|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
cos dla chlopczyka mysle ze na kup teraz tez sie nie przepłaci ,
http://allegro.pl/zestaw-5-ciu-pajac...075985817.html cos dla dziewczynek http://allegro.pl/zestaw-pajacyki-sp...990800245.html stan mysle dosc przyzwoity..tak mi sie rzuciło w oczy dobranoc mamusie
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wrócił apetyt z podwójną siłą
jem, jem i ciągle jem ![]() a i ważę już 60 kg a zaczynałam z wagą 54/55 kg czyli jakieś + 5/6 kg
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Wy juz tu tak lecicie z tematem ciuszków olaboga
![]() Ja w sumie nie myśle o tym jeszcze, moze po następnej wizycie (przyszły czwartek) sie juz uspokoję jak wszystko bedzie oki i wtedy zacznę bardziej myślec o wszystkim ![]() Chociaż i tak jeszcze na ten remont marcowy czekam i dopiero wtedy zacznę kupować ![]() Ja dzisiaj miałam mega kolacje, normalnie ślinotok do teraz mi sie włącza na sama myśl a co tam, zobaczcie same ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1423692070.356622.jpg
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-02-11 o 23:01 |
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty tu z takim zdjeciem
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana mam tego więcej bo katuje zdjęciami mojego dziadka, który jest smakoszem numer jeden tu to tylko taki malutki przykładzik Aaaa wlasnie czytałam artykuł... Także no... Dziewczyny, ktore piszą, ze nie maja możliwości w szpitalu - nie martwić sie bo nie jestescie same... Ciekawa jestem jak to faktycznie u mnie w szpitalu wyglada, pisze, ze jest ale czy dadzą... http://www.tvn24.pl/r/artykul/przegl...ch,514504.html Dobra ide sie ogarnac i budzę facetów, dzis na szczęście sie lepiej czuje wiec bedzie jakis dłuższy spacerek Smacznego tłustego czwartku ! I jak cos to zejdźcie za mnie paczka bo ja nie wiem czy tutaj cos upoluje :P
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, witam sie po kolejnej nieprzespanej nocy
![]() Nie dosc, ze spac nie umiem to wstaje non stop do toalety |
|
|
|
#2528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej kochana nie śmiałam się zapytać. Ona jak widzi to sama pyta czy powiedzieć na pewno się pochwalę jak coś będę wiedzieć
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maz jest tez wielkim smakoszem i na bierzaco robimy takie zdj jak gdzies jestemy ![]() Fajnie, ze juz Ci troche lepiej Korzystaj w takim razie i dogadzaj sobie pysznym jedzonkiem ![]() Paczka niestety nie zjem za Ciebie, bo mnie jakos do slodkosci nie ciagnie Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-12 o 07:54 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2530 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje bejbi o połowe mniejsze![]() ale już ładna piłeczka Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------
|
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
witam Was czwartkowo, aby tradycji stalo sie za dość zjadlam juz jednego pączka do snadania - domowy z konfitura różana pyycha. muszę korzystać, bo nie wiem kiedy znowu dopadna mnie te paskudne mdłości
|
#2533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lalala ja już po pierwszym pączku... pyyyyszny był
![]() Cytat:
![]() Dlatego tak bardzo marudziłam gin o powiedzenie, na co jej wygląda ![]() Gratuluję - taka paka to super rzecz Cytat:
Szalejesz ![]() Cytat:
![]() Duży Ktosiek |
|||
|
|
|
#2534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego... głupawę mam i zaczęłam się zastanawia, czy u mężczyzn sprawdza ![]() Cytat:
Cytat:
No i pojechałam wczoraj na zakupy, nic nie kupiłam, za to musiałam zapłaci za zgubiony bilet parkingowy... To chyba nie był mój najlepszy dzień
|
|||
|
|
|
#2535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- niech sobie rośnie ja jestem niską osobą a urodziłam 3,5 kg i 58 cm 2 tyg przed terminem! Już sobie kupiłam 3 sukienki w lumpku na lato. Jeśli brzuch będę miala taki jak w pierwszej ciąży to może być ciekawie a jak tak patrzylam na USg wczoraj to normalnie widzialam tam małego chłopca![]() zobaczymy czy sie sprawdzi![]() no nie wiem dlaczego ale mam taką samo intuicję,że to będzie chłopak i kupuję ciuszki w lumpki męskie
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze w poniedzialek mam wizyte to popytam o wszystko co mnie gnebi ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Jeszcze moze bede biegla dzis po te paczki ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Dziewczyny, jak to jest z piciem herbaty ![]() Mam na mysli czarna i zielona...Niby to tez koffeina, a w internecie znowu pelno historii na ten temat i sama juz nic nie wiem Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-12 o 08:32 Powód: Blad |
||
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odezwę się popołudniu, bo jadę zawieźć L4 do pracy i na pewno pojadę do mamy
życzę smacznych pączków wszystkim łakomczuchom ![]()
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------
|
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, można, ale jak wszystko, z umiarem ![]() Cytat:
![]() Właśnie zeżarłam drugiego Kolega przyniósł z cukiernie jeszcze ciepłe |
||
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani pielegniarka, ktora pracuje u mojej pani ginekolog powiedziala mi ostatnio, ze dla kobiet w ciazy internet powinien byc zablokowany Ciiiicho bo bede musiala zaraz do piekarni sie wybrac
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-12 o 08:52 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
roxana_lu ja juz prawie zdrowa,za to TŻ wzieło,jakis wirus musi byc ..
pączuszek już jeden zjedzony za mnie,drugi przysługuje bobasowi ") ambiwalentna29 ja tez prtzeczuwamz e mimo wszystko bedzie chłopak..ale czekam do wizyty.starsznie mis ie dłuzy ten czas nie wyobrazam sobie widziec malucha tylko 3 razy w trakcie ciazy.. Kasperka,vea7 ma racje wszystko z umiarem i mozna pić. choc mnie od zielonej z pigwą strasznie boli głowa, nie wiem czemu,..dalam mamie,a kawe pije az 1 dziennie.dzis znow jakas ponura pogoda to musze ...
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry pączusie
![]() Cytat:
ale to z mięska to bym schrupała
|
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pigwa |
||
|
|
|
#2546 | ||
|
Zadomowienie
|
Zaglądam do Was dopiero dzisiaj bo wczoraj z tych emocji najpierw obdzwonilam do wszystkich znajomych a potem padłam i spałam do rana
![]() Wiec z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze!! I najważniejsze info! Na 70% to chłopak!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Widziałam ze pisaliście o ginach na NFZ. Ja sobie juz teraz nie wyobrażam chodzenia na fundusz. my w staraniach mamy za sobą bardzo długa drogę i jestem pewna że chodząc na fundusz nadal nie byłabym w ciazy! Po roku starań ginekolog nie chciał mi nawet dać skierowania na badanie hormonów! Nawet mówiłam mu ze za nie zapłacę ale niech mi powie jakie mam zbadać! A on mi na to ze to u mnie nie ma sensu! Usg prze rok mialam tylko raz! I leczył mi nieistniejącą nadzerke! Czujecie to?! Poszłam prywatnie i pierwsze co zaczęliśmy od hormonów! I co wyszło? Oczywiście niedoczynnosc... Także ja gin na NFZ pozdrawiam serdecznie środkowym palcem, moja noga u żadnego z nich nie stanie
Edytowane przez sandeo Czas edycji: 2015-02-12 o 09:12 |
||
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() No i mamy (prawdopodobnie) kolejnego chlopca |
|
|
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
sandeo gratuluje udanej wizyty ,jak jest cos miedzy nogami to już raczej nie odpadnie
jesli hodzi o chodzenie prywatnie to ja tez jestem za jesli chodzi o ciaze i wszystko co z tym zwiazane. tez mam niedoczynnosc i wole zeby to wszystko bylo monitorowane na bieząco.zwlaszcza ze to moja 2 i ostatnia ciaza. zycie i zdrowie njwazniejsze,na cytologie i w innych sprawach moge sobie poczekac. moj w por K tez pracuje ale zeby sie tam dostac to kilka razy bylam po recepte na antykoncepcje bez kolejki mi pozwolil wejsc,ale tak kolejki sie ustawiaja o 7 rano..i to 20km ode mnie+po drodze wcisna sie jakies 3-4 panie po ktg, takze zamiast 4 wejde 8ma..
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego tłustego czwartku dziewczyny, ja zmykam
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za chłopaczka.Co do ginów na NFZ mam takie samo zdanie tak jak ty. Wielokrotnie się na nich zawiodłam. W tej ciąży poszłam na NFZ najpierw, żeby mieć chociaż część wyników na NFZ. Jednak jak zobaczyłam moją kartę ciąży, to zastanawiałam się czy on był na mojej wizycie czy gdzieś indziej. Wpisał mi 4 ciąże i 2 poronienia, kiedy dwa razy mu powtarzałam, że to jest moja 3 ciąża i raz poroniłam. Zapisał mi też furaginę, na moje pytanie dlaczego mam ją brać, bo dobrze się czuję i nie mam żadnych dolegliwości, odpowiedział, że mam zmiany w moczu. Pytam się jakie? Nie ważne ma pani leki i tyle. Przy okazji robienia badań do prywatnego, powtórzyłam mocz i wyszło wszystko w porządku. Wyników oczywiście nie dostałam do ręki. Nie chciało mi się już z nim dyskutować. Pójdę do rejestracji i spróbuję je wydębić. Teraz chociaż miałabym się zadłużyć na prywatnego gina to na NFZ już nie pójdę. Pranie się wyprało, muszę je rozwiesić i wziąć się za ogarniani chałupy. Jak mi się nie chce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

jem, jem i ciągle jem
a zaczynałam z wagą 54/55 kg czyli jakieś + 5/6 kg

Ona jak widzi to sama pyta czy powiedzieć

28TC

bo bede musiala zaraz do piekarni sie wybrac