Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-10, 13:48   #451
tout-petit-fille
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Dziękuję Wam

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 13:51   #452
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Obawiam się, że twój poród może trwać trochę dłużej niż 2 godziny
Wiem, wiem tak tylko żartujemy
Stary 2015-02-10, 13:53   #453
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Wiem, wiem tak tylko żartujemy
No wiem Ja też mówię tżtowi, że jak nie urodzę do 1 marca i teściowa już u nas będzie, to może się wybierzemy do kina, bo sto lat nie byliśmy, a ten się pyta, czy chcę znowu wywoływać wilka z lasu jak ostatnio, bo przy porodzie Oli do kina szliśmy, ale nie doszliśmy

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 13:53   #454
kruszynkaa88
Rozeznanie

Spakowałam torbę tzw. podręczna na kółkach i do tego kosmetyczka Jak się okazało, ja prawie nic nie muszę brać dla dziecka- ani ubranek, ani pieluch, ani ręcznika, kosmetyków, tylko na wyjście ubranko i krem (a to Tż przywiezie w dniu wyjścia) oraz pampersy i chusteczki nawilżające, także dzięki temu spakowałam się do małej torby

Dzisiaj na SR muszę zapytać czy trzeba laktator, bo prawdopodobnie tez nie A jak będzie trzeba to Tż najwyżej kupi
Jedynie wezmę butelkę jedną małą, aby w razie braku pokarmu dawały do mojej lovi- żeby od początku ten kształt smoczka miał Ooo właśnie, muszę wygotować buteleczkę
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:01   #455
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Ok na razie wygląda tak:

Załącznik 5911802 Załącznik 5911801

I na razie kończę to, bo zaczyna mi się robić niedobrze

Najchętniej poszłabym teraz spać, ale teściu mi tu szpachluje ścianę, więc nie poleżę..
Tak jak piszecie- BŁOGOSŁAWIONY STAN
zdolniacha z Ciebie
Stary 2015-02-10, 14:03   #456
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Dziewczyny pierwszy raz w ciazy zostalam przepuszczona przez Pana +50 w lumpeksie. Zwrocil uwage Pani sprzedajacej, ze jestem w ciazy i zyczy sobie by najpierw obsluzyla mnie. Normlanie tak milo mi sie zrobilo, banan na buzi, podziekowalam serdecznie za to jak chodzilam po sklepie szperajac w szmatkach, jedna Pani zrzucila sweter z wieszaka i zwraca sie do mnie "zlotko podniesiesz, bo ja mam problemy z kregoslupem..." zasmialam sie do Pani perliście i odeszlam...chyba nie tego sie spodziewala
Stary 2015-02-10, 14:07   #457
aneta_s13
Rozeznanie

Czuję się bardzo niespokojna przed wizytą... zaczęłam przekładać ciuszki małego... Jego torba szpitalna spakowana.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10422321_1015550228458739_2478355451674141723_n.jpg (73,5 KB, 75 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:08   #458
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Eh ja mam jeszcze prawie 6tyg przed sobą brzuch mam wysoko dysze jak lokomotywa. Zazdroszczę wam co macie jakieś 2 tyg do końca heh ale z drugiej strony wiadomo pełna obaw jestem bo się porodu boję okrutnie.. Kurcze nie można było jakoś inaczej tego wymyślić?
Tez mysle, ze porod naturalny to troche nie udany pomysl Tego Do Gory ta sprawa z bocianami czy kapusta, to w koncu nie bylby taki glupi pomysl
Stary 2015-02-10, 14:16   #459
smv
Zakorzenienie

U mnie w szpitalu nie wolno ubierac dzidziusia w swoje ubrania. Jedynie każą sobie dać chusteczki nawilżane i ponoć ręcznik do wycierania i pieluszki a tak to nic. Nawet jak się dziecko pobrudzi kupa lub się zsiusia to jest tel i dzwoni się żeby ktoś przyniósł ubranie nowe.. Swojego rozka/kocyka tez nie wolno. Jedynie koleżanka mówiła zeby sobie wygotowac smoczek i mieć w pudeleczku jakby maluch był niespokojny. I nie ma się co szczypac z poloznymi tylko rzadac swoich praw. Eh jestem pełna obaw jak to będzie. Ja na wszystko płaczem reaguje dosłownie. Boje się ze będę tylko płakać a na dzidzi to się odbije przy porodzie.
Matko zjadłam kluski z serem i cukrem i znów mnie plecki i żebra bolą. Alaaaaaa
Stary 2015-02-10, 14:17   #460
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Przyszłyyyy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150210_120727.jpg (76,9 KB, 47 załadowań)
Stary 2015-02-10, 14:22   #461
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Przyszłyyyy
mam identyczne -zakupione w lumpeksie mamy plan z TŻtem by kupić sobie takie same na wiosne
Stary 2015-02-10, 14:24   #462
luzna25
Zadomowienie

mordka_1985 extra tort i super prezenty zazdroszczę Wam tych baby shower, bo ja niestety nie będę miała takiej imprezki

trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:25   #463
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
mam identyczne -zakupione w lumpeksie mamy plan z TŻtem by kupić sobie takie same na wiosne
Ja mam czerwone, dostalam od Mikolaja rok temu pod choinke bede sie stroic z córcią
Stary 2015-02-10, 14:26   #464
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Przyszłyyyy
extra
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:27   #465
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Przyszłyyyy
ale superowe
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:36   #466
meganka18
Rozeznanie

Witam Was kochane !

Melduje ze u nas wszystko w porządku rozpoczynamy dzis 35 tydzien - jedynie przez remont nie mam czasu na nic ;/
Od 6 do 23 na nogach - pózniej prysznic i ogarnięcie sie przed spaniem
Mam jednak nadzieje ze do soboty to całe szaleństwo sie skończy bo pasuje cos zacząć myślec o przygotowaniach do powitania nowego członka rodziny .
Mamy 3 pomieszczenia zajęte przez robotników łącznie w korytarZem - wiec wyobraźcie sobie jaki bałagan po takich gladziach :- / wszytko białe jak pomyśle o sprzątaniu to az mnie mdliiii

Buziaki ogromne dla Was ;*
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:41   #467
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

Za mną na obiad chodzą amerykańskie naleśniki z nutellą (bo syropu klonowego to raczej nie dostanę), tylko nigdy sama nie robiłam i nie wiem, czy mi wyjdą.

Aaa i jeszcze Wam powiem, że jak tż przestał się bać to się okazało, że ja się boję... cały czas towarzyszyły mi myśli, czy wszystko jest z Małą ok, byłam spięta i tż się śmiał, że chyba musimy podejść do tematu dawkami, bo się biedna wykończę
polecam pancakes z tego przepisu, mi zawsze wychodzą http://www.mojewypieki.com/przepis/czekoladowe-pancakes
tylko na malutkim ogniu smaż, bo muszą mieć chwilę na bąbelkowanie

korzystaj, bo się Tż rozmyśli i będzie smutno zamiast przyjemnie:P

Cytat:
co żeś zrobiłą TŻtowi ze się przestał bać?????????????? mó mi szybko.
Ja też chce lamować!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Jeszcze wczoraj czy przedwczoraj pytałam o to samo A dzisiaj maż mnie obudził czułościami ale mam dzisiaj świetny dzień! i ile energii! Ale tak właśnie działa na mnie orgazm, kiedyś żartowaliśmy z Tż, że jak robię się marudna, to przez to, że dawno już orgazmu nie miałam

I nie wiem co go przekonało dzisiaj... może podziałała weekendowa rozmowa, albo to że następnego dnia wypytywałam i dawałam przykłady jak możemy zrobić sobie przyjemność by nie kolidowało to z jego blokadą:P Grunt, że coś zadziałało

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam fikanka Mój po ostatnim razie jak mnie troszkę bolało i powiedziałam, że jednak wolę poczekać, to teraz jak ja mówię o fiku miku to mówi, że nie, bo mnie będzie bolało, i że po porodzie nadrobimy... I kurcze skubany tak to do serduszka wziął, że nawet nic o fiku miku mówić nie chce, nawet jak się przymilam to nic z tego ahh... Dobrze, że chociaż mnie tuli i całuje bo bym chyba się zapłakała ale cieszę się, że mój Tż nie należy do facetów, którzy bez sexu żyć nie umieją

Dziewczyny nic mi się nie chce, ta pogoda mnie dobija Miałam robić gulasz z dzika, ale wyjęłam rybę, bo szybciej

Aaaa i macie tutaj wielorybka
Ale wesoła mamusia aż chce się zachodzić w ciążę
Co do fiku miku, mój w weekend powiedział tak samo, ale chyba zrozumiał, jak bardzo mi tego brakuje i dzisiaj się przełamał Próbuj i Ty

Cytat:
albo powiem że moze iść na piwo w piątek ale pierw musi mnie wylamować : cool:
cudowny pomysł a i nerwów byś takich nie miała po fiku miku

Cytat:
A ja na walentynki chciałam iść na greya do kina ale u mnie kino to w domu kultury i siedzenia są takie z PRL i niewygodne. Na wkreceni 2 ledwo wysiedzialam i nie wiem czy dam radę. Obiecałam tez TŻ skąpe ubranko ale nie czuje się na tyle atrakcyjna i ochoczo na brykanie ;( wiec nie kupiłam jeszcze nic bo musiałabym szukać rozmiar L A na allegro to same s lub uniwersalne a mi się bebzol nie Mieści heh. Poza tym o goleniu się nie wspomnę :/ generalnie czuje się okropnie i juz nie chce być w ciąży. Boli mnie wszystko od łydek zaczynając kończąc na pipciuszce bo mnie ciągnie. Buuu kto wymyślił ze ciąża to stan cudowny? Ja już jestem tym zmęczona. Zawsze byłam pelna energii a teraz ledwo się tocze nie umiem się nawet przekręcić a wzdycham i sapie jak jakaś babunia. No ponarzekać trzeba było. Przepraszam ;(
Nie smutaj Nic na siłę, a wszystko w swoim tempie
Co ciekawe, możliwe, że tak się objawia temperament Twojego synka. U mojej mamy się sprawdziło- jak była ze mną w ciąży, to mogła góry przenosić, ciągle gdzieś chodziła. I ja się okazałam taką energiczna osobą, której wszędzie pełno. Z kolei w ciąży z moją siostrą było jej ciężko, ciągle coś bolało i mogła pomarzyć o długich przechadzkach jak przy mnie. I siostra jest bardziej domownikiem, jest spokojniejsza. Także może synek będzie na tyle grzeczny, że będziesz mogła przesypiać noce

Cytat:
Ok na razie wygląda tak:

Załącznik 5911802 Załącznik 5911801

I na razie kończę to, bo zaczyna mi się robić niedobrze

Najchętniej poszłabym teraz spać, ale teściu mi tu szpachluje ścianę, więc nie poleżę..
Tak jak piszecie- BŁOGOSŁAWIONY STAN
Ale jesteś pomysłowa! Ciekawe czy Tż też
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:44   #468
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane !

Melduje ze u nas wszystko w porządku rozpoczynamy dzis 35 tydzien - jedynie przez remont nie mam czasu na nic ;/
Mam jednak nadzieje ze do soboty to całe szaleństwo sie skończy bo pasuje cos zacząć myślec o przygotowaniach do powitania nowego członka rodziny .
Mamy 3 pomieszczenia zajęte przez robotników łącznie w korytarZem - wiec wyobraźcie sobie jaki bałagan po takich gladziach :- / wszytko białe jak pomyśle o sprzątaniu to az mnie mdliiii

Współczuję... u mnie pracownikami jest TŻ, teść i ja, więc trochę inaczej, ale też dużo dłużej. Teraz mam gładzenie ścian przez teścia, więc później też łapię za szmatę, odkurzacz i mop.
A tak mi się nie chce, że szok

Już w tej niemocy i senności coś mnie wzięło na pomalowanie korytarza na coś w tym kolorze niebieskiego:
sciany.jpg

mam już kupione duże lustro w antycznym stylu i srebrnej ramie, więc pasowałoby idealnie
Ale czy ten kolor rzeczywiście mi się podoba..?
Kiedy ten remont się skończy

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:55   #469
nouvelle2
Zakorzenienie

pomalowałam kaloryfery, zrobiłam pranie i obiad. kręgosłup mi odpada, więc leżę. Później jeszcze łazienkę posprzątam, a reszta to już jutro

Cytat:
Witam Was kochane !

ojej, współczuję. niedawno też przez to przechodziłam

Cytat:
Współczuję... u mnie pracownikami jest TŻ, teść i ja, więc trochę inaczej, ale też dużo dłużej. Teraz mam gładzenie ścian przez teścia, więc później też łapię za szmatę, odkurzacz i mop.
A tak mi się nie chce, że szok

Już w tej niemocy i senności coś mnie wzięło na pomalowanie korytarza na coś w tym kolorze niebieskiego:
Załącznik 5911836

mam już kupione duże lustro w antycznym stylu i srebrnej ramie, więc pasowałoby idealnie
Ale czy ten kolor rzeczywiście mi się podoba..?
Kiedy ten remont się skończy
fajny ten niebieski. i ze srebrną ramą będzie świetnie wyglądał

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:05   #470
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Czuję się bardzo niespokojna przed wizytą... zaczęłam przekładać ciuszki małego... Jego torba szpitalna spakowana.
ja też mam to samo, jakiś niepokój wewnętrzny i z tego powodu umyłam właśnie wszystkie okna w domu...

Cytat:
Przyszłyyyy
jakie czadowe!!!

Cytat:
Witam Was kochane !

powodzenia Kochana i znajdź czas na odpoczynek

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
polecam pancakes z tego przepisu, mi zawsze wychodzą http://www.mojewypieki.com/przepis/czekoladowe-pancakes
tylko na malutkim ogniu smaż, bo muszą mieć chwilę na bąbelkowanie

korzystaj, bo się Tż rozmyśli i będzie smutno zamiast przyjemnie:P
o dziękuję za przepis!!!
Skorzystam na pewno
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:23   #471
olajakzam
Raczkowanie

a Wy ciągle o tym samym jak nie żarcie t powiem Wam że mój ma jednak chcicę;p i jak tylko się całujemy to on już się męczy... zresztą ja też;/ ehh ciekawe czy po wyjęciu pessara chociaż z raz przed porodem będzie można a potem znów przerwa na połóg.. widziałyście instagram Wendzikowskiej???? dopiero co urodziła i to cc a już na siłowni ćwiczy
Stary 2015-02-10, 15:25   #472
smv
Zakorzenienie

Mi to się marzy taki fajny ostry sex a nie jakieś tam pitu pitu ani pozmieniać pozycji bo ledwo się gibam heh.. Po połogu mam nadzieje ze sobie odbije ;D

Jadę z psem do fryzjera.. Baj baj
Stary 2015-02-10, 15:30   #473
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
a Wy ciągle o tym samym jak nie żarcie t powiem Wam że mój ma jednak chcicę;p i jak tylko się całujemy to on już się męczy... zresztą ja też;/ ehh ciekawe czy po wyjęciu pessara chociaż z raz przed porodem będzie można a potem znów przerwa na połóg.. widziałyście instagram Wendzikowskiej???? dopiero co urodziła i to cc a już na siłowni ćwiczy
a kiedy będziesz miała pessar wyciągany?
Ehhh te gwiazdy wszystkie mają powywracane w głowie do góry nogami...jak ma siłę niech ćwiczy...a dzieciątko maleńkie pewnie z nianią...
Stary 2015-02-10, 15:31   #474
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że TŻ wziął urlop i nie będzie strajkować (od dzisiaj okupacyjny więc jak wejdzie na teren zakładu pracy to nie wyjdzie dopóki strajk się nie zakończy) Chociaż widzę jak go skręca, że go nie ma wśród kolegów ale stwierdził, że tylko nie potrzebnie bym się denerwowała i nie może robić takich akcji jak jestem w 9 miesiącu
brawo dla TŻta tym bardziej, że kto wie, kiedy by się ten strajk skończył.

kruszynkaa, jakiego wielorybka?? pięknie wyglądasz!

mordka, wow świetny tort i extra prezenty! zazdroszczę pomysłowych koleżanek

Cytat:
Napisane przez emily
Dzisiaj laboratoryjny dzień. Ja też byłam. Tylko nie wiem jaka będzie wiarygodność badania moczu z godziny 6:45 jeśli w nocy nie wytrzymałam i o 2:30 musiałam iść na siku.
na pewno bardziej wiarygodna niż moje badanie, ba ja musiałam zaliczyć toaletę o 4:30 zresztą ja już sobie odarowałam trzymanie siku do badania aż, bo i tak rady nie dawałam, to uroki ciąży są, ze się chodzi co chwilę a infekcje i tak wychodzą.

z tego wszystkiego zapomniała zrobić badania na przeciwciała ale oboje z TŻtem mamy rh+, więc to chyba nie jest jakieś wielkie zaniedbanie??

crystal, podziel się lodami! jeeej wanilioweeee

Cytat:
Napisane przez smv
A ja na walentynki chciałam iść na greya do kina ale u mnie kino to w domu kultury i siedzenia są takie z PRL i niewygodne. Na wkreceni 2 ledwo wysiedzialam i nie wiem czy dam radę. Obiecałam tez TŻ skąpe ubranko ale nie czuje się na tyle atrakcyjna i ochoczo na brykanie ;( wiec nie kupiłam jeszcze nic bo musiałabym szukać rozmiar L A na allegro to same s lub uniwersalne a mi się bebzol nie Mieści heh. Poza tym o goleniu się nie wspomnę :/ generalnie czuje się okropnie i juz nie chce być w ciąży. Boli mnie wszystko od łydek zaczynając kończąc na pipciuszce bo mnie ciągnie. Buuu kto wymyślił ze ciąża to stan cudowny? Ja już jestem tym zmęczona. Zawsze byłam pelna energii a teraz ledwo się tocze nie umiem się nawet przekręcić a wzdycham i sapie jak jakaś babunia. No ponarzekać trzeba było. Przepraszam ;(
nie przejmuj się jak dla mnie to niewiele cudownego jest w samej ciąży, poza oczywistym i też już chciałabym być po. a jak to będzie?? dobrze będzie! wyboru nie ma. dasz radę. teraz większość Twoich humorów to skutek hormonów w ciąży

Cytat:
Napisane przez dzewczynazgitara
Dziewczyny pierwszy raz w ciazy zostalam przepuszczona przez Pana +50 w lumpeksie. Zwrocil uwage Pani sprzedajacej, ze jestem w ciazy i zyczy sobie by najpierw obsluzyla mnie. Normlanie tak milo mi sie zrobilo, banan na buzi, podziekowalam serdecznie za to jak chodzilam po sklepie szperajac w szmatkach, jedna Pani zrzucila sweter z wieszaka i zwraca sie do mnie "zlotko podniesiesz, bo ja mam problemy z kregoslupem..." zasmialam sie do Pani perliście i odeszlam...chyba nie tego sie spodziewala
wow! brawa dla tego pana
super trampki kupiłaś

meganka, nie zazdroszczę remontu. nie cierpię ich. wloką się zawsze niesamowicie. a Ty jeszcze w ciąży i to na końcówce... masakra

mi przyszła już wanienka oraz przewijak z prześcieradełkiem a pospałam 2,5h, jak mnie listonosz obudził tak teraz się jakoś słabo czuję i poszłabym dalej spać. ale będą twarda, flaczki sobie wstawiłam i muszę niedługo iść z psem na spacer. oby nie było zabawnie. nie wiem czy Wam pisałam, ale u mnie w klatce są 2 agresywne psy, z czego jeden często chodzi bez smyczy, szczególnie wieczorem. i właściciele są świadomi, że psy są agresywne, ale najwyraźniej się nie przejmują. między świętami a nowym rokiem spotkanie z nimi skończyło się dla mojej psiny traumą, a dla mnie siniakami, bo wieczorem wyszły z nimi dwie babinki ok.70tki i jednego psa nie utrzymały, wyrwał się i do mojego startuje, oplątał się wokół moich nóg i wyrżnęłam. na szczęście nie na brzuch i nic się nie stało, ale kiedyś wydarzy się nieszczęście

też mam jutro 2 pobrania u gina, wymaz na posiew z kanału rodnego i GBS. znów będę musiała wyskoczyć z kasy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0047lk.jpg (41,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0048pl.jpg (24,7 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2015-02-10 o 15:40
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:32   #475
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
a kiedy będziesz miała pessar wyciągany?
Ehhh te gwiazdy wszystkie mają powywracane w głowie do góry nogami...jak ma siłę niech ćwiczy...a dzieciątko maleńkie pewnie z nianią...
no i na pewno karmione mm...
a pessar w 38 tyg...
Stary 2015-02-10, 15:44   #476
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie że jedzenie i lamowanie widać na co mamy największe chęci

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Mi to się marzy taki fajny ostry sex a nie jakieś tam pitu pitu ani pozmieniać pozycji bo ledwo się gibam heh.. Po połogu mam nadzieje ze sobie odbije ;D

Zgadzam się, konkretny sex też mi się marzy. Teraz to każda pozycja robi się niewygodna.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:45   #477
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:

Ostatnio mi Tż powiedział, że już nie może się doczekać kiedy będzie mógł mnie z całej siły przytulić i porządnie wyruchać hahahaha no tak, przez całą ciąże tylko delikatne bzyk bzyk, ahhh ale tak ostro mmmm
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:49   #478
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem trzeba mieć z lekka nierówno pod sufitem, żeby tak forsować organizm zaraz po cc, tylko po to, by szybko odzyskać figurę. ale co ja tam wiem, nie miałam cc, nie znam się. ale te kilka babek po cc, które znam, to tak szybko do ćwiczeń się nie paliły.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:13   #479
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
A ja mam w czwartek dzień wizyt. Najpierw u gina zobaczę co u mojej Małej. Mam nadzieję na usg i ocenę wagi. Do tej pory mam na każdej wizycie chociaż zerkniecie co tam w brzuszku. Ciekawa jestem czy GBS pobierze, chyba jeszcze nie bo to 34 +2, a robią po 35. Miała któraś wcześniej?
No i wizyta na która czekam w poradni chorób zakaźnych i mój Hbs. Oby nie okazał się pomyłką.
W piątek za to ostatnia wizyta przed porodem u dentysty. Tylko usuwanie kamienia i spokój na pól roku. Wszystkie zęby w ciazy poleczyłam, kto by pomyślał. Zawsze mówiłam, że wolę poród od wizyty u stomatologa chyba zmieniam zdanie
Ja mialam w 33 tygodniu pobrali mi w szpitalu, wiec moj lekarz mial z glowy. A poza tym mam miec CC, wiec wynik dodatni jest tu bez roznicy tak czy siak
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:25   #480
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
no i na pewno karmione mm...
a pessar w 38 tyg...
no to już będzie ciąża donoszona i bezpieczna, więc zdążysz z

No to na umyte okna zawiesiłam wyprane firanki, pachnie w domu świeżością. Ręce mi opadają, bo niewygodna pozycja, wiadomo, ale poleżę trochę i przejdzie. Niedługo wraca tż, ma po drodze kupić nutellę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości