Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-10, 09:35   #361
Izuniaa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Agnieszka chyba raczej w pierwszej połowie; )
Stary 2015-02-10, 09:37   #362
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Agnieszka ja do fryzjera wybieram się w pierwszym tygodniu marca żeby mnie synuś nie zaskoczył.

No dokładnie ja Też myśle o 6 marca ewentualnie gdzieś 13 ale to piątek żeby nie był pechowy czasem
Stary 2015-02-10, 09:37   #363
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki ja też już od 8 na nogach , to już taki rytuał wstaję jak Tż też rusza tyłek do pracy poszłam spać koło 1 pare razy wstawałam do toalety ale nawet się wyspałam

Ja nie mam również dostepu do klubu , więc nie mam numeru Gosi żeby w razie czego do Niej napisać

Dzisiaj kobinuje na którego marca umówić się do fryzjera żeby był to "bezpieczny" termin :-P
Dziewczyny piszcie priv do Soni, Ona rządzi klubem

Ja byłam 2 tyg.temu i kolejną wizytę u fryzjera planuje tuż przed cc czyli po 20 marca i mam nadzieję, że nic mnie nie zaskoczy
Stary 2015-02-10, 09:42   #364
malinka1984
Zakorzenienie

Agnieszka ee tam 13,ja teraz w piątek mam urodziny i w marcu też piątek 13 nie ma co się stresować ja myślę że pojadę do mojej fryzjerki 07.03
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:44   #365
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Też nie jestem jakoś zbytnio przesądna jeszcze skorzystam z 20% rabatu z okazji tego że przenoszą salon w inne miejsce także

A no i rzęsy też zrobie, a co
Stary 2015-02-10, 09:51   #366
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Też nie jestem jakoś zbytnio przesądna jeszcze skorzystam z 20% rabatu z okazji tego że przenoszą salon w inne miejsce także

A no i rzęsy też zrobie, a co
Coz za szalenstwo
Stary 2015-02-10, 09:57   #367
Edzik_87
Zadomowienie

Hej
Witam się w 31 tygodniu!
W piątek Usg genetyczne,więc wreszcie zobaczę swojego bąbla już się nie mogę doczekać
W nocy śniły mi się oczywiście wózki.. bo wczoraj cały wieczór o nich myślałam..i decyzja padnie na granatowy..choć jak to ja..lubię zmieniać zdanie w ostatniej chwili..także dopóki nie zamówię wszystko się może zdarzyć
Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Pokaż tutaj lubię oglądać suknie
Dobranoc Maja dzięki za szybką opinię
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Właśnie pokaż jak też lubię oglądać a że ślubu nie brałam to w małym temacie jestem hihi
a macie : http://olx.pl/oferta/pronovias-piekn...7-ID8xQif.html

jak coś to później link usunę

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Witam sie z Wami z nowym watku
Chwile mnie nie bylo i znowu znikne bo mam duzo roboty w tym tygodniu.
Chcialam sie tylko z Wami podzielic troszke moimi rozterkami.
Ogolnie u nas do dupy. M znowu trafil na jakas kretynska firme ktora pomiata ludzmi. Pojechal w firmie transportowej do Holandii zawiezc tam ludzi i przypadkowo znalazl sie u mojej rodziny z Belgii na jeden dzien. Stwierdzilismy oboje ze chyba wyjezdzamy z Polski za granice. Nie mialam za bardzo okazji z nim jeszcze pogadac bo jak wrocil z trasy to odrazu padl spac dzisiaj wieczorem ale jutro wieczorkiem jak bedziemy miec chwile dla siebie to obgadamy wszystko i chyba nie ma innego wyjscia.
Nie wiem co mam myslec, wczoraj mialam ciezka noc i krecilam sie z boku na bok. Po za tym czuje ze z nerwow pobolewa mnie brzuch.. tak bym chciala zeby sie wszystko ulozylo..
Boleczko najważniejsze żebyście byli razem..nie ważne czy tu w Polsce...czy za granicą.. a jak wiadomo..jak tu nic nie trzyma to warto chociażby spróbować lepszego życia.. oby Wam się udało tu zawsze możecie wrócić.. jesteście bardzo młodzi więc macie duże możliwości będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Idę się myć i spać chyba bo o 7 trzeba wstać i do lekarza dojechać, biorę ze sobą tż i jedno z nas stanie w kolejce do rejestracji a drugie usiądzie i zajmie kolejkę bo nie wiem czy u nas ciężarną przepuszczą a rano same babcie więc szybko się wepchnę może będę pierwsza a może druga maks trzecia hihi jeszcze trzymam się nadziei że Pani doktor mnie zna bo często do niej chodziłam i zawsze sobie pogawędki urządzamy, może jak mnie zobaczy to powie, że pierwsza mam wejść, fajnie by było Trzymajcie rano kciuki aby szybko poszło i abym nie musiała tam siedzieć ;/
żeby szybko udało się dostać na wizytę i zdrówka!

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

dobra to ustalmy chociaz, ze przyszly tydzien, czy komus nie pasuje? Powiedzmy poniedzialek lub wtorek?

w tym tygodniu to za wczesnie, bo jeszcze nawet nie ustalilysmy gdzie i chyba Lekkiej tez nie pasuje te tydzien?

Edzik granatowy mi sie podoba
Wtorek mi bardziej pasuje

Stanęło na granatowym i taki dziś będziemy zamawiać oby szybko bo jeszcze coś mi się odwidzi :P

Cytat:

Dziewczyny w ogole to wpiszcie nr. do siebie w klubie, bo juz niedlugo sie porody zaczna i bedziemy sie martwic o siebie jak o Madison to raz, a po drugie moze, ktoras sie zglosi do przyjmowania wiadomosci, zeby przekazac info tu na forum w stylu: " Jade na porodowke", lub "przedstawiam wam Maxia waga 3589 g, 56 cm"
o właśnie - muszę się zgłosić do Soni bo jeszcze do klubu nie trafiłam
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ten szary wózek ma białą ramę a drugi ramę stalową?
Mi się niestety biała rama w ogóle nie podoba ale szary materiał jak najbardziej

Tak szary jest na białym stelażu.. granatowy na srebrnym stelażu
Mnie właśnie też ten biały stelaż nie bardzo pasował i dlatego rozkmina była..ogólnie był duży wybór kolorystyczny..tylko dziwne połączenia..jakieś kratki, kwiatki, eko skóra.. a ja raczej wolę klasykę więc chciałam "normalny" kolor.. :P

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edytowane przez Edzik_87
Czas edycji: 2015-02-10 o 09:59
Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:01   #368
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mam już w domu leżaczek bujaczek. Jest jak nowy i jestem bardzo zadowolona
Sliczny az przegladare odpalalam.

Cytat:
Witam sie z Wami z nowym watku
Chwile mnie nie bylo i znowu znikne bo mam duzo roboty w tym tygodniu.
Chcialam sie tylko z Wami podzielic troszke moimi rozterkami.
Ogolnie u nas do dupy. M znowu trafil na jakas kretynska firme ktora pomiata ludzmi. Pojechal w firmie transportowej do Holandii zawiezc tam ludzi i przypadkowo znalazl sie u mojej rodziny z Belgii na jeden dzien. Stwierdzilismy oboje ze chyba wyjezdzamy z Polski za granice. Nie mialam za bardzo okazji z nim jeszcze pogadac bo jak wrocil z trasy to odrazu padl spac dzisiaj wieczorem ale jutro wieczorkiem jak bedziemy miec chwile dla siebie to obgadamy wszystko i chyba nie ma innego wyjscia.
Nie wiem co mam myslec, wczoraj mialam ciezka noc i krecilam sie z boku na bok. Po za tym czuje ze z nerwow pobolewa mnie brzuch.. tak bym chciala zeby sie wszystko ulozylo..

Bolus Kochana trzymam kciuki zeby bylo jak najlepiej;*
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
hejka.
wczoraj jakoś się źle czułam na wieczór bo młoda tak się wypychała że aż rana bolała i do tego sama rana też ciągnęła dopiero się wysmarowałam linomagiem i jak się konkret nawilżyło to przeszło, zasnełam moment i już mi się coś śnić zaczynało to męża służbówka nas obudziła bo biedny z zaspania nie mógł jej zlokalizować i dup.a po spaniu było więc przeleżałam tak z godzinę zanim znów zasnęłam.. ale nawet się wyspałam

co do spacerówek kubełkowych to nie mój typ.

CASHMERE super leżaczek mam podobny

numer mój jest w klubie i jak coś to mogę się zgłosić na zbierającą info o porodach
biedna jestes :-(

Spacerowy kubelkowe tez nie moj typ.

Zdycham,masakra dziewczyny, rano jak sie budze to przez 10minut wypluwam pluca.. martwie sie strasznie
Brzuch od soboty twardy ciagle przez moj kaszel-czy to grozi Malemu?:-(
Mam dosc..naprawde. dusze sie,nos zatkany..ledwo zyje...
I dopiero wstalam w sumie,jeszcze w lozku leze
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:04   #369
malinka1984
Zakorzenienie

soniuska kaszel nie zagraża młodemu a co do brzucha to moze już skurcze B-H też już masz tylko pytanie czy Ty ten brzuch 24/h masz kamienny? Bo jesli tak to juz nie jest dobrze...
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:04   #370
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
no to wliczyłam to właśnie bo bd dostawać 300 na dwa lata lub 600 przez rok, a jakiejś 500e sie tu nie dostaje? za urodzenie tj jak becikowe w Polsce czy coś? nie mówie o caritasie ani job center bo z tego nie sostane tylko tak o, za urodzenie? bo chyba mnie ktoś w błąd z tym wprowadził... i chcę zweryfikować
No chyba nie, mozliwe ze sie cos zmienilo, w 2015 za synka nie dostalam zadnego becikowego.

Caritas i, diakon, profamilia to moga na wyprawke dodac. I popytaj o to macierzynskie w Krankekasse bo najprawdopodobniej ci sie nalezy.

Ja tez sie podopytuje czy jest jakas jeszcze kasa, to dam ci znac.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:08   #371
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
soniuska kaszel nie zagraża młodemu a co do brzucha to moze już skurcze B-H też już masz tylko pytanie czy Ty ten brzuch 24/h masz kamienny? Bo jesli tak to juz nie jest dobrze...
Malinko 24 nie,ale teraz po kaszlu twardnieje.. za kazdym razem jak kaszle,w ogole cala gora brzucha juz od kaszlenia mnia boli. Masakra.
Boje sie ze lozysko sie odklei czy cos
Stary 2015-02-10, 10:10   #372
kordelka85
BAN stały

Bylam wczoraj na wizycie.
Mala wazy 2 kg wiec normalnie przybralam mimo moich problemow z zarciem. Jest glowa na dole i udrowa. Ktg dobrze, zelazo tez juz mi sie unormowalo. Wszystkie pomiary 1,5 tygodnia do tylu, a glowka do przodu.
No i mam rodzic w tym drugim szpitalu na pewno.
Stary 2015-02-10, 10:11   #373
madzixx88
Zakorzenienie

Cześć

Majka! sniłaś mi się napisałaś nam na forum, że "zaczynasz się topić" chyba o wody chodziło a Sylwia odpisała "oho, coś się zaczyna dziać u nas" hahaha

ja od 7 na nogach, poleciałam do labu zrobić to PTA, spytałam co to jest i coś związanego z przeciwciałami, ale nie chodzi o konflikt serologiczny tylko o inne, które się wytwarzają w czasie ciąży..nic mi to nie mówi, ale ok
potem z mężem skoczyliśmy do lidla na zakupy żywieniowe, wniósł mi wszystko na górę i pojechał do pracy a mnie jeszcze rossman wciągnął, wyszłam z dwoma torbami i zajrzałam jeszcze do warzywniaka po ogórki na zupę i też tam nakupowałam, ledwo doszłam do domu i weszłam na to moje 4 p, głupia jestem :/ aż mi się gorąco zrobiło, bo poczułam mega wilgoć na wkładce ale na szczescie to wydzielina. Nie wiem po co tak sie nadzwigałam :/

Teraz odpoczne i Was ponadrabiam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:14   #374
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mala wazy 2 kg wiec normalnie przybralam mimo moich problemow z zarciem. Jest glowa na dole i udrowa. Ktg dobrze, zelazo tez juz mi sie unormowalo. Wszystkie pomiary 1,5 tygodnia do tylu, a glowka do przodu.
To super wiesci

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć

Majka! sniłaś mi się napisałaś nam na forum, że "zaczynasz się topić" chyba o wody chodziło a Sylwia odpisała "oho, coś się zaczyna dziać u nas" hahaha

ja od 7 na nogach, poleciałam do labu zrobić to PTA, spytałam co to jest i coś związanego z przeciwciałami, ale nie chodzi o konflikt serologiczny tylko o inne, które się wytwarzają w czasie ciąży..nic mi to nie mówi, ale ok
potem z mężem skoczyliśmy do lidla na zakupy żywieniowe, wniósł mi wszystko na górę i pojechał do pracy a mnie jeszcze rossman wciągnął, wyszłam z dwoma torbami i zajrzałam jeszcze do warzywniaka po ogórki na zupę i też tam nakupowałam, ledwo doszłam do domu i weszłam na to moje 4 p, głupia jestem :/ aż mi się gorąco zrobiło, bo poczułam mega wilgoć na wkładce ale na szczescie to wydzielina. Nie wiem po co tak sie nadzwigałam :/

kochana odpoczywaj!!!!
Stary 2015-02-10, 10:14   #375
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Malinko 24 nie,ale teraz po kaszlu twardnieje.. za kazdym razem jak kaszle,w ogole cala gora brzucha juz od kaszlenia mnia boli. Masakra.
Boje sie ze lozysko sie odklei czy cos
Ja to słyszałam ze uporczywy kaszel może wywolywac skurcze ale skoro dziewczyny piszą ze lekarz mowil ze nie szkodzi to sama nie wiem.
Mam nadzieje ze ci przejdzie i wszystko będzie ok :-*

My piszemy wniosek z tz zeby sie na ten kurs dostal do urzędu pracy na prowadzenie działalności i juz mamy dosyć a dzis musi złożyć.

Na 14 do mechanika a na 16.30 do gina.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:14   #376
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dobra... to mówię
nie jestem pierwsza, bo Madi zmieniała kilka razy

od jakiegoś czasu zaczęłam się poważnie zastanawiać nad imieniem młodej... miałam nawet wrażenie, że od początku nie byłam
do niego do końca przekonana...A jeszcze jak słyszałam jak każda osoba na imię Paula reagowała "O jak ładnie,
Paulinka" to mi się nóż w kieszeni otwierał, bo przecież nie takie imię wybraliśmy... Nie chciałam żeby do mojej córki
mówili Paulina, skoro nie tak ma na imię...
no i pogadałam z mężem, postanowiliśmy sprawę na spokojnie przemyśleć...Bo przecież wybór imienia, to poważna sprawa. Nie
mogliśmy mieć wątpliwości. No i stało się.

Nie będzie Pauli. Będzie nasz pierwszy typ, w zasadzie stawiany na samej górze już przy pierwszych rozmowach o imionach,
jeszcze nim planowaliśmy dzieci
Będzie Tatianka
Czyli zmiana.

Chociaz mialam kolezanke Paule i nikt do niej paulinkanie mowil, przynajmniej z tego co wiem.

Ja nie mam znowu drugiego imienia...

Edytowane przez kordelka85
Czas edycji: 2015-02-10 o 10:16
Stary 2015-02-10, 10:15   #377
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Edzik jak oglądam suknie to zawsze nachodzi mnie myśl, żeby jednak wyjść za mąż :P Chyba sobie kupię jakąś i będę trzymać w szafie ;D Śliczny tył ma ta Twoja i bardzo ładnie wyglądałaś

A ja się chwaliłam, jak to mnie brzuch nie boli, to wczoraj myślałam, że nie wiem, rodzić zaczynam... Ból pleców - konsekwencja przejścia się do koleżanki nie dawał mi spać, później doszedł ból w lewym boku i ból nie wiem, powiedzmy krocza a potem stwardniał mi brzuch - boleśnie i wszystko to naraz sprawiło, że myślałam, że spakuję się, zbudzę TŻeta i pojedziemy do szpitala hehe. W końcu usnęłam prawie na siedząco, bo tylko tak się dało i dziś na szczęście nic mi nie jest, ależ to była faza. I jeszcze te nocne strachy, że może już rodzę Chyba dokończę zakupy do torby dla mnie
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:17   #378
lekkaatletka
Zadomowienie

Niezawsze ja w tym tyg nie moge sie spotkac. Moge w przyszlym od wtorku do czwartku.

Madzia nie mecz sie tak
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:19   #379
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Flight - myślałam, że wyskoczysz z jakimś mega newsem. Zmiana imienia to lajcik
My nie mamy imienia i nawet o tym nie myślę :P
No my nie mozemy nie miec, bo zaraz po porodzie sie pytaja o imie,a sama na poczekaniu nie wymysle. Pewnie mozna je potem zmienic, bo jest tylko w papierach szpitalnych nie zruedowych, ale ja nie lubie kombinowac.
Stary 2015-02-10, 10:20   #380
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja to słyszałam ze uporczywy kaszel może wywolywac skurcze ale skoro dziewczyny piszą ze lekarz mowil ze nie szkodzi to sama nie wiem.
Mam nadzieje ze ci przejdzie i wszystko będzie ok :-*

My piszemy wniosek z tz zeby sie na ten kurs dostal do urzędu pracy na prowadzenie działalności i juz mamy dosyć a dzis musi złożyć.

Na 14 do mechanika a na 16.30 do gina.
To kciuki kochana zeby wniosek przeszedl;;
Stary 2015-02-10, 10:24   #381
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć

Nie strasz mnie
Miałam dzis sen z topieniem, nawet nie chce o nim myśleć, to nie ja sie topiłam

Cytat:
Czyli zmiana.

Chociaz mialam kolezanke Paule i nikt do niej paulinkanie mowil, przynajmniej z tego co wiem.

Ja nie mam znowu drugiego imienia...
Po co Ci drugie imię?

Edzik - piękna suknia i Ty wyglądałaś ślicznie!

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Sonia - współczuję kochana
Ja też mam już dosyć tego chorowania, gardło mnie boli :/
Stary 2015-02-10, 10:26   #382
gosiak0512
Zakorzenienie

kochane mam prośbę na fb wam wysłałam zaproszenia do polubienia strony męża firmy poście to dalej niech idzie w eter z góry dzięki!

pojechał teść z papierami nas zameldować i oczywiście pani mnie chce na oczy widzieć.. noszzzz.. ubieram się i jadę w takim razie..

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

BLACK kciuki! ja też się nad tym z mężem nasiedziałam i idzie szajby dostać ale warto wytrzymać! ;*

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:26   #383
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie strasz mnie
Miałam dzis sen z topieniem, nawet nie chce o nim myśleć, to nie ja sie topiłam

Po co Ci drugie imię?

Edzik - piękna suknia i Ty wyglądałaś ślicznie!

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Sonia - współczuję kochana
Ja też mam już dosyć tego chorowania, gardło mnie boli :/
gdyby nie kaszel tylko...:-(

Cytat:
kochane mam prośbę na fb wam wysłałam zaproszenia do polubienia strony męża firmy poście to dalej niech idzie w eter z góry dzięki!

pojechał teść z papierami nas zameldować i oczywiście pani mnie chce na oczy widzieć.. noszzzz.. ubieram się i jadę w takim razie..
Masakra:/
Stary 2015-02-10, 10:28   #384
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
ja siedze w niemczech i mi tu dobrze wiem że w polsce byśmy nie mogli sobie pozwolić na to co tu mamy... jesteśmy razem i to jest najważniejsze, w polsce by na miejscu pracy nie miał jeżdził by po niej i pewnei wracałby tylko na weekendy więc takei coś mam w nosie i siedzimy tu. Teskni sie ale w sumie idzie sie przyzwyczaić spokój tu mam nikt mi sie na głowe nie zwala a nei to co w polsce że jak pośpie do 9 to teksty ze kto to widział tyle spać....
Zgadzam sie ze wszystkim, my tez jakis czas bylismy na rozjazdach i uwazam, ze to nie mialo sensu.
Poza tym jakbym miala teraz wrocic do pl to ani gdzie mieszkac na dluzej niz na pare dni, ani meldunku, bo na wynajmowanym tam nikt cie nie zamelduje.
Stary 2015-02-10, 10:30   #385
cashmere
Zakorzenienie

Dobry!

Cytat:
No tak, masz racje Rosi, nie kazdy sie do tego nadaje. Myslalam ze ja sie nie nadaje na wyjazd ale i tak planowalismy to z M przed ciaza a potem zmienilismy zdanie ze wzgl na dzidziulka. A teraz sie okazuje ze zeby zapewnic malej spokojne zycie i byt to chyba jednak musimy sie stad ruszyc. Naprawde nie zalezy ma na wielkich bogactwach i nie wiadomo jakiej kasie tylko na tym zeby spokojnie isc spac i wstac i nie martwic sie ze nie mam za co zakupow zrobic jutro...
Chyba jestem bardzo zdeterminowana juz na wyjazd :P
Ja mam tam w miescie gdzie bysmy jechali swojego tate i wujka i kuzynow wiec bylo by o wiele latwiej niz gdzies w nowym miejscu bez kogos bliskiego no i tak jak mowisz, zawsze mozna wrocic.
Ważne byście byli razem, a jeśli tam Wam będzie lepiej to warto spróbować. Po tym jak piszesz odnoszę wrażenie jakbyś już się zdecydowała na ten wyjazd

Cytat:
was tez z krk jest kilka tez byscie mogly, o łodziankach i b-stoczankach nie mowiac

Dziewczyny w ogole to wpiszcie nr. do siebie w klubie, bo juz niedlugo sie porody zaczna i bedziemy sie martwic o siebie jak o Madison to raz, a po drugie moze, ktoras sie zglosi do przyjmowania wiadomosci, zeby przekazac info tu na forum w stylu: " Jade na porodowke", lub "przedstawiam wam Maxia waga 3589 g, 56 cm"

To jest bardzo dobra myśl, będziemy mogły dać szybko znać jak coś się będzie działo.

Cytat:
numer mój jest w klubie i jak coś to mogę się zgłosić na zbierającą info o porodach
No i super, będziesz naszym łącznikiem
Poszukam później Twój nr i sobie wklepię w tel., i wyślę Ci na PW mój.

Cytat:
Ten też mi się podobał

Cytat:
Zdycham,masakra dziewczyny, rano jak sie budze to przez 10minut wypluwam pluca.. martwie sie strasznie
Brzuch od soboty twardy ciagle przez moj kaszel-czy to grozi Malemu?:-(
Mam dosc..naprawde. dusze sie,nos zatkany..ledwo zyje...
I dopiero wstalam w sumie,jeszcze w lozku leze
Kuruj się, a jakby nie przechodziło to najwyżej pójdziesz jeszcze raz do lekarza po antybiotyk

Cytat:
Super że mała tak ładnie urosła i wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A ja się chwaliłam, jak to mnie brzuch nie boli, to wczoraj myślałam, że nie wiem, rodzić zaczynam... Ból pleców - konsekwencja przejścia się do koleżanki nie dawał mi spać, później doszedł ból w lewym boku i ból nie wiem, powiedzmy krocza a potem stwardniał mi brzuch - boleśnie i wszystko to naraz sprawiło, że myślałam, że spakuję się, zbudzę TŻeta i pojedziemy do szpitala hehe. W końcu usnęłam prawie na siedząco, bo tylko tak się dało i dziś na szczęście nic mi nie jest, ależ to była faza. I jeszcze te nocne strachy, że może już rodzę Chyba dokończę zakupy do torby dla mnie
Domyślam się co przeżywałaś, ja ostatnio jak mnie cały dzień brzuch bolał też myślałam że wyląduje na IP.
Teraz takie akcje pewnie będą coraz częstsze u nas

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:32   #386
soniuska
Zakorzenienie

Cashmere wlasnie u mnie goraczki juz nie ma ale reszta doskwiera baaardzo
Stary 2015-02-10, 10:33   #387
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmere wlasnie u mnie goraczki juz nie ma ale reszta doskwiera baaardzo
No wiem, jak to przy chorobie... Za parę dni na pewno lepiej się poczujesz

jestem mamą
Stary 2015-02-10, 10:33   #388
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Edzik jak oglądam suknie to zawsze nachodzi mnie myśl, żeby jednak wyjść za mąż :P Chyba sobie kupię jakąś i będę trzymać w szafie ;D Śliczny tył ma ta Twoja i bardzo ładnie wyglądałaś

gdybym miała duże mieszkanie i miała gdzie trzymać tą suknie to bym jej nie sprzedawała..ale zajmuje mi połowę szafy i postanowiłam ją wreszcie wystawić.. :P

Dobrze,że ból minął..wcale się nie dziwię,że miałaś stracha..

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 10:36   #389
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
gdybym miała duże mieszkanie i miała gdzie trzymać tą suknie to bym jej nie sprzedawała..ale zajmuje mi połowę szafy i postanowiłam ją wreszcie wystawić.. :P
Moja suknia wisi w domu, jakoś nie mogę się przymierzyć by ją wystawić. Jest najpiękniejsza na świecie to jak ją mam sprzedać?

jestem mamą
Stary 2015-02-10, 10:37   #390
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

BLACK kciuki! ja też się nad tym z mężem nasiedziałam i idzie szajby dostać ale warto wytrzymać! ;*
Dzieki wiem że warto licze ze firma sie otworzy i bedziemy zarabiać miliony ;-)
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości