Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-14, 22:07   #2071
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Dobra przelaczam na "Pamietnik"

Na dniach Karoola chyba miala brac slub, co? Ciekawe co u niej

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:08   #2072
blackberry89
Zakorzenienie

Uciekam dobranoc :-*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:10   #2073
Majka232
Zakorzenienie

Sylwia - ale w ciągu tyg.po Twoim tp chyba bedzie mial dyzur i jak Ci wypisze skierowanie to Cię przyjmą
Stary 2015-02-14, 22:10   #2074
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Długodystansowcy, mogą bez końca

Oj ja tu widzę ze ktoś ma ochotę na małe co nie co jak to mówią głodnemu chleb na myśli

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja juz sie pogubilam w tych rozmiarach powiem ci i wkladam jak leci do komody, bedziemy mierzyc 'za zywca'

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

ja jestem od dawna orka. peltwalem blekitnym i jakos sobie z tym radze ale dzisiaj jak patrzylam w lustro na ten moj tylek, i cellulit i twarz okragla, dwie brody to naprawde czuje sie ze soba zle.. aaahh ciaza to piekny stan..

Ee tam gadasz jakie dwie brody ja mam już trzy i się nie chwalę !

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja tez ogladalam "Z ust do ust" a teraz wlaczylam "Nie cierpie walentynek" Maz mi padl i spi obok

Wariatki jestescie ze sciskacie te cycuchy, ale nie powiem ze mnie teraz troche nie korci by to zrobic
Tez oglądałam ten film. Kurde ja to bym się bała ze cycki podraznie i skurczy jeszcze większych dostane.
Jak brzuszek?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-02-14 o 22:18
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:10   #2075
Rina
Rozeznanie

Cytat:
No u mnie w SR tez to mowili. Ponoc karmi classic (tylko rozgazowane) dobrze dziala. Jak ktos lubi to dobrze pic. Szkoda ze ja go nienawidze...

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Bo Ty pewnie mylas wtedy u mnie okna
Tez slyszalam o karmi, ale ja go tez nie Lubie, jest ohyyydneee.

edzik, violka super, ze u Waszych Bąbli wszystko w porządku, pieknie

Madzkixx czy to kanarek?pięknie śpiewają
Doczytalam, kanarek-super:-D

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:12   #2076
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Tez oglądałam ten film. Kurde ja to bym się bała ze cycki podraznie i skurczy jeszcze większych dostane.
Jak brzuszek?
U mnie juz lepiej, dzieki!
Jak Twoj?

jestem mamą
Stary 2015-02-14, 22:16   #2077
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwia - ale w ciągu tyg.po Twoim tp chyba bedzie mial dyzur i jak Ci wypisze skierowanie to Cię przyjmą
nie no ja to bede juz w szpitalu po terminie, sama sie tam zglosze to z nim pogadam tam, jakos to zalatwimy teraz na dniach ma urop to juz moze w marcu- kwietniu nie bedzie mial

ta laska wlasnie dzieki niemu miala cc wczesniej, bo jako jej lekarz pogadal z ordynatorem. a lekarza mamy tego samego, wiec mysle ze jakos to bedzie. jednak zrobie wszystko zeby urodzic przed.
rany ja tak gadam i gadam i gadam ze chce urodzic wczesniej.. wiec napewno lipa z tego bedzie. oj no zobaczymy

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:

Jak brzuszek?
aj tam, to tylko lekkie ucisniecie brodawki czasem bardziej sie je podraznia w ciagu cale dnia biustonoszem niz wlasnie tak

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:23   #2078
Majka232
Zakorzenienie

Hanka - może masz rację chociaż ja miewam takie dni że mi się wszystko kojarzy z jednym tydzień temu w sobotę też tak bylo

Sylwia - pod koniec ciazy chyba każda juz myśli o tym żeby urodzic kilka dni przed tp. Dobrze że masz plan

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Uciekam spać.
Dobrej nocy Dziewczyny
Stary 2015-02-14, 22:25   #2079
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie juz lepiej, dzieki!
Jak Twoj?
To dobrze! Ja mialam popołudniu super a teraz znów szaleje macica. A w zasadzie nic nie robie tylko leżę albo siedzę prawie cały dzień.
Jestem juz padnieta nie wiem po czym idę się myć i spać. Dobranoc!

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Hanka - może masz rację chociaż ja miewam takie dni że mi się wszystko kojarzy z jednym tydzień temu w sobotę też tak bylo

Sylwia - pod koniec ciazy chyba każda juz myśli o tym żeby urodzic kilka dni przed tp. Dobrze że masz plan

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Uciekam spać.
Dobrej nocy Dziewczyny
Dziś to ja się wcale nie dziwie, w końcu walentynki
Ja też uciekam papa!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:29   #2080
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Uciekam spać.
Dobrej nocy Dziewczyny
ta, plan jest. a co z niego bedzie wyjdzie w praniu

spij dobrze

JAŚ

Stary 2015-02-14, 22:32   #2081
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Mała miałaś rację z ptaszkiem!

Czajelko - no to za tydzień masaże, powiedz, że lekarz kazał :P

Ale prawdę mówiąc mój też się nie garnie, biedaki, pewnie się boją... Ale dla mnie dobrze, bo mi się nie chce ;P

Gosspi - oj nieciekawie ;( Współczuję bardzo ;(

TŻet zrobił dwa kursy a ja dalej nawet połowy rzeczy nawet nie mam spakowanych i jeszcze pół wózka musi wziąć... mówiłam, że nie obrócimy z tym w jeden dzień, to nie wierzył... A butów już dwa kartony zniosłam i mam jeszcze tak na 3... dżizas... :P
Szczerze wspolczuje przeprowadzki my zaliczylismy w sumie 3 i to była masakra. Teraz jak musieliśmy z sypialni przenieść wsio do pokoju to TŻ stwierdzili, ze on sobie nie wyobraża teraz przeprowadzki. A to byly tylki rzeczy z sypialni. W dodatku ja mam sporo ksiazek, wiec nawet sobie nie chce wyobrazac ile by sie zebralo z calego domu rzeczy
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
tak już wyjechali, a nie pojechałam bo to jest ponad 1000km w jedna strone... 12h jazdy przynajmniej a jestem w 8 miesiącu i strach jechać w taką trasę jeszcze by mi zaczęły wody odchodzić cokolwiek i co wtedy? jeszcze im stracha wszystkim napędzić więc stwierdziliśmy że zostaje, a dwa stress dla mnie bo trasa...
nieodpowiedzialne by było jechac i narażac ich na stress dodatkowy i dziecko...
Nie dzieje Ci się, ja sobie nie wyobrazam jazdy 400km, bo nie wiem czy dalabym rade, a co dopiero 1000.
Wspolczuje sytuacji kochana

Cytat:
ja lubie tylko dotyk tzta. wkurza mnie jak tesciowa mnie 'maca'. zaczelam sie odsuwac jak to robi i dziwie na mnie patrzy. zastanawiam sie czy jest glupia czy nie rozumie, ze mi to przeszkadza..
Nie rozumie. Często jak ktoś widzi nbrzuch, to uważa, ze to własność publiczna i pcha łapy. Na szczęście u mnie nikt tak się nie wpycha, ale rozumiem Cie, bo ja w ogole nie lubie jak ktos narusza mioja tzw strefę intymna-np. Nienawidze jak ktos w kolejce przy kasie na mnie wlazi prawie ze.Koszmar to jest

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Moja chrzestna w ogole nie funkcjonowała prawie, nerki jej nie pracowały i cos z sercem zaczelo sie dziac. Nie wiedzieli co jej jest i jakis lek na ślepo dali i pomógł. Potem miala nawrót po 3 miesiacach
ale w innym szpitalu i odkryli ze ma taka rzadka chorobę. Teraz juz ok w miare z nią. Tylko lata po lekarzach. A juz rodzina ja zegnala w myślach takze trzeba miec do końca nadzieje :-*

Mi tez na początku gadali ze taki maly mam. Teraz tez mówią ze dobrze wyglądam, niektórzy żartują tylko ale nie złośliwie.
Mama mnie wkurza bo gada 'zobaczysz jak ci jeszcze urośnie, bedzie dwa razy taki' ... Kochana mamusia co? Sama tyka po 30kg to mysli ze i ja tak utyje jędza :-P
Mila bardzo.....

Cytat:
ale wlasnie tu chodzi o babcie :P a dokladnie o tesciowom ktora rece pcha, dlatego napislaam ze po porodzie sobie podotyka
zreszta u nas dziecko dziadki zobacza Jaska w szpitalu (i tylko oni), cala reszta dopiero po min. miesiacu

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

jaka ladna
Myślę podobnie. Stad dziś postawilam mojego TZ do pionu, bo juz chciał iść mała Lile odwiedzac-bo wypadaloby. Gdzie wypadaloby-mala ma dopiero tydz, Młodzi ogarniaja sytuacje zapewne, po cholerę im wlazic tam teraz?!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Zuzanna ( Boleczka, co Ty na to? ;P)

No u mnie też tak właśnie mówią, ale mój brzuch wie lepiej, co ma robić... Moja jak kupiłam płaszczyk mówiła: oj coś Ty kupiła, do września Ci starczy... Mamy połowę lutego w ja spokojnie się w nim zapinam, także ten

A mój TŻet może zostać wysłany na delegację za granicę na ponad miesiąc w ... kwietniu Ale jaja będą, nie dość, że nie zobaczy jak córka przychodzi na świat, nie będzie go w te pierwsze tygodnie, to jeszcze w papiery będę musiała wpisać ojciec nieznany, bo my ślubu nie mamy a bez niego nie zarejestruje dziecka i później będę jeździć po sądach... Ach, oby jednak poczekali aż się dzidziuś urodzi, potem niech jedzie ...
Ha! Mój dostał propozycje wyjazdu na kurs marzec-kwiecienD na szczęście nie przymusowo, wiec odpowiedział, ze ten termin mu kompletnie nie odpowiada. Jakby byl w trakcie ciąży, to luz, niech by pojechał. Ale wtedy nie ma mowy

Stary 2015-02-14, 22:37   #2082
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dostałam rafaello a nie lubię hehe, ale liczy się gest

ja kocham rafaello

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkie Śliczne BRzuchatki
Podczytywalam Was ostatnio, ale nie miałam weny na pisanie w dodatku ciągle przez ten ostatni tydzień cos się działo.
Ale:
1. Jesteśmy po wizycie, USG 3 trym zrobione, Mikołaj rośnie idealnie, wszystkie wymiary pomiędzy 31w0d a 31w5d, średnia 31w3d-zgodna z dniem, w którym było badanie:-D , wszystko i w porządku, zaświadczenie od okulisty przekazane, wskazania do CC zaakceptowane przez Gina.
Zakonczylismy remonty sypialni, meble po ustawiane juz pod Młodego, kolyskakołyska juz stoi i czeka
A my czekany na panów od półek plus mąż ma tylko powiesić półki-wsio w tym tyg i finito

A i moja wielka radości zakupiłam dzis staniki ciazowe-po raz pierwszy w życiu mam stanik li i jedynie tylko z materiału!!ani grama usztywnienia!! I miseczka jest wypełniona!! mam cycki za to kocham ciaże
same dobre wiesci !niech Mikolaj rosnie

Jejku sasiedzi robia impreze,chetnie bym do nich poszla potanczyc
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:38   #2083
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie rozumie. Często jak ktoś widzi nbrzuch, to uważa, ze to własność publiczna i pcha łapy. Na szczęście u mnie nikt tak się nie wpycha, ale rozumiem Cie, bo ja w ogole nie lubie jak ktos narusza mioja tzw strefę intymna-np. Nienawidze jak ktos w kolejce przy kasie na mnie wlazi prawie ze.Koszmar to jest

Myślę podobnie. Stad dziś postawilam mojego TZ do pionu, bo juz chciał iść mała Lile odwiedzac-bo wypadaloby. Gdzie wypadaloby-mala ma dopiero tydz, Młodzi ogarniaja sytuacje zapewne, po cholerę im wlazic tam teraz?!
widze ze mamy podobny swiatopoglad
ja juz uprzedzilam wszystkich, ze nie chce zadnych odwiedzin w szpitalu, jedynie dziakdi moga jednego dnia na chwile zajrzec, zobaczyc malego. rodfzenstwo dopieor po powrocie do domu i to wtedy jak juz sami sie z malym oswoimi i ogarniemy to jakos a niech mi ktos sprobuje wpasc wczesniej niezapowiedziany..

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Jejku sasiedzi robia impreze,chetnie bym do nich poszla potanczyc
no to na co jeszcze czekasz? ewpradszaj sie i szalej!
gorzej jak to impreza dwuosobowa

JAŚ

Stary 2015-02-14, 22:41   #2084
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie, uwazam tak samo! Mam nadzieje ze nikomu nie przyjdzie do glowy nas odwiedzac od razu po porodzie, no chyba ze dziadkowie wpadna. Nie wyobrazam sobie obolala i np.z tygodniowym dzieckiem skakac wokol gosci z kawka i ciastem.

jestem mamą
Stary 2015-02-14, 22:44   #2085
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
widze ze mamy podobny swiatopoglad
ja juz uprzedzilam wszystkich, ze nie chce zadnych odwiedzin w szpitalu, jedynie dziakdi moga jednego dnia na chwile zajrzec, zobaczyc malego. rodfzenstwo dopieor po powrocie do domu i to wtedy jak juz sami sie z malym oswoimi i ogarniemy to jakos a niech mi ktos sprobuje wpasc wczesniej niezapowiedziany..

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

no to na co jeszcze czekasz? ewpradszaj sie i szalej!
gorzej jak to impreza dwuosobowa
Haha nie chyba grube melo
Zapewne swiezo po kapieli w pizamie,skarpetkach,wilgo tnych wlosaxh i ledwo w drzwiach sie mieszczaca byliby przezachwyceni wrecz
Hahaha.

Dzwonimy z Kaperkiem do Tatusia i idziemy spac

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Dokladnie, uwazam tak samo! Mam nadzieje ze nikomu nie przyjdzie do glowy nas odwiedzac od razu po porodzie, no chyba ze dziadkowie wpadna. Nie wyobrazam sobie obolala i np.z tygodniowym dzieckiem skakac wokol gosci z kawka i ciastem.
U nas na pewno beda odwiedzac,ja nie chce nawet rodzicow widziec :/
Nimi tez sie trzeba zajac. Co innego tez moja mama a rodzice M.
Moja mama rozumie ze to ja bede musiala sie z dzieckiem poznac,tesciowa niby tez ale znajac zycie tesc wpadnie i bedzie mi Mikolaja "wyrywal" z rak
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:51   #2086
cashmere
Zakorzenienie

Soniuska ale kto Was bedzie na pewno odwiedzal? Mowisz o dziadkach Mikolaja czy jeszcze o kims innym?

jestem mamą
Stary 2015-02-14, 22:55   #2087
rosarioV
Zakorzenienie

Ja się domyślam że do mnie to pewnir teść i moja mama przyjdą możliwe że babcia jeszcze no i kuzynka oraz ciocia bo pracują w szpitalu więc nie zdziwie się jak wpadna tak to już nikogo wiecej jie chce tylko kurcxe już wkurzac mnie będzie bobpewnie będą chcieli mlodego na ręce wziąć. .. a niech ki tylko ktoś spróbuje go wyjąć tylko Tż i moja mama będą mieli pozwolenie ma wziecie reszta jak przyjdzie nie

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 23:43   #2088
siempre
Wtajemniczenie

A ja ze znajomymi pojechalam na imprezę Pewnie ja tak za godzinę zwine się do domu ale powiem wam ze dobrze do ludzi wyjść.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 23:45   #2089
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
A ja ze znajomymi pojechalam na imprezę Pewnie ja tak za godzinę zwine się do domu ale powiem wam ze dobrze do ludzi wyjść.
podziwiam. mi to sie juz nic nie chce

JAŚ

Stary 2015-02-15, 00:26   #2090
Rina
Rozeznanie

Cytat:
jestem zalamana! !!
wyszlam z wanny, zaczelam sie smarowac a tam na dupsku megaaa paskuden czerwone roztepy! sa ogromne! ryyyyczec sie chce!!
SA świeże, jak zaczniesz smarowac to nie będzie ich mocno widać.Spokojnie
Ja rano maziam się elancylem, wieczorem oliwka z rossmana.

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
ja miesko w sosie,ziemniaki i buraczki.
A zgage mam juz po wszystkim.
to
a probowalaś biała kapustę?świeża, na surowo. Mi ten patent maz przyniósł z pracy od kolegi, który miał problemy ze zgaga. Na mnie dziala mleka nie mogę, migdały nie zawsze mi podchodzą, a kapusta jest dla mnie neutralna i daje efekt.

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ooo tak sosik słodko0-kwaśny jest pyszny

Mamy go
Super o ile mnie pamięć nie myli dobra firma

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
A u mnie juz po walentynkach.......
Jutro mamy chrzciny i ubralam sie w sukienke zeby pokazać dla tza w czym pojade, to on tak to skomentowal ze juz mi sie odechcialo wszyskiego....

powiedzial ze kobieta w ciazy w obcislych ubraniach nie powinna chodzic tylko w luznych....bo to taki stan w którym nie powinno sie modzic....
no i jedyne co mi zostalo to dzisny i dwie bluzki a taka imprezę....
Buty saszki i kurtka nie dopinajaca sie....
No nie miły. Ja tam chodze w dolegajacych do ciała, eksponuje brzuszek ile się daD w luźnych wygladalbym gigantycznie

Cytat:
Na pewno zbledna,nie bój żaby! Nawet bez kosmetyków zbledna z biegiem czasu, ale jak będziesz wcierac dodatkowo olejki czy balsamy to może i się ładnie sciencza. Ja mam stare z okresu dojrzewania i są blade a nic na to wtedy nie stosowałam bo się nie interesowała tym wcale mając 13 czy 14 lat. Mówię o tyłku właśnie.
Ja mam tak samo na biodrach.Tez z okresu dojrzewania i dziś prawie ich nie widać.

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
a ja bym tak chciala znac i zazdroszcze wam tego

a rozmawialam wlasnie z laska z ktora lezalam na ocepie, ona jest po cc ze wzgledu na ulozenie miednicowe malej i u nas nawet do 2 tyg po terminie kaza czekac. jakby nie jej lekarz prowadzacy to by jeszcze czekala.. :/ chyba bez koperty sie nie obejdzie jak co

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

super ze po wizycie ok i z malym wszystko w porzxadku

i tez sie ciesze, ze mam cycki nawet jak leze na plecach to sa
O matkomatko ale przetrzymuja ja muszę właśnie wybadac sytuacje u mnie. Ale jak na razie nie ma to dla mnie znaczenia vczy będę miała termin wyznaczony czy bede czekać.Choć podejrzewać, ze bliżej końca to się zmieniD
Chociaż jak tak sobie pomyslalam....nie wiem czy jakbym miała termin to nie mialabym stresa, ze juz wtedy, tego i tego dnia i tylko byłoby odliczanie do tego momentu...

Cytat:

Cytat:
Oj ja juz tez mam dość. Po akcji 'mini-remont sypialni', który nie był mini, pomaganiu TŻ przy tapetowaniu, sprzataniu potem i dzisiejszejdzisiejszej akcji zakupowej, ja juz odpadam. Nie mam juz siły na takie rzeczy, nogi mnie potem bola jak cholera, juz się nie nadaje dlatego cieszę się, ze w następnym tyg kończymy wszelkie działania.

Dziewczynki sliczne kwiatki macie walentynkowe jako ze my walentynek sensu stricto nie obchodzimy, jeśli juz to przed nimi lub po nich;-) to wczoraj dostalam sloneczniki-kocham a dziś każde z nas miało udane zakupy maz ma nowe spodnie i zaliczył zakupy w swojej ulubionej Juli, ja mam staniki plus co nieco dla Mlodego (chustki pod szyje z h&m, wanienka, przescieradli i kocyk- nie mogłam się mu oprzeć, wzór wybierał tatuś, mnie urzekl materiał bo jest cudny w dotyku, jest biały w niebieskie, granatowe,'brązowe gwiazdki. Drugi w kolorowe kropki wzięliśmy dla małej Lili).

Stary 2015-02-15, 00:36   #2091
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeba korzystać poki mogę sie ruszać choc na parkiet się nie wybieram w sumie ochotę mam ale i trochę zdrowego rozsądku by za bardzo nie szaleć.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Pewnie za chwilę bede sie zwijac do domku bo spanie mnie zaczyna brać. Tylko musze uwazac bo ślisko jak tu jechalam to wpadłam w delikatny poślizg.
Stary 2015-02-15, 00:55   #2092
cashmere
Zakorzenienie

SIEMPRE baw sie dobrze!
Choc mnie juz by nie wyciagneli na impreze

SYLWIA ten film byl naprawde super, dzieki ze polecilas! Dawno mi sie zaden tak nie spodobal

jestem mamą
Stary 2015-02-15, 02:35   #2093
siempre
Wtajemniczenie

Nie ma jak o tej porze kanapeczki ze smalczykiem

---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Do domu właśnie wróciłam juz w pizamce, na kremowana mogę iść spać
Nie wiem jeszcze czy czasem po meza nie będę musiała jechać bo ok 5 skończy pracę ale mam nadzieje że uda mu się z kimś zabrać

Edytowane przez siempre
Czas edycji: 2015-02-15 o 02:37
Stary 2015-02-15, 03:47   #2094
niezawsze
Zakorzenienie

Zasnelam po 22obudzilam sie o 1 i zasnac nie moge... masakra bede nieprzytomna...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 05:45   #2095
siempre
Wtajemniczenie

Ja pojechałam po Tz i wskakuje z powrotem do cieplego łóżka
Stary 2015-02-15, 08:37   #2096
rybcia2309
Wtajemniczenie

Byla któraś na greyu? Bo nie wiem czy straszne mocno?
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 09:04   #2097
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
jestem zalamana! !!
wyszlam z wanny, zaczelam sie smarowac a tam na dupsku megaaa paskuden czerwone roztepy! sa ogromne! ryyyyczec sie chce!!
współczuję
nie dziwię Ci się, bo też bym się załamała ale smaruj póki czerwone to może zbledna

Cytat:
no sliczne to i ja sie pochwale. gratis macie racuchy, ja juz ich jesc nie bede. foch.
śliczne kwiatki i racuchy

Hania-Twoje też śliczne, ale mi nie zacytowało :/

Cytat:

wlasnie chyba oliwke Elancyl zamowie. cos musze robic..
moze jutro skocze do rossmana, zobacze co i jak :/
lepiej weź balsam Elancyla a nie oliwkę
jest na nim napisane, że jest również na istniejące rozstępy

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hej dla każdej walentynkowa

Ale dziś było pięknie,w sumie cały dzień na dworze spędziłam od rana pojechaliśmy na zakupy spożywcze, później na lody do grycana później mąż mnie przywiózł do domu i udał, że jedzie do pracy wrócił po 30min z różyczkami i zrobił sobie wolne, poszliśmy na dłuuuugi spacer zaraz będę robić romantic kolację, świeczki itepe
super dzień miałaś uwielbiam lody grycana i jaka miła niespodzianka z różyczkami!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Mamy go
gratki
to widzę, że jednak wersja koloru męża przeszła

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość

Chciałam się pochwalić że dziś zaczynam 35 tydzień plan jest taki żeby dokupić reszte pierdołek w przyszłym tygodniu i wreszcie się spakować booo robi się gorąco
35 tydzień jejku to już zaraz

Cytat:
Ja dostałam rafaello a nie lubię hehe, ale liczy się gest
Cytat:
Ble, ja nie lubię kokosu. Od taty dostałam Ferrero a że nie mam chęci na słodkie to też leży. Mam nadz.że po porodzie też nie będzie mnie ciągnęło do słodkiego
biorę Rafaello i Ferrero
wszystko co słodkie zjem
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 09:06   #2098
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
1. Jesteśmy po wizycie, USG 3 trym zrobione, Mikołaj rośnie idealnie, wszystkie wymiary pomiędzy 31w0d a 31w5d, średnia 31w3d-zgodna z dniem, w którym było badanie:-D , wszystko i w porządku, zaświadczenie od okulisty przekazane, wskazania do CC zaakceptowane przez Gina.

a ile synek już waży?

Cytat:
na tvnie sie "pamietnik" zaczyna! ogladac bo piekny film
oglądaliśmy ale przysnęło nam się :/ nie mogę oglądać filmów na leżąco bez kitu

witam się
u nas łóżeczko już stoi i jest piękne hmm jakieś duże się wydaje, może to przez szufladę albo przez to ile miejsca u nas w sypialni zajęło...
ale dobrze, że wcześniej skręciliśmy bo zajeżdza jeszcze lakierem, facet prawdę mówił, że wysyłka się opóźni bo części z lakierni zjeżdzają
także Edzik-jak do Was przyjdzie to też złóżcie, żeby wywietrzało porządnie przed dzidzią
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 09:41   #2099
siempre
Wtajemniczenie

Dzień dobry piękne sloneczko świeci wiec pora na mnie aby wstać śniadanko i coś rozruszac się trzeba.
Stary 2015-02-15, 09:50   #2100
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Byla któraś na greyu? Bo nie wiem czy straszne mocno?
Koleżanka była i mówiła że się zawiodła bo nie było tegi co e książce no ale ona chyba.liczyła na te scrny lozkowe bo inna powiedziala ze właśnie film super i przerobili go tsk że nie wyszedł z tego pornol bo gdyby mieli zrobić film jak w książce to by istny pornol musiał być. .. więc zależy co ludzie to opinie ludzie mający ochotę na pornola takiego jak w książce podobno mogą się zawieźć a ci co chcą zobaczyć lekką interpretacje książki a nie pornola nie zawiodą się

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości