Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-17, 22:07   #3811
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja tez

Ale mimo wszystko - na prawde tragedia co to sie dzieje. Jak patrze na te niektóre gimnazjalistki to mnie skręca... Ja sie pytam gdzie sa rodzice ?!

A mi wlasnie TŻ prezent sprawił, wrocil z pracy z ksiazka dla mnie i cheetosami serowymi dla siebie jak to zobaczyłam to parsknęlan śmiechem w drzwiach a potem sie zastanowiłam czy TŻ przypadkiem forum nie czyta

P.S. Mam jeszcze dzis założyć 3 czesc ?
Ale numer! Daaaaaaaaaaaj jednego
Stary 2015-02-17, 22:08   #3812
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ale numer! Daaaaaaaaaaaj jednego

Moge oddać cała paczkę

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
weszłam teraz na forum i jakoś od razu "zjechałam" na drugi post... patrzę jedna się wita, niżej druga, ktoś tam cieszy się z 2 części... myślę co jest jaka nowa 2 część jak my już 2 kończymy... zdębiałam... patrzę a tu pierwsza strona to znak, że czas iść spać

Dobranoc

A ja weszłam na forum i mi sie odechcialo :P tyle czytania na noc nieeeee... Chyba sie popłacze :P

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 22:09   #3813
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzięki! Kochana jesteś

No serio już uciekam, dobranoc!
Stary 2015-02-17, 22:13   #3814
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki! Kochana jesteś

No serio już uciekam, dobranoc!

Nicole a Tobie już przeszły mdłości? Pociesz mnie trochę Pamiętam że Ty też miałaś straszne.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 22:13   #3815
roxana_lu
Zakorzenienie

Ja tez lece ale jeszcze nie spac tylko czytać książeczkę od mezusia

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-17, 22:14   #3816
dinusia08
Raczkowanie

Jedzenie i picie -przez was robię się głodna
Ja pochłaniam litrami sok pomarańczowy, i wydaje mi się że jeszcze bardziej mnie po nim suszy Zrobiłam też nalot na Biedronkę, a moim celem były orzechowe chrupki. W pierwszej nie było to poleciałam do drugiej i chwyciłam ostatnią paczkę jak jakiś sęp, nie wiem co się ze mną dzieje

MsLullaby gratuluję synka
dinusia08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 22:15   #3817
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dinusia08 Pokaż wiadomość

Ja pochłaniam litrami sok pomarańczowy, i wydaje mi się że jeszcze bardziej mnie po nim suszy Zrobiłam też nalot na Biedronkę, a moim celem były orzechowe chrupki. W pierwszej nie było to poleciałam do drugiej i chwyciłam ostatnią paczkę jak jakiś sęp, nie wiem co się ze mną dzieje

A ja wiwm - w ciazy jestes

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-17, 22:17   #3818
kasperka
Zakorzenienie

roxana, ja juz zapomnialam o cheetosach, a Ty mi na noc takie rzeczy

Tez zmykam , spokojnej nocy mamusie
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 22:18   #3819
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Exclamation Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:

haha to nie Ty tylko bejbi tak sępi mnie po wszystkim suszy, dlatego tak czasem mam ochotę na piwo.przed ciążą byłam ostatnia do piwa:-/
moje pragnienie tylko gasi woda gazowana al po niej mi czasem mdli:-/
Stary 2015-02-17, 22:24   #3820
dinusia08
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
haha to nie Ty tylko bejbi tak sępi mnie po wszystkim suszy, dlatego tak czasem mam ochotę na piwo.przed ciążą byłam ostatnia do piwa:-/
Może na jakieś bezalkoholowe się skuszę i wreszcie ugaszę pragnienie, mnie z kolei mdli po niegazowanej.

Edytowane przez dinusia08
Czas edycji: 2015-02-17 o 22:30
Stary 2015-02-17, 22:47   #3821
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
A ja wogóle przed ciąża miałam długie zęby na jakikolwiek alkohol... Moze przez to ze swego czasu za dużo imprezowalam nieważne :p przynajmniej teraz nie mam chętki na nic takiego
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 23:49   #3822
sandeo
Zadomowienie

Widzę ze piszecie o Lechu free. On ma napisane ze ma do 0.5% a to tyle co nic. Na dobrą sprawę tyle samo możecie mieć po wypiciu kefiru albo zjedzeniu jabłek. Nie dajmy sie zwariować. A i nie wierzcie w zagraniczne piwa 0% jak np Bawaria. To piwo tez moze mieć do 0.5% ale za granica prawo jest nieco inne i producent nie ma obowiązku podawania tak dokładnej zawartości alkoholu jak w pl.
Jak macie ochotę to jedno małe raz na jakiś czas nie zaszkodzi. A to ze to sama chemia to juz druga sprawa sama tez pewnie nie raz sie skuszę.. Szczególnie latem do grilla.
Sa tez ponoć pyszne wina bezalkoholowe produkowane tak samo jak te z albo tyle ze pózniej przepuszczane sa przez proces który go uwalnia. Muszę spróbować bo uwielbiałam pic czerwone wytrawne szczególnie do niedzielnego obiadu
Co do krewetek to tez można.. Czasami w tych "internatach" to takie głupoty wypisują ze człowiek musiałby jeść sama wodę i chleb. A nawet chleb nie bo przecież gluten szkodliwy krewetki usmażone można!

Edytowane przez sandeo
Czas edycji: 2015-02-17 o 23:51
sandeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 01:18   #3823
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
dziewczyny a tak z innej beczki pytanie. Do tych które mają juz dziciaczki.
Dzis dosc duzo mówili o przysłowiowym "klapsie" ze to znecanie, ze bicie i nie pochwalaja takiej metody wychowania a inni ze klaps jest wychowawczy i nie zaszkodzi od czasu do czasu. Powiedzcie mi jakie jest wasze zdanie i DOSWIADCZENIE przede wszystkim!
Ja dziecka nie bije, ani nie klepie nawet. Szanuje go, jest człowiekiem i na ten szacunek zasługuje tak samo jak ja. Ja będąc bita nie poprawialam swojego zachowania dlatego,że zrozumiałam dlaczego nie mogę tylko ze strachu a to żadna lekcja. Trzeba rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. Zamierzam być w tym konsekwentna
Cytat:
Wiem, że pytanie było do mam, które już mają dzieci... ale jednak pozwolę sobie wyrazić swoją opinię

Uważam, że klapsy to nie jest dobra droga do sukcesu. Mnie nigdy rodzice w ten sposób nie ukarali, nawet małym klapsem i ja też mam zamiar przede wszystkim z dzieckiem rozmawiać i stosować system motywacji i kar za złe zachowanie..
Też tak uważam.
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Ja mam kolezanke ktora nie bije dzieci.. i ma syna teraz juz 10 latka ktory ja od zawsze bije.... i co ? i ona nic z tym nie robi nie idzie z nim do lekarza na terapie ani nie odda mu tylko krzyknie czasem.. a on ja obraza pluje ja i bije..

Jak widac zdania sa podzielone.. mi tylko szkoda jej i tego mlodszgeo ktory ma 6 lat i nasladuje czesto brata ala:

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

ahha dobre
Ale ja wątpię że on taki jest bo ona go nie bije, podejrzewam ze by się tylko tłukli nawzajem gdyby jednak go bila a na zachowanie by to wpływu nie miało, specjalista chyba tu juz musi interweniować i szukać przyczyny

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 06:07   #3824
moniska139
Zadomowienie

Witam się z rana
Wyspalam się pierwszym ras od kąd jestem w ciąży. Miałam całe łóżko tylko dla siebie.
Kolejny dzień mam mega ból głowy, już mnie to męczy

Miłego dnia Mamuśki i nie piszcie za dużo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 06:50   #3825
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzień dobry Ledwo się zwlekłam z łóżka mimo, że przecież szybko poszłam spać Mam nadzieję, że to rokuje maleństwo, które będzie mega śpiochem tak jak rodzice

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Nicole a Tobie już przeszły mdłości? Pociesz mnie trochę Pamiętam że Ty też miałaś straszne.
Kochana, jest sto razy lepiej niż było... przecież ja miesiąc leżałam, nie mogłam NIC. Brrrr... teraz jest znacznie lepiej, poranki są całkiem normalne, nic mnie nie mdli, od 15-16 zaczynają się lekkie mdłości jeśli nic nie zjem, ale jak pilnuje żeby co dwie godziny coś jeść to naprawdę jest okej aż do końca dnia. Późniejszym wieczorem męczy mnie zgaga, czasami bardzo silna. Mdłości dużo rzadziej

Natomiast jedzenie jest kluczem. Jak nie zjem to niestety zdarza mi się wymiotować... nawet jak przed wyjściem z pracy nic nie zjem to już do domu nie mogę dojść i dwa razy prawie zwymiotowałam przed samym blokiem. Także spróbuj koniecznie jeść dużo częściej - ja głodu nie czuję i naprawdę nie mam apetytu... ale jem żeby się dobrze czuć i to działa. Ściskam
Cytat:
Może na jakieś bezalkoholowe się skuszę i wreszcie ugaszę pragnienie, mnie z kolei mdli po niegazowanej.
Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Jak macie ochotę to jedno małe raz na jakiś czas nie zaszkodzi. A to ze to sama chemia to juz druga sprawa sama tez pewnie nie raz sie skuszę.. Szczególnie latem do grilla.
Ale mi się zamarzył letni grill Mnie do piwa nie ciągnie w ogóle, a przed ciążą lubiłam bardzo.... ale do takiego grilla pewnie machnę Leszka

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Wyspalam się pierwszym ras od kąd jestem w ciąży.
Zazdroszczę, bo ja się wyspać jakoś nie mogę, obojętnie o której pójdę spać

Miłego dnia Uciekam się szykować w tempie zawrotnym i do pracy rodacy
Stary 2015-02-18, 06:56   #3826
roxana_lu
Zakorzenienie

Hej ! Tez sie melduje z rana. Lece szybko pomoc sie facetom ogarnac a ja zmykam na nadanie krwi... Blech! A taka głodna jestem

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-18, 07:02   #3827
ankaaa206
Wtajemniczenie

Ja tez sie witam z rana
Co do klapsow to jestem kategorycznie na nie, tak samo jak zostawianie do wyplakania, karne kaciki jezyki i inne cuda, moim zdaniem dziecko trzeba szanowac tak jak mame, meza itp i tlumaczyc, tlumaczyc jeszcze raz tlumaczyc jak zdarta plyta, polecam ksiazke Searsow rodzicielstwo bliskosci

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 07:36   #3828
roxana_lu
Zakorzenienie

Junior dostał typowego klapsa moze ze dwa razy w życiu - raz ode mnie a raz od TŻ i to w czasie gdy miał bunt trzylatka, teraz nie miałabym nawet najmniejszego powodu, fakt - sa dni gdy potrafi mnie wyprowadzić po całości z równowagi ale jest mądrym dzieckiem i rozmowa idzie sporo zalatwic... Tak jak pisała Sugar nie czujemy sie z tego powodu złymi rodzicami, gorszymi od reszty a nawet wręcz uwazam, ze te dwa razy bardzo wpłynęły na juniora i zmieniły. Ja tez w życiu moze ze dwa, trzy razy dostałam klapsa w młodości i wcale nie mam o to żalu do kogokolwiek i nie czuje sie przez to "zbesztana przez życie". Kazdy robi jak chce, każde dziecko jest inne, kazdy rodzic ma inny charakter, próg wytrzymałości itd wiec decyzja należy do każdego z nas. Ja osobiście nie osadzam rodziców i nie jestem zagorzała przeciwniczka klapsów, kiedys biło sie własne dzieci na potegę i to było zle ale jak ktoś (tak jak np ja) dostał dwa, trzy razy to tragedi w tym nie widze. Dziecka teraz nie mozna dotknąc, nie mozna podnieść ręki, krzyknąć i w ogole no stress a potem widze to no stress w przedszkolu, szkole i na ulicy, ze aż człowiek nie dowierza jak dzieci potrafią byc okrutne, wredne i niewychowane - no... Ale ważne, ze rodzic powie no stress! A teraz myślcie o mnie co chcecie

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-18, 08:18   #3829
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Ja tez sie witam z rana
Co do klapsow to jestem kategorycznie na nie, tak samo jak zostawianie do wyplakania, karne kaciki jezyki i inne cuda, moim zdaniem dziecko trzeba szanowac tak jak mame, meza itp i tlumaczyc, tlumaczyc jeszcze raz tlumaczyc jak zdarta plyta, polecam ksiazke Searsow rodzicielstwo bliskosci
hej
ja akurat nie uważam,żeby pozostawienie dziecka do wypłakania i wyciszenia się, czy też pozostawienie dziecka na karnym jeżyku oznaczało brak poszanowania dziecka. Tym bardziej,że wcześniej miało tłumaczone aby się tak nie zachowyać, dla mnie dziecko powinno też od mało ponosić konsekwencje swoich czynów. Oczywiście rozmowa przede wszystkim ale nie wszystkie dzieci są tak poskromnione i tzreba wdrożyć inne środki. Z tego co wiem również w przedszkolach stosuje się karne jeżyki, więc wątpie żeby to negatywnie wpływalo na samoocene dziecka, chyba jest konsultowane z psychologami i pedagogami. No każdy ma swoje zdanie na ten temat ja widziałam wielu psychologów w swoim życiu , którzy wypowiadali się na temat bezstresowego wychowania a ich dzieci wylądowały w ośrodku odwykowym Drugim przypadkiem ktory bardzo mnie zmroził jest slynnej pani psycholog Zawadzkiej, która dawala rady w tvn. Jak się okazało jej syn próbował zgwałcić dziewczynę swoją drogą pytanie skąd taka agresja skoro nigdy nie zaznał przemocy w domu??
Stary 2015-02-18, 08:21   #3830
beatrix28
Zadomowienie

ja od czasu jak zaczelam myslec o 2bobo porzucilam alkohole,lubie wino niektore piwa,bo z tymi procentami to tak to nigdy prawdy nie napisza
moniska wspolczuje przejsc z tata
co do kalpsów to ostateczna ostatecznosc.ale zdarzyło sie ,wole wytłumaczyc ale jak mowie,mowie i nic, to znaczy ze tzreba uzyc radykalniejszych srodkow.
aliczka88 masakra co sie dzieje z tymi dzieciakami...wzajemnie sie nakrecaja do tego mass media,brak kontroli rodzica i wychodzi a potem zdziwieni ze takie problemy..
roxana_lu a to co dzis badasz ?bo wizyta jutro tak? dzis malo Cie nie przebilam we wstawaniu 1:30 nie moglam spac,jedynie na wpol siedząco..,miałam ciezka noc,ciagle kaszlalam i jak gin bedzie chcial mnie dac do szpitala a TZ twierdzi ze moge miec nawet zaplenie płuc, to niestety pojde...
mialam jechac w pon ale musze pilnie do jakiegos lekarza,przy oakzji płci się dowiem,choc chwilowo nie cieszy mnie jakos ta ciaza..ciagle pod górke
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 08:22   #3831
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Junior dostał typowego klapsa moze ze dwa razy w życiu - raz ode mnie a raz od TŻ i to w czasie gdy miał bunt trzylatka, teraz nie miałabym nawet najmniejszego powodu, fakt - sa dni gdy potrafi mnie wyprowadzić po całości z równowagi ale jest mądrym dzieckiem i rozmowa idzie sporo zalatwic... Tak jak pisała Sugar nie czujemy sie z tego powodu złymi rodzicami, gorszymi od reszty a nawet wręcz uwazam, ze te dwa razy bardzo wpłynęły na juniora i zmieniły. Ja tez w życiu moze ze dwa, trzy razy dostałam klapsa w młodości i wcale nie mam o to żalu do kogokolwiek i nie czuje sie przez to "zbesztana przez życie". Kazdy robi jak chce, każde dziecko jest inne, kazdy rodzic ma inny charakter, próg wytrzymałości itd wiec decyzja należy do każdego z nas. Ja osobiście nie osadzam rodziców i nie jestem zagorzała przeciwniczka klapsów, kiedys biło sie własne dzieci na potegę i to było zle ale jak ktoś (tak jak np ja) dostał dwa, trzy razy to tragedi w tym nie widze. Dziecka teraz nie mozna dotknąc, nie mozna podnieść ręki, krzyknąć i w ogole no stress a potem widze to no stress w przedszkolu, szkole i na ulicy, ze aż człowiek nie dowierza jak dzieci potrafią byc okrutne, wredne i niewychowane - no... Ale ważne, ze rodzic powie no stress! A teraz myślcie o mnie co chcecie
Ja się w zupełności zgadzam dzieci nie są głupię potrafią wykorzystywać swoje przywileje a co kiedyś było w szkoła nauczyciel był autorytetm a teraz?kolezanki corka bezstresowo wychowana powiedziała ,że jak będzie na nią krzyczeć to zadzwoni na policje
Stary 2015-02-18, 08:34   #3832
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:

Witam z rana
zimno ale słonce swieci wiec humor tez dopisuje wiosne czuc
Chyba pojade na jakies zakupy! Kupie juz składniki na to moje truskawkowe ptasie mleczko. Moze wdepne do jakiegos sklepu popatrzec na ciuchy...

AAAAaAAaaAAA zapomnialam! Dzis zaczęłam II trymestr

Miłego dnia

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 08:38   #3833
dinusia08
Raczkowanie

Witam o poranku
Zapomniałam napisać, że byłam wczoraj u lekarza, posłuchałam serduszka dzidziusia i dowiedziałam się że ma już 8 cm, i dziś 15tyg skończone.
Stary 2015-02-18, 08:42   #3834
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Dziewczyny tylko bez mięska dziś Czy mamy dyspensę?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Witam o poranku
Zapomniałam napisać, że byłam wczoraj u lekarza, posłuchałam serduszka dzidziusia i dowiedziałam się że ma już 8 cm, i dziś 15tyg skończone.
Stary 2015-02-18, 08:44   #3835
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Widzę ze piszecie o Lechu free. On ma napisane ze ma do 0.5% a to tyle co nic. Na dobrą sprawę tyle samo możecie mieć po wypiciu kefiru albo zjedzeniu jabłek. Nie dajmy sie zwariować. A i nie wierzcie w zagraniczne piwa 0% jak np Bawaria. To piwo tez moze mieć do 0.5% ale za granica prawo jest nieco inne i producent nie ma obowiązku podawania tak dokładnej zawartości alkoholu jak w pl.
Sa tez ponoć pyszne wina bezalkoholowe produkowane tak samo jak te z albo tyle ze pózniej przepuszczane sa przez proces który go uwalnia. Muszę spróbować bo uwielbiałam pic czerwone wytrawne szczególnie do niedzielnego obiadu
Co do krewetek to tez można.. Czasami w tych "internatach" to takie głupoty wypisują ze człowiek musiałby jeść sama wodę i chleb. A nawet chleb nie bo przecież gluten szkodliwy krewetki usmażone można!
Zgadzam się z Tobą nie ma co przesadzać. Ja tez o ile przejda mi kiedys te mdłosci mam zamiar czasami wypić piwko chociaz ma 0,5 o tym winie bezalkoholowym słyszalam i jestem bardzo ciekawa jak to smakuje.
Stary 2015-02-18, 08:45   #3836
dinusia08
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny tylko bez mięska dziś Czy mamy dyspensę?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Tak sobie pomyślałam, że dyspensa nam się należy jesteśmy przecież uprzywilejowane
Wczoraj zadzwoniła babcia TŻ i przypomniała nam, że mamy dziś pościć
Stary 2015-02-18, 08:48   #3837
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
hej
ja akurat nie uważam,żeby pozostawienie dziecka do wypłakania i wyciszenia się, czy też pozostawienie dziecka na karnym jeżyku oznaczało brak poszanowania dziecka. Tym bardziej,że wcześniej miało tłumaczone aby się tak nie zachowyać, dla mnie dziecko powinno też od mało ponosić konsekwencje swoich czynów. Oczywiście rozmowa przede wszystkim ale nie wszystkie dzieci są tak poskromnione i tzreba wdrożyć inne środki. Z tego co wiem również w przedszkolach stosuje się karne jeżyki, więc wątpie żeby to negatywnie wpływalo na samoocene dziecka, chyba jest konsultowane z psychologami i pedagogami. No każdy ma swoje zdanie na ten temat ja widziałam wielu psychologów w swoim życiu , którzy wypowiadali się na temat bezstresowego wychowania a ich dzieci wylądowały w ośrodku odwykowym Drugim przypadkiem ktory bardzo mnie zmroził jest slynnej pani psycholog Zawadzkiej, która dawala rady w tvn. Jak się okazało jej syn próbował zgwałcić dziewczynę swoją drogą pytanie skąd taka agresja skoro nigdy nie zaznał przemocy w domu??
Ja jestem podobnego zdania jak Ty. Ja akurat bardziej jestem zbliżona ideologią wychowania do Tracy Hogg, Searsowie mi nie leżą ale nie będę się rozwodzić na ten temat. Każdy robi jak uważa za słuszne. Jestem zwolenniczką stałego rytmu dnia, dziecko lepiej funkcjonuje kiedy dzień jest w miare przewidywalny, łatwiej uragulować drzemki i spanie nocne. I trzeba być KONSEKWENTNYM, moim zdaniem to klucz od najmłodszych lat

Cytat:
Witam o poranku
Super że wszystko dobrze Ja mam jutro wizytę i standardowo się już stresuję

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 08:50   #3838
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
ja od czasu jak zaczelam myslec o 2bobo porzucilam alkohole,lubie wino niektore piwa,bo z tymi procentami to tak to nigdy prawdy nie napisza

moniska wspolczuje przejsc z tata

co do kalpsów to ostateczna ostatecznosc.ale zdarzyło sie ,wole wytłumaczyc ale jak mowie,mowie i nic, to znaczy ze tzreba uzyc radykalniejszych srodkow.

aliczka88 masakra co sie dzieje z tymi dzieciakami...wzajemnie sie nakrecaja do tego mass media,brak kontroli rodzica i wychodzi a potem zdziwieni ze takie problemy..

roxana_lu a to co dzis badasz ?bo wizyta jutro tak? dzis malo Cie nie przebilam we wstawaniu 1:30 nie moglam spac,jedynie na wpol siedząco..,miałam ciezka noc,ciagle kaszlalam i jak gin bedzie chcial mnie dac do szpitala a TZ twierdzi ze moge miec nawet zaplenie płuc, to niestety pojde...

mialam jechac w pon ale musze pilnie do jakiegos lekarza,przy oakzji płci się dowiem,choc chwilowo nie cieszy mnie jakos ta ciaza..ciagle pod górke

Dzisiaj tarczycowe i morfologia..

Bedzie dobrze, musi byc

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-18, 08:52   #3839
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Tak sobie pomyślałam, że dyspensa nam się należy jesteśmy przecież uprzywilejowane
Wczoraj zadzwoniła babcia TŻ i przypomniała nam, że mamy dziś pościć
dla mnie to bez róznicy bo od ponad dwóch miesięcy jestem na suchej bułce i bananach

Mi moja babcia (zagorzala katoliczka) zawsze mówiła że ciężarne i małe dzieci są zwolnione z postu
Stary 2015-02-18, 08:57   #3840
dinusia08
Raczkowanie

Cytat:

Kochana, jest sto razy lepiej niż było... przecież ja miesiąc leżałam, nie mogłam NIC. Brrrr... teraz jest znacznie lepiej, poranki są całkiem normalne, nic mnie nie mdli, od 15-16 zaczynają się lekkie mdłości jeśli nic nie zjem, ale jak pilnuje żeby co dwie godziny coś jeść to naprawdę jest okej aż do końca dnia. Późniejszym wieczorem męczy mnie zgaga, czasami bardzo silna. Mdłości dużo rzadziej
Ja mam mdłości cały czas taki chyba już mój los a wczoraj migrena mnie dopadła myślałam, że oczy mi z orbit wyskoczą

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
dla mnie to bez róznicy bo od ponad dwóch miesięcy jestem na suchej bułce i bananach

Mi moja babcia (zagorzala katoliczka) zawsze mówiła że ciężarne i małe dzieci są zwolnione z postu
To dobrze nie będę miała wyrzutów sumienia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości