|
|
#1351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
Nadzieja Ciebie to nosi. .od wczoraj. A ja Ci powiem coś siadźże na dupince i gazetę poczytaj. ![]() no a teraz przytulam |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż? bo my mamy sucho w domu, aż gardło szczypie po nocy, a ja astmatyk więc się ratuje czym się da.
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym jeszcze nic nie zjadłam a już mam zgagę
![]() Idę sobie popłakać w samotności... Miłego dnia!
|
#1354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sorry że to powiem, ale.. co za matka nie wyobrażam sobie czegoś takiego..ja nigdy nie usłyszałam od mamy, ze jestem gruba, powinnam się odchudzać czy coś takiego.. ona sama też nie narzekała, więc moje narzekanie na pewno nie jest tym spowodowane.. trzeba wziąć się za jakieś sprzątanie.. jak zwykle nic mi się nie chce
|
|
#1355 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć dziewczyny. Nie pisałam parę dni bo jakoś nie potrafilam wbić się w rozmowę... Jeszcze przede mną te wszystkie zakupy.. Nie ogarniam tych nazw, sklepów, tego obczajania na allegro
Nie mam na razie na to czasu, a chciałabym bo czas ucieka... Na razie ucze sie do egzaminów, przebieram ciuszki, zaliczam zaległości na uczelni. Ale w marcu już będzie lajcik. Jak zdam egzaminy oczywiscie ![]() Zaczynamy dzisiaj 29 tydzień. Jeszcze troche i ostatnia prosta... ![]() xhankax chyba będzie nieważna ta krzywa... Mnie tak mówiły pielęgniarki. Biedactwo ![]() ola jak piesek???? weron trzymam kciuki za Was. musisz teraz duużo leżęc i odpoczywać. tien uważaj na siebie! Dobrze, że się nic nie stało. Mi się dzisiaj śniło, że się przewróciłam ![]() Co do sekszenia - mój TŻ ciągle gada, jaka to jestem pociagająca itp. Samej mi się podobam bo urosły mi cycki a zawsze miałam kompleksy bo były małe I ja nawet mam chęć! Ale jak do czegoś dochodzi to przerywamy bo albo mnie boli w środku albo jakos niewygodnie. A drugą sprawą jest, że nasze dziecko w nieodpowiednich momentach kopie... No i niezbyt mogę wtedy sie skupić... Mielismy upojną noc 2 miesiace temu, było super ![]() nadzieja takie kiepskie dni się zdarzają Też będę sama w Walentynki - mąż gra bal ![]() W ogóle małżonek odstawia fajki.... Wyobraźcie sobie połączenie: ciężarna z humorami + nerwowy z natury facet podczas próby rzucenia fajek. Jak mnie nie będzie na wizażu z tydzień to znaczy, że pozabijaliśmy się... ![]() Naskrobałam coś w klubie...
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2015-02-11 o 11:08 |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja
zjedz coś i odpoczywaj ![]() Santi Zawsze mnie przestrzegała, żebym nie była taka jak ona, ale robiła to w okrutny sposób :/ mimi to robimy imprezę walentynkowa tutaj
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-02-11 o 11:10 |
|
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
Piesek trochę lepiej, sporo je i pije. No i w końcu się załatwiła
|
|
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola to bardzo dobry znak
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
No to super! Znaczy, że wnętrznosci pracują
Teraz bedzie tylko lepiej Baset no pewnie!
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
Tien ale strachu narobiłaś, dobrze,że tylko na kolano upadłaś..uważaj na siebie
![]() Xhankax współczuję wymiotów, mam nadzieję,że nie będziesz musieć powtarzać Kochane mam pytanie: czy któraś z Was ma może w posiadaniu łóżko z materacem z Ikei?? I jak je oceniacie? Bo się zastanawiam czy nie kupić sobie..tzn Nam
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
Oby
172 i 42 kg? I gruba? Coś śmiesznego... |
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to sukces! jeszcze będzie zdrowa i wszystko wróci do normy |
|
|
|
|
#1365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ach te mamy... o super, że piesek ma się lepiej. Wysyłam mu wizażowego buziaka i drapanie za uszkiem ![]() Ktoś pytał gdzie jest przepis na pączki- ja się pytam gdzie jest przepis na faworki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Nadzieja wracaj do nas i nie płacz, bo płacz piękności szkodzi
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już 2 lata i jestem zadowolona ![]() o takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49019687/
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2015-02-11 o 11:26 |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Ola Miałam niedowagę, lekarz kazał przytyć, w końcu się udało.
I teraz, w sensie przed ciążą, już wazyłam 55 kg. Ale to wg mojej mamy za dużo. :/ Nadzieja Chodź do nas, poprawi Ci się humor
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak dla mnie jest ok. rama jest trochę wysoka, w ciąży cieżko sie wstaje, ale ilość rzeczy, które możemy schowac pod spód wygrywa wszystko. |
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie , czym planujecie jutro się objadac?
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja wczoraj to naprawdę nie był Twój dzień
![]() Weron za wizytę i myślę, tak jak dziewczyny-nie ma czym się denerwować bo każde dziecko rośnie inaczej, a poza tym pomiar nie zawsze jest idealny- widocznie była przed jedzeniem, wyciągnięta i wciągła se brzuchMartus za wizytęRuska co do seksów ja się już jakoś nie stresuję- na początku bardzo, później krwiak więc zakaz-nawet bałam się myśleć o tym, później zielone światełko a i tak baliśmy się, teraz już spoko- nigdy nie miałam plamień czy bóli po, mała w trakcie śpi więc mnie nie rozprasza tylko jestem jak słoń w składzie porcelany, zanim zmienię pozycję to już mi ochota odchodzi więc szaleństw absolutnie ni ma-![]() hanka współczuję oby lekarz nie kazał powtarzaćEmilia na pierwszych zajęciach nic nie miałam, jakieś ważniejsze rzeczy w tel zapisałam. Teraz noszę i notuję ![]() Tien Ty uważaj bidulko Baset ja ostatnio też mam schizy straszne...nie umiem całą noc przespać na lewym boku- baaa większość nocy śpię na prawym bo mi mniej ręcę drętwieją i bolą. Ale boje się strasznie czy jej krzywdy nie zrobię, jak kopie to od razu na plecy się kładę bo wydaje mi się, że ją wtedy coś boli kuźwa oszaleć idzie
|
|
#1371 |
|
Konto usunięte
|
Paczkami
|
|
|
|
#1372 | |
|
Rozeznanie
|
No to super!! Jak je to dobry znak!
Cytat:
A ja się czuję atrakcyjna w ciąży
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Młoda jest taka, że jak śpię na lewym boku, to zapomnij ze zasnę. Śpię tylko na prawym...
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dwa szybkie pytania (czas się ubrać i wziąć do pracy!)
1) Czy już mogę wyprać uzywane ciuszki czy za wcześnie ? 2) W czym prac? W specjalnym płynie dzidziusiowym i 2 razy płukać w wodzie czy w normalnym proszku i też 2 razy płukac?
|
|
#1375 |
|
Konto usunięte
|
Baset, Co do wagi, przed wazylam 53 kg i 170 wzrostu. Pokaż jej moje zdj sprzed i zapytaj czy wg niej jestem gruba
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest poprawa ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
2- jestem przewrażliwiona i wyprałam najpierw w zwykłym proszku a teraz w dzidziusiowych płatkach mydlanych z płynem dziecięcym więc raz płukane ale myślę, że raz w dzidziusiowym albo zwykłym z podwójnym płukaniem w zupełności wystarczy- nawet na jedno wyjdzie. Ja durna , w połowie żałowałam, że dwa razy je piorę
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w czym, to siostra prała w proszku Dzidziuś i dwa razy płukała.
|
|
#1378 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lepiej pójdź wcześniej na gluko w razie w (odpukać) jakby trzeba było powtarzać Cytat:
teraz jest mega ślisko... Cytat:
Śpię albo na lewym albo na plecach, prawego unikałam od początku ciąży i teraz nie umiem na nim leżeć jakoś dziwnie, ale czasem na lewym boku mały tak dziwnie kopie jakbym go przygniatała więc na plecach mi najlepiej ![]() Ufff całe szczęście, że Kora tak dzielnie walczy ![]() Kurde od rana nie mogłam na wizaż wejść a jak już się udało to nie mogłam nadrobić ![]() Ja zawsze miałam obsesję na punkcie swojego ciała, zresztą ja zawsze trenowałam ostro żeby mieć wyrobione ciało i teraz jak ono się zmienia to szok, ale uważam, że nie jest źle Mężowi się mega podobam, zresztą przed ciążą to już w ogóle, ale teraz mówi, że fajnie wyglądam i że dalej go pociągam a jak np przytulę się do niego czy pocałuję to mówi nie mogę ![]() ale podczas wczorajszego seksa dziwnie z takim brzuchem się czułam hahahahaha
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka dzięki! Musze kupić bo widziałam promocję w POLO na którys dzidziusiowy. I w jakiej temp? Wszystkie prać w 95 ? Czy 60 stopni wystarczy? Nie beda potem takie sztywne??
|
|
#1380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

Nie mam na razie na to czasu, a chciałabym bo czas ucieka... Na razie ucze sie do egzaminów, przebieram ciuszki, zaliczam zaległości na uczelni. Ale w marcu już będzie lajcik. Jak zdam egzaminy oczywiscie
I ja nawet mam chęć! Ale jak do czegoś dochodzi to przerywamy bo albo mnie boli w środku albo jakos niewygodnie. A drugą sprawą jest, że nasze dziecko w nieodpowiednich momentach kopie... No i niezbyt mogę wtedy sie skupić... Mielismy upojną noc 2 miesiace temu, było super
zjedz coś i odpoczywaj 

za wizytę i myślę, tak jak dziewczyny-nie ma czym się denerwować bo każde dziecko rośnie inaczej, a poza tym pomiar nie zawsze jest idealny- widocznie była przed jedzeniem, wyciągnięta i wciągła se brzuch
Może jednak pójdę w ten piątek, żeby w przyszłym tyg mieć czas na ewentualną powtórkę

nie mogę