|
|
#2341 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Witam się z wieczora
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też biorę te witaminy od tygodnia, na razie codziennie.. To dużo nie zapłaciłaś ja dałam prawie 65zł za opak. teraz zanim kupie zjade chyba wszystkie apteki w mieście i zrobię wywiad cenowy Cytat:
szkoda że lekarz płci nie potwierdził..Dobranoc mamuśki
Edytowane przez Isabelle_26 Czas edycji: 2015-02-10 o 21:48 |
||||
|
|
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
moja siostra jest w ciąży....ma termin na 20.09
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Ale super
|
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie witam
![]() Obudził mnie okropny bol gardla, ropny kaszel, trzęsie mnie z zimna no i chyba gorączka bo jestem cała rozpalona (tż z rana musi lecieć do apteki po termometr bo brałam, no kurczę brałam swój a nie wiem gdzie on jest!!!) Zaraz po śniadaniu biorę paracetamol, szlafroczek i lece z chłopakami na basen. Tam sie na leżaczku wybrzeże i wypoczne bo tam to cieplej niż w pokoju u nas. Liczę, ze przejdzie wrrrrrrrrrr albo mi umknęło albo Anev0 sie po genetycznych nie odezwała - kochana wywołuje Cie do odpowiedzi
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Roxana
A mnie obudził straszny ból głowy i...... głód no i sen śniło mi się, że miałam USG i wyszedł chłopak ciekawe czy się dziś sprawdzi ![]() Cytat:
) ale tak serio, to auto jest małe ale wygodne, moim zdaniem ładne i co najważniejsze tanie w utrzymaniu jedynie co, to silnik jest mały, więc na drodze nie poszalejesz, ale za to bardzo mało paliOk zjadłam, więc zmykam do mężusia pod kołderkę Może jeszcze zasnę ...
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
To i ja przywitam się w tym porannym gronie. Nie śpię już od jakiejś godziny. Wcześniej ok 1 córa mnie zawołała do siebie, żeby się przytulic i też nie mogłam długo zasnąć.Koszmar nie noc. Zaraz zjem pewnie śniadanko, tylko czekam, żeby mąż do pracy wstał, co by go nie budzić.
Miłego dnia życzę |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Też się witam
i też boli mnie gardło, w ogóle czuję się jakbym w nocy miała gorączkę wstałam z dreszczami,mokra i słaba ...
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bez paracetamolu to jzu bym pewnie zeszla a goraczka w ciazy mzoe byc niebezpieczna dla płodu.. musze zrobic synkowi kakao ,on do przedszkola ja do lekarza bo nie da sie tak fukcjonowac jeszcze za dnia bylo w maire ale z rana i z wieczora to tak mnie telepie jakbym byla na glodzie.. wczoraj w przypływie sil odkurzylam dywan i pomywalam bo neistety zmywarki brak tzn mamy ale chyba zepsuta m kiedys uruchomil na moje urodziny to zbieralam wode taki cudny prezent a i gdzies bylo przebicie ,woda kopała.takze zycie mi mile wole zmywac recznie.
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Roxana wspolczuje ze masz jakieś chorobsko. Ja jestem już po badaniu. Wszystko ok wszystkie narzady sa tylko niecwidac było żołądka. Albo mały nie wypił wód albo ma cos z przełykiem. Mamy.to kontrolowac na usg u swojej ginki. Będziemy to jeszcze sprawdzac na usg polowkowym. Tak ze xzekam na wizyte 3 marca i mam nadzieję ze się uspokoje.
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę sie, ze wszystko ok a z tym żołądkiem to czekasz tak jak na z tymi wynikami - ale i u Ciebie i u mnie bedzie dobrze !!! ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Zdrowka dla Ciebie
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Heeejj
![]() Witam sie strasznie niewyspana... Przez to wstawanie w mocy do wc mam problemy se snem. Dzisiaj o 5 pobudka-wc no i po śnie... Usnęłam dopiero po 7 żeby obudzić sie teraz jeszcze bardziej zmęczoną! A dzisiaj sądny dzień! WIZYTA!! z jednej strony cieszę sie bardzo bo zobaczę skarba ale z drugiej czuje przerażenie! Aż paralizuje! Tez sie tak stresujecie przed wizytami?
|
#2353 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja, dziś zaczynam 14tc
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie był problem z pęcherzem, że był słabo wypełniony i go widać nie było. Byłam po kilku dniach na kontroli to był ale malutki.. także trzymam kciuki i się nie denerwuj ![]() Ja spadam, idę się ogarnąć i lece do męża w odwiedziny pa---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
za wizytę a co do stresu to każda pewnie się denerwuje przed wizytą, ja też
|
|||
|
|
|
#2354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle mam nadziedzieje ze sie pokaze na natepnej wizycie, jestem dobrej mysli,
Dzięki dziewczyny
|
|
#2356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2358 | |
|
Raczkowanie
|
o to super u nas też tak jest mój brat ma syna z 30kwietnia a moja zuzia z listopada a teraz męża brat będzie miał syna koncem marca a my ktosia w sierpniu
![]() ![]() Cytat:
nie ma się co martwić na zapas ![]()
|
|
#2359 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie biorę - wyniki mam dobre, dietę zróżnicowaną, więc nie widzę potrzeby faszerowania się ![]() Cytat:
Lubię o tych Twoich Gwiazdkach czytac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale super Będą się miały Maluchy z kim bawic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() magdowe, jeszcze chwilkę Kochana roxana, zdrówka ! Zbiorowe kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() U mnie po genetycznym wszystko ok ![]() Wszystkie kończyny są, nosek jest, w środku narządy też, serduszko ładnie bije, a pępowina tętni Przeziernośc 1,8 i inne cechy też o wadach nie świadczą - ale czekam jeszcze na krew.Podobno wygląda na swój wiek, wiec tp mi się na razie nie zmienia. Młode ma 7,02 cm i przez całą wizytę wierzgało, kręciło się, a na "dzień dobry" czyli pierwsze przyłożenie usg pomachało nam rączką |
|||||||||
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
mravka super wieści! ciekawe jaka plec ..fajnie jakby była ta sama..
![]() mms_22,sandeo trzymam kciuki za wizyte. nie ide.jak dla mnie tania podnieta, ktos napisal badziewie zeby potem zbic na tym kase,nie tyle na ksiazce co na ekranizacji,. zaliczylam dzis badania
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje udanej wizyty Super, ze z malenstwem wszystko dobrze Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-11 o 10:34 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dopiero w poniedzialek, ale chcialabym zeby ten czas jak najszybciej zlecial i juz byl poniedzialek ![]() W poniedzialek pewnie tez bede sie stresowac przed wizyta... Tak jak piszesz z jednej strony radosc, a z drugiej troche niepewnosc... |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
My idziemy 15-go
Cytat:
![]()
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj koniecznie znac wieczorem. No i ciekawe czy sie sen sprawdzi
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
a i dziewczyny, które mają chore gardło - pamiętajcie, że nie wolno Wam brać żadnych tabl zawierających tymianek i podbiał
|
#2370 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie i ja !!
![]() wczoraj malo się odzywałam bo nie miałam u siebie w pokoju Internetu no szwagier coś nagrzebal ;/ ale mialam Nerwa no ale cóż... wczoraj zdychałam tak mnie mdliło a dzisiaj jak na razie to dobrze i oby tak zostało...Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i co do nich to ja przed sie nie denerwuje tylko nie mogę się doczekać aż zobaczę tego ktosia bardziej się denerwuje w domu jak daleko do wizyty a mnie prawie ciągle boli brzuch
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

teraz zanim kupie zjade chyba wszystkie apteki w mieście i zrobię wywiad cenowy 
fajnie..

A mnie obudził straszny ból głowy i...... głód
) ale tak serio, to auto jest małe ale wygodne, moim zdaniem ładne i co najważniejsze tanie w utrzymaniu

wstałam z dreszczami,mokra i słaba ...

za wizytę
bo to chyba już niedługo