|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Ja masterchefa na discovery life
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Mi sie cross bardziej podobal,ale polecam go czytac po greyu dopiero ![]() Lubie takie ksiazki ogolem,luzne ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Trzeba isc make up zrobic. Dzisiaj wychodze do biedronki haha
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mojej koleżance pies zginął - brat tego, którego miałam na parę dni. Ktoś je musiał wypuścić, bo bramka nie otwiera się tak łatwo, a suka jest gruba i leniwa, wróciła tylko ona, po 12 godzinach! nieobecności, tak padnięta, że spała do 10 ;(
jeszcze zapomniałam, że mam USG jutro i brzuchol oliwką nasmarowałam jej no... |
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Cytat:
No rozumiem. Ale dziewczyny co maja dzieci, mowily ze goscie ponoc wcale sie tak nie wyrywaja do noszenia I ja mysle, ze goscie beda jednak sie zapowiadac, wiec w razie czego bedziemy mowic ze chetnie sie spotkamy ale w pozniejszym terminie ![]() Cytat:
Koniec serii imprez?
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na noc oliwka,rano elancyl |
|
|
|
|
#2136 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli Malutka tylko nie będzie spała to mi to zupełnie nie przeszkadza. A w szpitalu to pewnie jedni i drudzy dziadkowie M z Młodym no i może jeszcze moja sis z mężem. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chce, daj daj daj!!! Cytat:
![]() ![]() My się dziś lenimy-a co ZGaga mi wczoraj przeszła po spaghetti zrobionym przez M![]() ![]() wczoraj kupiłam sobie wszystkie potrzebne akcesoria do wyrobu domowych świeczek (w końcu!!). Zamierzałam się z tym od kilku dobrych miesięcy. ZObaczymy czy mi się spodoba,ale jestem prawie pewna że tak. No i kupiłam w końcu kawairkę na indukcję bo mamy tej kawy mielonej/w ziarnach od cholery a nikt tego nie pije bo z fusami to słabo się pije, goście też nie chcą. A dzis o 0:00 będą nowe kupony na allegro tak mowi moja appka
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
o a ja czytałam, że oliwką 3 dni przed usg nie można się smarować...
Ale dzidziuchna nóżkami przebiera - pewnie malutka nie wyspana, biedulka... Kurde czuję się taka zmęczona, nie wiem, co zrobić ze sobą, co za dzień do niczego.... |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Koperco ja nie mam nic przeciwko,bo beda go non stop nosic,tylko obawiam sie ze beda pielgrzymki ludu i ja sie synem nie bede mogla nic zajmowac i nauczyc zajmowac bo w kolko ktos bedzie i go bedzie chcial i wtedy to chyba wybychne. Wszyscy beda przylazic,ja bede z kawa latac ledwo chodzac i zyjac a oni sobie beda jak krolowie siedziec.
Wolalabym zeby przyszli do szpitala,a potem dali nam 2-3tyg na oswojenie sie. Zreszta ja bede sama w domu,bo M na tym zleceniu to nie bedzie mial ojcowskiego:/ o beda swieczuszki ![]() Ja juz mam kupon na 10zl. Od 15.02 sa. Pytanie: jak M teraz dostanie ta umowe zlecenie to nie ma ojcowskiego,ale jak juz go przyjma np w maju na umowe o prace to nabiera prawo do ojcowskiego? Bo mozna do roku zycia dziecka wykorzystac i wtedy po szkolce by wzial...? |
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Odpiszę tak bardziej ogólnie
![]() A nam Mąż dał wczoraj po bukiecie tulipanów - czerwone dla mnie , żółte dla córeczki :😍 Szukał piwoni, które nierealne jest teraz znaleźć i tyle razy mu mówiłam, że te kwiaty to chcę na rocznicę ślubu dostawać miałam z nich bukiet ślubny i je uwielbiam![]() Ślub mieliśmy w 2 lipca i tragiczną deszczową pogodę heh no ale co zrobisz wpływu na pogodę się nie ma. Ja wolę w obcisłych kieckach chodzić, zgrabniejsza się czuję wtedy tylko piłkę widać , a w szerokich wyglądam jak grubas a przed ciążą lubiłam takie szerokie też.Mi nie przeszkadza jak brzucha dotykają znajomi rodzina. Dla mnie jest miło że się interesują naszym szczęściem wczoraj to wogole się przytulali co niektórzy wstawieni panowie hehe a dziewczyny nie mogły się napatrzeć jak mała kopała , była bardzo aktywna, chyba imprezowiczka będzie ahhCo do odwiedek to też niechcę za szybko, wolę już mieć wszystko opanowane, ale nie wuem ile czadu zejdzie. Ale nie wyobrażam sobie żebym rodzeństwu miała pokazać córeczkę po miesiącu? Wtf będę chciała się pochwalić jak najprędzej U nas rodzeństwo i rodzice to w szpitalu chętnie przyjmę, a potem tak samo mogą wpadać. My firanek nigdzie nie mamy. W salonie mamy rolety dzien noc i same zaslony, a w reszcie pokoi żaluzje drewniane i u małej zasłonki, coś w kuchni muszę jeszcze uczepić, ale jakoś koncepcji brak. Swoją drogą znajomi pytali czy braliśmy projektanta do wystroju😛 znowu się chwałę Grrrr ![]() Dziewczyny a czy Wy też macie takie brązowe cycki? Moje są jakby opalone całe hehe Gossip współczuje sytuacji ... :przytula: Sylwia nie zazdroszczę, ale smaruj i może dobrze będzie ![]() Cashmere tak koniec imprez!!! Cóż za szczęście nie chodzi o zmęczenie bo ja tam spoko się czuję, tylko niechce mi się już tego szykowania, a i zawsze lekki stresik jest czy wszystko dobrze wyjdzie![]() Majka współczuje chorowity ten Twoj synuś, oby mu szybko przeszło. Dzieki za info o kuponach, ja kurde 2 razy zamawiałam ostatnio na allegro i zapomniałam o tym kuponie, moze dzis cos zdążę jeszcze wybrać.
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-02-15 o 11:59 |
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA gratki 8! Ojcowski moze do 1 urodzin wykorzystac
![]() Ja do kina sie teraz nie nadaje wiec pewnie obejrzymy greya w domu
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO do ojcowskiego nie wiem czy to przypadkiem w dniu urodzenia dziecka M musi być na umowę o pracę. Ale pewna nie jestem. A co do zajmowania się to wszystko zależy od Ciebie. Ja np. oleję kawusie, ciasta itp. Znajomi/ rodzina wie gdzie jest kawa/mleko/cukier/herbata. Ciastka jak będą chcieli (czy ciasto) mają sobie przywieźć. Ja nie mam zamiaru skakać w okół nikogo innego niż synka i Malutkiej. I albo sie dostosują albo wiecej nie przyjdą-trudno. |
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Nie. Pisałam o odwiedzinach w szpitalu i zaraz po wyjściu z niego, którego sobie nie zycze :P
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie jestem za pielgrzymkami do szpitala bo nie ma co ogladac jak dla mnie. Czlowiek wymeczony po porodzie a i dziec ma nowe warunki mieszkaniowe do oswojenia. Do domu nam tylko rodzice zajrza i moja sis ale otwarcie powiedziane maja ze bez psow przyjezdzaja i nic oprocz kawy czy herbaty to nie dostana.
|
#2145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA u mnie lalo od rana tak samo! Po 16 przestalo a o 18 sladu po deszczu nie bylo i piekne slonce
i to normalne ze brodawki sie brazowe robia
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka to ja mam podobnie , takie piegowate
tak pigment chyba nam się rozkłada, czy tam melanina
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś przyjdzie to albo bedzoe siedział sam albo jak bedzie moja mama to z nią
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Gosiak ale to nie brodawki, tylko całe cycki 😮
A u nas lało caluchny dzień, taki peszek i w dodatku kościół był remontowany i śluby były pod grotą na podwórku, co było moim marzeniem
|
#2151 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam kartę podarunkową to wykorzystam jak coś ciekawego upatrzę Cytat:
a co dobrego do jedzonka zrobiłaś?![]() dzięki ![]() Cytat:
hehe mi do biedronki się nie opłaca robić, bo mam pod blokiem zaraz ![]() Cytat:
![]() ja normalnie smaruję przed każdym tyle, że balsamem i wszystko ok było Cytat:
![]() piona z piwoniami-też je miałam w bukiecie ślubnym i też je uwielbiam ślub mieliśmy w majówkę i też lało do południa ale potem na szczęscie przestało..ja w szerokich ubraniach też wyglądam jak grubas, przed ciążą lubiłam coś luźniejszego np górę ale pod warunkiem, że dół był obcisły np rurki. Ale zazwyczaj wszystko dopasowane nosiłam. co do cycków to moje nie są brązowe, takie same, jedynie sutki jakby większe
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam całe płótno do malowania naciągnięte na ramę... ale na to weny też nie mam. Ach, chyba przesiedzę dzień bezczynnie na allegro Już po zjedzeniu tych truskawek jakoś mi lepiej, ale do TŻeta się nie odezwę chyba do końca tygodnia, burak cholerny. Albo dopóki materaca nie będzie trzeba wnieść. |
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dam rady tak, nie lubię ![]() mam nadzieje, ze szybko się ogarnę. Moja szwagierka tydzień po cc już robiła zakupy w lidlu
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o psinkę się martwię, bo my mamy zaraz za osiedlem lasy dosyć rozległe, może poczuł zwierza i pobiegł a później nie umiał wrócić Koleżanka właśnie go w tych lasach szuka, mam nadzieję, że sama się nie zgubi...
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo spioch jestem może że mały będzie grzeczny i da mamie vzas na odpoczynek to wtedy pewnie szybko wstane :P
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia-podpytaj teścia przy okazji co zrobić, żeby kanarek chciał wejść do basenu, może ma jakiś patent..kurcze już 2 dzień a on się nie kąpie..dziwne to, moje poprzednie ptaki były od początku nauczone i pluskały się az miło. A ten tylko głowę myje w podajniku na wodę i do basenu nie wskakuje :/ dzięki
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malutka się tlucze po brzuchu ![]() Chyba wciągane grapefruta. Radio gra a ja książkę czytam. Lubie takie leniwe dni z chłopakami |
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będę pocieszona, bo koleżanka będzie na mnie ćwiczyć makijaż do szkoły Chciałam kupić pościel od Makaszki i bym się nacieła na czytanie bez zrozumienia :P Bo myślałam, że cena obejmuje pościel + ochraniacz, a tam sama pościel... To z niewyspania
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

haha

Ślubujemy: 21.10.2017