Mamusie Czerwcowe, cz. IV :) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-10, 08:05   #2821
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Odebrałam wynik obciążenia glukozą i mam podwyższoną po 2h 168,77, co wskazuje na cukrzycę ciążową. Jestem załamana
Kurcze, współczuję

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim, zmykam do lekarza na 8. Może w końcu obejrzy moją szyjkę, bo te bóle mnie dobijają.
Trzymam kciuki

monika http://margarytka.blogspot.com/2014/...iekarnika.html proszę

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:07   #2822
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
A mogłabym prosić link do karuzeli piratów ?
tez jest moim faworytem
Proszę http://allegro.pl/listing/listing.ph...isqm-3-dz-0113

Cytat:
Też... czwarty i piąty miesiąc był ok, teraz się chyba znowu zaczyna większe zmęczenie.
Nie strasz

Za tydzień zamierzam postawić mojego gina przed ścianą i zapytać czy jest szansa na poród sn, bo mam zamiar kupić Epino za kasę z PITów
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:11   #2823
rybkaa90
Zakorzenienie

Cześć
Nie mogę spać w nocy. Śnią mi się koszmary.

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Witam sie po weekendzie

Przeczytałam wszystko i tak sobię myślę, że z każdym miesiącem mam coraz większy dystans do tej całej wyprawki i innych takich gadżetów na początku myślałam, że kupie dosłownie wszystko, a teraz nawet nie mam parcia żeby iść do sklepu i coś oglądać....

Mam pytanie odnoście wózków, wiecie może czym się różni baby design lupo comfort od husky?? Mi zdecydowanie bardziej podoba się husky, czy on na lato będzie odpowiedni?

rybka, country trzeba się na kawę umówić bo obawiam się, że nie za długo jeszcze we Wrocławiu zabawię
O to w takim razie koniecznie musimy się umówić.
Wiesz, nie pytałam żadnego eksperta czym różnią się te wózki. Ale wydaje mi się, że są dokładnie takie same. Żadnej różnicy nie widzę. Zmienili kolorystykę i dodali jakieś zimowe akcesoria(śpiworek, mufka na dłonie, dwustronny kocyk, termiczne etui na butelkę). Jak najbardziej może być na lato. W sumie można na allegro kupić Huskego w cenie Lupo Comfort. Poważnie zastanawiam się nad Huskim. Te wózki naprawdę dobrze się prowadzą, są lekkie i gondola jest spora. Cena jest super w porównaniu do innych marek.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:18   #2824
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Proszę http://allegro.pl/listing/listing.ph...isqm-3-dz-0113

Nie strasz

Za tydzień zamierzam postawić mojego gina przed ścianą i zapytać czy jest szansa na poród sn, bo mam zamiar kupić Epino za kasę z PITówala:
Może to tylko u mnie ciągle pracuje i wydaje mi się, że zaczynam nie nadażać za tym chaosem, który mam w pracy. Normalnie ogarniałam wszystko bardzo dobrze, nawet jak byłam pół dnia sama. Teraz zdarzyło się, że musiałam być raz sama do 13 i byłam... hm... zestresowana, denerwowałam się jak coś było nie tak (a zawsze coś jest ) i musiałam dwa razy po sobie sprawdzać, żeby być pewna, że się nie pomyliłam. no i myślę wolniej... mam nadzieję, że te parę dni wolnego dobrze mi zrobią. Kalafior ciążowy mi nie sprzyja.
Stary 2015-02-10, 08:22   #2825
rybkaa90
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

Cytat:
Odebrałam wynik obciążenia glukozą i mam podwyższoną po 2h 168,77, co wskazuje na cukrzycę ciążową. Jestem załamana
Przykro mi

06.09.2014
Stary 2015-02-10, 08:25   #2826
masija
Zakorzenienie

rybka u mnie to samo! Nie lubię teraz chodzić spać, bo mam chyba z 6 snów-wszystkie okropne:/

Marei mam podobnie. Sprawdzam po sobie i dalej nie jestem pewna czy jest ok. Wczoraj musiałam zawieźć pilnie cholernie ważne dokumenty, sprawdzałam do obłędu czy wszystko jest ok a mimo to, do teraz się boję, czy wszystko zrobiłam dobrze

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:36   #2827
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Glowa do gory Kochana, teraz pilnuj diety, mierz cukier i na pewno bedzie dobrze wyregulujesz sobie cukier - bedzie dobrze

Dzien dobry
Ja na chwile bo na 10 na spotkanie dla ciezarnych do przychodni
Milego dnia Mamuski

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:41   #2828
pszczoua
Zakorzenienie

Ja tez odczuwam wieksze zmeczenie. W poprzedniej ciazy tego nie bylo. Wieczorami wymiekam szybko, a rano z lozka nie moge sie zwlec.
Stary 2015-02-10, 08:44   #2829
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Może to tylko u mnie ciągle pracuje i wydaje mi się, że zaczynam nie nadażać za tym chaosem, który mam w pracy. Normalnie ogarniałam wszystko bardzo dobrze, nawet jak byłam pół dnia sama. Teraz zdarzyło się, że musiałam być raz sama do 13 i byłam... hm... zestresowana, denerwowałam się jak coś było nie tak (a zawsze coś jest ) i musiałam dwa razy po sobie sprawdzać, żeby być pewna, że się nie pomyliłam. no i myślę wolniej... mam nadzieję, że te parę dni wolnego dobrze mi zrobią. Kalafior ciążowy mi nie sprzyja.
szkoda, że nie masz 100% płatne, poszłabyś na trochę dłużej... chociaż ciekawe czy szef by się nie ugryzł w d...

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
rybka u mnie to samo! Nie lubię teraz chodzić spać, bo mam chyba z 6 snów-wszystkie okropne:/

Marei mam podobnie. Sprawdzam po sobie i dalej nie jestem pewna czy jest ok. Wczoraj musiałam zawieźć pilnie cholernie ważne dokumenty, sprawdzałam do obłędu czy wszystko jest ok a mimo to, do teraz się boję, czy wszystko zrobiłam dobrze
Też mnie męczą koszmary... na zmianę z bezsennością, a rano jestem nieprzytomna
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:44   #2830
myboyismine
Zakorzenienie

dzień dobry
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:46   #2831
country111
Zakorzenienie

Witam się w 25tygodniu
Rybka, Selis macie czas jutro?
Charlotta co do cukrzycy to przykro mi ale pomyśl, że pilnując diety wszystko będzie ok a przynajmniej nie przytyjesz 25kg. Do czerwca już nie tak daleko także dasz radę
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:56   #2832
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Dieta dietą, ale to kłucie się 4x dziennie, a nie daj Boże insulina I strach o Jasia Nawet gadać mi się nie chce, tylko płaczę...A jeszcze zanim odczytałam wynik to zjadłam kawał karpatki

Spokojnie... Grunt to nie stresowac się bo od tego podnosi sie cukier.
Ja miałam cukrzycę ciazowa, groziła mi insulina w okolicach 32 tygodnia ale tak walczylam z dieta ze ustabilizowała cukry!
Dieta jest dość meczaca bo jednak 7posilkow dziennie , sprawdzanie ketonów w moczu, mierzenie cukru jest upierdliwe.
Ale ja pomimo pracy dawalam bez problemu rade.
Po pierwszych dwóch tygodniach dchdzi się do wprawy i jest naprawde ok.

A jest masa plusów!!!!
Super zdrowa dieta
Świetne samopoczucie
I prawdopodobnie do końca ciąży przytyjesz max 3 kg
Przy porodzie będą chuchac na ciebie jak na jajko bo dalej jest przekonanie ze trzeba uważać bardziej

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Moja tez Na szczescie brat ma swoja kawiarnie w ktorej kroluje Illy a ja mam tam duuuze znizki

Daj znac jak zamowisz Ja sobie ja zostawie chyba jako prezent dla maluszka bo siostry juz pytaly co kupic

Moje dziecie ma szkarlatyne Wyczytalam juz ze raczej nie jest niebezpieczna dla kobiet w ciazy a zaczyna sie od infekcji migdalow podniebiennych ktorych nie mam wiec raczej maluszek jest bezpieczny Szkoda mi tylko mojego Julcika, ciezki weekend za nami

Biedny julko
A co do kawy to zazdroszcze... U mnie znajomi juz przyzwyczajeni ze jak idziemy do kawiarni a w okolicy serwują illy to miejsce jest wybrane

Cytat:
Szczęściara przed ciążą kawa była nr 1 w moim menu. Ciekawe czy po wrócę do przyzwyczajeń...

Biedny Julcik. Zdrówka życzę.

Też dzisiaj rano zauważyłam. Z cytowaniem nie ma problemu, ale trochę inaczej wygląda i nowa trzcionka się źle czyta.

Dzień dobry wszystkim, zmykam do lekarza na 8. Może w końcu obejrzy moją szyjkę, bo te bóle mnie dobijają.
U mnie kawa nadal jest numerem 1
W poprzedniej ciąży mnie całkiem odrzuciło
Wrocilam do zwyczajów 7kaw/ dobę
A teraz pije 2 i płacze;( ze tak malo

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:19   #2833
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja też bardzo lubię kawę A w takie dni jak dziś (sen od 24:30 do 6:00 i to z przerwą) ratuje mi życie.
Moje dziecko jednak chore
W nocy przyszedł do mnie do łóżka, nawet nie wiem kiedy, więc spał odkryty... O szóstej mnie obudził- kaszel brzydki i rozpalony...
Zrobiłam mu mleko, dałam leki, ale po 15 minutach wszystko zwrócił... Biedactwo moje
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:19   #2834
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Poldzik, wybacz, że się wtrącę, ale jakbym ja miała pojechać do Włoch (nie ukrywam, że jestem tym krajem i kulturą oczarowana), na pewno kupiłabym:
- sery
- salami
- biały nugat!!! Uwielbiam go
- kawę, ale nie wiem jaka jest najlepsza ))
- jak ktoś lubi kosmetyki selektywne, które w pl nie są w dużych promocjach, np chanel, dior, we wloskich drogeriach są ok 10-20% taniej niż w polskich.
- oliwa

Miałam znajomego Włocha i właśnie coś z tych rzeczy nieraz przywoził (za wyjątkiem kosmetyków oczywiście, ale że kocham perfumy, od razu te ceny rzuciły się w oczy).

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Też ostatnio widziałam taki przepis i myślałam, że można by wypróbować
Mój tata przywozi póki co sery, wina, właśnie jakieś salami czy co to tam było i oliwę

Cytat:
Dziewczyny, miałyście/macie karuzelę z tej firmy?

http://canpolbabies.com/pl/produkty/...group:7/page:1

Ja nie miałam ale ją kupuję

Cytat:

Moje dziecie ma szkarlatyne Wyczytalam juz ze raczej nie jest niebezpieczna dla kobiet w ciazy a zaczyna sie od infekcji migdalow podniebiennych ktorych nie mam wiec raczej maluszek jest bezpieczny Szkoda mi tylko mojego Julcika, ciezki weekend za nami
o kuurde, biedny Julek

chociaż moja Blanka też ostatnio ma jakiś problem z siusianiem.. Ciągle siusia i siusia.. nie ma zapalenia, nie wiem czy to nie jakieś rozmyśleniowe przyzwyczajenie, wczoraj jej wytłumaczyłam ze balonik musi odpocząc i napełnić się i dopiero musi iść się wysiusiać to podłapała i dała sobie spokój i zasnęła.

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Witam,
Dopiero udało mi się Was nadrobić po krótkiej nieobecności.
Mam do Was pytanie odnośnie materiału z jakiego powinno być wykonane przescieradlo czy pościel. Macie może jakieś typy lub linki z których korzystalyscie i były ok ?
Przyznam, że kompletowanie wyprawki nie jest takie proste
Ja musze dokupić prześcieradełka, ale bym chciała w czerwonym i niebieskim kolorze. Pościel mam z ikei a tam takich kolorów nie ma wiec bede szukać czegoś na all

Cytat:
Oki, ja ją na bank będę zamawiała, albo tą http://allegro.pl/pluszowa-karuzela-...013883207.html

Ale raczej piratów..

Ojej, jak byłam mała to też miałam...

Ja chcę wszystko szare i dodatki tylko granatowe i ociupinkę czerwieni, więc te pirackie będą idealne, tylko nie wiem czy ta firma jest ok. Sama karuzela ma dobre opinie, ale mało..
oo ta też fajna, ale ja biorę piratów

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:24   #2835
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Może troszkę z opóźnieniem, ale nieśmiało zaglądam i zapytam, można jeszcze do Was dołączyć? Mam na imię Karolina, 24 lata (jeszcze :P) i oczekuję na moją pierwszą córcię Termin z USG na 29 maja z OM 4 czerwiec Pozdrawiam
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:27   #2836
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć

ja też bardzo lubię kawę A w takie dni jak dziś (sen od 24:30 do 6:00 i to z przerwą) ratuje mi życie.
W nocy przyszedł do mnie do łóżka, nawet nie wiem kiedy, więc spał odkryty... O szóstej mnie obudził- kaszel brzydki i rozpalony...
Zrobiłam mu mleko, dałam leki, ale po 15 minutach wszystko zwrócił... Biedactwo moje
ojj, to zdrówka dla Małego

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Może troszkę z opóźnieniem, ale nieśmiało zaglądam i zapytam, można jeszcze do Was dołączyć? Mam na imię Karolina, 24 lata (jeszcze :P) i oczekuję na moją pierwszą córcię Termin z USG na 29 maja z OM 4 czerwiec Pozdrawiam

cześć
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:27   #2837
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:28   #2838
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Przepraszam Was za tak długą nieobecność, nie mam usprawiedliwienia Obiecuję poprawę, stęskniłam się za Wami

kaja, możesz mi dopisać imię syna na pierwszej stronie?? Szymon
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:30   #2839
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Przepraszam Was za tak długą nieobecność, nie mam usprawiedliwienia Obiecuję poprawę, stęskniłam się za Wami

Jasne, dopisuje

Lena
Stary 2015-02-10, 09:38   #2840
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:

Cześć

Bry witam się z centrum dowodzenia światem - z łóżka
Dzisiaj robimy sobie z tż wczesniejsze walentynki, obiad w mieście i kino
W weekend jedziemy do rodziny więc trzeba było przesunąć
Ale za to może o Ikeę zahaczymy po drodze
I może w końcu upoluję spodnie z HM...chce ciążowe jeansy a u mnie wszędzie zostały rozmiary 34-36 /; grrr... a jak teraz 38 sa na styk to przyszlosciowo lepsza jednak 40ka...w lumpach też jak na złość nic nie ma ...

ale fajna ta piracka karuzela z Canpola, ciekawe jak na żywo
Stary 2015-02-10, 09:42   #2841
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Witam się w 25tygodniu
Rybka, Selis macie czas jutro?
Charlotta co do cukrzycy to przykro mi ale pomyśl, że pilnując diety wszystko będzie ok a przynajmniej nie przytyjesz 25kg. Do czerwca już nie tak daleko także dasz radę
Ja mam czas

Jeju tak się boję tej cukrzycy ciążowej, że szok! Martwię się, że u mnie wyjdzie.

Zjadłam na śniadanie kanapki z chleba na naturalnym zakwasie i mam okropną zgagę. Chyba jestem skazana na wodę i sztuczne bułki z lidla.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:

Gratuluję synka!

06.09.2014
Stary 2015-02-10, 09:48   #2842
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość

Gratuluję synka!
dziękuję

A jak u Was z wagą? Bo ja mam już 8 - 9 kg na plusie! (w pon mam wizytę do dokładnie się dowiem). A dopiero 24 tc...
W sumie sama nie wiem, gdzie to poszło - brzuszek mam spory, cyce urosły o rozmiar, ale talię dalej mam, w spodnie przed ciążą się mieszczę (tylko nie zapinam na brzuchu ), wychodzi na to, że mam sporo wód płodowych, jak stoję przodem to nie widać, że w ciąży jestem, ale bokiem to już inna sprawa
Stary 2015-02-10, 09:54   #2843
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

A jak u Was z wagą? Bo ja mam już 8 - 9 kg na plusie! (w pon mam wizytę do dokładnie się dowiem). A dopiero 24 tc...
W sumie sama nie wiem, gdzie to poszło - brzuszek mam spory, cyce urosły o rozmiar, ale talię dalej mam, w spodnie przed ciążą się mieszczę (tylko nie zapinam na brzuchu ), wychodzi na to, że mam sporo wód płodowych, jak stoję przodem to nie widać, że w ciąży jestem, ale bokiem to już inna sprawa
Ja się strasznie boję ważenia u gina, a to dopiero za tydzień.. ale ostatnio wcale się nie oszczędzam z jedzeniem

Ty masz fajną figurkę, zazdroszczę
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:58   #2844
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie odrzuciło na początku, teraz już tak nie, ale jak wypiję, to chodzę naspeedowana jak mały samochodzik. A później opadam całkiem z sił. Tzn tak było w listopadzie, od tego czasu bałam się napić, chociaż ostatnio mam ochotę wreszcie iść do kawiarni na dobrą kawę.

Cytat:
szkoda, że nie masz 100% płatne, poszłabyś na trochę dłużej... chociaż ciekawe czy szef by się nie ugryzł w d...

Też mnie męczą koszmary... na zmianę z bezsennością, a rano jestem nieprzytomna
Nooo szef wszystkich szefów już na pewno zaciska zęby
Bo mój bezpośredni szef jest ok.
Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Ojjj może spróbuj herbatę z melisy wieczorem wypić?

U nas jest podwójna kontrola. o ile jestem pierwszą osobą jest ok. jako druga mam ogromny stres.

Gin na usg sprawdziła szyjkę, jest ok, ale te bóle są niebezpieczne, bo mogą prowadzić do przedwczesnych skurczów, dlatego do 20.02 mam odpoczywać w domu. Szef się ucieszy

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Mój tata przywozi póki co sery, wina, właśnie jakieś salami czy co to tam było
Mniaaaam włoska kuchnia
(żeby nie było, za polskim jedzeniem tęsknię także)
Stary 2015-02-10, 09:59   #2845
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie odrzuciło na początku, teraz już tak nie, ale jak wypiję, to chodzę naspeedowana jak mały samochodzik. A później opadam całkiem z sił. Tzn tak było w listopadzie, od tego czasu bałam się napić, chociaż ostatnio mam ochotę wreszcie iść do kawiarni na dobrą kawę.

Nooo szef wszystkich szefów już na pewno zaciska zęby
Bo mój bezpośredni szef jest ok.

Ojjj może spróbuj herbatę z melisy wieczorem wypić?

U nas jest podwójna kontrola. o ile jestem pierwszą osobą jest ok. jako druga mam ogromny stres.

Gin na usg sprawdziła szyjkę, jest ok, ale te bóle są niebezpieczne, bo mogą prowadzić do przedwczesnych skurczów, dlatego do 20.02 mam odpoczywać w domu. Szef się ucieszy
Moja szefowa myśli ze chyba bede do dnia porodu chodzić do pracy Wgl nie zapytała nawet pół słowem kiedy zamierzam odejść itd. Ona pracowała do ostatniego dnia, ale to jej firma, więc to tez inaczej..

Ja mam 4,5kg na plusie.. I dziś meeega mnie wybrzuszyło! Aż Tż mówi ' o jej jaka kaczuszka'

Lena
Stary 2015-02-10, 10:02   #2846
tassia
Zakorzenienie

Kaja bo zapewne myśli (co w sumie jest logiczne) ze L4 nie zależy od ciebie tylko od lekarza

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:03   #2847
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja bo zapewne myśli (co w sumie jest logiczne) ze L4 nie zależy od ciebie tylko od lekarza
No jasne, tak, ale wgl nie przyjmuje do wiadomości że np w poniedziałek gin może powiedzieć - musi pani leżeć, bezwarunkowo. A wie że tak musiałam z Blanką To jest małe biuro, jestem w sumie tylko ja i ona z doskoku, i tak rok, i nawet nie przeszło jej przez myśl, że moge np sie rozchorować, nie ma takiej rezerwy. No i przypuścmy że gin tak mówi (chociaz prostę że nie chce ) i co? ręka w nocniku

Moim zdaniem, wiedząc ze jestem w połowie i naprawdę moze wszystko się zdarzyć - powinna coś już myśleć

Lena

Edytowane przez k a j a
Czas edycji: 2015-02-10 o 10:05
Stary 2015-02-10, 10:05   #2848
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć

Zdrówka dla Leosia
Cytat:
Hej

Wczoraj czytałam opinię o tej karuzelce pirackiej i nie można zapuścić trybu samej karuzelki bez melodyjek i teraz nie wiem... Pamiętam że często zapuszczałam bez melodii...
Stary 2015-02-10, 10:08   #2849
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
hej, witaj!
Ja sie czujecie, pracujesz czy odpoczywasz?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Zdrówka dla Leosia

Hej

Wczoraj czytałam opinię o tej karuzelce pirackiej i nie można zapuścić trybu samej karuzelki bez melodyjek i teraz nie wiem... Pamiętam że często zapuszczałam bez melodii...
oo to lipka...

Lena
Stary 2015-02-10, 10:08   #2850
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ja się strasznie boję ważenia u gina, a to dopiero za tydzień.. ale ostatnio wcale się nie oszczędzam z jedzeniem

Ty masz fajną figurkę, zazdroszczę
Ja mam zamiar zacząć się teraz trochę pilnować tzn, dość fast foodów i chipsów do wieczornego filmu

A do klubu muszę wrzucić aktualne porównanie

Kaja
, 4,5 kg zazdroszczę! I to przy drugiej ciąży...

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2015-02-10 o 10:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości