![]() |
#1531 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Targowiskowe Ploteczki część III
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1532 | |
Welcome to Jamrock
|
\
Przeczytałam. Ostatnio połączono moje wątki gdy chcialam odświezyc i to byl mój blad, dostalam upomnienie bo watek byl aktualny czy jakos tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-02-01 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Możesz utworzyć jeden wątek w miesiącu, przy czym w poprzednim wyraźnie napisać, że jest nieaktualny. Nie można mieć aktywnych dwóch wątków z wymianą na jednym targowisku. Jeżeli coś Ci zostało to wrzuć to na nowo do następnego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1534 | |
Welcome to Jamrock
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
Przy czym nie uważasz, że nie fair jest robienie takich odwołań jak na końcu tego posta? Wizażanka podobno dwa razy prosiła Cię o usunięcie linka do jej wątku, bo sobie nie życzy aby w jej wątku były niejako reklamowane Twoje rzeczy na wymianę. Tak że proszę usunąć to przekierowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 | |
Welcome to Jamrock
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy u Was też występuje "problem"(?) niechcianych gratisów do wymianek?
![]() Mam serdecznie dość, gdy dostaję kolejną paczkę a tam tona nikomu niepotrzebnych próbek. Ja rozumiem, że to może być fajne gdy próbka jest dopasowana do cery, sama dorzucam komuś próbki np. gdy wiem że bierze ode mnie tonik na naczynka, to dorzucam maseczkę czy próbkę kremu na naczynka, ale ja dostaję same niepotrzebne rzeczy, które wyrzucam od razu... Do tego wpisu skłoniły mnie ostatnie super-gratisy: - używany błyszczyk ze zdartym już napisem firmy - peeling z Avonu (nie cierpię tej firmy!!!) z wyciętym nieumiejętnie tym brzegiem, gdzie jest data ważności i zaklejonym taśmą, żeby przez tą wyciętą dziurę się nie wylał ![]() - krem dla osób z łojotokowym zapaleniem skóry ![]() - podpaska(!!!) - na razie się nie przyda, bo jestem w ciąży ![]() Oczywiście nie robię z tego dużego problemu, dziewczynom zawsze wystawiam pozytywne przekupki, bo liczą się rzeczy z wymianki zgodne z opisem, a nie durne gratisy ![]() Ale macie też tak, czy tylko na mnie trafia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skąd się biorą takie pomysły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Szef ds. Wymianek
|
No ja już sobie zdążyłam zwizualizować jak rozpakowujesz przesyłkę, a tutaj Ci się otwiera złożona uprzednio na pół, bieluśka podpaska
![]() Już abstrahuję od tego, że nie każdy (każda) używa podpasek. Kiedyś oglądałam filmik na YT, gdzie pewna vlogerka opisywała co fani potrafili jej wysłać - podpaski, zdaje się też tam były. Obok zupek z paczki i przeterminowanych kisieli w proszku...
![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
"Kiedyś oglądałam filmik na YT, gdzie pewna vlogerka opisywała co fani potrafili jej wysłać - podpaski, zdaje się też tam były. Obok zupek z paczki i przeterminowanych kisieli w proszku..."
Że co...? W sensie jako wyraz sympatii? Kisel po terminie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Szef ds. Wymianek
|
Postaram się odnaleźć dla Ciebie ten filmik
![]() Mam: https://www.youtube.com/watch?v=oMpY6RTRp3U Nie wiem czy akurat w tej części była mowa o tym kisielu, ale chwilę oglądałam ten filmik i padły już wyliniałe, stare misie oraz wysyłanie razem słodyczy i karmy dla zwierzaka ![]() A tu o tym kisielu^^.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2015-02-01 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Ludzie z tej dobroci wpadają na ciekawe pomysły
![]() ![]() A teraz taka dygresja,widzę,że jedna z wizażanek zakłada nowy wątek,pisze na samym początku,żeby powstrzymać się od wpisów,dopóki nie skończy,a tu ktoś nie zważając na tą prośbę piszę jakiś post od czapy... Wiem,że nie można edytować/usuwać samodzielnie wpisów innych,ale czy można cokolwiek zrobić w takiej sytuacji? Nie ma jakiegoś estetycznego sposobu na wykasowanie takiego postu? Pytam z czystej ciekawości,sama miałam wielokrotnie takie sytuacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zagladalam do Twojego watku i nie wiem czy masz taki wpis, ale jezeli nie to moze napisz ze dziekujesz za checi ale nie chcesz dostawac gratisow do wymian. ![]() Podpaska jest hitem - do tej pory sie smieje ![]() Ja kiedys n allegro kupilam jakas rzecz w rozmiarze L i jako gratis dostalam uzywana bluzme rozowa sprana z kroliczkiem i napisem Playboy w rozmiarze xs/s... Zebym sobie mogla na kostki chyba naciagnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiście nie mam nic przeciwko gratisom, czasami chętnie biorę takie ,,duperele,, w ramach wyrównania wymianki
![]() Podzielam opinię redroses, wystarczy zaznaczyć w opisie, że nie życzysz sobie gratisów. Większość osób czyta ze zrozumieniem nasze opisy ![]() Podpaska? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
mnie znowu irytuje jak ktoś mi pisze żebym mu coś dołożyła,i wymienia mi 50 rzeczy i każe mi szukać .Ja nie trzymam zbędnych rzeczy w domu,co to mi nie potrzebne to wyrzucam a to co mam to mi sie przyda a tu takie upierdliwe osoby powtarzają w kółko to samo a może masz serwetki,a może masz guziki a może to a może tamto
![]() lubię dołozyć gratisy w postaci odlewek perfum ale tu też się kiedyś przejechałam.Zrobiłam dziewczynie odlewkę (gratis-pomyslałam że to będzie miła niespodzianka ) ok 15ml perfum ck in 2u ,dodałam też nowy mały atomizer żeby miała do czego przelewac te perfumy a ona mi pisze coś w tym stylu: dzięki za paczkę ale perfum nie potrzebuje , mogę ci odesłać ![]() aż mi się wtedy głupio zrobiło że się tak wygłupiłam i narzucam się ze swoimi prezentami w postaci odlewki perfum ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam bym sie ucieszyla z perfum ![]() ![]() Ja generalnie na gratisy nie narzekam, jezeli jest to cos co mnie sie nie przyda (oczywiscie nie mowie o podpasce, bo nawet zamknietej z gratisu bym nie uzyla, nawet jezeli bym uzywala) to daje mamie, jezeli sa to jakies probki itd. A jezeli jest to cos co sie nie nadaje do uzytku to wrzucam do kosza i tyle ![]() Kilka razy samej zdarzylo mi sie dorzucic cos do wymiany, jak np. Wypadlo mi cos i spoznilam wysylke o kilka dni, ale staralam sie utrafic w rozmiar i dawalam rzeczy z watku a nie jakies stare szmatki ktore czekaja na wyrzucenie ![]() Edytowane przez redroses Czas edycji: 2015-02-05 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
W temacie gratisów to ja lubię aczkolwiek czasem rzeczywiście jest tak, że dostaję coś co zupełnie mi się nie przyda - wtedy albo posyłam to dalej albo daję znajomej, która wiem że zużyje. A zdarza się, że w gratisie dostaję herbatę albo łyżeczki (wspominam na swoim wątku, że zbieram) i wtedy jest mi tak strasznie miło
![]()
![]() |
#1549 |
kosmita jakiś normalnie
|
a ja niekoniecznie, bo akurat perfumy to nie jest rzecz, którą należy dawać nie znając preferencji obdarowanego
![]() możliwe wręcz, ze przy tak dużej odlewce byłoby mi wręcz przykro i głupio, jeśli nie mogłabym mich użyć, bo nie są w moim guście, a mi nie jest obojętne czym pachnę (choć są takie osoby) co do narzekanie na gratisy faktycznie różnie to bywa, zwykle drażni mnie wrzucanie byle czego, a już szczególnie rzeczy, które po choćby pobieżnym przeczytaniu wątku nie są przeznaczone dla danej osoby - np. ja notorycznie na początku dostawałam jakieś kosmetyki dla nastolatek/cer tłustych itp. - myślę, że jak chce się dać gratis, to raczej uniwersalny lub zadać sobie ciut trudu, aby mniej więcej utrafić w gust i potrzeby danej osoby (można poczytać profil, recenzje jeśli są), jeśli nic z tego nie wynika a koniecznie chcemy, to zapytać po prostu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1550 | ||
BAN stały
|
Widzę że w fajny temat trafiłam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że Brazylijka miała na myśli "śmieci" wrzucane, byleby był jakis gratis, a Ty Paula piszesz, że dodawałaś coś, co było konkretnie skierowane do okreslonej osoby, w zależności od jej potrzeb czy upodobań. Czyli dawałaś to, co wiedziałaś że się przyda i chciałaś gratisem sprawić przyjemność. Nie zaniechuj tego, miło jest dostac coś
![]() ![]() A Brazylijka ma po prostu konkretnie dość dostawania bzdetów, i tu ją całkowicie rozumiem. Niestety, nie przebije BrazylijkoTwojej listy, ja dostawałam klipsy (oczywiscie noszę kolczyki, i to długasne), w połowie zuzytą miniaturę balsamu 50ml, i od groma próbek, od trądzikowej, nastolatkowej do dojrzałej 60+ ![]()
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Tu, na Wizażu??
![]()
![]() |
#1553 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Coś o Tym wiem ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie tu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-12 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to właśnie rozumiem- jak ktoś wie, czego potrzebujesz i to Ci dorzuca. Paula wiedziała, że przydadzą mi się aktualnie rzeczy "dzieciowo-okołoporodowe" i naprawdę zrobiła mi tymi gratisami przyjemność. Dziwnie by było, gdyby mi dorzuciła prezerwatywę (raz dostałam tu na wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
BAN stały
|
Heh
![]() a jak o dziwnych rzeczach mowa co prawda nie gratis ale mnie to rozbroilo na jednym portalu też wymiankowym dziewczyna na wish miala artykuły erotyczne np.wibrator mogą być mało używane ale zdezynfekowane - o.O wyłam pół dnia ze śmiechu Oj tam oj tam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-13 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, co jak co, ale prezerwatywa mnie rozwaliła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1559 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
BAN stały
|
Mam ważne pytanie czy któraś z Was używa/ma lakier do paznokci Bella Air flow ? ponieważ dostałam paczke z wymiany i jest prawie pewna że zajeżdza on zmywaczem do paznokci! Czy one są mocno kryjące? bo ten nie za bardzo. Proszę o pomoc chce się upewnic zanim zaczne reklamowac :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.