|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
cwaniara mała
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
: |
|
|
|
|
#3453 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj nie napisałam, że byłam w lumpku...kupiłam 1xbody na długi rękaw Next i 2xbody na krótki i zapłaciłam 8 zł za wszystko idę dzisiaj tylko do innego ![]() a o 13:30 mamy bak przebierańców ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Ona to tak uroczo mówi że ahh
Nie powie Franio, Franek.. tylko Franciszek ![]() Nie mówi jeszcze R (to chyba jedyne czego nie wymawia?) i tak fajnie.. Flanciszek
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:codziennie oglądam tą bluzę z Marks and Spencer, która kosztowała 1,50 zł
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle razy sie wybieram na lumpy i nic z tego wiecznie mi czasu brakuje
|
|
|
|
#3459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale szalejecie z zakupami, ja jakoś nie mogę się na nic zdecydować, wciąż mam za mało czasu aby konkretnie przekopać internet znalazłam dzisiaj fajny sklep z pościelą ale znów podoba mi się kilka http://mamabu.pl/kategoria/akcesoria...-rozowa-trilli http://mamabu.pl/kategoria/akcesoria...lie-frank-phil z kocykami mam tak samo-mętlik w głowie na max-a znów czas zbierać się do pracy ale wieczorem babski wieczór w kinie z Grey-em ![]() och żaden link nie działa trudno może później wkleje jeszcze raz miłego dnia mamuśki Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2015-02-13 o 09:56 |
|
|
|
|
#3460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam nie wiem co was we fridzie obrzydza, przecież tam są filtry i żadne smarki nie wpadają do ust.......mnie bardziej obrzydza wycieranie rzadkiej kupy albo odstrasza - mierzenie temperatury w pupie ![]() witam sie w 23 tygodniu! |
|||
|
|
|
#3461 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie w będzie na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będziemy zadowolone ![]() za wizytę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Strasznie mnie to obrzydza jak na razie ![]() Kupię ten do odkurzacza i gruszkę. Ja też!!! Takie słońce, takie ciepełko a ja siedzę w domu Ale mamuśka już mi mówiła, żebym lepiej przesiedziała bo podobno grypa szaleje więc wolę chuchać na zimne i nie narażać siebie i maleńkiej. Ale w poniedziałek idę. Muszę! Bo już w nic się nie mieszczę
|
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to czekamy na relację Cytat:
![]() A ja dziś jeszcze czytałam o materacach i chyba zdecudujemy się na lateksowy. Wogóle mam takie poczucie, że jeszcze tyle rzeczy do kupieniaa czas tup tup tak szybko. Cały czas coś sie kupuje a wciąż braki ogromne
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jesli chodzi o lumpy i rzeczy dzieciece sa takie ciuchy ze hoho ale dla doroslych jest maly wybor.
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
My nie obchodzimy.
My się miłościmy dzień na dzień
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Nie my juz od jakiegos czasu nie robimy sobie prezentow na walentynki
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mozesz sformatowac.?
|
|
|
|
#3478 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Chwalę się: pieluchy tetra (polecane przez Alkamor tylko wzięłam większe)- faktycznie grube, a to najistotniejsze w tym temacie podkłady do łóżeczka lub do szpitala do przewijania seni smoczek ortodontyczny avent osłonki na piersi Tomee T wkładki do karmienia baby ono woreczki do sterylizacji w mikrofali baby ono szczotka+grzebien Tomee T Szczotka do czyszczenia butelek podkłady ginekologiczne poporodowe 2 rodzaje majtki siateczkowe (na razie 1 opakowanie, bo nie wiadomo czy mi d... nie urośnie za badzo do czerwca) osłonki formujące wklęsłe brodawki Medeli gruszka do noska- uważam, ze się przydaje jak nie ma kataru, tylko coś tam maluszkowi przeszkadza w nosku chyba tyle... Kupiłam u r-p 77 Generalnie jak już kupuję 2 rzeczy u jednego sprzedawcy, to staram się dobrać jak najwięcej, żeby w jednej przesyłce przyszło Cytat:
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-r...065664222.html razem z paroma inny rzeczami oczywiście ![]() U mnie ze zdrowiem podobnie. Też gardło lepiej, ale katar paskudny... Tantum verde bierz 3x1- można spokojnie Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze nie wiem czy nie "podkradniemy" Wam imienia ![]() Mój mąż mówi dziś do Leosia: "chodź idziemy na poddasze wynieść zakupy dla Frania"
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahah spoko mi koleżanka ostatnio chciała obrzydzić te imie bo ona nie lubi takich Ale nieee... juz kompletnie nie wyobrażam sobie innego imienia |
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, mi się na samą myśl zbiera na rzyg.... Cytat:
muwielbiam lumpkowe zdobyczeja też!!! Choć pewnie z tonę bym nakupowała niepotrzebnych rzeczy... Ale nie mam możliwości tak czy siak, niestety... nie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

) i przy Franiu 

przy czym ja chyba jak miał ze 3 miesiące użyłam pierwszy raz 

W razie w będzie na Ciebie
u mnie na śniadanie spagetti
za wizytę