|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VII
Ja też zjadłam dwa pączki.
A ja opalać się nie znoszę
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bez tego ciężko się opalic... a sukienek nie noszę, bo mam niezgrabne nogi. W przeciwnym wypadku miałabym ixh dużo
|
|
|
|
|
#1113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszystko tak naprawde zalezy od checi/ niecheci sprzedajacego czy przyjmie zwrot. Cytat:
Kiedyś trafiłam jakis badziewny(podróbka) portfel zary, zniszczony itp.Z dziewczyną "uzeralam sie"kilka miesiecy?! założyłam jako kupujaca spór, dodałam realne zdjecia, ale i tak nic to nei dalo... Jedyne co mogłam to wystawic jej nagatywa... Super buciki
|
||||
|
|
|
#1114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja umieram. ;Di też mam problem z opalaniem... jak wyjeżdżam na wakacje, to filtr 50 to podstawa, bo inaczej po prostu jestem poparzona, mimo, że się nie smażę bezpośrednio na słońcu (wiadomo, woda robi swoje :P)... raz nawet stosowałam filtr 120 i tak nie pomogło.
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
agnyk
Ty wariatko sukienkowa ja mam kilak sukienek ale to tak "na niedzielę" przysłowiową, ewentualnie latem takie zwiewne maxi...też się nie opalam - w ogole [ani słonce, ani solar, ani samoopalacz - raz ze nie cierpię leżeć na sloncu, dwa -mam dużo pieprzyków, a trzy - podoba i sie moja blada szlachecka cera [taki dżołk ;P ] olcia jakie brzydkie stopy - zwariowałas? brzydkie i kanciaste nogi to ja mam - bo jedna jest po operacje i juz część w okolicach kostki jest kanciasta, niewymiarowa i nie zgrabna w ogole - dlatego nei lubię dawac fot na nogach ;/ poza tym są żylaste ;o ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- mała migotka te spory na all to o kant tyłka tylko rozwalić... taki pic na wodę agnyk zezarlam 3 - ale nie na raz tylko stopniowa w ciągu dnia - do kolejnych kaw :brzydal a ten txt z demotów - to wcale nie jest prawda.. jestem zywym dowodem.. chyba jego autor np w ciąży nigdy nie był, albo nie miał problemów z zastojem wody w organizmie :P
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
widujecie gdzieś w dobrej cenie?
http://schaffaconcept.pl/product/488...y---black.html a może widziałyście gdzieś bow bowy z poprzedniej kolekcji szare tanio? Potrzebuje butów do torebki...
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#1117 |
|
🦄
|
Dziewczyny, gdzie zamawiałyście Minnie? Edit: już chyba doczytałam
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2015-02-13 o 07:19 |
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam się opalać na słońcu. W górach i na plaży. Mogę leżeć płackiem, ale do połowy leżę w morzu :P Do pasa, bo dalej to już dostaję ataku paniki :P Na leżaku też, ale wtedy muszę co jakiś czas się schłodzić. Najcieplej było w Kairze 51 st
Mój mąż umierał, a mi się bardzo podobało. Uwielbiam takie temp
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
o matko
morelle - ja ju bym w grobie lezała przy takie temp..nienawide lata
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, a ja lubię
Bo ja kocham spać i z reguły zasypiam. Na leżaku to słucham muzyki albo czytam, ale ileż można. Jakbym miała leżeć tak po prostu to bym oszalała. Wiem, że to niezbyt zdrowo, ale zawsze mam coś na głowie no i mąż mnie pilnuje. Już 3 lata nie byłam na urlopie
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
Mam prośbę ! Jak znajdziecie w dobrej cenie melissa makrey 35/36 dajcie znać.
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
U mnie 1,5 pączka i trochę faworków
Ale dziś trzeba dojadać Co do opalania to nabieram zapału, idę leżeć na podwórko i też mi się zaraz nudzi :/ A jeszcze jak jakaś chmura najdzie to już w ogóle No chyba, że to góry albo morze ![]() Co do tych sukienek to kiedyś, za żadne skarby nikt mnie nie zmusił, żebym nałożyła... A teraz nie mogę się przekonać do spodni :/ Nawet jak kupie, nałożę i stwierdzam, że wyglądam komicznie - pozbywam się ich jeszcze szybciej Z tymi stopami to racja, różnie bywa Ja zawsze w lecie mam troszkę większe W ciąży nie wiem - kiedyś może się wypowiem ![]() LadySith tak z innej beczki zadowolona jesteś z tych melissowych brązowych kowbojek? Bo są na mojej liście od dawna ale nie wiem jak celować z rozmiarem :/Marigold ja na yoox
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki kolor?
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
agnyk
służą mi jako kalosze i są ok.. ale za cenę normalną bym ich nie kupila
|
#1128 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak jest z wymianą na yoox? Widzę, że te moje minnie mają dużo wad:/ Chciałabym je wymienić na ten sam rozmiar... zaraz Wam pokażę zdjęcia
![]() Lewy but jest taki zrysowany, znalazłam pęknięcia w 2 miejscach, ma wtopione 2 kawałki jakiegoś brudu, jest wylepiony klejem pod kokardą (obydwa buty). Co mam teraz z tym zrobić Pomóżcie...
Edytowane przez 98agnyk Czas edycji: 2015-02-13 o 11:35 |
|
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
morelle, ja w zeszlym roku bylam 1.x na urlopie od 2010r :P
|
#1132 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam brzydki kształt płytki paznokcia, palce, z piętami ciężko mi dojść do ładu.. więc jak nie muszę to ich nie odsłaniam Cytat:
Cytat:
i te rozstępy... no ale co zrobić.Każdy ma w lecie raczej trochę większe stopy, od gorąca tak jak na koniec dnia puchną.Cytat:
albo od razu zamów kuriera.---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
więc nie mają co oddawać
|
|||||
|
|
|
#1133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurde nigdzie nie było opcji wymiany:/ Edytowane przez 98agnyk Czas edycji: 2015-02-13 o 12:00 |
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaznaczyłam w formularzu, że otrzymałam wadliwy produkt... |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla nich to powinno być na rękę, bo kasa zostanie u nich q
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Drogi yoox, Otzrymałam wadliwe buty. Lewy but jest porysowany. Znalazłam pęknięcia w 2 miejscach. Obuwie ma wtopione 2 kawałki brudu. Obuwie posiada ślady od kleju pod kokardą (obydwa buty). Chciałabym je wymienić na nową parę EUR 38 bez wad. Nie chcę zwrotu gotówki. Nie wiem czy dobrze wypełniłam formularz. Nigdzie nie widziałam opcji wymiany. A nie jestem zainteresowana zwrotem gotówki. Czy zarezerwujecie dla mnie rozmiar EUR 38? To mój pierwszy zakup u Was i nie wiem co mam robić ![]() Jeśli trzeba, mogę przesłać więcej zdjęć butów." I tyle... dobra jak zamówić tego kuriera? Mam dzwonić, czy można gdzieś kliknąć? Tłumaczcie blondynce
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak też jest chyba u nich w instrukcji. Zamawiasz bezpośrednio w UPS, naklejasz ich etykietę i tyle |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
Ja na yoox wymieniałam rozmiar i była opcja wymiany.Nawet rezerwują dla Ciebie towar do czasu gdy otrzymają Twój zwrot.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

No ale zdrowie najważniejsze 
a bez tego ciężko się opalic... a sukienek nie noszę, bo mam niezgrabne nogi. W przeciwnym wypadku miałabym ixh dużo

W ciąży nie wiem - kiedyś może się wypowiem
Pomóżcie...