Mamusie Czerwcowe, cz. IV :) - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 09:51   #3241
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

tutaj przy Blance, Blanka ma 110cm. No i rączka jest na najniższej pozycji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-02-11 18.25.40.jpg (114,5 KB, 76 załadowań)

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:54   #3242
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Kaja - tak, chyba te.

Nie jestem sama, nie dalabym rady.. wzielam tz a dziecie z babcia zostalo.
To chociaż ma Cię kto pilnować

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Niee no ogólnie zauważyłam ostatnio pare razy że te gondole teraz takie niższe sa..
Na zdj. wydaje się strasznie niziutka.. i mała.
Nie mam porównania do innych wózków ale... no nisko.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:56   #3243
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Kaja, faktycznie niski ten wózek, jakiś taki stelaż króciutki
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:58   #3244
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
To chociaż ma Cię kto pilnować

Na zdj. wydaje się strasznie niziutka.. i mała.
Nie mam porównania do innych wózków ale... no nisko.
Mi znów wydaje się ze ona jest spora.. Tzn napewno większa niż miałam w xlandrze. Nie miałam jak zmierzyc, zaraz poszukam ile ma długości.

Ponoć są adaptery podwyższające gondole, i ze to te same co są do fotelika maxi cosi..

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Kaja, faktycznie niski ten wózek, jakiś taki stelaż króciutki
bo rączka skrócona jest na maxa i dlatego. Jak wyciągałam ją do swojej długości to wyglądał już normalnie

Lena
Stary 2015-02-12, 09:59   #3245
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
tutaj przy Blance, Blanka ma 110cm. No i rączka jest na najniższej pozycji.
Hmmm... ja sama nie wiem... nie stawałam obok takich wózków, bo ja chciałam na tych dużych pompowanych kołach, to one wyższe są... ciężko mi to ocenić.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:00   #3246
k a j a
Zakorzenienie

Ooo a to co rano zastałam jak weszłam do salonu

łoooo nieładuje sięee...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02157.jpg (59,9 KB, 54 załadowań)

Lena

Edytowane przez k a j a
Czas edycji: 2015-02-12 o 10:05
Stary 2015-02-12, 10:04   #3247
201710041131
Konto usunięte

O jaaa a ja zobaczyłam zdjęcie i chciałam pisać, że ten wózek wielki jest Ale to może przy Blance tak wygląda

Ale mój mi się też wyższy wydaje Nie wiem, pewnie to złudzenie

Kaja, ale w ogóle to chciałam Ci napisać: DOBRY WYBÓR, mega elegansio wygląda
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:04   #3248
Charlotta83
Rozeznanie

Hej laski! Mnie zewsząd atakują pączki, wchodzę na wizaż, a tu....pączki A ja dziś pierwszy raz w życiu nie zjem ani jednego
Ale to dla Jaśka, wytrzymam, choć trochę mi smutno...Zjedzcie i za mnie
A jeśli nie odmieni ich serca,
To niech im skręci kostkę,
Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie"

Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków")
Charlotta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:05   #3249
poldzik
Zadomowienie

Witajcie! u nas dzisiaj piekna pogoda, poszlam do pracy piechota (35 minut wzdluz morza zazdroscicie, nie? ) ale moje biodro nie jest specjalnie zadowolone z takiej ilosci ruchu (a jeszcze musze wrocic ). jutro rano do fizjoterapeuty, zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Opracować system lusterek i zaopatrzyć się w cierpliwość

Dziewczyny chyba pomogły, ja miałam tylko hascosept.

W końcu miałam wczoraj wizytę. Zapisał mi zelazo bo spada hemoglobina, jeszcze nie jest poniżej normy, ale już bardzo blisko, no trzeba to trzeba.

co do fryzur bozeny o ktorych byla wczesniej mowa, ja juztez nie widze za bardzo ale. ja kiedys golilam na zero (bo czysto i latwo i praktycznie) ale okazuje sie, ze moj tz nie lubi! (bo nie wyglada jak dorosla bozena ) takze teraz zostawiam paseczek /trojkacik (coraz trudniej go prosto zrobic ) a tz to by nawet wolal jakbym zostawiala wszystko! ale ja nie lubie jak z majtow wylazi..

co do bolu gardla to mi pomaga woda z woda utleniona albo sok z cytryny (do plukania), nie chcialam w ciazy uzywac nic innego, na szczescie mi bol gardla szybko przeszedl..

abz a co do spadajacej hemoglobiny (i zelaza jesli tez ci spada) to mozesz sprobowac jesc troche wiecej czerwonego miesa (jesli oczywiscie jadasz), jak masz mozliwosc (i ochote bo nie wszyscy lubia..) to konina jest najlepsza. no i watrobke (ale nie za czesto bo podobno mozna przegiac z witamina A) - mi sie w ten sposob hemoglobina i zelazo podniosly bez brania suplementow, az sie gin zdziwil.

Cytat:
Ja właśnie też już nie wiem Mówiłam zawsze płukam, płukałam ale wizaż mnie poprawia

Serio kapucha?? Poproszę mamę żeby mi odlała bo ona kisi duużo tej kapusty
z tego co ja wiem mowi sie plucze ale juz plukalam (czas przeszly), plukam nie jest poprawne.. http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Plu...ucze;6414.html

ja dzisiaj nie zjem ani jednego paczka - tutejsze sa inne i wcale nie sa dobre. tu za to sa faworki czyli chrusciki - bardzo podobne do polskich - nie zamierzam ich jesc, TWARDYM TRZA BYC NIE MIETKIM

kajaaa uooo jaki slodziaak

Edytowane przez poldzik
Czas edycji: 2015-02-12 o 10:09
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:06   #3250
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

łoooo nieładuje sięee...
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:07   #3251
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
O jaaa a ja zobaczyłam zdjęcie i chciałam pisać, że ten wózek wielki jest Ale to może przy Blance tak wygląda

Ale mój mi się też wyższy wydaje Nie wiem, pewnie to złudzenie

Kaja, ale w ogóle to chciałam Ci napisać: DOBRY WYBÓR, mega elegansio wygląda
nie no on jest z tych mniejszych, bo to "kompakt" ale ja taki chciałam

Aaa noo dzienyy

Lena
Stary 2015-02-12, 10:07   #3252
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

łoooo nieładuje sięee...
Mój robił to samo, ale teraz śpi w nosidełku. Rany jk mnie rozczulają te widoki
Stary 2015-02-12, 10:07   #3253
Cos_
Zakorzenienie

Poldzik moze,plaza zazdraszczam w takich warunkach chcialoby mi sie chodzic do pracy
Stary 2015-02-12, 10:07   #3254
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
no niestety

wiesz, ja też się zawsze staram odpicować przed wizytą u ginki- nawet w 9 miesiącu ciąży z ponad 20 kg na plusie. Własciwie bardziej dla siebie niż dla niej. Ale... kiedyś po zabiegu w szpitalu przyszłam do niej do gabinetu z wynikiem zabiegu i skarżyłam się na bóle brzucha. No to ona, ze się badamy. Ja że nieee, bo chyba mi się @ zaczyna jakieś plamienia mam i nie chcę. A ona mi wprost powiedziała: Jak pani chce. Mi to nie przeszkadza, ja to mam 7 dni w tygodniu
No ja ładnych parę lat temu jak Kuby na świecie ani w planach jeszcze nie było poszłam bo mnie przy @ strasznie krocze bolało...i powiedziała żeby przyjść jak będzie @ na to ja a ona mi wtedy powiedziała właśnie, że jej to nie rusza bo gorsze rzeczy musi oglądać

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ja tam się już teraz nie golę na zero Mam trymerek, i zostawiam takiego krótkiego schludnego jeżyka
Na zero to się w ogóle nie lubię golić, czuję się wtedy jak jakaś 5-latka, nienaturalne to dla mnie jest i tyle
Buszu nie lubię, ale tak zupełnie na zero też nie
Nie będę się z brzuchem gimanstykować jak głupia żeby się lekarzowi moje okolice intymne podobały

a mnie właśnie ten jeż w☠☠☠☠ia jakoś się nie mogę przyzwyczaić

Cytat:

Byłam dzisiaj na zakupach, oglądałam ładne bodziaki, ale babka mnie uświadomiła, że cena 120 zł za sztukę... Jutro jadę do tesco...

EDIT: Ten sklep z tymi drogimi ciuszkami to Petit Bateau więc od razu odradzam wchodzenie Chyba, ze ktoś forsiasty

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Słodkiego pączkowania

Dziewczyny jakie chusteczki polecacie dla noworodka do pupki??
Czytałam analize u sroki i z tego co pisze to dużo jest przereklamowanych według niej.
Ja myślałam o tych a teraz sama nie wiem
http://www.agito.pl/pampers-premium-...31-932057.html
ja nawet jeden 3pak kupiłam wczoraj jak byłam w Rossmannie tzn tych Huggiesów z tego co właśnie z chusteczek zapamiętałam to one fajne były. Już nawet pomijając nawilżenie to miały taką "zwartą" strukturę

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Aha, dzisiaj pączki ;-) Czuję, że pobiję dziś swój rekord życiowy :-D Uwielbiam te z lidla z cukrem pudrem (nie lubię lukru), które mają w sobie tyle chemii, że po dwóch dniach smakują wciąż tak samo he he, ale w ogóle mi to nie przeszkadza ;-)
no bo to mrożone

Cytat:
I złożyłysmy wózek z Blanką Faaajnyyyyy jessst o tyle ile mogę powiedzieć po testach w domu, to fajnie się prowadzi, jest leciutki i zwrotny, wgl nie widać ze to używka, naprawdę zadbany, gondola wydaje mi się być spoooraa Ale jedyne co.. to jest dość nisko
no rzeczywiście dość niski...ale Ty chyba nie za duża to chyba aż tak nie przeszkadza

helloł

witam się przy kawie i pączku małżonek o 6 rano skończył pracę i świeże, pyszne własnoręcznie smażone mam w domu. A biorąc pod uwagę, że on już na pączki patrzeć nie może, Kuba mój za słodyczami nie bardzo to dla mnie

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:08   #3255
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
Witajcie! u nas dzisiaj piekna pogoda, poszlam do pracy piechota (35 minut wzdluz morza zazdroscicie, nie? ) ale moje biodro nie jest specjalnie zadowolone z takiej ilosci ruchu (a jeszcze musze wrocic ). jutro rano do fizjoterapeuty, zobaczymy.

co do fryzur bozeny o ktorych byla wczesniej mowa, ja juztez nie widze za bardzo ale. ja kiedys golilam na zero (bo czysto i latwo i praktycznie) ale okazuje sie, ze moj tz nie lubi! (bo nie wyglada jak dorosla bozena ) takze teraz zostawiam paseczek /trojkacik (coraz trudniej go prosto zrobic ) a tz to by nawet wolal jakbym zostawiala wszystko! ale ja nie lubie jak z majtow wylazi..

co do bolu gardla to mi pomaga woda z woda utleniona albo sok z cytryny (do plukania), nie chcialam w ciazy uzywac nic innego, na szczescie mi bol gardla szybko przeszedl..

abz a co do spadajacej hemoglobiny (i zelaza jesli tez ci spada) to mozesz sprobowac jesc troche wiecej czerwonego miesa (jesli oczywiscie jadasz), jak masz mozliwosc (i ochote bo nie wszyscy lubia..) to konina jest najlepsza. no i watrobke (ale nie za czesto bo podobno mozna przegiac z witamina A) - mi sie w ten sposob hemoglobina i zelazo podniosly bez brania suplementow, az sie gin zdziwil.

z tego co ja wiem mowi sie plucze ale juz plukalam (czas przeszly), plukam nie jest poprawne.. http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Plu...ucze;6414.html

Chociaż.. u mnie czuć juz wiosnę Takie fajne powietrze jest

Lena
Stary 2015-02-12, 10:09   #3256
Cos_
Zakorzenienie

U mnie tez sloneczko wyszlo,ale ten snieg mi sie nie podoba :/
Stary 2015-02-12, 10:10   #3257
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

Chociaż.. u mnie czuć juz wiosnę Takie fajne powietrze jest
ja chcę wiosnęęę

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
masz jeszcze śnieg ?? u mnie 1 dzień wytrzymał

Maja
Stary 2015-02-12, 10:10   #3258
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześniej spała na spacerówce, potem wyniosłam ją ale zostawiłam wózek bo chciałam zeby Tz zobaczył. Ja wchodzę a tu kot

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

no rzeczywiście dość niski...ale Ty chyba nie za duża to chyba aż tak nie przeszkadza

helloł

witam się przy kawie i pączku małżonek o 6 rano skończył pracę i świeże, pyszne własnoręcznie smażone mam w domu. A biorąc pod uwagę, że on już na pączki patrzeć nie może, Kuba mój za słodyczami nie bardzo to dla mnie
No to fakt Jakoś tak strasznie mi to nie przeszkadza, ale zobaczymy jak to będzie przy codziennym użytkowaniu.

Ooo Tyy pączkowy potworze

Lena
Stary 2015-02-12, 10:11   #3259
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:

łoooo nieładuje sięee...
Ale super Fajny widok, rozczulił mnie

Cytat:

Pewnie, że zazdrościmy!!!!!!!! Ale masz fajno

Co do fryzury - nosimy się podobnie
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:12   #3260
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
U nas nie ma ani grama śniegu, ale nad morze się nie wybieram, bo pewnie wieje...

Mnie w ogole rozwala widok Tżta driftującego wózkiem po mieszkaniu, ależ on nie może się doczekać
Stary 2015-02-12, 10:12   #3261
Irmusia81
Zakorzenienie

Hello

Witam pączkowo zjadłam 2 na śniadanie i więcej nie jem- dziś ważenie u ginki także ten Chyba, ze jak wrócimy i teściowa będzie coś miała to skubnę jeszcze.

Całe szczęście, ze pisałyście tym tantum vedre
W nocy obudził mnie straszny ból gardła i małż mi zaraz rano kupił te pastylki w aptece. Mam nadzieję, ze nic więcej się nie rozwinie...

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie mam czasu czytać forum od niedzieli wkoncu bede miec chwilkę spokoju wiec wtedy nadrobię mozesz wpisać mam wizyte na 26.02 trzymajcie kciuki pisze ostatni egzamin w piatek
trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie chusteczki polecacie dla noworodka do pupki??
nie pamiętam jakie mieliśmy na początku. Najlepiej kup sobie po paczce różnych i sama zobaczysz, co będzie ok. U nas huggies się nie sprawdziły Wyciągało się tego po 5 na raz... Suche było. Kupiłam paczkę i potem nigdy więcej. Pampers zielony odparzały pupę. Od bardzo dawna stosuję Kindii Cleanic- są różne rodzaje i są bardzo fajne Maluszkowi też je kupię na początek.

Cytat:
Nie mam siły.. Gardło mnie tak napieprza jak jeszcze nigdy, katar okropny, czuję się jakby mnie czołg rozjechał:/
Robiłam płukanie gardła z wodą utlenioną, zjadłam 1 tantum verde i halls'y , a no i okład na gardło ze spirytusu z czymś tam
współczuję i łączę się w bólu
Ja bym niczym nie mogła przepłukać, bo zaraz bym wymiotowała

Cytat:
A, zamówiłam w końcu rożek wczoraj skoro potwierdzona została dziewczynka
pokaż jaki, please

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja po glukozie.. fuuuuuj!!! Ledwo wypilam do konca. Teraz siedze i czekam 2 godz na kolejne pobranie. Spac mi sie chce, niedobrze mi..
trzymam kciuki! Ja też się fatalnie czułam i na pewno będę czuć w czasie tego testu...

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
W końcu miałam wczoraj wizytę. Zapisał mi zelazo bo spada hemoglobina, jeszcze nie jest poniżej normy, ale już bardzo blisko, no trzeba to trzeba. Już niemal miałam wychodzić, ale zapytałam czy na tym etapie ciąży normalne jest takie napinanie brzucha więc bez dwóch zdań mnie zawrócił i na fotel do badania. Szyjka trzyma bardzo ładnie, ale jest minimalnie skrócona. narazie nie mam się martwić. no i w związku z tym zapisał magnez.
W ogóle jak on głęboko tą rękę wkładał, szok dosłownie. na szczęście nic nie bolało.
Za 2 tyg idę na prywatne usg to dowiem sie wszystkiego szczegółowo. A na następnej wizycie na nfz da mi skierowanie na glukoze. Powiedziałam, ze wypiję, ale tylko z cytryną, to się smiał i mówił, że już lepiej z kwaskiem cytrynowym, bo jednak cytryna troszkę fruktozy zawiera itp. Dla mnie bez dużej różnicy, byle by nie było zbyt słodkie
pewnie dlatego, że rzadko Cię bada, masz takie wrażenia

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Współczuję! :-( Ciekawe czy dziś też dostanę w zleceniach tę glukozę.

...
no ja też jestem ciekawa Wolałabym nie, bo mam ciągle poranne mdłości...
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:12   #3262
masija
Zakorzenienie

Cytat:

łoooo nieładuje sięee...

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hej laski! Mnie zewsząd atakują pączki, wchodzę na wizaż, a tu....pączki A ja dziś pierwszy raz w życiu nie zjem ani jednego
Ale to dla Jaśka, wytrzymam, choć trochę mi smutno...Zjedzcie i za mnie
Nie musisz namawiać
Cytat:

Mam już kapuchę. Idę płukać

Też nie lubię kłującej bożeny

Dzisiaj Ci nie zazdroszczę spaceru. Za zimno mi

Stary 2015-02-12, 10:13   #3263
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Wcześniej spała na spacerówce, potem wyniosłam ją ale zostawiłam wózek bo chciałam zeby Tz zobaczył. Ja wchodzę a tu kot
Ale wzrok ma słodki "Nie wyganiaj, tu milusio, ja potestuję dla Franciszka "
Stary 2015-02-12, 10:14   #3264
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcę wiosnęęę

masz jeszcze śnieg ?? u mnie 1 dzień wytrzymał
Nooo i to ile
Stary 2015-02-12, 10:14   #3265
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

No to fakt Jakoś tak strasznie mi to nie przeszkadza, ale zobaczymy jak to będzie przy codziennym użytkowaniu.

Ooo Tyy pączkowy potworze
ja to bym szału dostała jakbym miała nisko gondolę

właśnie zeżarłam drugiego...z toffi ... starczy na razie

dzisiaj full serwis...ni dość, że rano pączki świeże przyniósł to jeszcze było i poszliśmy dalej spać

Maja
Stary 2015-02-12, 10:14   #3266
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
U nas nie ma ani grama śniegu, ale nad morze się nie wybieram, bo pewnie wieje...

Mnie w ogole rozwala widok Tżta driftującego wózkiem po mieszkaniu, ależ on nie może się doczekać

U mnie tez nie ma śniegu, stopniał w poniedziałek. i niech juz nie pada

Ale psina mi taaak linieje że szok. A zawsze mówili że jak zwierzęta zrzucają zimową szatę to idzie wiosna

Lena
Stary 2015-02-12, 10:15   #3267
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
mnie tez!!!!

martwi mnie co z moim instynktem. kaja wybacz ale fakt jest taki, ze zobaczylam zdjecie twojej coreczki z wozkiem i kotka z wozkiem i... "ooo jaki slodki kotek!!!!" ani "jaka slodka dziewczynka" ani "ale ladny wozek" o zesz...

Cytat:
Poldzik moze,plaza zazdraszczam w takich warunkach chcialoby mi sie chodzic do pracy
ahahah ale z biura juz morza nie widac. a latem wszyscy nad morze, ludzie po ulicy w kostiumach lataja a ja w biurze przy kompie... takze ten, samo chodzenie/jezdzenie na rowerze do pracy jak jest ladna pogoda jest super... ale jak czasem jest sztorm to.. brrr nawet samochodem strach!

Edytowane przez poldzik
Czas edycji: 2015-02-12 o 10:16
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:15   #3268
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

współczuję i łączę się w bólu
Ja bym niczym nie mogła przepłukać, bo zaraz bym wymiotowała

pokaż jaki, please
Boli Cię dalej? Bo ja umieram:/

http://allegro.pl/rozek-usztywniany-...958022992.html wzór nr 5

Stary 2015-02-12, 10:17   #3269
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wzrok ma słodki "Nie wyganiaj, tu milusio, ja potestuję dla Franciszka "

hahahah
To było jednak zaskoczenie Bo cicho się zakradałam i go nakryłam

Niech się nie przyzwyczaja.. dziś i tak spakuje do kartonów i schowam do piwnicy

Cytat:
ja to bym szału dostała jakbym miała nisko gondolę

właśnie zeżarłam drugiego...z toffi ... starczy na razie

dzisiaj full serwis...ni dość, że rano pączki świeże przyniósł to jeszcze było i poszliśmy dalej spać

No ja nie wysoka a wydaje mi się że też mogę dostać szału. Testowałam wczoraj na lalce i te pary razy nie było źle, ale wiadomo jak to przy dłuższym..

Lena
Stary 2015-02-12, 10:17   #3270
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Laski co do badania na samolocie.... ja pierwszy raz musiałam iść do ginekologa jak miałam 14 lat...bo myśleli, że mam zapalenie wyrostka a miałam torbiel na jajniku. Wiecie albo domyślacie się jak się bada dziewicę ?? tak się darłam na oddziale, że mama (bo weszła ze mną) zakrywała mi twarz .... traumę mam straszna

Maja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości