Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 08:55   #1111
czajelka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Hej

za mna sa juz pierwsze spiecia brzucha, ale sie wystraszylam,lezalam po nich jak kloda....ale dzis juz wstalam i jest okey....

zaraz zabieram sie za robienie pączków beda z budyniem, masa krowkowa i dżemem wisniowym

aaa te bole brzucha to moze od tego ze wczoraj za mocno poszalalam z robota i skutki wyszly....

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:02   #1112
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Hej

za mna sa juz pierwsze spiecia brzucha, ale sie wystraszylam,lezalam po nich jak kloda....ale dzis juz wstalam i jest okey....

zaraz zabieram sie za robienie pączków beda z budyniem, masa krowkowa i dżemem wisniowym

aaa te bole brzucha to moze od tego ze wczoraj za mocno poszalalam z robota i skutki wyszly....
Ja tak mialam miesiąc temu masakra co 5 min ale nie byly az tak bolesne wiec wiedzialam ze to nie to dopakowalam wtedy 2 nospy i poszło, biedulo pewbie miałaś stres
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:29   #1113
FlightlessBird
Zakorzenienie

9:15 dzwonek - kurier byłam w szoku

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:30   #1114
rosarioV
Zakorzenienie

Pewnie przez robote też mam tak że jak za dużo robię to wieczorem i nastepny dzień spinanie i twardnienie

Jednak był mocz w ogóle mam nerwa do mnie ze szpitala można dojechać 4 autobusami i wszystkie 4 jeżdżą prawie o jednej porze co godzine i na ostatni spóźniłam się 2 minutki musze jechać innym i pieszo 15 min do domu a głodna jestem

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:30   #1115
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

ImageUploadedByWizaz Forum1423729643.571083.jpgImageUploadedByWizaz Forum1423729663.093882.jpga to moje jasnozielone i jasnofioletowe prześcieradło i ochraniacz z sowami nie w te stronę ... Jeszcze zauważyłam, ze troczki niektóre nie maja końcówek... A zaraz wam wrzucę link do aukcji jak to miało wyglądać

o a to prześcieradła:
http://allegro.pl/przescieradlo-jers...915297949.html jasny zielony i jasny fiolet..... no może ja jestem ślepa, ale różnica jest spora

http://allegro.pl/ochraniacz-na-szcz...915299009.html a to ochraniacz
i nie dość, że czekałam dwa tygodnie to jeszcze... ech ... TŻet twierdzi, że nie opłaca się odsyłać, ale ja nie chcę takich krzywych sów...

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2015-02-12 o 09:35
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:36   #1116
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Znowu zgaga nie daje mi spac. Marzy mi sie podpiecie do kroplowki, zebym nie musiala jesc i pic, bo z tego robi sie masakra jak sie potem klade.

edit: juz sobie poczytalam o oddychaniu przeponowym

Tego parcia jakos sobie nie umiem wyobrazic w ogole. Licze na to, ze jakos naturalnie bede wiedziala, co robic
Ja też liczę na to, że natura podpowie co robić bo do żadnej szkoły nie chodzilam.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Pytalam wczoraj lekarza o to i mowi, ze absolutnie nospa nie ma wplywu na maluszka
No to trochę mnie uspokoiłaś, moja mama to się boi czy to bezpieczne jest, to jej tłumacze ze lepsze to niż gdybym miała już rodzić.

MAJKA gratki 34 tygodnia

Dzień dobry

Wstaje zaraz idę się ogarnąć i do sklepu po świeże pieczywko i może jakiegoś paczusia na poranek, bo reszta dopiero wieczorem będzie jak siostra zrobi
Miłego dnia

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:39   #1117
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Załącznik 5913149Załącznik 5913150a to moje jasnozielone i jasnofioletowe prześcieradło i ochraniacz z sowami nie w te stronę ... Jeszcze zauważyłam, ze troczki niektóre nie maja końcówek... A zaraz wam wrzucę link do aukcji jak to miało wyglądać

o a to prześcieradła:
http://allegro.pl/przescieradlo-jers...915297949.html jasny zielony i jasny fiolet..... no może ja jestem ślepa, ale różnica jest spora

i nie dość, że czekałam dwa tygodnie to jeszcze... ech ... TŻet twierdzi, że nie opłaca się odsyłać, ale ja nie chcę takich krzywych sów...
no kolory faktycznie jasne
a o do ochraniacza... na swoją obronę mają to, że w aukcji nie ma zdjęcia ochraniacza...
ja bym jednak odesłała jeśli nie jesteś zadowolona masz do tego prawo

Stary 2015-02-12, 09:40   #1118
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Madzix z wisnia nigsy nie jadlam.

Bird jedz paczki jedz.

Mirela kciuki

Gosia ja tez bym jeszcze spala ale Kaprys mendola mnie obudzil.

Co ja za sen mialan....
Ze plamie...pojechalam do szpitala i okazalo sie ze maly juz nozke wypycha... i zaszyli mnie zeby nje wyszedl :O
hahaha
O kurcze jaki sen, coraz to większe głupoty nam się śnią

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Witam z rana jade sobie do wampirowni z pełnym pecherzem bo nie wiem czy mocz też mam do badania :P jak odbiore karteczki to sie dowiem i jak cos polece do apteki i do toalety i nasiusiam :P
O kurde chyba bym nie wytrzymała z tym pecherzem pełnym...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:49   #1119
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja o ile bedzie cieplo, bede wychodzic na spacery bez werandowania.

FLIGHT jak piszesz Tatiana mam wrazenie jakbys o innym dziecku pisala
U mnie to poweranduja w szpitali znajac zycir
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:49   #1120
violka848
Zakorzenienie

Dzień dobry chudzinki

Cytat:
W lutym rodzić nie bedziesz więc może na marzec ustalą lepszy grafik :P
Ja liczę na kwiecień i raczej tam rodzić nie będę , ale opisuje sytuację anormaloną poprostu

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Nie było coli ale uratowała mnie oranzada i faworki - chyba z dodatkiem złota bo 8 zł/150g
Teraz trzeba postarać sie zasnąć.

Violka - Ty nie rodzisz tam gdzie ja? Pisałaś o szpitalu u Was...
Rodzę tam gdzie Ty na 98%, tak opisałam co u nas położna mówi, poza tym jak mnie coś nagle złapie to nie wykluczam naszego szpitala...

Widzę, że miałysmy podobną noc , też do 3 nie spałam conajmniej, może dziś z tą melisą spróbuję, wydaje mi się że jeszcze się nie stresuję, ale może jakoś podświadomie

Cytat:
Madzix z wisnia nigsy nie jadlam.

Co ja za sen mialan....
Ze plamie...pojechalam do szpitala i okazalo sie ze maly juz nozke wypycha... i zaszyli mnie zeby nje wyszedl :O
hahaha
Nie jadłaś z wiśniami?? najlepsze są musisz dziś spróbować, dla mnie najgorsze z dżemem różanym fuuuj jakbym perfumy jadła.
Ciekawy sen hehe

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
a ja już przebieram nogami przed usg
wcześniej chyba pojedziemy po fotelik, bo mamy kupić w sklepie niedaleko gabinetu gina
i jak mąż da się namówić, to do lumpka
Zdecydowałaś się już na któryś? Daj znać jaki kupiliście

Cytat:
Załącznik 5913149Załącznik 5913150a to moje jasnozielone i jasnofioletowe prześcieradło i ochraniacz z sowami nie w te stronę ... Jeszcze zauważyłam, ze troczki niektóre nie maja końcówek... A zaraz wam wrzucę link do aukcji jak to miało wyglądać

o a to prześcieradła:

No to raczej kolory mocno odbiegają, może złe włożyli, pisz maila zobaczysz jak sprawę załatwią, jak się nie będzie opłacało to nie odeślesz. Moim zdaniem to ich wina powinni pokryć koszty odesłania prześcieradeł , a zawsze możesz dołączyć ochroniarz jak jest nie taki jak chciałaś.

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-02-12 o 09:51
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:56   #1121
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
U mnie się pytałam to ubranka na pobyt w szpitalu daje szpital, jedynie na wyjscie trzeba mieć swoje. To samo z rozkiem
U mnie na sczeszczcie tez
Stary 2015-02-12, 09:56   #1122
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Nacytowałam i net mi padł i posta wcięło wrrrrr.....

Właśnie piszę im, co o nich myślę, zdjęć ochranaicza nie mają, ale też nie maja napisane, że będzie cięty inaczej niż pościel. No a prześcieradła to naprawdę pojechali... Napiszę, zobaczę, co mi powiedzą.

Mała Sylwia
masz rację, hehe, było brać pierwszy z brzegu lepiej bym na tym wyszła, niż wybierając całą ciażę

do szkoły rodzenia też nie chodzę, mam bardzo daleko a mój kręgosłup nie pozwala na takie wycieczki, może jak się w piątek przeprowadzimy to zadzwonię i zobaczę.

Viola
bardzo dużo fotelików jest w takiej dużej hurtowni w różowym budynku, nie daleko Urzędu Celnego chyba, i nie pamiętam ulicy, na pewno dziewczyny wiedzą, o co mi chodzi...

Ja mam Maxi Cosi ale mój jest starszy i jest dosyć ciężki. Albo ja nie mam siły
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 09:59   #1123
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

Powiem Ci szczerze, że zastanawialiśmy się nad Maxi Cosi, ale w związku z tym zastanawiam się nad tańszą wersją czyli Safety 1st - bo to jest fotelik robiony na tej samym szkielecie co Citi. Safety 1st należy z resztą do tego samego właściciela do Maxi Cosi

Stary 2015-02-12, 09:59   #1124
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już przebieram nogami przed usg
wcześniej chyba pojedziemy po fotelik, bo mamy kupić w sklepie niedaleko gabinetu gina
i jak mąż da się namówić, to do lumpka

super!

Cytat:
Witam z rana jade sobie do wampirowni z pełnym pecherzem bo nie wiem czy mocz też mam do badania :P jak odbiore karteczki to sie dowiem i jak cos polece do apteki i do toalety i nasiusiam :P

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Hej

ojej ale maja z Toba dobrze

Cytat:
Ja też liczę na to, że natura podpowie co robić bo do żadnej szkoły nie chodzilam.

No to trochę mnie uspokoiłaś, moja mama to się boi czy to bezpieczne jest, to jej tłumacze ze lepsze to niż gdybym miała już rodzić.

MAJKA gratki 34 tygodnia

Dzień dobry

Wstaje zaraz idę się ogarnąć i do sklepu po świeże pieczywko i może jakiegoś paczusia na poranek, bo reszta dopiero wieczorem będzie jak siostra zrobi
Miłego dnia

mniam paczki.
Ja dzis faworkami sie objem

Cytat:
Dzień dobry chudzinki

Ja liczę na kwiecień i raczej tam rodzić nie będę , ale opisuje sytuację anormaloną poprostu

Rodzę tam gdzie Ty na 98%, tak opisałam co u nas położna mówi, poza tym jak mnie coś nagle złapie to nie wykluczam naszego szpitala...

Widzę, że miałysmy podobną noc , też do 3 nie spałam conajmniej, może dziś z tą melisą spróbuję, wydaje mi się że jeszcze się nie stresuję, ale może jakoś podświadomie

Nie jadłaś z wiśniami?? najlepsze są musisz dziś spróbować, dla mnie najgorsze z dżemem różanym fuuuj jakbym perfumy jadła.
Ciekawy sen hehe

No to raczej kolory mocno odbiegają, może złe włożyli, pisz maila zobaczysz jak sprawę załatwią, jak się nie będzie opłacało to nie odeślesz. Moim zdaniem to ich wina powinni pokryć koszty odesłania prześcieradeł , a zawsze możesz dołączyć ochroniarz jak jest nie taki jak chciałaś.
Chetnie bym zjadla baprawde. Ale nawet nie wiem gdzie mozna kupic u nas z wisnia..i tez nienawidze dzemu rozanego.

No i mam dosc juz przeziebienia,wstalam i sie poplakalam
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:09   #1125
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Nie powiedziałabym, no chyba ze będzie mm.
.
No nawet jak kp to cos pokombinowac mozna. Ominac iles karmien i mleko odciagnac i wylac, a dziecko w tym czasie mm albo zapasy osciagniete wczesniej, jak starsze to juz inne rzeczy. Nie wnikalam dokladnie ile co i jak, ale wiem ze mamy karmiace czasami tak robia jak chca sie napic alkoholu.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
rybcia - u mnie jeszcze 4 tyg. i ciąża donoszona a za 6 tyg.poród

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

U mnie w ramach zarazliwej zlosciwosci rzeczy martwychg padly wczoraj oba blendery. Jeden wogole nie dziala, a drugi sie rozpada. Pare miesiecy ich nie uzywalam, teraz wyciagnelam by zrobic dziecku koktail i doopa
Pare dni temu padla drukarka, jakis czas temu mikrofala, ciekawe co bedzie nastepne

Edytowane przez kordelka85
Czas edycji: 2015-02-12 o 10:04
Stary 2015-02-12, 10:12   #1126
rybcia2309
Wtajemniczenie

Mam doła brak mi słońca
Stary 2015-02-12, 10:16   #1127
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie w SR lekarz mówił że przy tym zmieczuleniu czuje się dotyk, ale nie czuje się bólu. )

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Też tak myślę mam nadzieję że mocno cięższy przez to nie będzie - zobaczymy co mi odpiszą.

W pt jedziemy foteliki też oglądać Maxi Cosi Cabrio fix mąż mówi że też jest ok - porównam wagowo i będę kupować. Na szczęście czas oczekiwania na mój powóz 2-3 dni na chwilę obecną także się nie muszę spieszyć tak strasznie myślałam że to na tygodni się przelicza
Gdzie w Białym największy wybór fotelików? Fartlanida Smyk?
Moj chlop chce Pebble, a ja cabroifiks, on chce czarny, a ja czerwony albo koralowy
Pewnie bedziemy sie scierac do samego porodu, a jak mnie nie bedzie to on kupi jaki bedzie chcial
Stary 2015-02-12, 10:16   #1128
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Mam doła brak mi słońca
u nas dziś pięknie świeci słoneczko
na weekend ma być podobno ok 8-9stopni, więc może mąż pomaluje pokój

Stary 2015-02-12, 10:20   #1129
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie piszę im, co o nich myślę, zdjęć ochranaicza nie mają, ale też nie maja napisane, że będzie cięty inaczej niż pościel. No a prześcieradła to naprawdę pojechali... Napiszę, zobaczę, co mi powiedzą.

Mała Sylwia
masz rację, hehe, było brać pierwszy z brzegu lepiej bym na tym wyszła, niż wybierając całą ciażę

do szkoły rodzenia też nie chodzę, mam bardzo daleko a mój kręgosłup nie pozwala na takie wycieczki, może jak się w piątek przeprowadzimy to zadzwonię i zobaczę.

Viola
bardzo dużo fotelików jest w takiej dużej hurtowni w różowym budynku, nie daleko Urzędu Celnego chyba, i nie pamiętam ulicy, na pewno dziewczyny wiedzą, o co mi chodzi...

Pewnie chodzi o Bambino na Handlowej Tam mam bliżej , może tam zajrzymy
Ja mam szkołę rodzenia na szczęście na miejscu i darmową, także chętnie chodzę, prowadzi ją położna która pewnie nas odwiedzi także jeszcze lepiej

Cytat:
Powiem Ci szczerze, że zastanawialiśmy się nad Maxi Cosi, ale w związku z tym zastanawiam się nad tańszą wersją czyli Safety 1st - bo to jest fotelik robiony na tej samym szkielecie co Citi. Safety 1st należy z resztą do tego samego właściciela do Maxi Cosi
O nawet nie wiedziałam Muszę pomacać, zobaczyć jak one gabarytowo wypadają.

Cytat:
Mam doła brak mi słońca
Ja doła nie mam, ale słońce by się przydało grr
Stary 2015-02-12, 10:21   #1130
cashmere
Zakorzenienie

Hej!
Ja pije kawke i jem paczki. Tak mi sie chcialo ze tylko sie obudzilam i pojechalam je kupic Nie chcialam prosic TZ bo mnie wczoraj wkurzyl. Przez te hormony az sie chyba nawet za bardzo nakrecilam, on z rana tak przepraszal. Ale dobra niech zaluje, czekam na rekompensate

Cytat:
Co ja za sen mialan....
hahaha
Haha! Mi tez sie kiedys snilo ze moj maly raczke wystawial

Cytat:

Mała Sylwia

Viola

Jestem ciekawa co Ci odpisza! A ta hurtownia to Bambino

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
U mnie w ramach zarazliwej zlosciwosci rzeczy martwychg padly wczoraj oba blendery. Jeden wogole nie dziala, a drugi sie rozpada. Pare miesiecy ich nie uzywalam, teraz wyciagnelam by zrobic dziecku koktail i doopa
Pare dni temu padla drukarka, jakis czas temu mikrofala, ciekawe co bedzie nastepne
Uwziely sie na Ciebie te sprzety Oby to juz byl koniec tej serii!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:22   #1131
kordelka85
BAN stały

Pijecie badz macie zamiar pic herbate z lisci malin? Niby od 34 tygdnia, ja wczoraj zaczelam.
Stary 2015-02-12, 10:27   #1132
madzixx88
Zakorzenienie

hej, ja pospałam jeszcze rano ale już po śniadanku , włosy umyłam i siedzę z maską a potem skoczę do cukierni w ogóle to zauważyłam, że mi włosy odżyły, nie wiem czy to w ciąży czy przez to że nie farbuje od końca sierpnia a teraz na nowo mnie kusi, żeby coś z nimi zrobić i iść do fryzjera przed porodem, refleksy czy coś

Majka-gratki 34 tyg

Pavlineczka
-z tymi prześcieradłami rzeczywiście przegięli
ja bym odsyłała

Sonia-z wiśnią są naj naaj u mnie w tych "firmowych" cukierniach są
z marmoladą różaną też nie lubię. Ani wymysłów z czekoladą, kokosem albo bitą śmietaną bleee.
Jedynie tradycyjna marmolada ale to też nie każda, bo czasem tak chemią zajeżdzają, że masakra

witam się w 31 tyg
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:28   #1133
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Moj chlop chce Pebble, a ja cabroifiks, on chce czarny, a ja czerwony albo koralowy
Pewnie bedziemy sie scierac do samego porodu, a jak mnie nie bedzie to on kupi jaki bedzie chcial
Mój chce albo Cabriofix albo Recaro Privia, a kolor to jemu obojętny ja myślę o szarych, granatowych albo czarnych raczej.
Cabriofix w testach lepiej wypada troszkę od tego pebble, ja tutaj porównuję.
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0...aco/index.html
Stary 2015-02-12, 10:31   #1134
rosarioV
Zakorzenienie

Soniuska ty biedaczku
Rybcia mi też
Korddlka skąd masz herbatę? ? Mam zamiar pić ale słyszałam że od 36 tygodnia.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:32   #1135
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Pijecie badz macie zamiar pic herbate z lisci malin? Niby od 34 tygdnia, ja wczoraj zaczelam.
Nie piję,chyba że się mała przekręcina nietoperka i będę bliżej terminu
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:34   #1136
soniuska
Zakorzenienie

Cashmere no jak w anie zobaczylam nozke wystajaca z malwiny to masakra haha. Dziwne te sny.

Madzix a pewnie zrob sobie wlosy.
Ja mozr na chrzciny zrobie.
No dokladnir najlepsza marmolada ale taka prawdziwna.

Rosi a Ty lepiej juz?

Bede sie rzadzieh odzywac bo nie chce psuc nikomu nastroju
Stary 2015-02-12, 10:35   #1137
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Soniuska ty biedaczku
Rybcia mi też
Korddlka skąd masz herbatę? ? Mam zamiar pić ale słyszałam że od 36 tygodnia.
Mam jeszcze z poprzedniej ciazy troszke.Kupowalam wtedy normalnie w aptece tylko zamawialam i byla na drugi dzien. Teraz chyba na e-bayu zamowie.
Ostatnio zaczelam pic od 36 i nie wiem czy to nie za pozno bylo. Znalazlam na stronkach, ze 34, a nawet 32.
Stary 2015-02-12, 10:36   #1138
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Cashmere no jak w anie zobaczylam nozke wystajaca z malwiny to masakra haha. Dziwne te sny.

Madzix a pewnie zrob sobie wlosy.
Ja mozr na chrzciny zrobie.
No dokladnir najlepsza marmolada ale taka prawdziwna.

Rosi a Ty lepiej juz?

Bede sie rzadzieh odzywac bo nie chce psuc nikomu nastroju
No co ty! Ja lubie czytać co piszesz a spadki nastroju to chyba ma kazda z nas na zmianę
Stary 2015-02-12, 10:39   #1139
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
No co ty! Ja lubie czytać co piszesz a spadki nastroju to chyba ma kazda z nas na zmianę
Dzieki Rybciu;*
Tesknie za obiadem..ziemniaki,sos,mi zeria i miesko... ale kurde nie przelkne tego..
Wczoraj M mi zamowil salatke kebab to zjadlam dwa widelce tylko.. i 15buleczek panini bo tylko to przez gardlo mi przeszlo
Stary 2015-02-12, 10:41   #1140
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie pije. A w czym ona pomaga?

SONIA co sie dzieje..?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości