Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-16, 17:26   #2581
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

pokarzę wam jak będzie wyglądał na gotowo mniej więcej kącik Martyny no ubrałam łóżeczko na próbę muszę jeszcze znaleźć uchwyty od stelaża od baldachimu bo zaglądam do kartonu a tam nie ma.. coś mi się wydaje że mąż do czegoś sobie "pożyczył" bo nawet sam się śmiał że się nie zdziwi jak w komórce na coś przyczepione na te łapki do regału.. jak nie znajdzie to kupię nowy i tyle (tak więc baldachim będzie niżej zamontowany niż na zdjęciu).. i mam pytanie.. poradźcie mi bo mam do tego kompletu też zasłonki i się zastanawiam czy nie powiesić jednej przy łóżeczku właśnie a druga po drugiej stronie by była "normalna" i tam też jest nasze łóżko.. jak myślicie? bardzo głupio to będzie wyglądało?
no i fotki Martynkowych ubranek jeszcze pieluchy tetrowe, flanelowe i kocyki zostało mi przełożyć do szuflady w łóżeczku ale to potem bo teraz mam tam przewijak i te pierdoły dla mnie do szpitala.. no i rząd sukieneczek mam u siebie w szafie

no i mąż mnie dziś zdziwił tekstem że ja tak spokojnie sobie siedzę zamiast torbę pakowac bo to już chyba czas co by na wszelki wypadek stała gotowa
ale porządeczek
ja nie wiem jakie to zasłonki, ale dla mnie już jest ok

Cytat:
no i pokarzemy się wam z Martynką
hej ale duży brzuszek

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z tż teraz teśc się przebudził, odzyskał częściowo przytomność bo oczy otworzył ale długo go podobno potrzymają bo jakieś zakażenie sie podobno wdało proszę o kciuki niby to uparty facet więc wierze że bd dobrze...

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Po wizycie i już w domu, czekałam nie odpuściłam
hemoglobina super z 10,4 do 13 !! a norma od 11.2 więc super, hematokryt 37,2 więc tez super a magnez równe 2 wreszcie mogę zmniejszyć dawki leków i asmag forte 3x1 a żelazo tylko co 2 dzień, jestem happy teraz czekamy do usg i znowu u tej durnej babki mam co ostatnio nie mogła czegoś tam odczytać a sprzęt ma przedwojenny ;/ ale tż powiedział ze pójdziemy w marcu jeszcze raz na usg prywatnie

kciuki mocne, jak się obudził to super już poprawa jakaś jest
ale super już nie musisz tyle ćpać

Cytat:
Nieee trzymajcie w pięciu bo zabiję dziesięciu!!!!

z Tata stan taki potrwa kilkanaście dni zanim jakąś decyzję podejmą więc chłopaki mogliby wracać do niemiec...
Ale co? zje.b.ało sie nam sprzęgło w aucie....
i teraz nie wiadomo czy znajdzie sie ktoś kto to szybko zrobi... najwczęsniej w piątek
szwagier wracać chce autobusem bo ma tu swoje auto ale mąz wie że my tu bez auta bd uziemieni i ma pretensje do męża mojego że on nie chce jechać autobusem tylko swoim autem moim zdaniem to normalne że auto trzeba zrobić i nim przyjechać....
Skróćcie mą udrękę!!! jak urok to sraczka!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

moje widziałyście na instagramie i fb moim jakie grzeczne
łobuziara jakich mało!
o mamo oby udało mu się wcześniej naprawić
Stary 2015-02-16, 17:27   #2582
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
byłam sobie na spacerku 2 h, bo słoneczko wyszło, kupiłam sobie Wprost bo ciekawią mnie te rewelacje o Durczoku a mężowi kupiłam "Tato to ja" i b.polecam, przejrzałam przed sekundą i dużo cennych artykułów
poszłam też do tesco po zachcianki i wzięłam też Warke 0%, ludzie dziwnie się na mnie patrzyli a babka na kasie "to piwo to Pani?"a ja, że moje, no co nie wolno?!?
Haha co za ludzie:O
Widze lupy wstawilas tez
Co za zachcianki jeszcze masz?

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
:-*

Cioci mi strasznie szkoda, córka jej zginęła jak miala 16lat :-( i teraz jak mama ja pociesza ze wszystko bedzie dobrze to jej powiedziała ze 'jak kasia byla w szpitalu to tez mówili ze bedzie dobrze' :-(
To jest moja ulubiona ciocia z wujkiem...
bedzie dobrze!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:30   #2583
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
byłam sobie na spacerku 2 h, bo słoneczko wyszło, kupiłam sobie Wprost bo ciekawią mnie te rewelacje o Durczoku a mężowi kupiłam "Tato to ja" i b.polecam, przejrzałam przed sekundą i dużo cennych artykułów
poszłam też do tesco po zachcianki i wzięłam też Warke 0%, ludzie dziwnie się na mnie patrzyli a babka na kasie "to piwo to Pani?"a ja, że moje, no co nie wolno?!?
Ja bym jej powiedziała ze chyba bezalkoholowe to jeszcze mozna w ciazy pic :-P

Tez polecam ta gazetke, kiedyś juz o niej pisalam
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:31   #2584
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
ROSI bo marcowki z nami w kwietniu beda sie rozpakowywac

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Wspolczuje wam tych szpitali w rodzinie!
no chociaż jeden miesiąc rozpakuje się w terminie hehe
Tak w ogóle jaki brzusio już masz tylko ta blizna po oparzeniu

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:35   #2585
gossip_girl21
Zakorzenienie

oooo ten uj mi nie zacytował !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:40   #2586
Edzik_87
Zadomowienie

hej!

dla tych co nowe tygodnie dziś rozpoczynają!

gosiak ale duży brzusio! i śliczny kącik dla Martynki! ale ma dużo ubranek będzie mała strojnisia

My kącik dla Olka w pokoju będziemy robić dopiero za miesiąc..po egzaminach męża już na spokojnie, łóżeczko jest zamówione - pewnie dotrze gdzieś za dwa tygodnie, szafka i komoda leżą w pudłach do złożenia, materac jest, także jeden weekend i będzie gotowe
Przygotowałam już zamówienie w gemini.. póki co mam tam rzeczy za 730 zł ,ale w tym termometr i laktator elektryczny.. jeszcze zaczekam z zamówieniem ,bo pewnie zapomniałam o jakichś rzeczach, do tego czasu może coś mi się przypomni

Poza tym do kupienia zostanie już niewiele rzeczy:
pościel, ochraniacz na łóżeczko,kocyki, wanienka, rożek, jeszcze trochę ubranek bo mam mało, fasolka, przewijak, koszule do karmienia, staniki no i może kołyska albo leżaczek bujaczek

Cytat:
Po wizycie i już w domu, czekałam nie odpuściłam
hemoglobina super z 10,4 do 13 !! a norma od 11.2 więc super, hematokryt 37,2 więc tez super a magnez równe 2 wreszcie mogę zmniejszyć dawki leków i asmag forte 3x1 a żelazo tylko co 2 dzień, jestem happy teraz czekamy do usg i znowu u tej durnej babki mam co ostatnio nie mogła czegoś tam odczytać a sprzęt ma przedwojenny ;/ ale tż powiedział ze pójdziemy w marcu jeszcze raz na usg prywatnie

kciuki mocne, jak się obudził to super już poprawa jakaś jest
Super wyniki! dobrze,że Cię jednak przyjęła ta dr.. no i oby do USG. szybko zleci
Moja gin też ma słaby sprzęt w gabinecie.. może podejrzeć bąbla ale niewiele tam widać..nawet ciężko jej oszacować wagę na tym sprzęcie..dlatego na USG muszę chodzić do innej przychodni.

Cytat:
Nieee trzymajcie w pięciu bo zabiję dziesięciu!!!!

z Tata stan taki potrwa kilkanaście dni zanim jakąś decyzję podejmą więc chłopaki mogliby wracać do niemiec...
Ale co? zje.b.ało sie nam sprzęgło w aucie....
i teraz nie wiadomo czy znajdzie sie ktoś kto to szybko zrobi... najwczęsniej w piątek
szwagier wracać chce autobusem bo ma tu swoje auto ale mąz wie że my tu bez auta bd uziemieni i ma pretensje do męża mojego że on nie chce jechać autobusem tylko swoim autem moim zdaniem to normalne że auto trzeba zrobić i nim przyjechać....
Skróćcie mą udrękę!!! jak urok to sraczka!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

moje widziałyście na instagramie i fb moim jakie grzeczne
łobuziara jakich mało!
Spokojnie kochana na pewno znajdą kogoś kto to szybciej naprawi.. nie ma co się zamartwiać na zapas..
Najważniejsze,że z teściem jest lepiej.. to jak szybko samochód naprawi i kiedy wróci już nie powinno grać aż takiej roli..na pewno jemu też zależy żeby szybko wrócić..jak przyjedzie dzień dwa później nic się nie stanie..
To tylko w najgorszym wypadku kilka dni także wytrzymasz

Cytat:

Cioci mi strasznie szkoda, córka jej zginęła jak miala 16lat :-( i teraz jak mama ja pociesza ze wszystko bedzie dobrze to jej powiedziała ze 'jak kasia byla w szpitalu to tez mówili ze bedzie dobrze' :-(
To jest moja ulubiona ciocia z wujkiem...
kurcze...straszna historia.. :/ ogromne kciuki za wujka żeby z tego wyszedł ..

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edytowane przez Edzik_87
Czas edycji: 2015-02-16 o 17:45
Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:41   #2587
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK ojej przykre. Mam nadzieje ze bedzie dobrze!

MADZIX bylo powiedziec ze jak jednego dziennie nie klepniesz to ci sie rece trzesa caly dzien

Dziekuje za gratki pokoju i brzuszka brzus juz naprawde ladnie sie prezentuje dlatego pokazalam bo wczesniej straszyc nie chcialam.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:42   #2588
siempre
Wtajemniczenie

Podczytuję was ale coś nie mam weny na pisanie, przy okazji szukam materiałów i się zdecydować nie mogę chyba minky z jednej strony ochraniacza kupię.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:44   #2589
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
kurcze...straszna historia.. :/ ogromne kciuki za wujka żeby z tego wyszedł ..
Dzieki :-*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:46   #2590
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Spokojnie kochana na pewno znajdą kogoś kto to szybciej naprawi.. nie ma co się zamartwiać na zapas..
Najważniejsze,że z teściem jest lepiej.. to jak szybko samochód naprawi i kiedy wróci już nie powinno grać aż takiej roli..na pewno jemu też zależy żeby szybko wrócić..jak przyjedzie dzień dwa później nic się nie stanie..
To tylko w najgorszym wypadku kilka dni także wytrzymasz
.

no już jeżdzi załatwia... podobno skrzynia do wymiany ale musi sie upewnić czy to faktycznie to... no załamka bo jak nie jedno to drugie i ciagle stresy...
no wiem wiem wszystko dzień dwa najgorsze są wieczory godziny jak z pracy wraca bo w dzięn to jestem przyzwyczajona że go nei ma...
dam radę

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:51   #2591
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

MADZIX bylo powiedziec ze jak jednego dziennie nie klepniesz to ci sie rece trzesa caly dzien

Dziekuje za gratki pokoju i brzuszka brzus juz naprawde ladnie sie prezentuje dlatego pokazalam bo wczesniej straszyc nie chcialam.
Biedny ten Twoj brzus
Stary 2015-02-16, 17:55   #2592
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

ej... już po połowie lutego i marcówki jeszcze się nie rozpakowują jest nadzieja hehe
jedna marcówka się rozpakowała w listopadzie a druga jakoś z 2 tyg temu w 35 tyg. Ale czytałam rano to coś się u nich już zaczyna dziać-skurcze bolesne w nocy itd

a nasze dziewczyny tak blisko nich są, u nich też w podpisach 35, 36 tydz lada moment i nasze marco-kwietniówki beda szalec

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Haha co za ludzie:O
Widze lupy wstawilas tez
Co za zachcianki jeszcze masz?
takie same wciąż-słodycze kupiłam milke oreo, nussbeisser(zjadłam już całą w drodze powrotnej) śmiejżelki sokki, dwa lizaki no i tego browara a dla męża orzeszki ziemne

Cytat:
Ja bym jej powiedziała ze chyba bezalkoholowe to jeszcze mozna w ciazy pic :-P

Tez polecam ta gazetke, kiedyś juz o niej pisalam
no jak wół na tej warce, że radler 0% ale i tak patrzą jak na pato-matkę

gazetka świetna, ale ona chyba wychodzi co jakiś czas, nieregularnie?

Cytat:

hahaha mogłam tak powiedzieć

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-02-16 o 17:56
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 17:57   #2593
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
jedna marcówka się rozpakowała w listopadzie a druga jakoś z 2 tyg temu w 35 tyg. Ale czytałam rano to coś się u nich już zaczyna dziać-skurcze bolesne w nocy itd

a nasze dziewczyny tak blisko nich są, u nich też w podpisach 35, 36 tydz lada moment i nasze marco-kwietniówki beda szalec

takie same wciąż-słodycze kupiłam milke oreo, nussbeisser(zjadłam już całą w drodze powrotnej) śmiejżelki sokki, dwa lizaki no i tego browara a dla męża orzeszki ziemne

no jak wół na tej warce, że radler 0% ale i tak patrzą jak na pato-matkę

gazetka świetna, ale ona chyba wychodzi co jakiś czas, nieregularnie?

hahaha mogłam tak powiedzieć
Same pysznosci masz

M poprasuje w srode wiec mam luz juz
Stary 2015-02-16, 18:02   #2594
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
no już jeżdzi załatwia... podobno skrzynia do wymiany ale musi sie upewnić czy to faktycznie to... no załamka bo jak nie jedno to drugie i ciagle stresy...
no wiem wiem wszystko dzień dwa najgorsze są wieczory godziny jak z pracy wraca bo w dzięn to jestem przyzwyczajona że go nei ma...
dam radę
W końcu widać jakiś optymizm

Ja w końcu spr.swój laktator, działa, do piersi tylko na chwilkę przystawiłam czy coś ciągnie. Jest cichy więc pierwsze wrażenie spoko, oby sie nie zmieniło.
Stary 2015-02-16, 18:03   #2595
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
W końcu widać jakiś optymizm

Ja w końcu spr.swój laktator, działa, do piersi tylko na chwilkę przystawiłam czy coś ciągnie. Jest cichy więc pierwsze wrażenie spoko, oby sie nie zmieniło.
E to bomba
Stary 2015-02-16, 18:03   #2596
rosarioV
Zakorzenienie

Jaka nuda... ja zaraz zeświruje w domu nie mam kompletnie co robić ;/ mieszkanie sprzątnięte wiec zostaje mi tylko codziennie lekkie kurze i odkurzanie ale to godzina maks a potem nuda, nuda i nuda .... już mam dość tego nic nie robienia i dostaję po głowie a włączając tvn i codziennie oglądajac to samo to można zwariować.... eh... jeszcze wytrzymać dwa miesiące... chyba sie wezmę za pomalowanie przedpokoju, farbę mam jak naprawdę będę się nudzić to pomaluje haha

Stary 2015-02-16, 18:05   #2597
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka nuda... ja zaraz zeświruje w domu nie mam kompletnie co robić ;/ mieszkanie sprzątnięte wiec zostaje mi tylko codziennie lekkie kurze i odkurzanie ale to godzina maks a potem nuda, nuda i nuda .... już mam dość tego nic nie robienia i dostaję po głowie a włączając tvn i codziennie oglądajac to samo to można zwariować.... eh... jeszcze wytrzymać dwa miesiące... chyba sie wezmę za pomalowanie przedpokoju, farbę mam jak naprawdę będę się nudzić to pomaluje haha

U mnie w domu zawsze jest coś do roboty Mogłabym sprzątać na okrągło :/ także zazdroszczę
Stary 2015-02-16, 18:06   #2598
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w domu zawsze jest coś do roboty Mogłabym sprzątać na okrągło :/ także zazdroszczę

Cytat:
Rosi u mnie jak i u Majki
Stary 2015-02-16, 18:07   #2599
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Ci zazdroszczę

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Rosi u mnie jak i u Majki
Na tym małym mieszkaniu tyle roboty ?

Stary 2015-02-16, 18:08   #2600
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Ci zazdroszczę

Nie wiesz co mówisz
Stary 2015-02-16, 18:10   #2601
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Ci zazdroszczę

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Na tym małym mieszkaniu tyle roboty ?
Tak. Mamy psiaka w domu i serio codziennie syf jest na podlodze. Tu jakies slady. Kurzy sie.
Okna wolaja o pomste do nieba,ale nie bede ich teraz myc bo juz groznie.
Posprzatalabym garderobe ale tam duzo ciezkich rzeczy do noszenia jest,wiec sama nie dam rady,poza ttm piwnica zapchana i nie ma gdzie wyniesc :-(

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Piwnice trzeba tez ogarnac ale tam meble sa mojego ojca i jakos mu sie nie spieszy ich zabrac
Stary 2015-02-16, 18:11   #2602
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Mamy psiaka w domu i serio codziennie syf jest na podlodze. Tu jakies slady. Kurzy sie.
Okna wolaja o pomste do nieba,ale nie bede ich teraz myc bo juz groznie.
Posprzatalabym garderobe ale tam duzo ciezkich rzeczy do noszenia jest,wiec sama nie dam rady,poza ttm piwnica zapchana i nie ma gdzie wyniesc :-(

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Piwnice trzeba tez ogarnac ale tam meble sa mojego ojca i jakos mu sie nie spieszy ich zabrac
Ja wczoraj okna pomyłam hyhy no u mnie z kotami to jedynie kłaki ale codziennie odkurzam wiec nie ma problemu... więcej mi nie brudzą ;D

Stary 2015-02-16, 18:13   #2603
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj okna pomyłam hyhy no u mnie z kotami to jedynie kłaki ale codziennie odkurzam wiec nie ma problemu... więcej mi nie brudzą ;D
U nas wnosi sie piach z dworu :/
I Kaper miedzy lapkami i my cos tam na butach.
wpadaj do mnie sprzatac
Stary 2015-02-16, 18:14   #2604
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

kurde czuje sie jakbym maraton przebiegla.. wrocilam wlasnie od mamy, brrr jak zimno, dobrze ze tz mnie prawie w jedna str podrzucil, a wlasciwie pod galerie, stamtad do mamy juz kawaleczek, weszlam do rossmana, kupilam tego bio oila i palmersa bo sie konczyl, krem cc, pare ☠☠☠☠☠☠☠ i ponad stowa pekla :/ bede sie teraz smarowalam 5x dziennie :/ nie ma ze boli.
oczywiscie nie omieszkalam wejsc do hm'a, pepco.. kolejna stowa.. a wracajac zahaczylam o lumpka.. hmm.. zablokujcie mi dostep do konta, bo tz mnie z domu wyrzuci zaraz wam pokaze co kupilam i poczytam was troche
no i kupilam sobie jakies sledzie w pomidorach troche na slodko zobaczymy co to za wynalazek.
buziaki

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-02-16 o 19:18
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 18:14   #2605
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
kurde czuje sie jakbym maraton przebiegla.. wrocilam wlasnie od mamy, brrr jak zimno, dobrze ze tz mnie prawie w jedna str podrzucil, a wlasciwie pod galerie, stamtad do mamy juz kawaleczek, weszlam do rossmana, kupilam tego bio oila i palmersa bo sie konczyl, krem cc, pare ☠☠☠☠☠☠☠ i ponad stowa pekla :/ bede sie teraz smarowalam 5x dziennie :/ nie ma ze boli.
oczywiscie nie omieszkalam wejsc do hm'a, pepco.. kolejna stowa.. a wracajac zahaczylam o lumpka.. hmm.. zablokujcie mi dostep do konta, bo tz mnie z domu wyrzuci zaraz wam pokaze co kupilam i poczytam was troche
no i kupilam sobie jakies sledzie w pomidorach troche na slodko :mniam; zibaczymy co to za wynalazek.
buziaki
Szalejesz
Cc ten z bourjois?
Stary 2015-02-16, 18:18   #2606
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
no i kupilam sobie jakies sledzie w pomidorach troche na slodko :mniam; zibaczymy co to za wynalazek.
buziaki
Czekamy na fotki
A co do śledzi to aż mnie strząchnęło

A ja mam takie pytanko do dziewczyn którym juz jakiś rozstęp wyskoczył. Czym sie smarowałyście i nie pomogło?
Stary 2015-02-16, 18:22   #2607
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

pierwsze 2 zdj z HM, bluzeczka-sweterek pikowany z przeceny za 30 zl, chustki pod szyjke kolejne 3 zdj Pepco, mis na spodenkach jest na dupci i sie w nich zakochalam , a ostatnie 3 to z lumpka, a pajacowi z Dineya nie moglam sie oprzec..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0159.jpg (72,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0162.jpg (116,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0164.jpg (102,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0167.jpg (74,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0168.jpg (77,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0171.jpg (90,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0173.jpg (84,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0174.jpg (119,9 KB, 19 załadowań)

JAŚ

Stary 2015-02-16, 18:25   #2608
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Napisze wam cos:
Dzis na fejsie jakas znajoma znajomej z mojego miasta ktora mieszka we francji dodała post, ze zaprosiła do siebie swoją psiapsiole i zapłaciła jej za bilet, a ta na drugi dzień pobytu przespala sie z jej facetem z którym ma 3 dzieci. I 'przyjaciolke' i faceta swego oznaczyla na tym fejsie w tym poscie, ludzie jadą od kur.ew ta laskę co sie przespala... Co o tym myślicie, dobrze ze to napisała czy nie powinna? W sumie wg mnie to dobrze zrobiła, gorzej jak pani puszczalska sobie cos zrobi. Bo ja na jej miejscu juz bym jakiegoś sznurka szukała...
dla mnie moze sie i wiedszac miala bym to w dupie i zorbilam bym to co ona, jestem bardzi msciwa taki charakter

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez AniaPrzyszlaMamaLidki Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki jestem tu nową przyszłą kwietniową mamusią Ania miło mi. Pozdrawiam Was gorąco
witaj, milo nam szkoda, ze tak pozno

JAŚ

Stary 2015-02-16, 18:26   #2609
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsze 2 zdj z HM, bluzeczka-sweterek pikowany z przeceny za 30 zl, chustki pod szyjke kolejne 3 zdj Pepco, mis na spodenkach jest na dupci i sie w nich zakochalam , a ostatnie 3 to z lumpka, a pajacowi z Dineya nie moglam sie oprzec..
Ale Ci zazdroszczę tych zakupów te spodenki z misiem cudo

Stary 2015-02-16, 18:26   #2610
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko zajefajne!!!!
Część rzeczy pepcowych mam a czego nie mam to kupię bo mi sie podoba

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości