|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak co, z euforii wiadomo już można coś pokupowac, nastawić się a tu na następnej wizycie się okazuje że był błąd. Ja byłabym rozczarowana, dlatego lekarze unikają takich sytuacji i ja to rozumiem i popieram.
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
witam w dniu Waledrinki niestety... my nie możemy :P
tak jak wspominałam wczoraj bolał mnie brzuch który zwiastuje krwawienie, no i dziś znów miałam , było to bardziej brązowe coś ale było, nie wiem o co cho, czy ten mój krwiak się oczyszcza tak że to boli a później krwawi ? naprawde nie wiem, nie idę do lekarza bo znów powie ze wszytsko wporządku i dzidzia żyje , a co tydzień USG to lekka przesada. poza tym jestem przeziębiona boli mne gardło i mam zapchany nos, co mam wziąć ?
|
#2764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi niestety nie pomogło, ale u mnie przeziębienie trwało strasznie długo, i było zwyczajnie niedoleczone, za późno się zabrałam za te domowe metody. Ale jak od razu zaatakujesz swój organizm to powinno pomóc.
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też, tylko jak mocniej ścisnę. Nawet miałam wrażenie, że zmalały. Ale od wczoraj się nie stresuję brakiem objawów, bo to wcale nie zły objaw przecież to powód do radości, że pierwsza ciąża i tak się dobrze znosi Cytat:
Wszystkie tu dzieci będą zdrowe i już!!! Cytat:
mi by było przykro gdyby moi rodzice z czymś takim poszli do sądu, bo to tak jakby tego dziecka nie chcieli.Macie jakiś pomysł na walentynkowy obiad bez kurczaka? Chciałam zrobić coś wyjątkowego, co jednak ja będę mogła zjeść... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Nie wiem dokladnie ale u mnie powiedzieli ze w 16 tyg juz na 100 procent poznaja to tez pewnie zalezy od sprzetu jaki ginekolodzy maja. Wiadomo ze dzidzia moze sie obrucic i bedzie problem by zauwazyc ale tu wtedy kaza pic dotykaja po brzuszku zeby dziecko sie przemiescilo i raczej sie udaje. |
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne są jasne, pastelowe kolory, beże, brązy. A nie możesz jeść kurczaka? Może zrób tartę? Ze szpinakiem, albo z porem. Albo makaron carbonara
|
|
#2770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do walentynkowego obiadu czy tez kolacji chetnie podczytam Wasze pomysly ja nie mam pojecia co zrobic na normalny obiad a co dopiero walentynkowy Edytowane przez ania_2019 Czas edycji: 2015-02-14 o 09:47 |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() My dziś sprzątaniowo-zakupowo a wieczorem na przebieraną imprezkę
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę zrobić dzisiaj takie serniczki, ale jestem średnia w pieczeniu i w słodkościach. Nie wydaje wam się mało tego białka? Będzie się to trzymało?
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie sugeruję się tym, że róż i niebieski, tylko tym, co mi wizualnie pasuje Tż nie lubi szpinaku, a spaghetti było niedawno Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
Walentynki, walentynki a ja jestem złą żoną. Nie miałam jak wyjść do sklepu bo najpierw szpital a potem leżeć w domu.
I leżę, może wstanę zrobić muffinki serduszka czekoladowe jak mi mąż pozwoli wstać z łóżka.
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie zona a juz tez zla prezentu nie mam pomyslu na obiad czy kolacje rowniez tz wroci za pewne do domu z bukietem kwiatow a ja hm ... nie mam pojecia
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam cisnienia na waletytnki i nie bede nic robic, pozatym od dwoch dni chodze zła wiec zero we mnie miłosci
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na kolację planuje brokuły zapiekane z serem i szynką, miały być brokuły i kalafior ale kalafior kosztował 8zł za szt, więc będą same brokuły. Chyba że Tż wymyśli żeby zjeść na mieście. Chociaż to głównie dla mnie kolacja bo mam ochotę na brokuły a Tż nie przepada, no ale trudno. Ja się dowiedziałam jakoś w 15-16 tyg i się sprawdziło, także jeśli się dzieciak nie odwróci i sprzęt będzie odpowiedni to zamierzam jakoś koło tego się dowiedzieć
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie ze szpinakiem to może z brokułami, porem? Mi do malutkich dzieci pasują po prostu jasne i delikatne kolory ![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
PartyGirl- no w tym problem. Hasło przewodnie dno. I weź sie tu przebierz
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
A mój Tż na walentynki (których nigdy nie obchodziliśmy) ma zrobić kolację - zażyczyłam sobie - kisel
a prezent dostałam bardzo praktyczny - szczoteczkę elektryczną, bo już gadałam o tym od dawna. A tulipany przywiózł mi Tata ![]() Wieczorem oglądamy film
|
#2782 |
|
Rozeznanie
|
A ja siedzę sama... Tż pracuje do 23
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Mój do 20.30 około. Bo w końcu zakończyły się strajki i jego firma od dziś pracuje
strasznie się ciesze, będzie jakaś wypłata ![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
Hej
A ja mam wyrzuty sumienia leze id rana plackiem na kanapie Maz z dzieckiem a w domu Pani nam sprzata!! Szok takuch rzeczy jeszcze u nas nie bylo ale coż i tak bywa... A mezowi juz wczesniej kupilam pyszne czekoladki... i sama je zjadam!! |
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje udanych wizyt i pływaków, a Tobie Owieczko jeszcze super wyników Moja wizyta w czwartek ![]() A powiedz mi jeszcze czy dostałaś w formie papierowej te wyniki usg? My też sobie prezenty robimy cały rok, ale dla mnie każda dodatkowa okazja do świętowania jest dobra i zawsze świętujemy Walentynki. Dziś TŻ powiedział, że ja mam nic nie robić on zrobi kolacja, a ja mam cały dzień siedzieć w sypialni
|
|
#2786 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi mój TŻ powiedział, że juz duuuuzy dostałam prezent i dostane go we wrześniu
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Moja wizyta pierwsza w poniedziałek |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dzisiaj skontaktowałam sie z moim ginem w zwiazku z tymi moimi napadami glodu przy jedzeniu i najprawdopodobniej to hipoglikemia reaktywna ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- po jedzeniu mialo byc
|
#2788 |
|
Rozeznanie
|
A moj tz wrocil z pracy z bukietem pieknych czerwonych roz i duzym opakowaniem ferrero (uwielbiam)
ja zrobie jakas kolacyjke kapiel film i lozko
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takiego kochanego męża!!! Wstałam z łóżka, on był już w pracy. Na podłodze miałam kartkę, na której napisał Dzień dobry i życzył mi miłego dnia itp. Posprzątał mieszkanie, a ja to miałam dziś robić, zostało mi tylko pranie i obiad.
jak go znam to pewnie jeszcze dziś coś dostanę, np jakieś kwiatki <3 A obiad wymyśliłam zwyczajny. Bardzo rzadko są u nas zwykłe domowe obiadki, więc dla tż to będzie święto więc będzie pieczony schab w przyprawach, ziemniaki gotowane z koperkiem, i fasolka z bułką tartą. A na kolację sałatkę zrobię jak tż kupi składniki. Pewnie pójdziemy gdzieś na spacer... Mam pytanko z ciążowej dziedziny: te rajstopy ciążowe, to mają duży luz na brzuchu? Nie chciałabym żeby miały miejsce na 8 miesięczny brzuch, skoro ja mam całkiem płaski... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że niby twoj mąż przed wyjściem do pracy posprzątał mieszkanie czy co ? ja chyba obracam się w kręgu innych mężczyzn, niestety nie spotkałam się jeszcze z czymś takim jak niektóre z was opisują, oczywiście jest to piękne ale chyba tylko na filmach tak się dzieje
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Jak będziesz mieć szczęście i ładnie się dzidzia rozkraczy albo z profilu tam na dole pokaże to się dowiesz. Jest szansa w każdym razie 

przecież to powód do radości, że pierwsza ciąża i tak się dobrze znosi

śliczne są jasne, pastelowe kolory, beże, brązy. 

Moja wizyta w czwartek