|
|
#2581 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Cytat:
![]() ja nie wiem jakie to zasłonki, ale dla mnie już jest ok ![]() hej ale duży brzuszek Cytat:
Cytat:
już nie musisz tyle ćpać ![]() Cytat:
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze lupy wstawilas tez ![]() Co za zachcianki jeszcze masz? Cytat:
|
||
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez polecam ta gazetke, kiedyś juz o niej pisalam
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Tak w ogóle jaki brzusio już masz tylko ta blizna po oparzeniu
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
oooo ten uj mi nie zacytował !!!
|
|
#2586 | |||
|
Zadomowienie
|
hej!
![]() dla tych co nowe tygodnie dziś rozpoczynają! ![]() gosiak ale duży brzusio! i śliczny kącik dla Martynki! ale ma dużo ubranek będzie mała strojnisia ![]() My kącik dla Olka w pokoju będziemy robić dopiero za miesiąc..po egzaminach męża już na spokojnie, łóżeczko jest zamówione - pewnie dotrze gdzieś za dwa tygodnie, szafka i komoda leżą w pudłach do złożenia, materac jest, także jeden weekend i będzie gotowe ![]() Przygotowałam już zamówienie w gemini.. póki co mam tam rzeczy za 730 zł ,ale w tym termometr i laktator elektryczny.. jeszcze zaczekam z zamówieniem ,bo pewnie zapomniałam o jakichś rzeczach, do tego czasu może coś mi się przypomni ![]() Poza tym do kupienia zostanie już niewiele rzeczy: pościel, ochraniacz na łóżeczko,kocyki, wanienka, rożek, jeszcze trochę ubranek bo mam mało, fasolka, przewijak, koszule do karmienia, staniki no i może kołyska albo leżaczek bujaczek ![]() Cytat:
dobrze,że Cię jednak przyjęła ta dr.. no i oby do USG. szybko zleci ![]() Moja gin też ma słaby sprzęt w gabinecie.. może podejrzeć bąbla ale niewiele tam widać..nawet ciężko jej oszacować wagę na tym sprzęcie..dlatego na USG muszę chodzić do innej przychodni. Cytat:
na pewno znajdą kogoś kto to szybciej naprawi.. nie ma co się zamartwiać na zapas.. Najważniejsze,że z teściem jest lepiej.. to jak szybko samochód naprawi i kiedy wróci już nie powinno grać aż takiej roli..na pewno jemu też zależy żeby szybko wrócić..jak przyjedzie dzień dwa później nic się nie stanie.. To tylko w najgorszym wypadku kilka dni także wytrzymasz Cytat:
żeby z tego wyszedł ..
Aleksander 24.04.2015 ![]() Edytowane przez Edzik_87 Czas edycji: 2015-02-16 o 17:45 |
|||
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK
ojej przykre. Mam nadzieje ze bedzie dobrze!MADZIX bylo powiedziec ze jak jednego dziennie nie klepniesz to ci sie rece trzesa caly dzien ![]() Dziekuje za gratki pokoju i brzuszka brzus juz naprawde ladnie sie prezentuje dlatego pokazalam bo wczesniej straszyc nie chcialam.
|
#2588 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuję was ale coś nie mam weny na pisanie, przy okazji szukam materiałów i się zdecydować nie mogę
chyba minky z jednej strony ochraniacza kupię.
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki :-*
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no już jeżdzi załatwia... podobno skrzynia do wymiany ale musi sie upewnić czy to faktycznie to... no załamka bo jak nie jedno to drugie i ciagle stresy... no wiem wiem wszystko dzień dwa najgorsze są wieczory godziny jak z pracy wraca bo w dzięn to jestem przyzwyczajona że go nei ma... dam radę
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nasze dziewczyny tak blisko nich są, u nich też w podpisach 35, 36 tydz lada moment i nasze marco-kwietniówki beda szalec ![]() Cytat:
kupiłam milke oreo, nussbeisser(zjadłam już całą w drodze powrotnej) śmiejżelki sokki, dwa lizaki no i tego browara ![]() a dla męża orzeszki ziemne ![]() Cytat:
![]() gazetka świetna, ale ona chyba wychodzi co jakiś czas, nieregularnie? Cytat:
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-02-16 o 17:56 |
||||
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M poprasuje w srode wiec mam luz juz
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w końcu spr.swój laktator, działa, do piersi tylko na chwilkę przystawiłam czy coś ciągnie. Jest cichy więc pierwsze wrażenie spoko, oby sie nie zmieniło.
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka nuda... ja zaraz zeświruje w domu nie mam kompletnie co robić ;/ mieszkanie sprzątnięte wiec zostaje mi tylko codziennie lekkie kurze i odkurzanie ale to godzina maks a potem nuda, nuda i nuda .... już mam dość tego nic nie robienia i dostaję po głowie
jak naprawdę będę się nudzić to pomaluje haha
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w domu zawsze jest coś do roboty
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Na tym małym mieszkaniu tyle roboty ?
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okna wolaja o pomste do nieba,ale nie bede ich teraz myc bo juz groznie. Posprzatalabym garderobe ale tam duzo ciezkich rzeczy do noszenia jest,wiec sama nie dam rady,poza ttm piwnica zapchana i nie ma gdzie wyniesc :-( ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Piwnice trzeba tez ogarnac ale tam meble sa mojego ojca i jakos mu sie nie spieszy ich zabrac |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hyhy no u mnie z kotami to jedynie kłaki ale codziennie odkurzam wiec nie ma problemu... więcej mi nie brudzą ;D
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
kurde czuje sie jakbym maraton przebiegla.. wrocilam wlasnie od mamy, brrr jak zimno, dobrze ze tz mnie prawie w jedna str podrzucil, a wlasciwie pod galerie, stamtad do mamy juz kawaleczek, weszlam do rossmana, kupilam tego bio oila i palmersa bo sie konczyl, krem cc, pare ☠☠☠☠☠☠☠ i ponad stowa pekla :/ bede sie teraz smarowalam 5x dziennie :/ nie ma ze boli.
oczywiscie nie omieszkalam wejsc do hm'a, pepco.. kolejna stowa.. a wracajac zahaczylam o lumpka.. hmm.. zablokujcie mi dostep do konta, bo tz mnie z domu wyrzuci zaraz wam pokaze co kupilam i poczytam was troche no i kupilam sobie jakies sledzie w pomidorach troche na slodko zobaczymy co to za wynalazek. buziaki
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-02-16 o 19:18 |
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cc ten z bourjois?
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do śledzi to aż mnie strząchnęło ![]() A ja mam takie pytanko do dziewczyn którym juz jakiś rozstęp wyskoczył. Czym sie smarowałyście i nie pomogło?
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze 2 zdj z HM, bluzeczka-sweterek pikowany z przeceny za 30 zl, chustki pod szyjke
kolejne 3 zdj Pepco, mis na spodenkach jest na dupci i sie w nich zakochalam , a ostatnie 3 to z lumpka, a pajacowi z Dineya nie moglam sie oprzec..
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miala bym to w dupie i zorbilam bym to co ona, jestem bardzi msciwa taki charakter![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
szkoda, ze tak pozno
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Część rzeczy pepcowych mam a czego nie mam to kupię bo mi sie podoba
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

muszę jeszcze znaleźć uchwyty od stelaża od baldachimu bo zaglądam do kartonu a tam nie ma.. coś mi się wydaje że mąż do czegoś sobie "pożyczył" bo nawet sam się śmiał że się nie zdziwi jak w komórce na coś przyczepione na te łapki do regału.. jak nie znajdzie to kupię nowy i tyle (tak więc baldachim będzie niżej zamontowany niż na zdjęciu).. i mam pytanie.. poradźcie mi bo mam do tego kompletu też zasłonki i się zastanawiam czy nie powiesić jednej przy łóżeczku właśnie a druga po drugiej stronie by była "normalna" i tam też jest nasze łóżko.. jak myślicie? bardzo głupio to będzie wyglądało?
jeszcze pieluchy tetrowe, flanelowe i kocyki zostało mi przełożyć do szuflady w łóżeczku ale to potem bo teraz mam tam przewijak i te pierdoły dla mnie do szpitala.. no i rząd sukieneczek mam u siebie w szafie 

niby to uparty facet więc wierze że bd dobrze...

Ślubujemy: 21.10.2017
no i może kołyska albo leżaczek bujaczek 

zobaczymy co to za wynalazek.
z którym ma 3 dzieci. I 'przyjaciolke' i faceta swego oznaczyla na tym fejsie w tym poscie, ludzie jadą od kur.ew ta laskę co sie przespala... Co o tym myślicie, dobrze ze to napisała czy nie powinna? W sumie wg mnie to dobrze zrobiła, gorzej jak pani puszczalska sobie cos zrobi. Bo ja na jej miejscu juz bym jakiegoś sznurka szukała...