|
|
#3361 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Chyba tak, trza przeczekać ![]() Parabelko, nie znam się na odkurzaczach, mam jakiś Profi. Bo tani. |
|
|
|
|
#3362 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bardzo rzadko, jak już użyję to mam na głowie przesuszone siano, wolę wyjść z mokrymi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak trzymaj, nie puszczaj 2.
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suszarki nie mialam w rękach ze 20 lat....najlepiej zrobię jak pozyczę od jakiejś koleżanki na ze dwa dni i potestuje, czy to ma wogóle sens.... |
|
|
|
|
#3366 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
ja odbijam palcami od skóry w ogóle odkryłam, ze moje włosy o wiele lepiej wygladaja jak nie uzyje odzywki, ciekawe jak dlugo tak mozna pociagnac.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
No i mam idealny obraz/plakat do sypialni - of kors chyba go będę musiała "odtworzyć" no bo jak inaczej?
![]() Piękny jest Trza zjechać na dół w pokój hotelowy bloggerki.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-15 o 23:13 |
|
|
|
#3369 | |||
|
BAN stały
|
Czasami jeden obrazek wart jest więcej, niż tysiąc słów
![]() Cytat:
![]() Żart, to pozytywnie bardzo ![]() Cytat:
![]() Edit: jednak różne są ![]() A irysów nie widziałem chyba nigdy w pogrzebowej wiązance, 90% to margaretki w wersji economic ![]() Cytat:
![]() Lilie, już ustaliliśmy ![]() |
|||
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Cytaty mi wcięło - ale dziękuje za wsparcie oraz sposób myślenia męża Redzi zrobił na mnie potężne wrażenie. Rewelacja. A z matkami ma co zrobić?
![]() Attar skonczyłam. Rety, rety. Naprawdę jest mroczny.
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. O widzisz, o palcach nie pomyślalam...i zamiast sipnać w kok na czubku lna suche sprobuję spinać na wpól wilgotne i tak niech dosychają.... 2. Dopóki będą wyglądać lepiej. Ja dawno temu też nie uzywalam nic, tylko zwykly szampon Familijny niebieski https://www.google.pl/search?q=szamp...ed=0CAYQ_AUoAQ i było super. Rosły jak szalone i były gęste bardzo. Potem im sie poprzestawialo.... No ![]() Jeszcze bardzo podobne do kali jest anturium https://www.google.pl/search?q=kalia...ty+%C5%9Blubne Wogle, to pzremyślałam sprawe z suszarką, i wyszlo mi że to bez sensu...skoro myję leb codziennie, to by mnie szlag tarfil jak bym mialą codziennie suszyć kilka minut...za duzo zachodu jednak.... |
|
|
|
|
#3372 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(Tylko dlatego, że sam ocknął się pierwszy z bujania w obłokach ) Cytat:
Nie znam zapachu Ale mrok to było tytułowe imię już samego szkicu! Często tak robię (czego potem widać skutki ) że jak wchodzę na bloga, to najpierw patrzę a potem czytam. Zdarza się, że z wrażenia coś tam niedoczytam na już. Ale fajne to jest, bo się nie sugeruję, i potem widzę dopiero, że mam podobne odczucia, z samego tylko patrzenia na pierwsze szkice. Lubię tak. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
buuuu. 2. A ja pamiętam an odwrót ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- No i kalii, jak żyję na pogrzebach nie widziałam Gryx ma rację, kalie, irysy, to drogie kwiaty, zwłaszcza w wiązankach. Obecnie króluje ekonomiczna klasa na pogrzebach. A jeśli ktoś chce drożej - królują róże Białe i czerwone, także no, panta rei. |
||||
|
|
|
#3374 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Myślałem, że Kożuchowska miała wiązankę z czarnych kalii, ale przeczytałem komentarz pod artykułem, że to nachyłek - kosmos czekoladowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano miałam lekkie załamanie - bom wyprodukowała wczoraj różę wypisz wymaluj jak kapusta lub sałata ![]() Więc musiałam zrobić nową - dokonałam tego czynu. A na tapecie - Lou Lou. Na razie tło tylko.
|
|
#3376 |
|
Nindżopesz
|
Chyba tylko "natrzaskać dzieci aż dochód na osobę będzie tak mały, że rząd dopłaci"
A na poważnie ciągle mi truje, że powinnam rzucić pracę i grać na Forexie. Uhm, jasne, mieszkanie bym przegrała.Niestety aż tak to nie
|
|
|
|
#3377 |
|
BAN stały
|
Rejcz, już widzę - abstrakcja czyli
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie Twoja wina, róże tak wyglądają Teraz jest róża elektro ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Bo ja wiem jak się to zwie? Grafika? No cud miód Zakochałam się, a jak tak mi się robi na jakiś widok, to nie ma uzasadnień ani nic, ot zostaje mi na długo, jeśli nie na zawsze. |
|
|
|
|
#3379 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy spadam
|
|
|
|
#3381 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z Pepunem - odrywając się od zgłębiania ustawień latarni w perspektywie, oesu
|
#3383 |
|
BAN stały
|
Przed chwilą stworzyłem swój spersonalizowany środek myjący do człowieka
Do avonowego żelu pod prysznic "cytrusy coś tam" dodałem trochę rossowego olejku do kąpieli z wanilią, zamieszałem i włala! --- Dobranoc |
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym mogła to bym nie używała, ale nie ma takiej opcji, po godzinie od umycia mam jeszcze całkowicie mokre i muszę wysuszyć, zwłaszcza w zimie ![]() W lecie jeśli jest ciepło to suszę tylko grzywkę (bo niewysuszona na szczotce sterczy mi na wszystkie strony ) Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie
poszłam wczoraj do sklepu, to wróciłam zmarznięta, u m nie wiatr, mróz i do bani ![]() to niewiele więcej ode mnie ![]() A już druga żona... szybki jest ![]() Nigdy więcej imprezy w piątek przed pracą - w sobotę wróciłam od koleżanki prosto do pracy (i myślałam, że zdechnę na kaca )Za 2 albo 4 tygodnie powtórka, dosyć siedzenia w domu, chcę znów wkręcić się w imprezy Też wczoraj sprzątałam, ale głównie dlatego, że niedziela to jedyny dzień, kiedy mam czas obejrzeć chatę przy dziennym świetle (jak wychodzę z roboty wieczorem, to brud na podłodze jakoś nie rzuca się w oczy po ciemnicy i przy lampce )ryż, tuńczyk i łosoś - to musi być dobre ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
mokre włosy = zapalenie zatok ![]() Fakt, suszenie z głową w dół robi mi całą szopę puchatych włosów
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-16 o 11:12 |
||
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)biedowe i lidlowe sa ok a jak sa na ofercie to za 30zl mozna wyrwac maja zimny nawiew, spora moc (u mnie musi byc z 2000 bo inaczej godzinami mozna dmuchac), ale chyba bez jonizacji sa przed suszara nakladam mocniejsza odzywke i nie wplywa na kondycje moze tez sie przydac do podgrzewania masek na wlosach i plastrow z woskiem do depilacji ![]() najwazniejsze to odpowiednio suszyc, dmuchac zgodnie z kierunkie wzrostu wlosa, nie przegrzewac i konczyc zimnym powietrzem
|
|
#3387 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Używam i nie wyobrażam sobie nie używać - chyba, ze latem. Mam za dużo włosów, żeby same wyschły, zwłaszcza w temperaturze pomiędzy +6 a +10
|
|
#3388 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad kuracji przeciwtrądzikowej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
2 ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
I ich zapach ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#3389 |
|
Nindżopesz
|
Było w końcu spotkanie w niedzielę?
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:moi rodzice chyba go mają ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- A ja czasem nie rozczesuję po myciu tylko tak pobieżnie przeczesuję palcami i tak schną ... Wtedy są odbite bardzo
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

I tak trzymaj, nie puszczaj

Ale mrok to było tytułowe imię już samego szkicu!
) że jak wchodzę na bloga, to najpierw patrzę a potem czytam. Zdarza się, że z wrażenia coś tam niedoczytam na już.
Do avonowego żelu pod prysznic "cytrusy coś tam" dodałem trochę rossowego olejku do kąpieli z wanilią, zamieszałem i włala! 

, opony letnie
) No i jak się ten przedpokój zrobi to będę miała zmianę
Mnie się z dzieciństwem kojarzą (poza gerberami i goździkami ofkors + obligatoryjny asparagus)