|
|
#3031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LV
Ju
Miłego wieczoru całemu Baru ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Tru
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad własnoręcznej namiastki sushi
Red - o ile się nie rzucisz na gotowce (springrolsy i inne korwety w cieście) to można spożytkować Lidla dietetycznie Cytat:
2. Wiem co masz na myśli. Myślę identycznie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-09 o 22:01 |
|
|
|
|
#3033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze komuś meega pasuje ale to bardzo rzadko się zdarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie wszelkie prace precyzyjne sa niewykonalne, a jeszcze na małych, żywych, ruszających się "obiektach" to już w ogóle kosmos ![]() ![]() z czego zrobiłaś?
|
|||
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo takie podstawowe, dopiero zaczynam sama, do tej pory miałam przyjemność jadać u kogoś - reweeeeela
Nori, ryż z octem/sokiem z cytryny, łosoś wędzony (ale z kawałka, nie plastry) awokado, cebulka dymka ( ) i wasabi tylko na niektóre kawałki - chyba wolę bez. Nie miałam innych składników. Pyszne jest mimo wszystko, ale do "prawdziwego" zapewne nawet nie podobne Polecasz coś dodać w domowym zaciszu? Jakiś składnik? Imbiru marynowanego nie lubię. Wiem czego mi brakowało! Ogórka zielonego! Wiem, że większość nie lubi alg, ale dla mnie algi to podstawa, mogłabym je jeść same. Tego jodu faktycznie mi brakuje. Od razu poczułam się lepiej. Do tej pory nie byłam nigdy w Sushi barze. W środę spotykam się z przyjaciółką, która chadza po szuszbarach od czasu do czasu i mam nadzieję, że umówimy się kiedyś na babski wypad do knajpy na sushi. Z małżem nie mam szans, on nie te rejony. Z nim eksploruję włoskie klimaty
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-09 o 23:06 |
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cze, Tri!!!
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale często tak mam, że myśli od razu przelewam na "forum". W sumie uważam to za dobre. Po to tu jesteśmy, wymiana myśli. Tylko nie sposób by każdy każdą wymienił.
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie tylko w barach, lepszych lub gorszych, ale już się rozbestwiłam i po tych lepszych do gorszych nie wrócę W tych gorszych często dają surimi, których też często używają znajomi jak robią w domu no i niby pasuje, ale wiadomo ze to tylko marna imitacja owocu morza ![]() Jak będziesz eksplorować to polecam Sakanę w Katowicach Znad kawy Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-02-10 o 07:20 |
|
|
|
|
#3038 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale najbardziej smakują mi te z serkiem filadelfia, sałatą i sezamem - a takich nie chce mi się robić. Wg mnie smak domowych jest podobny do kupnych - zwłaszcza jak walnie się sosu sojowego i wasabi ![]() Ad diety Betty mnie przekonała żeby olać suplementy Macham znad kolejnej bezsennej nocy, czy ktoś się orientuje czy niemożność schuścia + problemy ze snem mogą świadczyć o problemach hormonalnych czy coś w ten deseń? Dziwne to jak na mnie. Menopauza może?
|
|
|
|
|
#3039 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry
Zgadzam się z Ju w kwestii tego, co na górze - no sorry, to jak nasz maż/ partner/ TŻ dobije do określonego wieku to przestanie być mężczyzną? Tym ukochanym? Mój A. jest ode mnie prawie 20 lat starszy i nigdy mi nawet przez myśl coś takiego nie przeszło. Wypowiedź Neski też potraktowałam z przymrużeniem oka, ale jakby tak poważnie spojrzeć.... W temacie sushi - domowego w życiu nie robiłam, ale tak ogólnie to mogę jeść na kilogramy. Nigiri zwłaszcza Głodna przez Was będę od rana
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. No jasne, że może świadczyć. Tarczycowo choćby, ale to trzeba zbadać. |
||
|
|
|
#3042 | ||||
|
Panaroja
|
spod chlapy
![]() Cytat:
no i jego wykonanie mi zdecydowanie nie odpowiada Cytat:
![]() 2.nie wiem jeszcze , zobaczę co z niedzielą , sobota odpada ![]() Cytat:
2.w to wierzę bez zastrzeżeń Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3043 | ||
|
Zakorzenienie
|
mój dzisiejszy plan zwiedzania ![]() Parabelko, zlote kajble mam w profilu ![]() Cytat:
ja jeszcze marynuje marchewke w tej zaprawie do ryzu 2. moga mi jeszcze serce, cukier, morfo i tarczyce sprawdzala. tylko ja nie moglam jesc, spac i wyluzowac sie ![]() Cytat:
![]() jak ktos jeszcze nie widzial
|
|
#3044 |
|
Nindżopesz
|
I z tymi problemami idzie się do enokrynologa czy raczej internista?
|
|
|
|
#3045 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No do endo chyba bez skierowania od ogólnego nie pójdziesz.....
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak sie leczylas u endo i masz karte, to mozesz tam uderzyc z objawami.. ale to juz od lekarza zalezy co z tym dalej zrobi
|
|
#3047 | |
|
Nindżopesz
|
Ja i tak do prywatnego więc mogę z buta.
Cytat:
Jeszcze poczekam, nie lubię się leczyć, może samo przejdzie
|
|
|
|
|
#3048 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad doła powyjazdowego i choroby też powyjazdowej
I idę robić pranie, bo połowa ubrań zajeżdża zapachem knajpki z langoszami ![]() Macie moje ulubione 2 zdj z wyjazdu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3049 | |||||
|
Zakorzenienie
|
1 Joł joł baru snad ogólnego marazmu
Cytat:
![]() 2 To może uda się spotkac ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Nie na pisałam ,że o charakter chodzi , raczej o możliwość osiągnięcia erekcji prącia... ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=z4dMWaI6MBY ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
że Ju mogła tak odebrać moje słowa a to grubszy żart. A Sean a Connery go uwielbiam
|
|
#3050 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
W ogóle dziwne podejście Neski
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możemy i poważnie Mi pasuje
|
|
#3054 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na 1 razem z Mursz rozciągamy bolące kręgosłupy w podziemnym labiryncie
Na drugim nasz najlepszy zakup na festiwalu mangalicy- gliniane świnki
|
|
|
#3055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot ma rację, skierowanie potrzebne. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- A jakie mam podejście Może tak będzie łatwiej...
|
|
#3056 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nesko, ale ja przyjmuję do wiadomości, ze żartowałaś w kwestii Connery`ego, tylko bazując na tym, co człowiek przeczyta - a tu się komunikujemy głównie słowem pisanym - róznie sobie można pomyśleć. I pewnie, dla kogoś wyznacznikiem męskości czy kobiecości może być sprawność seksualna.... ale nie napiszę co o takim podejściu myślę
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawność seksualna nie jest wyznacznikiem kobiecości i męskości,przynajmniej dla mnie,co nie oznacza że mając ,dystans do tematu seksu i okolic, nie można z mitów dotyczących tematu żartować i nabijać się
|
|
#3058 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tylko nie wszystkich śmieszą te same tematy.
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powroty ciężkie są Zdj1. Napisałabym trójkąt ale boję się ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Zgadza się
|
|
#3060 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wg Twoich słów odebrałam tak, że patrzysz na wiek faceta przede wszystkim
pod kątem erekcji.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

ja właśnie tylko w barach, lepszych lub gorszych, ale już się rozbestwiłam i po tych lepszych do gorszych nie wrócę