|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
A i jeszcze Rutinoscorbin, najpierw łyknęłam, a potem dopiero datę ważności sprawdziłam.Macham na dobranoc znad zielonej herbaty Panie adminie,czy mnie słyszysz? )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3212 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co za bezczelni sąsiedzi! Chcieli Was pewnie otruć! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3213 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3214 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() obiesuje niebede sie smiac ![]() mua sie takie podobią ostatnio http://trellis.pl/kategoria/niebieskie o dlaczego kupujesz nwe drzwi? tamte były nie ok ? edit-widzialam te dywany,ten drugi ma nawet jakis taki swoj pokrętny urok
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-02-12 o 23:54 |
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej mi nie zaszkodzil jeszcze żadne przeterminowany lek....a wręcz odwrotnie... Chyba na wszystkich( większości) produktach data przydatności to data umowna, najlepiej spożyć/zuzyć przed, a nie bezwzględnie spożyć przed
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od wczoraj testuję porządnie Bioetikę i jestem zachwycona |
|
|
|
|
#3218 | |||
|
BAN stały
|
Dobra, przyznaję rację, po prostu nie chciałem wyłazić przed szereg ze swymi prywatnymi herezjami
Ale podstawą jest przede wszystkim odpowiednie przechowywanie, sama przyznasz (no i część antybiotów w zawiesinie z wodą trzeba przechowywać w lodówce max. tydzień bodajże) ![]() Polly, już było poka-poka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3219 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wąłśnie, ten drugi Kurcze mam wrażenie, że już gow idziałam? Red wklejałaś wczesniej? Ktoś wklajał? Nie wiem czemu ale nazwałbym go Imię Róży. Tak mi się średniowiecznie kojarzy. Noniemoge, Polly-Greczynka ? Ja take lubieu od zawsze - plątanina geometryczna je nazywam. No ale ni mom gdzie dać, za mało pomieszczeń, to sobie tylko mebluję przed snem Rozważam takie obrazy/grafiki. Co do drzwi to miałam (jeszcze mam) te co Redzia i wyrażenie "nie ok" w moim odczuciu jest conajmniej niesprawiedliwe. Te drzwi to katastrofa. W MOIM odczuciu. To, że trzask szybek słychać na Marsie to pewne! ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() O tym samym zawsze sobie myślę jak to czytam Ale hasło "data umowna" mnie rozwaliło Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-13 o 00:18 |
||
|
|
|
#3221 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja się zastanawiałem ostatnio, czy Salfazinu po taniości nie kliknąć, bo datę ważności miał 31.01.2015, no i cały zapas wykupili (podobnie wit. C 500mg z bioflawonoidami, 100 tabl za 4,99 bodajże) |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Salfazinie można góry, tfuuu meble przenosić, na wiesz czym. Nawet keczup zbędny Strach myśleć co po przeterminowanym. |
|
|
|
|
#3223 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, przypadkowo mi sie niebieski klikło.probem taki ze takich wzorow nie ma w sprzedazy, no w tym sklepie sa ale te ceny...w usa iuk pewnie te z mają tego od groma i po taniosci, w koloravh jakich sie chce i fogle ![]() mnie sie ostatnio ukichał dywan w zygcak tzw chewron, no i nie ma, nie ma nigdzie nigdzuiusienko, no w tym trelisie jest ale za duzy i za drogi, i nie w tym kolorze...ale pozatym pustka ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- gryx- nie wsysło mnie family life, szkole sie w fotografi
|
|
|
#3224 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Brałem onegdaj Salfazin i... nie pamiętam w sumie ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() --- Dobranoc |
|||
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatecznie zjadłam 0,5
![]() czasami jeszcze rzucę Cytat:
i postanowienia z Messe (chociaż pewnie tutaj za wcześnie ) Znad kawy jak dobrze ze już piątek
|
|
|
|
|
#3226 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. daj spokój, całe dziurawe, rozwalone, szyby pobite. To było bylegoowno z tekturą w środku. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. u mnie to już szybek prawie nie ma... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. fajny kolor, kształt też mnie nie przekonuje. |
|||||||
|
|
|
#3227 | |||
|
Panaroja
|
spod takiego czegoś co śfieci na niebieskim niebie
so to jest ![]() Cytat:
?2. Cytat:
2.ale w sensie że rywalizują ? Może i rywalizują , ale poziom zjechał w sposób żenujący , teraz wszyscy się wywracają Cytat:
![]() małż mi wczoraj pączka dobrego zeżarł
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-02-13 o 08:53 |
|||
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już od wczoraj słońce świeci i jest pięknie Cytat:
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
no i zjadłam i żyję nadal
i do kibla nie latam ![]() smakowało mi, ale ja się nie znam ![]() na południowej stronie? Też to wczoraj po wyjściu z pracy widziałam ![]() edit: doczytałąm, że jakaś kometa Lovejoy miałą być widoczna na południu pod koniec stycznia, ale już luty przecież ![]() Śniło mi się, że się do mnie 20-letni czarnowłosy metal dobierał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-13 o 09:44 |
|
|
|
#3230 |
|
Nindżopesz
|
![]() Mi się śniło, że Ju i Wojtek wygrali trzecie miejsce w jakimś konkursie na najsławniejsze pary. Drugie miejsce zajął Jon Snow i Ygritte a pierwszego miejsca nie doczekałam. I jeszcze Ju malowała nowy duftart - małpę o twarzy dziecka uciekającą z lasu, w którym wybuchła bomba atomowa. Chyba nie chcę wiedzieć jakie to były perfumy BTW całkiem znienacka wygrałam aukcję z Cerruti Image ^^ |
|
|
|
#3231 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co to za Bioetika???
Idę się umówić do fryzjera na podcięcie włosów, spore Długie mnie znudziły.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3232 |
|
Nindżopesz
|
Nie wiem czy Stazja pisze o tej samej, ja o tej: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lli-lisci.html
EDIT: jeszcze dodam, że jestem w trakcie trzeciego ćwierćlitra tej maski, efekt nadal świetny, kokos tez nie puszy moich wysokich porów. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-02-13 o 10:40 |
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ![]() Koniec świata ![]() ![]() Cytat:
2. Gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Rewelacja
|
|||
|
|
|
#3234 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale gdzie dostanę oprócz All?
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
da się tę Bioetikę gdzieś stacjonarnie zmacać, czy trzeba w sieci?
|
#3238 |
|
Nindżopesz
|
Ja zawsze na Allegro kupuję... Stacjonarnie podobno w Makro.
|
|
|
|
#3239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak się wyszkolisz poka efekty ![]() Cytat:
Ale żeby nie było, przestrzegałam! Cytat:
![]() 2. Mnie też ale nic nie poradzę. Albo one albo nic Wziełam. Wciąż czekam.Meee tooooo jest pięknie!!! Miałam jechać szlajać sie po mieście ale of kors pękła mi sprężyna w amortyzatorze To już niemal tradycja ![]() Cytat:
i |
||||
|
|
|
#3240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kiedy Wy to zużywacie wszystko? ![]() ja mam w tym momencie 4 odżywki i myślę ze na jakiś rok spokojnie mi wystarczą ![]() oczywiście to co polecacie to sobie zapisuję, ale wypróbowywać będę w przyszłości bo mi łazienki braknie na trzymanie tego ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Budyń? 
Panie adminie,czy mnie słyszysz? 
Chcieli Was pewnie otruć!

so to jest 

Ale żeby nie było, przestrzegałam!