|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam porównania do innych wózków ale... no nisko.
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Kaja, faktycznie niski ten wózek, jakiś taki stelaż króciutki
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć są adaptery podwyższające gondole, i ze to te same co są do fotelika maxi cosi.. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- bo rączka skrócona jest na maxa i dlatego. Jak wyciągałam ją do swojej długości to wyglądał już normalnie
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Konto usunięte
|
O jaaa a ja zobaczyłam zdjęcie i chciałam pisać, że ten wózek wielki jest
Ale to może przy Blance tak wygląda ![]() Ale mój mi się też wyższy wydaje Nie wiem, pewnie to złudzenie Kaja, ale w ogóle to chciałam Ci napisać: DOBRY WYBÓR, mega elegansio wygląda |
|
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski! Mnie zewsząd atakują pączki, wchodzę na wizaż, a tu....pączki
A ja dziś pierwszy raz w życiu nie zjem ani jednego Ale to dla Jaśka, wytrzymam, choć trochę mi smutno...Zjedzcie i za mnie
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
#3249 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie! u nas dzisiaj piekna pogoda, poszlam do pracy piechota (35 minut wzdluz morza
zazdroscicie, nie? ) ale moje biodro nie jest specjalnie zadowolone z takiej ilosci ruchu (a jeszcze musze wrocic ). jutro rano do fizjoterapeuty, zobaczymy.Cytat:
co do fryzur bozeny o ktorych byla wczesniej mowa, ja juztez nie widze za bardzo ale. ja kiedys golilam na zero (bo czysto i latwo i praktycznie) ale okazuje sie, ze moj tz nie lubi! (bo nie wyglada jak dorosla bozena ) takze teraz zostawiam paseczek /trojkacik (coraz trudniej go prosto zrobic ) a tz to by nawet wolal jakbym zostawiala wszystko! co do bolu gardla to mi pomaga woda z woda utleniona albo sok z cytryny (do plukania), nie chcialam w ciazy uzywac nic innego, na szczescie mi bol gardla szybko przeszedl.. abz a co do spadajacej hemoglobiny (i zelaza jesli tez ci spada) to mozesz sprobowac jesc troche wiecej czerwonego miesa (jesli oczywiscie jadasz), jak masz mozliwosc (i ochote bo nie wszyscy lubia..) to konina jest najlepsza. no i watrobke (ale nie za czesto bo podobno mozna przegiac z witamina A) - mi sie w ten sposob hemoglobina i zelazo podniosly bez brania suplementow, az sie gin zdziwil. Cytat:
ja dzisiaj nie zjem ani jednego paczka - tutejsze sa inne i wcale nie sa dobre. tu za to sa faworki czyli chrusciki - bardzo podobne do polskich - nie zamierzam ich jesc, TWARDYM TRZA BYC NIE MIETKIM ![]() kajaaa uooo jaki slodziaak
Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2015-02-12 o 10:09 |
||
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa noo dzienyy
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Poldzik moze,plaza zazdraszczam
|
|
|
|
#3254 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona mi wtedy powiedziała właśnie, że jej to nie rusza bo gorsze rzeczy musi oglądaćCytat:
a mnie właśnie ten jeż w☠☠☠☠ia jakoś się nie mogę przyzwyczaić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() helloł ![]() witam się przy kawie i pączku małżonek o 6 rano skończył pracę i świeże, pyszne własnoręcznie smażone mam w domu. A biorąc pod uwagę, że on już na pączki patrzeć nie może, Kuba mój za słodyczami nie bardzo to dla mnie
|
||||||
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż.. u mnie czuć juz wiosnę Takie fajne powietrze jest
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez sloneczko wyszlo,ale ten snieg mi sie nie podoba :/
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę wiosnęęę
masz jeszcze śnieg ?? u mnie 1 dzień wytrzymał
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ooo Tyy pączkowy potworze
|
||
|
|
|
#3259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do fryzury - nosimy się podobnie |
||
|
|
|
#3260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3261 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Witam pączkowo zjadłam 2 na śniadanie i więcej nie jem- dziś ważenie u ginki także ten Chyba, ze jak wrócimy i teściowa będzie coś miała to skubnę jeszcze.Całe szczęście, ze pisałyście tym tantum vedre W nocy obudził mnie straszny ból gardła i małż mi zaraz rano kupił te pastylki w aptece. Mam nadzieję, ze nic więcej się nie rozwinie... Cytat:
nie pamiętam jakie mieliśmy na początku. Najlepiej kup sobie po paczce różnych i sama zobaczysz, co będzie ok. U nas huggies się nie sprawdziły Cytat:
Ja bym niczym nie mogła przepłukać, bo zaraz bym wymiotowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wolałabym nie, bo mam ciągle poranne mdłości...
|
|
#3262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też nie lubię kłującej bożeny ![]() Dzisiaj Ci nie zazdroszczę spaceru. Za zimno mi
|
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo i to ile
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie zeżarłam drugiego...z toffi ... starczy na razie dzisiaj full serwis...ni dość, że rano pączki świeże przyniósł to jeszcze było
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez nie ma śniegu, stopniał w poniedziałek. i niech juz nie pada ![]() Ale psina mi taaak linieje że szok. A zawsze mówili że jak zwierzęta zrzucają zimową szatę to idzie wiosna
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
martwi mnie co z moim instynktem. kaja wybacz ale fakt jest taki, ze zobaczylam zdjecie twojej coreczki z wozkiem i kotka z wozkiem i... "ooo jaki slodki kotek!!!!" ani "jaka slodka dziewczynka" ani "ale ladny wozek" ahahah ale z biura juz morza nie widac. a latem wszyscy nad morze, ludzie po ulicy w kostiumach lataja a ja w biurze przy kompie... takze ten, samo chodzenie/jezdzenie na rowerze do pracy jak jest ladna pogoda jest super... ale jak czasem jest sztorm to.. brrr nawet samochodem strach! Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2015-02-12 o 10:16 |
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/rozek-usztywniany-...958022992.html wzór nr 5
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahah To było jednak zaskoczenie Bo cicho się zakradałam i go nakryłam ![]() Niech się nie przyzwyczaja.. dziś i tak spakuje do kartonów i schowam do piwnicy ![]() Cytat:
No ja nie wysoka a wydaje mi się że też mogę dostać szału. Testowałam wczoraj na lalce i te pary razy nie było źle, ale wiadomo jak to przy dłuższym.. |
||
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Laski co do badania na samolocie.... ja pierwszy raz musiałam iść do ginekologa jak miałam 14 lat...bo myśleli, że mam zapalenie wyrostka a miałam torbiel na jajniku. Wiecie albo domyślacie się jak się bada dziewicę ??
tak się darłam na oddziale, że mama (bo weszła ze mną) zakrywała mi twarz .... traumę mam straszna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Nie wiem, pewnie to złudzenie 

A ja dziś pierwszy raz w życiu nie zjem ani jednego
) ale moje biodro nie jest specjalnie zadowolone z takiej ilosci ruchu (a jeszcze musze wrocic 

a ona mi wtedy powiedziała właśnie, że jej to nie rusza bo gorsze rzeczy musi oglądać
jakoś się nie mogę przyzwyczaić 
małżonek o 6 rano skończył pracę i świeże, pyszne własnoręcznie smażone mam w domu. A biorąc pod uwagę, że on już na pączki patrzeć nie może, Kuba mój za słodyczami nie bardzo to dla mnie
"