|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Moj naturalny kolor to ciemny blond ale odkad farbuje na zloty blond ja juz tez mam spore odrosty nie rzucaja sie az tak mocno ale da sie zauwazyc i tez sie zastanawialam bo farbe uzywam dosyc mocna ale chyba sie w koncu zdecyduje bo tez zaczynam czuc sie nie ladnie
Edytowane przez ania_2019 Czas edycji: 2015-02-13 o 10:02 |
|
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
no mam własnie dokładnie tak jak Ty..
nie mam ochoty po prostu. A mój nie naciska więc jest ok ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nerwowo nie wytrzymała takiego zachowania z ich strony ! po prostu porażka i co zrobisz ?
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ze snem od 2 nocy śpię tragicznie. Cytat:
|
||
|
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce isc bo w domu mam Synka i nie chce go zostawiac A dostaam skierowanie bo mam ciagle infekcje drog moczowych a dokladnie pecherza ciagle mnie boli piecze itd a przez i brzch boli a to juz niebezpieczne. Na razie dostalam leki i przez weekend zostane w domu Jak mi nie przejdzie to w poniedzialek zglosze sie do szpitala!
|
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Aakkzzii, zacznę od wystawienia mu odpowiedniej opinii na portalu znanylekarz.pl. Jak już się poczuję lepiej, to poszukam innego lekarza, który przyjmuje na NFZ.
Owieczka, dokładnie tak. Chciałam się umówić na wizytę na NFZ albo podejść chociaż na 5 minut do niego między innymi wizytami i dostać skierowanie. Tym bardziej, że na wizycie u niego byłam pod koniec stycznia. Okrutny materialista. Dostaje za mnie pieniądze z funduszu, a jeszcze ciągnie prywatnie, bo na NFZ nie chce zapisywać... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Rozeznanie
|
AaaMarta ja na Twoim miejscu zmienilabym lekarza co to wogole za podejscie ja sobie nie wyobrazam by mnie ktos tak potraktowal przez tel a pozniej mialabym do tej osoby na wizyte isc. On za kazdego pacjenta dostaje kase i to za przeproszeniem jego zasrany obowiazek Cie przyjac a ze maja burdel i nawet nie wiedza ze bylas w styczniu to ich problem. Ja na Twoim miejscu jak juz ktos powiedzial zadzwonilabym i umowila sie gdzies indziej.
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
Wynik moczu wyszedl duzo lepiej niz 2 tyg temu i mam nadzieje ze to przejdzie w koncu. A z dzidzia wszystko ok serduszko bije dzidzius rosnie tak jak powinien.
|
|
|
|
#2621 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=mamcia092015;502262 76]Hej
Fatal ja malowałam w 1 trymestrze i było wszystko ok! Namisek a w którym szpitalu w lbn będziesz rodziła? Ja wczoraj byłam na wizycie dostałam skierowanie do szpitala ale na razie nie chce tam iść . Mam luteinę nospę i jeszcze dupka i zastanawiam się czy nie za dużo tego! Wczoraj na usg wyszło mi 10t1d czyli dokładnie tak jak wg OM a malutki ma 2,94 ... Ja wiem ze Ci ciezko bo synek w domu itd ale bez powodu nikogo do szpitala nie kieruja tymbardziej ze dostalas leki ja na Twoim miejscu poszlabym odrazu i nie czekala |
|
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prosiłam już wtedy o skierowanie, ale usłyszałam, że to za wcześnie i jestem przewrażliwiona. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2623 |
|
Rozeznanie
|
A kiedy wypisal Ci gin dupka i inne ? Jesli wczoraj to bym szla sie klasc jak najszybciej bez powodu ich nie dal
|
|
|
|
#2624 |
|
Raczkowanie
|
AaaMarta u nas tez sa tacy mili lekarze. Znajoma chodzila prywatnie 6-mcy do lekarza milutki super facet Raz wypisal jej źle zwolnienie wiec poszla do szpitala zeby poprawil Aon jakby ducha zobaczyl udal ze jej nie zna olał totalnie i z gabinetu wygonil! Dziewczyna przezyla szok i na koniec ciazy zmienila lekarza!!
|
|
|
|
#2625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy że oszust i naciągacz.
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
Nospe biore od jakiegos czasu lutke i dupka od wczoraj i cos na pecherz dostalam. Tylko ja sie boje ze przez weekend przeleze i nawet badan nie zrobia pewnie nospe dostane Juz kuedys pojechalam w piatek do szpitala i przez weekend nic nie mialam zrobione. Czekalam do poniedzialju do obchodu .
|
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie 13 tez ok dzidziusia stworzylismy ![]() Cytat:
Cytat:
Po usg wszystko ok. Proby watrobowe coraz nizsze ale pewnie mnie przytrzymaja do samego ich opadniecia. Dzisiaj sie zapomnialam i saczylam sobie kawe zbozowa z mlekiem i cukier wyszedl 127 :/ wczoraj byl 115 ale to chyba jeszcze nie tragedia.
|
|
|
#2629 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie za milion - może jestem niekumata, ale co to jest ta "dupka"? Czopki?
|
|
|
|
#2630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już jest coraz lepiej więc już zaczęliśmy nadrabiać ![]() A co do tych lekarzy to brak słów, cieszę się, że nie mam takich doświadczeń. Może powinnaś jakąś skargę wystosować?
|
|
#2632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2634 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis ostatni dzien moge byc w domku bez zwolnienia niestety przeziebienie nie przeszlo a nawet jest gorzej dzwonilam do przychodni i mam podjechac by wypelnic papierek ze chce zwolnienie i niby lekarz mi podpisze i nie musze miec nawet wizyty nie wiem na ile ale mam nadzieje ze uda mi sie przyszly tydzien spedzic w domku i sie wykurowac. Wogole to siedze w domu od srody a we wtorek w pracy to czulam sie beznadziejnie oczy mialam az przekrwione z tego przeziebienia i moja team leaderka tak mnie wkurzyla ze stwierdzilam ze na pewno od srody nie pojde dlatego siedze w domu a mianowicie widziala ze ledwo mowie i sama mowila ze nie wygladam dobrze i wygladam przez chorobe jak bym plakala bo oczy mam zaczerwienione a potem na przerwie do mnie z tekstem bo widziala ze biore paracetamol w twoim stanie nie powinmas brac zadnych lekow wiec ja do niej ze akurat paracetamol mozna tylko szkoda ze nie powiedziala ze w moim stanie z takim przeziebieniem i goraczka to powinnam wygrzewac sie w domu ... w srode jak zadzwonilam ze nie przyjde bo czuje sie coraz gorzej to tylko uslyszalam ok ale pamietaj ze nie ma kto cie zastapic ... i to mnie juz tak wyprowadzilo z rownowagi ze stwierdzilam ze dzis idac do przychodni postaram sie aby kolejny tydzien spedzic w domu
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Jako ze moja mama jest cukrzykiem i musi ladowac w siebie mega dawki insuliny moge powiedziec ze prawidlowy to 80-120 bynajmniej u mojej mamy oznaczaja taki jako normalny Ja z kolei mam niski okolo 49 na czczo i zdarza mi sie budzic w nocy z trzesacymi rekami wtedy odruchowo ide zjesc cos slodkiego i przechodzi. Niski cukier tez nie kjest dobry niestety. Edytowane przez ania_2019 Czas edycji: 2015-02-13 o 10:39 |
|
|
|
#2635 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może nie da się na każdy post odpowiedzieć, ale się nie zniechęcaj, chyba każda z nas ma na koncie choć jeden post bez odp Cytat:
Cytat:
ten dzień zawsze jest dobry Cytat:
teraz oprócz ciąży mam jeszcze tą cystę na jajniku i muszę na nią uważać, ale raz na 2 tygodnie się nam zdarzy czasem nawet 2x dziennie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście niczego nie lekceważę i ciąża najważniejsza! Pewnie że małym ktoś się zajmie w końcu ma 2 babcie i tatę i 3 ciotki. po prostu umówiłam się tak z moją gin Mówiłam że nie chce do szpitala ona że to rozumie ale na w razie co! daje i tak skierowanie! Dostałam te leki i mam odpoczywać ale jeśli ból nie przejdzie to zgłosić się do szpitala! leki wzięłam i dzisiaj leżę jutro i w niedziele mąż w domu więc też przeleżę cały dzień Babcie coś nam ugotują!
Nie wiem może sobie wmawiam ale pęcherz mnie nie boli dzisiaj dlatego jestem dobrej myśli. Brzuch może troszeczkę ale to takie naprawdę lekkie delikatne ciągnięcie więc moze macica się powiększa! Jak tylko wróci ból pęcherza albo nasili się ból brzucha to biorę torbę i jadę do szpitala nie będę czekałą! |
|
|
|
#2637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj "wysikalam" tylko 2l. To źle? |
|
|
|
|
#2638 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

może nie da się na każdy post odpowiedzieć, ale się nie zniechęcaj, chyba każda z nas ma na koncie choć jeden post bez odp
ten dzień zawsze jest dobry
teraz oprócz ciąży mam jeszcze tą cystę na jajniku i muszę na nią uważać, ale raz na 2 tygodnie się nam zdarzy