|
|
#3271 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
![]() Zmylił mnie brak odnóży, bo z etykiety też wyczytałem coś w stylu "crab" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Nindżopesz
|
Maja, podobno fajny jest Multipub, Platinium, Capitol. W Enklawie ostra selekcja - mam tu specjalistki w robocie to podpytałam
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
stanęło najakimś DeLite
|
#3274 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,ja chce do kajbla, gładkie, cąłkowicie gładkie z jedna mała szybką i tanie. no i nie ma, a wydawaloby sie ze to mało skomplikowane wymaganie ![]() ja bym chciala bez szybki ale tz uwaza ze to nienormalne nie miec szybki do klopa... tez tak uważacie? ta szybka ma jakies sensowne znaczenie? po cos jest? ![]() Cytat:
![]() po co ci cerutti image?
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem o co chodzi Teżom z szybkom do klopa. Może chcą mieć jakiś kontakt z resztą świata tam ? Może klaustrofobia? Może chęć wpuszczenia dziennego światła? U nas stanęło, że mają być wszędzie pełne ale Pani przy zamówieniu powiedziała, że w tym wymiarze kiblowym nie produkują modeli bez szybki No to będą z szybką, nas to rybcia. Powiem jedno, moja Mam zacięła sie kiedyś w wc na ament w domu - darła się do nas a my z ojcem zero reakcji, oglądaliśmy coś w kompiku. Dopiero kilkuminutowe kopanie w drzwi nas przywołało. Początkowo zlaliśmy to, myśląc, że tłucze kotletyw kuchni. Nie dało sie jej wyciągnąć, zamek poszedł na ament, musieliśmy wyłamać drzwi (można się śmiać ) Ale mówiła że dostała takiego stresa, że tylko ta szybka ją trzymała przy życiu Także no, czasem szybka jest na wagę złota. Ja nie lubię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-13 o 14:21 |
|
|
|
|
#3276 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. a tak jakoś mi się spodobało
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak serio - to od konkretnego modelu zależy, ale ja w tym przypadku skłaniałbym się ku tym przeszklonym jednak U nas drzwi do salonu kąpielowego są najstarszą, zachowaną częścią wyposażenia - niezmiennie te same od 1974 roku (z dużą, kwadratową szybką u góry, tłoczoną w maleńkie cosie)
|
|
|
|
|
#3278 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha! moze takie?
tylko białe ofkors
|
|
#3279 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Linka nie działa Z aluminiowo klamko ![]() Edit: coś w tym stylu (ino ramka szybkowa malnięta na biało)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-13 o 14:48 |
||
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
mam stresa, jak się ubrać do klubu
![]() W planie mam: czarna tunika z tygrysem albo czarna bokserka + leginso-dżinsy + lakierowane kozaki na szpili. Plus srebrna bransoletka na ręku i chyba wszystko ![]() Albo skórzane portki, ale nie wiem, czy są już passe?
|
#3281 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) ale czy takie szpile... Wybierz coś najbardziej blogerskiego.
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam przy sobie innych butów na imprezę zimą. Ani ciuchów imprezowych nie-gotyckich, wyleciałąm z klubowego obiegu z 6-7 lat temu na pewno mówimy o tym samym klubie? Bo ja tu panny w mini widzę ![]() https://www.youtube.com/watch?v=7pWkT1gLY6c Może jednak portki ze skóry założę, żeby się czuć bardziej "mojo" i swobodnie. Dobrze, to ja się czuję w skórze, glanach i gorsecie, ale nie ta impreza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-13 o 16:08 |
|
|
|
|
#3283 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
takielo drzwi
http://bel-pol.pl/offer/product/11/5...ne/Plus-Top-80 ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() a fogle markety to zuo, w tym skkelpei com zalinkowala mnostwo drzwiow, moze nawet jakies wyniore Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale coc masz do bialych drzwiow?, tzn ja tez nie lubie ibialych ale innych nnie lubie kesczze bardziej... ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- maja-ubierz marynarke i spadnie w kant- bedziesz robic za mega hipstera
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka to jest marynarka spadająca w kant?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-13 o 16:53 |
|
|
|
|
#3285 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spodnie w kant
![]() wydumany problem wiadomo gdzie
|
|
#3286 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No niestety nie żart, akurat w danym wzorze, nei wiem jak inne. I tró Ale w sklepach z szerszym wyborem nie miałam po co się pokazywać gdyż zbyt wąski mieliśmy budżet. Ale jak się ma sensowny budżet na 6 drzwi, to jak najbardziej tylko sklepy drzwiowe z asortymentem wielu producentów. Marketon tylko jeśli cena jest najważniejszym kryterium. No to mam zadanie dla pomysłodawców wnętrzarskich ![]() Czym można tanio odmienić retro kuchnię, kolor ciemny orzech. Jakim gadżetem? Odleciane krzesła odpadają bo za drogo jednak i ciężko dobrać. Chyba muszę się wybrać do Ikea po inspiracje. ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Ja bym nie szła do takeigo klubu, w sensie nie miałabym tam czego szukać |
||
|
|
|
#3288 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I zgubionych czapek.
|
|
|
|
|
#3289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja używam jak mam czas więc rzadko bo myję rano przed pracą a wtedy każda minuta jest cenna W dni robocze więc zazwyczaj sie kończy na szybkim spryskaniu odżywką w sprayu ![]() już jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w domu rodzinnym mieliśmy drzwi bez szybek i wkurzało mnie to chodzenie pod drzwi, pukanie itp, jak jest szybka to z daleka widać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przenosiliśmy się dziś w pracy do innego biura (ten sam biurowiec tylko piętro wyżej) i bolą mnie wszystkie możliwe kończyny wraz z przyległościami nie nadaję się do takich robót
|
|||||
|
|
|
#3290 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
może o Wenus wam chodzi, ją widać na niebieskim niebie
ke? jak to "nie wpuszczą"? to nie tak że płaci się i wchodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jakby jakieś wyczepiście pomalowane czy coś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3292 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
popatrzyłam fogle na te drzwi dre i całkiem całkiem, nie wiedziałam że mogą mi się drzwi spodobać, te np: http://www.drzwistudio.pl/drzwi_wewn..._20,p515906427 jak od windy albo te http://www.drzwistudio.pl/drzwi_wewn..._70,p699072506 z okrągłym okienkiem ![]() Cytat:
to nikt wam nie pomagał
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3293 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mocny akcent zmienia wszystko, wazon oczoyebny yeb... postaw przykładowo ![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się, z tym da się żyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3294 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to przez analogie do mojej o ktorej tak myslalam ostatnio, ale chcesz ja odmienic na co? moze jakies plakaty i bedziemy udawac ze to taki loft http://houzee.pl/kampania/less-is-yes albo retro plakaty blaszane wg mnie nalezałoby zrobic tak aby stara kuchnia udawała nową zrobionąna starą ![]() bo np moi znajomi zrobili odwrotny myk z łazienką zrobili sobie nową ktora wygląda na starą i tego myku nie polecam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-02-13 o 20:13 |
|
|
|
|
#3295 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kurde, fogle dostałam dziś w robocie pita w zestawie z akrtą wynagrodzeń (taką kartę pierwszy raz na oczy widzę) i w domu przeglądam i jakieś dziwne na niej te liczby, w kilku miesiącach inne kwoty przychodu, raz mniejsze, raz większe, o co chodzi
|
|
|
|
#3296 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3297 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pomalowane of kors, nawet znalazłam producenta malujacego na kazdy kolor i drzwi same w sobie był takie ze szczenka opadała..a od ceny opadałą jesczze bardziej..najtansze kosztowały 1200 hyhyhy i to drzwi wewnętrzne, nie ze jakies zewnetrzne fulwypasy... tylko ze z kolorem to tez trudno..bo jak zmienie kolor wnetrz to co? drzwi mi zostana,ale własnie doszlismy do sedna...bo ja mam teraz stare drzwi i to co w nich klubie to to ze se je moge malowac bez wyrzutów sumienia , mam bordowe i takie mi pasują na dzien dzisiejszy ,ale bordowych za 1200 zł za sztuke bym nie zamowieła ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- jakims cudem udalo im sie kupic plytki co wygladaja jakby ostatnie 30 lat spedziły w piwnicy czekajac na połozenie
|
|
|
#3298 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale dawno tego nie widziałam i tak sobie myślę, czy te dwie dziewczyny to nie kopia dziewczyn z abby
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja celowałem w żeliwną wannę na nuszkach, retro słuchawkę prysznicową, kurki od wody z "wypustkami" i porcelanką we środku itd. Kiedyś mieliśmy w łazience koszmarne płytki, taki łazienkowy, komunistyczny, zielony turkus (i na części ponaklejaliśmy z siostrą naklejki, były takie na wodę chyba, cudownie było)
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i zmieniać ![]() 2.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

,

Z aluminiowo klamko 

Ja bym nie szła do takeigo klubu, w sensie nie miałabym tam czego szukać