Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-11, 20:07   #3181
Hyourinmaru
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

awww...
Hyourinmaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:08   #3182
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Bardzo brzydko wyglądają te jej siwozielone włosy.
Wyjęłaś mi to z klawiatury..
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:10   #3183
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja myślę, że to sprawa dziwnych... preferencji makijażowych Katosu. Niezależnie od światła, zielone włosy, przylizane brwi, wręcz biała linia nad górną wargą i inne "supertricki", które ciągle stosuje, nie mogą wyglądać dobrze.
Obejrzałam z minutę, ale ciągle gapiałm się na tę wargę, dlaczego ona tak rozciąga ten łuk kupidyna i jeszcze ta biała kredka, przecież to nieładne.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:17   #3184
Munkaa
Zakorzenienie

Zdecydowanie najpiękniejsza jutuberka, jaką moje oczy widziały. W tym makijażu i zielonej bluzce/sukience wygląda niesamowicie!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:20   #3185
thebierdonka
Raczkowanie

kto jeszcze ogląda teraz gabi? miło się jej słucha
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:21   #3186
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Oglądacie tę młodą część jutuba? Włączyłam jakiś film Olciiak, kojarzę ją ze zdjęć z innymi dziewczynami.
https://www.youtube.com/watch?v=jGtvgGyVkGo
Przecież się kiedyś tutaj zachwycałyśmy Olą (tzn. "ojej, jaka ładna dziewczynka!"), gdy miała poprzedni kanał i była taką dziewczyneczką-blondyneczką i pokazywała swoją organizację kosmetyków w regale Sweet.

Nic nie wnosi, ale chyba jest dość popularna, ja ją w sumie oglądam czasem, wydaje się być sympatyczna, mimo wszystko.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:22   #3187
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Przecież się kiedyś tutaj zachwycałyśmy Olą (tzn. "ojej, jaka ładna dziewczynka!"), gdy miała poprzedni kanał i była taką dziewczyneczką-blondyneczką i pokazywała swoją organizację kosmetyków w regale Sweet.

Nic nie wnosi, ale chyba jest dość popularna, ja ją w sumie oglądam czasem, wydaje się być sympatyczna, mimo wszystko.

Nie pamiętam, nie kojarzę.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:23   #3188
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Przepraszam, że trochę odkopię z wczoraj.

Dziewczyna zgrabna, mogłaby wyglądać super, ale tutaj zupełnie mi się nie podoba. Buty kopyciska, bielizna niedobrana do sukienki (stanik jej z przodu wystaje w tym wycięciu, było widać na filmie, który już chyba usunęła). Ujęcia zza fotela, no naprawdę nie mogła go odsunąć? To nie jest delikatne rozmyte tło, zasłania pół sylwetki. OOTD zza fotela. Nie ogarnęłam też jak kręciła włosy i nawet ich nie rozczesała ani nic, tylko takie kołtuny nawijała na lokówkę. Może to przez problemy z wypadaniem, ale i tak nie rozumiem takiego sposobu stylizacji.
A już myślałam, że tylko mnie to tak raziło. Strasznie poplątane miała te włosy, mogła chociaż szerokim grzebieniem przejechać

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:26   #3189
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ombligo Pokaż wiadomość
A już myślałam, że tylko mnie to tak raziło. Strasznie poplątane miała te włosy, mogła chociaż szerokim grzebieniem przejechać

Wyglądała, jakby od baaaardzo dawna ich wcale nie czesała. Nie wiem, czy chodzenie w takim wiecznym kołtunie dobrze robi włosom. Okej, ma problemy ze hormonami, bardzo jej wypadają, ale... jej metody walki z problemami zdrowotnymi są dla mnie co najmniej dziwne.
Stary 2015-02-11, 20:30   #3190
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Wyglądała, jakby od baaaardzo dawna ich wcale nie czesała. Nie wiem, czy chodzenie w takim wiecznym kołtunie dobrze robi włosom. Okej, ma problemy ze hormonami, bardzo jej wypadają, ale... jej metody walki z problemami zdrowotnymi są dla mnie co najmniej dziwne.
Nie znam się zbytnio na jej problemach z hormonami, ale też mnie to zdziwiło, że ich nie przeczesała. Wiem, że jej wypadają, ale to ona ich nigdy nie czesze czy jak. W końcu jak po paru (?) dniach użyje szczotki, to pewnie jeszcze więcej włosów jej wypadnie

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:34   #3191
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Salixobczaiłam sowie Twojego bloga, piękne makijaże! Masz bardzo ładną buzie i takie serduszkowe usta ale rzuciło mi się w oczy, że ta mascara z loreala średnio wygląda na Twoich rzęsach. Troche skleja, ani pogrubi, ani podkręci. Jakie masz rzesy? Jak uzywalam mascary z tej serii tylko chyba czerwonej to miałam jedną rzęse, serio, JEDNĄ!Dużo bardziej wolę 2000 calorii,lub jakakolwiek z taka normalną szczoteczką!
Dziękuję Moje rzęsy są... straszne. Krótkie, proste, nie podkręcone, cienkie. Im trzeba naprawdę cudu (albo sztucznych ), żeby dobrze wyglądały. Muszę chyba wrócić do maskar Ace of Face, które sprawowały mi się najlepiej ze wszystkich. 2000 cal używałam jeszcze przed zmianą formuły bardzo często, poszło chyba z 8 opakowań, niestety nowa wersja (wydaje mi się, że bardziej rzadka) to już nie to samo i kompletnie mi się nie sprawdza - obojętne jaka wersja.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:34   #3192
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Oglądacie tę młodą część jutuba? Włączyłam jakiś film Olciiak, kojarzę ją ze zdjęć z innymi dziewczynami.
https://www.youtube.com/watch?v=jGtvgGyVkGo

Zaraz na początku: "Dzisiaj mam dla was HAUL KOSMETYCZNY. Dawno nie było na moim kanale takiego typowego haulu kosmetycznego, więc wracamy do starych przyzwyczajeń, bo były jakieś same tutoriale, recenzje bla bla bla."
Patrzę na poprzednie jej filmy,po kolei, same zapchajdziury, co drugi to HOŁL. To gdzie te tutoriale?

❄ DIY CHRISTMAS DECOR ❄

♡ Get Ready With Me | Red Lips ♡

BEGLOSSY LISTOPAD 2014 by Maffashion + KONKURS ! ♡

HAUL | ZAKUPY INTERNETOWE

Sweater Weather TAG !
LISTY I PACZKI OD WAS #4 ♡

BEGLOSSY PAŹDZIERNIK 2014 [RECENZJA]

♡ HAUL ZE ZMIANOHOLICZKĄ ♡

HAUL & TEST NA ŻYWO | CODZIENNY MAKIJAŻ

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Przepraszam, że trochę odkopię z wczoraj.

Dziewczyna zgrabna, mogłaby wyglądać super, ale tutaj zupełnie mi się nie podoba. Buty kopyciska, bielizna niedobrana do sukienki (stanik jej z przodu wystaje w tym wycięciu, było widać na filmie, który już chyba usunęła). Ujęcia zza fotela, no naprawdę nie mogła go odsunąć? To nie jest delikatne rozmyte tło, zasłania pół sylwetki. OOTD zza fotela. Nie ogarnęłam też jak kręciła włosy i nawet ich nie rozczesała ani nic, tylko takie kołtuny nawijała na lokówkę. Może to przez problemy z wypadaniem, ale i tak nie rozumiem takiego sposobu stylizacji.
z "młodej części" ogladam Zmiano, cloudear, berry, banshee i dziewczynkę od tatuaży. no i Rozmarzoną. I czasami jesscebulę. olciiak kojarzę, wiem, że jest w mediakrafcie, ale totalnie do mnie nie trafia.
Swoją drogą, Weronika Zalazinska jet chyba w podobnym wieku co zmiano i jej znajomki, a jakoś nie zaliczam jej do "młodszego" jutjuba xD
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:52   #3193
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Bo to inny sklep niż zawsze,nie taka tania chińszczyzna. Dlaczego Karolina nie zepnie tych włosów jak pokazuje sukienki...
chyba ze względu na dość masywne ramiona? Takie mam wrażenie.
Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tym makijażu? Makeupandlook szykuje się na konkurs Maxi.
nic szczególnego.
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
mają te swoje #biuru, no ale tam nagrywają tylko pierdoły, tagi, czelendże
to samo chciałam powiedzieć - po co pojechać, nagrać w wygodnych warunkach... nie, niech będzie kadr do pępka, niech się domyślą jak to wygląda
Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
W ogóle podoba mi się ta granatowa, gdyby nie ta wstrętna kokarda ala Bogusia
http://szafomania.pl/pl/p/Sukienka-Verka-H17Navy/1398
ja przez ten watek mam uraz do kokałdek serio, jak widzę, to już często nie podobają mi się rzeczy z tą ozdobą
Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
I nie mogę zdecydować, która jest ładniejsza, niby Kasia, ale Justyna, ale Kasia, ale Justyna
mam tak samo

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 20:52   #3194
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Ja je oglądałam jeszcze jak nie były popularne, dlatego powoli mi się przejadają. Ale podoba mi się, że np. z ciuchów pokazują zawsze całkiem co innego niż reszta YT, pomimo kupowania w sieciówkach. I pewnie zostanę zbesztana jak powiem, że wg mnie Kasia nie jest ładna (szczególnie przez jej uśmiech) :P Ale za to Justyna
ja też, znam je jeszcze z bloga. Mam nadzieję, że dalej będą takie naturalne. Mi się jeszcze nie "przejadły", wręcz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=nShP7EVn9YA pewnie już był ten film, ale jak uroczo Justyna patrzy na swój pierścionek w 9:45 .
faktycznie!

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
z "młodej części" ogladam Zmiano, cloudear, berry, banshee i dziewczynkę od tatuaży. no i Rozmarzoną. I czasami jesscebulę. olciiak kojarzę, wiem, że jest w mediakrafcie, ale totalnie do mnie nie trafia.
Swoją drogą, Weronika Zalazinska jet chyba w podobnym wieku co zmiano i jej znajomki, a jakoś nie zaliczam jej do "młodszego" jutjuba xD
no właśnie Tak samo TheMadBrunette - przecież ona jest w klasie maturalnej dopiero U mnie z "młodego" Yt będą te dwie dziewczyny.
Stary 2015-02-11, 21:03   #3195
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi o jesscebuli. Oglądałam ją jak była 14-latką i zajrzałam teraz i ojej! jak ona przytyła

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:07   #3196
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Nie pamiętam, nie kojarzę.
No zobacz sobie
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:20   #3197
why_so
Rozeznanie

Jesli mam byc szczera to Gabi według mnie jest baardzo sympatyczna, naturalna, lubi sie z kamera, ale nie wnosi kompletnie nic na scenę YT, a takich osob juz nie oglądam bo za duzo ich tam.
Najgorsza rzeczą jaka moze zrobic dziewczyna jest zaczynanie od haula, tagu itp. Naprawdę.
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:24   #3198
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Jesli mam byc szczera to Gabi według mnie jest baardzo sympatyczna, naturalna, lubi sie z kamera, ale nie wnosi kompletnie nic na scenę YT, a takich osob juz nie oglądam bo za duzo ich tam.
Najgorsza rzeczą jaka moze zrobic dziewczyna jest zaczynanie od haula, tagu itp. Naprawdę.
Kurde... moglam zacząc od szpagatu nago :p
Stary 2015-02-11, 21:27   #3199
Hyourinmaru
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość

Proponuje taki :

Hyourinmaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:30   #3200
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tym makijażu? Makeupandlook szykuje się na konkurs Maxi.

oj nie

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Ja je oglądałam jeszcze jak nie były popularne, dlatego powoli mi się przejadają. Ale podoba mi się, że np. z ciuchów pokazują zawsze całkiem co innego niż reszta YT, pomimo kupowania w sieciówkach. I pewnie zostanę zbesztana jak powiem, że wg mnie Kasia nie jest ładna (szczególnie przez jej uśmiech) :P Ale za to Justyna
również mam takie zdanie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Dziewczyny wierze, że mi pomożecie ! Moje włosy ostatnio są słabe i cienkie, lecz nie wypadają ale czuje, że sjest ich mniej. Potrzebuje jakiś w miare naturalnych kosmetyków.(tzn nie chciałabym używać, nivei, dove itd. ) Kupiłam dzisiaj mgiełke radical, będe robić maski z nafty, oleju rycynowego, jajka, jogurtu itd. Potrzebuje jakiejś fajnej wcierki, odżywki, maski. Polecicie coś ?

pocztaj blog anwen wlosowego guru

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
dziewczyny prosze o porade, kiedys pod okiem zrobil mi sie taki podskorny pryszcz i po nim zostala mi taka plamka przebarwienie, ktore smaruje mascia z witamina A, ciclafate i nawet tribioticiem a to mi nie chce zejsc, dodatkowo pod koniec dnia podklad tak sie dziwnie na tym "ziarnicuje" i robi taka sucha skorupka.. wiecie co moge z tym zrobic? :/
mi na takie coś pomogła maść lorinden a

Cytat:
• Makijaż na Walentynki 2015 || KATOSU •: http://youtu.be/gIYlwyGjWH4
Katosu
dziwny kolor włosów

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:32   #3201
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ciężko się wybić na YT. Trzeba czymś zaskoczyć, albo ciekawą, inną edycją, formułą, albo tematem. Wydaje mi się, że po tym szale youtubowym teraz znowu liczy się jakość, może być rzadziej, ale porządnie, a nie filmik co 2 dni na odwal.

Dlatego ja już praktycznie mało kogo oglądam. Mam dosyć amerykańskich vlogerek i ich drogerii w domach, mam dosyć tutoriali z brązowymi makijażami, mało porywających tagów i chińskich ciuchów

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:32   #3202
1987Beata
Raczkowanie

Cytat:
Ja lubię oglądać dziewczyny, których lubię bądź ciekawi mnie osobowość, nie ważne o czym są filmiki.
1987Beata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:32   #3203
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2015-02-11, 21:34   #3204
201605301559
Konto usunięte

jaka reklama w komentach u Aniołka...

"W kolejnym roku spróbuj z organizerem z designyourlife.pl http://designyourlife.pl/sklep/darmowe-pliki-pdf/ Można samemu wydrukować i złożyc kalendarz z "sekcji" które najbardziej nas interesują, poza tym można zaprojektować swoją okładkę, co tez jest fajnym rozwiązaniem, kolejny plus to rozmiar, sami decydujemy na ile miesiecy chcemy planer. Dla leniuchów w sklepie są też oczywiście gotowce"
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:43   #3205
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

juancarlos960 jak zakladać sztuczne rzęsy przy pomocy aplikatora

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:44   #3206
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Zapowiedź makijażu u Maxi: https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater

Wydaje mi się, że przy okazji testów każdej w miarę neutralno-brązowej palety, robi podobny. Ostatnio wolę makijaże Zmalowanej, która czasem przesadzi, czasem w mój gust nie trafi, ale przynajmniej jest dość kreatywna. Mam wrażenie, że Maxi stanęła w miejscu i odcina kupony od youtubowej sławy. Wolno jej, ale nudno.
Mam podobne zdanie. U Maxi zmieniają się tylko kolory.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:47   #3207
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hyourinmaru Pokaż wiadomość
Proponuje taki :

O matkooooooo aż mnie w kroku rozbolalo

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez 1987Beata Pokaż wiadomość
Ja lubię oglądać dziewczyny, których lubię bądź ciekawi mnie osobowość, nie ważne o czym są filmiki.
Mam tak samo.. niech sobie ona gada o groszku w puszce czy zabkach w grzebieniu ale jak jest fajna i mnie przyciaga to będę oglądac. Czasami sa laski zdolne.. mądre mają wiedzę.. ale jak flaki z olejem wstepy 10min.. zakonczenia 10min.. nie.. oj nie..
Stary 2015-02-11, 21:51   #3208
1987Beata
Raczkowanie

Cytat:
O matkooooooo aż mnie w kroku rozbolalo

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Mam tak samo.. niech sobie ona gada o groszku w puszce czy zabkach w grzebieniu ale jak jest fajna i mnie przyciaga to będę oglądac. Czasami sa laski zdolne.. mądre mają wiedzę.. ale jak flaki z olejem wstepy 10min.. zakonczenia 10min.. nie.. oj nie..
Dokładnie. Dlatego nie oglądam np. Katosu, Nieesia25, bo do mnie nie trafiają, chociaż na pewno mówią przydatne rzeczy.
1987Beata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:55   #3209
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Mam podobne zdanie. U Maxi zmieniają się tylko kolory.
Dzisiejszy makijaż jest praktycznie identyczny jak grudniowy, świąteczny https://www.youtube.com/watch?v=iarLI46g0eI Wiedziałam, że gdzieś go już widziałam. Tu zdjęcie: http://i.ytimg.com/vi/iarLI46g0eI/maxresdefault.jpg
Brązy, rozświetlony środek, biała kreska, taki sam kształt, wszystko.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 21:56   #3210
Ciemna163
Kociara

Włączyłam ostatni filmik Alicji "Och Jaka Jestem Piękna" Czarodziejki i wyłączyłam po tym jak powiedziała, że zaczęła nosić sukienki (pokochała sukienki! ) po tym jak jej facet zwrócił uwagę, że nosi tylko spodnie i jak to tak, przecież jest kobietą Wiem, że pewnie nie użył dokładnie takich słów jak Alicja, ale no...

eeej, widziałyście nowe emotki? jakie pocieszne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości