|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
MAJKA teraz to już zeszło właściwie.. mam fotki z wcześniej to masakra była.. ja na rozstępy nie smaruje się.. mam jednego w kształcie strzałki z drugiej strony ale tragedii nie ma, no i nad pępkiem jednego małego.. ale ranę smaruję obecnie linomagiem bo dobrze natłuszcza.
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też by nie znalazł, ale jak położę rzeczy "na wszelki wypadek" w jednym miejscu to przywiezie co powiem
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA podkładów na łóżko wzięłam 10 sztuk o wymiarach 60 na 60 bo akurat jak zamawiałam to 60 na 90 nie było ani na allegro u mojego sprzedawcy ani w aptece, ale wydaje mi się że starczą bo to pod tyłek dla mnie tylko no i małej pod prześcieradło.
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z tż teraz teśc się przebudził, odzyskał częściowo przytomność bo oczy otworzył ale długo go podobno potrzymają bo jakieś zakażenie sie podobno wdało
niby to uparty facet więc wierze że bd dobrze...
|
|
#2525 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brawa dla Malutkiej w wersji Zuzanna kojarzy mi się z Opowieściami z Narnii![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50266180]tak się zastanawiam czy poprac juz takie ciuszki na 6-12 miesięcy i wsadzic do worka prozniowego, czy lepiej to pranie odłozyc na pózniej? no i w czym pierzecie kolorowe ciuszki - nie mocno ciemne tylko np. rózowe- w proszku do bialego czy do kolorów? ale sie dziś na mnie kobietka w poczekalni w przed ginem "uwzięła"- nagadala mi,ze ja "teoretycznie" mam pierwszenstwo jako zem w ciązy, no ale jakaś babcia jednak sie poderwala i weszla przede mna, a ta znów do mnie gada,ze powinnam korzystac ze swojego prawa, ze ona wie jak to jest blabla, az sie innej głupio chyba zrobiło i mi kazala wejśc przed sobą [/QUOTE]ja piorę do 68 i wszystko w płynie Dzidziuś. Cytat:
Jak chce to niech pisze, jej sprawa. A do tanga trzeba dwojga, więc nie ma co laski oskarżać. Poza tym sytuację i tak trzeba zawsze poznać ze wszystkich stron. o to to! trochę to jest mało powiedziane. Nie umiemy jeszcze traktować ludzi na równi i nie oceniać.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50265178]zabawne z tymi datami urodzin tatusiów i dzieci ![]() mój ma 12 kwietnia urodziny a ja tp 13.04. aż dziw [/QUOTE]witaj w klubie ja też na 13.04 termin ![]() Ja też tak coś czuje ze będzie chciał wyjść na Wielkanoc. Cytat:
za wizytę i dobre wyniki!PAVLINECKA super wieści po wizycie
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-02-16 o 14:40 |
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
GOSSIP kciuki!
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia dla teścia!
|
#2530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dorodny brzusio ![]() duże t oparzenie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie kolorki zamowilas? Tez uważam ze nie powinna tego zamieszczać na fejsie, choć okropne świństwo jej zrobili oboje... Cytat:
za czesterka. Biedna się napierzesz tych dywanów
|
|
#2532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi gin powiedzial ze magnez mozna smialo lykac, trudno przedawkowac, 3x2 nawet. To i tak jest dobrze U mnie podobnie, wczoraj ok.9,5kg. Cytat:
Ja mam wlasnie 60x90. Cytat:
Tez zamierzam tak zrobic. Z jednej "kupki" znajdzie to o co go poprosze. Innaczej szkoda nerwow ![]() Cytat:
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2534 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja świadkowa tak robiła- za pierwszym razem nic nie dało, Mlody nie chciał jeszcze wychodzić, po kilku dniach znów zastosowała, ok. 15 odeszły jej wody, o 17.30 byli w drodze do szpitala, na IP miała już mocne skurcze, o 23.20 Jeremek się urodził![]() czy to zasługa oleju ciężko powiedzieć ale jak na pierwszy poród i tak szybko poszło.Moja bratowa z kolei miała iść na wizytę tylko, ale jeszcze stwierdziła, że firanki powiesi powiesiła, poszła na wizytę i wróciła z Kubą- miała już rozwarcie i wizyta skończyła się w szpitalu już![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja firanki wymieniam, wczoraj odebrałam podszyte od koleżanki, dziś wreszcie będą wisiały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() czyli w sumie 3 jesteśmy na ten termin ![]() Dziewczyny mam pytanie: która z Was brała te koty minky z allegro?pamiętam, że któraś zamawiała i miała problemy nawet z przesyłką, ale nie pamiętam która. Dotarły w końcu?jak na żywo wyglądają? mogę prosić o fotkę?!
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||||
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a problem z przesyłką nie był z winy sprzedającego, a poczty z tego co pamiętam
|
|
|
|
|
#2536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że wyniki w normie! Współczuję siedzenia i czekania w niepewności czy będziesz przyjęta, masakra! Cytat:
Ok dzięki wielkie ![]() Cytat:
będzie dobrze!
|
|
#2537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no pewnie tak ale mi to nie przeszkadza,biala jeszcze chyba jest Cytat:
![]() Ja jak tylko bede mogla to ja chce i kupie zakochalam siehaha racja!!! Cytat:
sliczny kacik!!! ![]() hej duperki ![]() Cytat:
Bylam u kolezanki z bloku obok. I jej 7mcznego syna Marcela. Poznalysmy sie jak sie wprowadzilismy ale teraz moja ciaza jakos tak sprawila ze zaczelysmy sobie gadac itd i bylam na ince
|
|||||
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
O cynamonie też słyszałam że poród przyśpiesza
![]() ciekawe ile w tym wszystkim jest prawdy ![]() ide ziemniaki na obiad obrać
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA mile po poludnie fajnie
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odp w sprawie wymiaru podkładów teraz wiem co brać
Zjadłam miseczkę rosołu i zaraz wybieram się na małe zakupy, kurde jak mi się nie chce nie macie pojęcia! Dziś u nas pogoda się pogorszyła jest ponuro i zimno brrr. Ale ciesze się bo wreszcie ogarnelismy szafę do końca i w pokoju zapanował względny porządek w tym tyg stawiamy łóżeczko i zacznę powoli prac ubranka i dokupywac resztę potrzebnych rzeczy.---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- SONIA obejrzę później te kolorki na necie. GOSIAK Twoje fotki tez zobaczę jak wrócę z zakupów bom na apce
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do odłożenia rzeczy na jedna kupkę to zgadzam sie w 100%. W innym wypadku byłby nerw na całego
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
kurde brzuch mnie zaczyna boleć
mam nadzieję że nie po owocach i że nie bd latania do kibelka
|
|
#2543 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
a w dzień go pilnuję. Na chodniki to mi nie szkoda bo wrzucam w pralkę i jest ok gorzej z dywanem.Hahah Dlatego chciałam mieć syna, faceci mają dużo łatwiejsze życie ![]() Cytat:
Cytat:
wszytsko gotowe, sporo ciuszków i jak pięknie poukładane już![]() Mąż się za Ciebie denerwuje mój to w ogóle nie wnika. Cytat:
Spory domek ![]() Cytat:
![]() No bywa z Czesterkiem jakby lepiej, odkąd przyjął zastrzyki nie narobił ani razu, śpi odpoczywa![]() Cytat:
i śliczny jest, potem wstawię![]() Cytat:
![]() W tej całej sytuacji z psem Tż mnie wkurza, bo tak to chłop fest ale jak kupkę sprzątnąć to go od razu na wymioty zbiera, podbija, mam wrażenie że jeszcze zanim poczuje. Kazałam mu się hartować bo ja wszystkich kupek małej nie będę przyjmować na siebie niech się przyzwyczaja cwaniak jeden.
|
|
#2544 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czuję że ja w święta będę rodziła, mój też raczej bedzie miał wolne to by nue musial w biegu załatwiać a tego sie boje, ze bedzie na nocce a ja nie będę wiedziała co robić :/ choć każdy mi mówi ze urodze wcześniej, chyba chcialabym teraz sama zacząć ostatnio mialam wywolywany...no i dochodzi jeszcze stres o moją kotkę bo ma termin na 6 kwietnia a to jej pierwszy poród Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do tej znajomej z fajnym mężem to kurcze ale musiało sie dziać...nie zazdroszcze, ale chlopu to bym chyba jaja odcięła
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dzis znowu mamy towarzyski wieczor mamy, jedziemy do siostry na urodziny No i bedziemy dzis mieli zamontowane lustro ktore zamowilismy
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tak. Ale M zadzwonil ze jednak dzis na silke nie idzie wiec szybko obiad ogarniam teraz ![]() Cytat:
kochana koniecznie zobacz Cytat:
|
||
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Moze wypij gorzka herbate..?
W Rozmowach w toku- o odzyskaniu formy po porodzie. Co za ludzie
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż zaraz półkę zawiesi ![]() paka ciuchów mi przyszła, ale chyba jutro rozpakuję i od razu do prania
|
|
|
|
|
#2550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Biedna. Dobrze ze masz neta Cytat:
O tak, ja tez mam zamiar przygotować "kupkę" z potrzebnymi rzeczami w razie w Cytat:
Matko dziewczyny ledwo wrocilismy do domu...tak mi się Malutka wypychala w każda stronę a potem pod zebra ze nie mogłam w aucie noga ruszyć normalnie-taki bol. Spinal mi się brzuch ale przestał. Leże a Malutka oszalała i wali aż mi brzuch lata.masakra |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

niby to uparty facet więc wierze że bd dobrze...
wrocil juz do domu.[COLOR="Silver"]
już nie jest 2 tyg młodsza z wymiarów tylko około 5 dni, jest nietoperkiem
brawa dla Malutkiej
z którym ma 3 dzieci. I 'przyjaciolke' i faceta swego oznaczyla na tym fejsie w tym poscie, ludzie jadą od kur.ew ta laskę co sie przespala... Co o tym myślicie, dobrze ze to napisała czy nie powinna? W sumie wg mnie to dobrze zrobiła, gorzej jak pani puszczalska sobie cos zrobi. Bo ja na jej miejscu juz bym jakiegoś sznurka szukała...
Niesprawiedliwe to troche
za wizytę i dobre wyniki!

no ale już po spacerku
a to jej pierwszy poród 
o dzidzie raczej nie chodzi....