dla swoich dzieciatek Tez juz bym chciala miec swoje gotowe, ale troche pracy nas ejszcze czeka...

Kiedy juz skoncze prace- przylatuja do mnie mama z siostra, strasznie sie juz ich nie moge doczekac, tak rzadko sie widujemy, a mama nigdy jeszcze u mnie nie byla, choc mieszkam w UK od ponad 10 lat...

Ewka5891- jak wizyta? mam nadzieje, ze dzieciaczek rosnie sobie jak nalezy

uwazaj na siebie kochana i juz sie nie przemeczaj
ale TZ kochany i kolezanki malutka pewnie sobie spala ale uslyszala ze na ktg idzie to sie zbudzila hihi
ja nie widzialam mojej rodziny juz kilka lat od kiedy wyjechalam dopiero od dwoch lat widze sie z mama i siostra, bo mieszkaja kilka godzin tylko ode mnie wiec wiem co czujesz

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
JoaMoro gratulacje doleżanej ciąży!!

crystal25 kwitnąca mamusia ślicznie. Jesteś tak podobna do mojej koleżanki, że zapewne bym Was pomyliła

A ja miałam dziś niesamowicie miłą sytuację na poczcie. Pojechałam z TŻ i jeszcze śmiałam się, że mam przeczucie, że dziś będzie malutko osób.
Wchodzimy, a tam kolejka, jak zapewne w każdy poniedziałek

Za nami stanęła kobieta, która od razu zgadała o mojej ciąży, temat podchwyciło kilka osób przede mną, aż dotarło na początek kolejki i kobieta z samego przodu woła mnie, że mogę iść przed nią. W tym czasie TŻ brylował w towarzystwie kolejki, plotkowali sobie o czymś, śmiechy chichy.
Na wyjście czułam, że jesteśmy wszyscy jakimiś starymi kumplami

Szybkie zakupy na obiad i byczę się już w domku.
A jaka piękna pogoda
Słoneczko, cieplutko, bajka!!!!

dziekuje mam kogos podobnego Myslalam ze nie ma takiej drugiej zolzy na swiecie jak ja hihi
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:47   #159
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo

Witam się w nowym wąteczku

Crystal, ślicznie wyglądałaś

Anetka, zdjęcia Twojego brzuszka jak zwykle cudowne

slicznie Musze w koncu TZ pogonic do zdiec

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Tak bardzo chciałabym pojechać do tej galerii i ominąć tam maca.... ale pewnie jak zobaczę magiczne M, to moja silna wola pójdzie się ..... no i torbę musze dziś koniecznie spakować, bo zostaje teraz na tydzień sama z moim tata. A o ile moja mama w nagłej sytuacji, potrafiła by mnie perfekcyjnie spakować, tak z moim ojcem mogło by być ciekawie on chyba nawet nie do końca wie, że do szpitala trzeba mieć jakakolwiek torbę
Mc smiec smacznego! wolno ci jedz jedz

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Mój mąż też się bardzo stara. Właściwie to robił przez 3 miesiące wszystko. Z ciuszkami pomogła nam moja mama. I jasne, że mam poczucie, że czasem posprzątałabym cos lepiej, ale widzę, że on po prostu czasem nie miał czasu już więcej.

Denerwuje mnie tylko, że wśród znajomych bliższych lub dalszych zawsze chce dać wszystkim do zrozumienia, że "żona ma dobrze, bo może się pobyczyć i nic nie musi robić". A ja kiedyś widząc panią przez okno płakałam z zazdrości, że nie mogę iść na spacer ;p I w ogóle ja jestem z siebie dumna, że tyle wytrzymałam, od 3 listopada! Ale mi dał wolną rękę na wydanie kupy kasy na sesję zdjęciową brzucha w nagrodę, więc chyba coś tam docenia

Ja też nie chcę błyskotek ani kwiatków!!! Mam tylko życzenia jedzeniowe I ta lista co jakiś czas kompletnie się zmienia. Kiedyś marzyłam o bajaderce, a teraz o pizzy i jakiejś drożdżówce i naleśniku z dżemem...

czekamy na zdiecia zapisz wszystko na tej liscie nic nie skreslaj a TZ niech kupuje wszystko jak leci
a twoj TZ to pewnie troche zazdrosny jest , wie ze musisz wypoczywac malo chodzic itd, no ale sam fakt, ze teraz to on sie zajmuje wszystkim i jest z tego dumny a moj TZ jak cos zrobi w domu, to pol dnia sie do mnie cieszy ze to zrobil jak by to bylo jakies wow ehh faceci..... hahahahahahahahahaha
Stary 2015-02-09, 15:47   #160
irish cream
Raczkowanie

Cytat:
Witam sie i ja w nowym watku i w 38tc !! takze oficjalnie mogę juz rodzić
Naprawdę, tak lecicie szybko z pisaniem, ze kilka razy dziennie musze nadrabiac
Moj Tz powiedzial ze kupi mi kwiaty i malutkiej taki maly bukiecik a dodatkowym prezentem ma być lustrzanka, bo mam zwykla cyfrowke, ktora robi kiepskue zdjęcia, a chce zeby malutka miała ladne pamiątki
ja jutro zaczynam 38tc, tylko nie wiem czy już mogłabym rodzić, bo to jest 37t0d czy to już jest bezpieczny poród? Czy dopiero 38t0d w każdym bądź razie gratki za 38tc
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:49   #161
crystal25
Zakorzenienie

Musze to napisac zjadlam 2 paczki z lidla pyszne byly a jak wroci TZ zrobie deser lodowy z owocami sosem czekoladowym rurkami i bita smietana ;P a na kolacje kebaba zrobie
Stary 2015-02-09, 15:51   #162
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Ja przykrywałam kocykiem, pościel zupełnie się nie sprawdziła. Natomiast waham się co do rożka, skoro tak polecany do ciasnego opatulania jest, najwyżej za kocyk będzie robił
moim zdaniem rożek to zbędny wydatek bo na jakieś dwa pierwsze tygodnie tylko, równie dobrze można kocykiem ładnie opatulić, jeśli chcesz żeby było w takim "kokonie" to można wstążeczke doszyć i zawiązać na oniec i masz taki niby rożek

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:

Ja byłam jakoś w tamtym tygodniu w Tesco i stałam w tej kasie uprzywilejowanej, oczywiście ze 4 osoby przede mną ale nikt nie przepuścił mnie, a ja się nie upominałam. Przede mną była babka, tak z 60 lat na oko miała, wycofała się i widziałam że latała od kasy do kasy co by szybciej być. I po jakiś 3 minutach wraca i się pcha przede mnie z wypchanym wózkiem krzycząc że tu stała, a u mnie raptem 5 rzeczy na krzyż. Wkur...a mnie strasznie i obudził się we mnie okropny cham bo jej powiedziałam, że się stoi w miejscu a nie lata jak perszing z wywieszonym jęzorem i że to kasa dla matek z dziećmi i ciężarnych, to niech teraz stoi jak miała czas tak biegać.
też czasami mam ochotę tak odpowiedzieć , ale chyba ciąża mnie na tyle zmieniła, że odpuszczam i tylko patrzę na takich ludzi z politowaniem
Stary 2015-02-09, 15:52   #163
papalinka83
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja już po wizycie. Mały ułożył się główkowo Waży 2700 i główkę ma cały czas 3 tygodnie większą Podobno widać jakieś wodniaki na jądrach, nie wiem, co to, ale powiedziała ginka, że do miesiąca po porodzie zazwyczaj znikają i aby się nie przejmować tym, więc chyba nawet nic nie czytam. Szyjkę mam tylko minimalnie krótszą niż poprzednio, powiedziała, że jej zdaniem jeszcze te 2 tygodnie powinnam wytrzymać. Potem mam odstawić wszystkie leki. Także dobre wiadomości

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:54   #164
irish cream
Raczkowanie

Cytat:
ja mam do maca 15km, wiec mogę sobie tylko pomarzyć o mcwrap o mcflurry chyba ide zrobić sobie frytki z tego wszystkiego!
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 15:57   #165
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już po wizycie. Mały ułożył się główkowo Waży 2700 i główkę ma cały czas 3 tygodnie większą Podobno widać jakieś wodniaki na jądrach, nie wiem, co to, ale powiedziała ginka, że do miesiąca po porodzie zazwyczaj znikają i aby się nie przejmować tym, więc chyba nawet nic nie czytam. Szyjkę mam tylko minimalnie krótszą niż poprzednio, powiedziała, że jej zdaniem jeszcze te 2 tygodnie powinnam wytrzymać. Potem mam odstawić wszystkie leki. Także dobre wiadomości
jak pieknie a ja cos o tym czytalam, i to faktycznie znika po porodzie, pewnie czytalam o tym co pisalas
Stary 2015-02-09, 15:58   #166
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Musze to napisac zjadlam 2 paczki z lidla pyszne byly a jak wroci TZ zrobie deser lodowy z owocami sosem czekoladowym rurkami i bita smietana ;P a na kolacje kebaba zrobie
ale masz pyszności dziś....ślinka mi cieknie!!!

Cytat:
za wizytę!!! Super wieści!
Stary 2015-02-09, 16:00   #167
87marta78
Zadomowienie

Właśnie kończę ogladac porody ale śliczne dziewczynki sie urodzily az sie wzruszylam
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 16:00   #168
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że pogoda utrzyma się do środy, bo umówiłam się z koleżanką na spacer nad morze
już się nie mogę doczekać aż będę tam z wózeczkiem jeździć
spacery z dzidzią nad morze, oooj jak bym chciała, a u mnie ani morza ani gór ani chociaż jeziorka tylko te żubry i lasy i puszcze z kleszczami
Stary 2015-02-09, 16:00   #169
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:

Sprzedaję suknię ślubną, ma któraś chęć??
nie chce, ale możesz pokazać pooglądamy sobie w czym TEGO DNIA wystąpiłaś
Stary 2015-02-09, 16:02   #170
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
piękne pokazałam TŻowi że też takie chce a on "to zatrudnij fotografa" bo on statyw gdzieś posiał, a ja na to że na stole można itp, bo to też pewnie na samowyzwalaczu robione ?
Stary 2015-02-09, 16:02   #171
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ale masz pyszności dziś....ślinka mi cieknie!!!

za wizytę!!! Super wieści!

zachcianki jak nie wiem ale obiadu to nie zjadlam o 12 tylko TZ oddalam
Stary 2015-02-09, 16:08   #172
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
mak śmieć a u mnie dziś mielone z puree ziemniaczanym i ogórek z pomidorem ze śmitenką, więc zamknę oczy i pomyśle że to zestaw big mac

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
brawo dla maluszka grzeczny chłopczyk, ułożył się tak jak być powienien
Stary 2015-02-09, 16:10   #173
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie przesadzasz troche???? zaraz ślinotoku dostane
Stary 2015-02-09, 16:11   #174
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witam sie z Wami po weekendzie i w nowym watku
Wybaczcie, ze znow Was nie bede cytowac, ale mam 1/3 poprzedniego watku do nadrobienia MaPocieszam sie, ze juz za 2 tygodnie ulegnie to gruntownej zmianie, bo wkoncu skoncze prace i bede miala czas z Wami sobie pisac
U nas ok, oczywiscie wciaz jestesmy w dwupaku, w zeszltym tygodniu spotkala mnie mila niespodzianka, kiedy kobity z pracy zorganizowaly dla mnie niespodzianke-baby shower Bylysmy w restauracji, byly gry, zabawy, prezenty i super atmosfera No i bylam mega zaskoczona, kiedy sie okazalo, ze TZ wiedzial o tym od 6 tygodni i ustalal z babkami szczegoly imprezy, a mi nie wyjawil ani slowka

W piatek po pracy pojechalismy na IP, bo nie czulam ruchow malutkiej od rana, ale w poczekalni nagle zaczela sie ruszac Podlaczyli mnie jednak do ktg i wszystko jest ok

W weekend skonczylam malowac regal do pokoju malej i jestem mega zadowolona z efektu Pochwale sie zdjeciem jak tylko pokoik bedzie gotowy

A co do kacikow- dziewcyzny- jestem pod wrazeniem, piekne macie krolestwa dla swoich dzieciatek Tez juz bym chciala miec swoje gotowe, ale troche pracy nas ejszcze czeka...

Kiedy juz skoncze prace- przylatuja do mnie mama z siostra, strasznie sie juz ich nie moge doczekac, tak rzadko sie widujemy, a mama nigdy jeszcze u mnie nie byla, choc mieszkam w UK od ponad 10 lat...

Ewka5891- jak wizyta? mam nadzieje, ze dzieciaczek rosnie sobie jak nalezy
Bardzo fajna niespodzianka Cię spotkała
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcie Waszego kącika
Do mnie również przyjeżdżają mama i siostra, które jeszcze nigdy u mnie nie były. I już się śmieję, że nie wiem z czego bardziej się cieszę- z ich przyjazdu czy z porodu

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
mnie ostatnio kopnął taki zaszczyt w ciucholandzie byłąm w szoku jak Pani kasjerka zaprosiła mnie najpierw do kasy a wsyztskie babki przede mną i ich miny nie do opisania to ich oburzenie

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

idę zrobić sobie przekąske jogrust naturalny z mrożonymi wiśniami
miłe to
W przyszłości i my na pewno będziemy puszczać ciężarne. Już wiemy jak to jest

Cytat:
Hejo

Witam się w nowym wąteczku

Crystal, ślicznie wyglądałaś

Anetka, zdjęcia Twojego brzuszka jak zwykle cudowne

Bardzo ładne, klimatyczne szczególnie drugie zdjęcie. Kokardkę zrób w kolorze

Cytat:

dziekuje mam kogos podobnego Myslalam ze nie ma takiej drugiej zolzy na swiecie jak ja hihi
Jest ktoś podobny do Ciebie
Moi znajomi podczas wakacji widzieli podobno dziewczynę tak podobną do mnie, że już chcieli ją wołać, ale wiedzieli że mnie tam nie może być

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 16:12   #175
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
gratulacje-dobre newsy !!!!!!

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Właśnie kończę ogladac porody ale śliczne dziewczynki sie urodzily az sie wzruszylam
też oglądałam. .... troche sie przeraziłam jak mamuśka jedna jeczała przy znieczuleniu
Stary 2015-02-09, 16:14   #176
debraM
Wtajemniczenie

Miło, że się podobają zdjęcia Trochę się namęczyłam w PS, ale porównując do tego jak zdjęcia wyglądały przed obrobieniem to nie mam co narzekać

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
za 38 tc
a lustrzanka ooo to jest dobry prezent też bym chciała, ale niestety nasza sytuacja finansowa narazie nam na to nie pozwoli pozostało cieszyć się z obiecanych róż
Też chcę dostać lustrzankę Mogłabym sobie sama kupić, ale to tak duży wydatek, że nie chciałabym kupować bez poparcia męża, a on niestety nie rozumie, że dobry aparat kosztuje. Obiecał mi jak skończę dyplom... no ale na jego zakończenie się nie zanosi

Dzisiaj przyszła moja pościel i tak teraz prezentuje się kącik
Poczeka tak do wieczora na Tż'a i tak jak u Was -> idzie wszystko do prania

Ja zamiast kurki mam innego ptaszka

I jeszcze mam dwa takie kocyki:

Jeszcze będą naklejki na ścianie:

A od siostry dostaliśmy taki komplecik ubranek, bo wg niej to ten sam wzorek

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 16:16   #177
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Wspaniałe wieści
Stary 2015-02-09, 16:17   #178
EdithS
Zadomowienie

DebraM ślicznie tam u Was
A szczebelki od łóżeczka malowaliście sami?
Stary 2015-02-09, 16:18   #179
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Miło, że się podobają zdjęcia Trochę się namęczyłam w PS, ale porównując do tego jak zdjęcia wyglądały przed obrobieniem to nie mam co narzekać

Też chcę dostać lustrzankę Mogłabym sobie sama kupić, ale to tak duży wydatek, że nie chciałabym kupować bez poparcia męża, a on niestety nie rozumie, że dobry aparat kosztuje. Obiecał mi jak skończę dyplom... no ale na jego zakończenie się nie zanosi

Dzisiaj przyszła moja pościel i tak teraz prezentuje się kącik
Poczeka tak do wieczora na Tż'a i tak jak u Was -> idzie wszystko do prania

Ja zamiast kurki mam innego ptaszka

I jeszcze mam dwa takie kocyki:

Jeszcze będą naklejki na ścianie:

A od siostry dostaliśmy taki komplecik ubranek, bo wg niej to ten sam wzorek

Ale czad!!! a skąd ta wisząca zabawka nad przewijakiem?
Stary 2015-02-09, 16:21   #180
nusiekowa
Wtajemniczenie

ale śliczny kącik
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości