|
|
#3001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego oszaleli... technicznie wirtuoz, do tego wyjątkowa interpretacja - wiesz, to brzmiało jak opowieść, jedno wynikało z drugiego, a do tego z takim nerwem, pięknym dźwiękiem - trzymałam mocno kciuki i dostał pierwszą nagrodę! Niespełna dwudziestolatek, skromny, sympatyczny i do tego jeszcze... niebrzydki ![]() Udało mi się dziś wejść - na wejściówkę, za 1/3 ceny biletu I na dodatek siedziałam dość blisko, pośrodku, więc cud miód. Dwa razy bisował. No i nasza orkiestra pod dyrekcja Kaspszyka - dokonała
|
|
#3002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby nie padł na amen Cytat:
![]() efekt końcowy super Znad kawy |
|||
|
|
|
#3003 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie do odchudzających: stosujecie jakieś suplementy, magiczne herbatki?
|
|
|
|
#3004 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() W szafce stoi: Colon Slim, Drena Fast, Elavia, Slim Coffee i zielona kawa, i jeszcze dodaje takie coś do wody....o mam, Aqua Slim. I non stop je posiłki Allevo, które zagryza czekoladkami. A na górze Ci reklamują Term Line Fast, jakby Ci mało było
|
|
#3005 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Patrząc na nią powiedziałabym, ze tak i że chciałabym w jej wieku mieć taką figurę - ale na pewno nie kosztem pakowania w siebie takiej ilości tego świństwa.
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama kiedyś miała fazę na próbowanie tego typu specyfików, oczywiście nic to nie dało, schudła jak przeszła na dietę i zaczęła ćwiczyć
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zaliczyłam dzisiaj wywrotkę przed domem, jak śnieg popada, to kafelki przed drzwiami są jak szklanka ![]() Znó tydzień azjatycki w lidlu, specjalnie wstałąm dzisiaj 20 minut wcześniej, żeby lecieć narobić zapasów ulubionego makaronu sojowego, zanim wykupią A od rodziców wróciłam w smutnym nastroju - mój ulubiony rudy kocur wpadł pod samochód ![]() To już nie pierwsze zwierzę, które straciłam w ten sposób - minus mieszkania przy powiatowej przelotówce
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-09 o 11:14 |
|
|
|
#3009 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
U mnie coś dieta ostatnio nie daje efektów więc może skuszę się na magiczne herbaty... No nic, trza poczytać dział dietetyczny
|
||
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Spod śnieżycy
![]() Obraz Ju, Poeme, sprawił, że na chwilę o tej śnieżycy zapomniałam. Na chwilę stanęłam w słonecznej Italii, Hiszpanii Wróciłam na ziemię i ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3011 |
|
Nindżopesz
|
Ad diety to w Lidlu znowu tydzień azjatycki, także tego... dieta przełożona
|
|
|
|
#3012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
snad bólu żołądka, w ramach nie przesadzania z dietą i wsłuchiwania się w organizm wgł wskazań lekarza, spróbowałam nowej wersji pizzy noooo iiiiii organizm mówi nie ![]() Cytat:
Ja bym spierdzielała od lekarza który to przepisuje na wciąż ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Remont ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro. Z tego samego powodu nie mogę tu mieć kotów. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-09 o 12:28 |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
w londynie co drugi facet nosi juz brode drwala ![]() zarabista dziewczyne poznalam w drodze i nie wzielam namiarow Cytat:
aktualnie nie, ale stosowalam spalajace, oczyszczajace, przeczyszczajace... herbaty, tabletki ziolowe i nieziolowe ![]() herbapurif niezle dzialal, ale strach bylo z domu wychodzic ![]() jednak na dluzsza mete rozwalaja metablizm i uzalezniaja (rozleniwiaja jelita i po odstawieniu powstaja koszmarne zaparcia - musialam pic rycyne, gliceryne i inne swinstwa, bo inaczej bym sie wykonczyla )z termogenikami tez trzeba uwazac, bo wplywaja na samopoczucie, prace serca i inne organy ![]() ogolnie shit straszniejszy i bez nadwagi nie warto sie w to pakowac...
|
|
#3016 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
nasz dyrektor sprzedaży właśnie zapuszcza - przystojny chłopak a straszydło z siebie robi....2.
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, to chociaż jedna rzecz, dla której nie żałuję, że mnie tam nie ma
Drwalom mówię stanowcze nie Jak będziesz mieć czas ( w co wątpię ) to opowiadaj, co kupujesz, co wąchasz, gdzie bywasz. To wprawdzie czysty masochizm, ale co tam, pochlastaj mnie, co tam dają czego nie mam tu (znam odpowiedź, wszystko, ale szczegóły zawsze warte uwagi ) ) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-09 o 15:40 |
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak reszta się zapatruje? Mi chyba bardziej niedziela pasi, w sobotę siedzę w pracy
|
|
#3019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja ale avek ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:Betty wklejaj też foty do albumu
|
|
#3020 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jedyny mężczyzna, którego akceptuję z broda to Sean Connery.
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehehe bo to już nie mężczyzna
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ale w swoim czasie było na czym oko zawiesić
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() Mam jeszcze jednego kolegę, któremu z brodą było dobrze, i która mnie osobiście w niczym nie przeszkadzała teraz zgolił i na żywo go bez niej jeszcze nie widziałam, ale to jest wyjątek potwierdzający regułę, generalnie brody (i wąsy) są fuj!
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem, że od lat wręcz lecę na Marka Przybylika. To zapewne kwestia jego intelektu, ale nie tylko, oczy zdradzają hmmmm vigor, kosmate myśli?
Mam wrażenie, że to taki młodzieniaszek w środku. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-09 o 15:58 |
|
|
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro chyba uda mi sie zapuscic do centrum samotnie na caly dzien ![]() na razie nie zaluje decyzji ![]() ad sinupret brody, od grudnia stosuje glikol mlekol i argan (niezbyt regularnie) i paszcza widocznie gladsza ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
#3026 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Mowilam juz ze mni chuop wkurza...?
Na odleglosc ![]() Sprobuje jakas fotorelacje z komory w albumie zrobic
|
#3028 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tu trochę nie rozumiem, tego spierdzielania, bo skąd ona miała wiedzieć że tak zareaguję, skoro poprzednio było wsio ok.
mi wstępnie pasuje i sobota i niedziela Cytat:
i tak, wiem, jestem w ogromnej mniejszości
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3029 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pięciozłotówki
Dziś go sama przytrzymałam i zrobiłam zastrzyk ![]() ![]() Wbrew pozorom zapuszczenie żółwiowi kropli do oczu bez asysty jest o wiele trudniejsze Cytat:
![]() Cytat:
Rozmyślił się jak powiedziałam, że to modne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak bym nie powiedziała o nikim... jakoś tak mi się przykro zrobiło. Zresztą i tak się nie zgadzam - charakter jeśli ma, to może mieć i 100 lat. A jak nie ma charakteru, to może mieć 30 lat i nie będzie mężczyzną. Tak sobie wyobraziłam, że o jakiejś mocno starszej pani - powiedzmy o Szaflarskiej, ktoś powie 'To już nie kobieta" - wiecie, co mam na myśli?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Okazało się, że nawet takiemu pacjentowi da sie zrobić domięsnioowy zastrzyk jak trzeba 

oby nie padł na amen 

nasz dyrektor sprzedaży właśnie zapuszcza - przystojny chłopak a straszydło z siebie robi....
klask i: