![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Co się stało?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3092 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- To tez poproszę o poradę dot. podkładu do cery mieszanej, z baaardzo dużą skłonnością do zatykania się ;/ ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uznali ze finansowo nie dadza rady bo maja ostatnio kiepska sytuacje - tlumaczenia ze my nie oczekujemy od nich nic nie pomogly ;// no i sama nid wiem kogo poprosimy teraz Cytat:
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Zadomowienie
|
może przemyślą i się dadzą przekonać
![]()
![]() |
#3095 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a nie masz kogoś innego na ich miejsce? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
No mamy znajomych z wawy
![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaż tyle że jest jakaś alternatywa, u mnie tż sie zastanawia nad świadkiem bo nie wie czy brat czy kolega. Swoja droga ten kolega lwasnie dzisiaj sie zareczył, a ze dziewczyna jego juz bardzo na to czekala to moga sie strescic i jeszcze brac slub przed nami tym bardziej ze maja podejscie takie ze chcialiby szybko po zareczynach ![]()
![]() |
![]() |
#3099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asia co się przejmujesz? Będziesz z nim dłużej leżała ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Raczkowanie
|
Asia co się przejmujesz? Będziesz z nim dłużej leżała
![]() Escorpio, ty diabełku namawiać mnie do grzechu przed ślubem??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3101 | |||||
Rozeznanie
|
Wow, ale się naprodukowałyście! Nadrabiam:
Cytat:
Escorpio wybacz, że obcięłam Twojego posta, ale podejrzewam, że całość będzie bardzo długa :P Grupa jest zamknięta, ale to nie problem, klikasz dołącz i zaraz któraś dziewczyna Cię "wpuści" Gratuję rocznicy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czytając posty miałam pisać "co się stało?" Ale skoro doczytałam to napiszę, że nie martw się tak bardzo, zwłaszcza, że masz "rezerwę", ale tak jak któraś dziewczyna (chyba Mahoniowa) napisała - może jeszcze przemyślą i jednak będą.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A mój TŻ się uparł i ma tego swojego okropnego świadka ;/ Ale trudno, niech mu będzie, moja Ania - świadkowa mówi: "Damy radę!" Wzorowa Maid of Honor ![]() Dołączam zdjęcia z próbnego makeupu i fryzury. Co Wy na to? Pamiętajcie, że mam cienkie i rzadkie włosy...
![]() Edytowane przez Oluniuniunia Czas edycji: 2015-02-20 o 00:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Zadomowienie
|
łaaaaa Ola cudownie wyglądasz w tym makijażu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Ola bardzo mi się podoba Twój make up i fryzura
![]() ![]() mogg niech się prześpią z decyzją, a wymówka że nie mają kasy jest mega błacha...
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Raczkowanie
|
Ola bardzo ładnie wyglądasz i tak elegancko! Ja nigdy mary Kay nie używałam, daj znac jak po nocce😜
Mogg ze świadkami na pewno sie ułoży. Wiem ze bedzie dobrze ja tez niestety mam sytuacje ze moja najlepsza przyjaciółka nie swiatkuje no i chyba wogole jej na slubie nie bedzie😔 My juz w drodze do Waw, dzis ostatni dużej załatwiania spraw. Udało nam sie jeszcze kupic wódkę☺️ no i TZ dzis ma mierzenie garniturów, ja porozgloadam sie za welonem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mamy alternatywe licze ze sie zgodza ![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ Edytowane przez mogg Czas edycji: 2015-02-18 o 08:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupilismy Finlandię 0,7l za 36zl butelka, wiem ze to z droższych wódek ale TZ tak chciał i płacił no to jest😄 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
Nietypowo po 0.7l
![]() Ja nie wiem jaka kupic ;/// moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Raczkowanie
|
Nom ja nie wiem jakie sie kupuje, ale mamy miec wódkę w coolerach z lodem na stołach i butelka 0,7 najlepiej pasuje. Tak nam powiedziano😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Oo fajnie
![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Wtajemniczenie
|
Moog ładnie Cie załatwili
![]() Ola piękna fryzura ![]() ![]() ![]() ![]() Obrączki kupione ![]() ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2015-02-18 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3113 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do sosnowego dworku to współpraca bardzo dobra póki co i wiem, że jedzenie jest dobre ![]() ![]() i podoba mi siępomysł z tym małym "drobiazgiem biżuteryjnym" dla świadkowej ![]() a make up i fryzura piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Rozeznanie
|
Justynko, bardzo mi się podobają Wasze obrączki!
Jeśli chodzi o mój wygląd dzisiaj rano, to fryzura ani drgnęła, to, co się miało rozpaść rozpadło się od razu, a teraz wygląda prawie tak samo jak wtedy gdy szłam spać. O dziwo, nawet loki się nie rozprostowały :O Makijaż też nieźle - podkład z twarzy starł się minimalnie - na poduszce nie ma śladów, oko się trochę rozmazało, ale na upartego, jakby przypudrować z wierzchu to można by iść na imprezę :P Ale spanie w makijażu to masakra, nie robiłam tego od wieków i więcej nie zamierzam, podejrzewam, że skóra to odchoruje. Może się umówię do tej dziewczyny na jeszcze jedną próbną fryzurę, z tym wypełniaczem i też może coś pokombinujemy z tymi pasmami, może jakieś warkocze się doda, lubię warkocze :P Szczerze mówiąc jestem zadowolona, spodziewałam się dużo gorszego efektu, zwłaszcza po dziewczynie, która nie jest w żadnym stopniu profesjonalistką. Millsy super pomysł z tą wódką w coolerach! Wtedy 0,7 faktycznie ma sens! My już mamy Pana Tadeusza w 0,5 litrowych butelkach, ale i tak zapytam na sali, czy mogą dać nam te coolery ![]()
![]() |
![]() |
#3115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem co było rano ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Olunia ,jak Ty jesteś piękna dziewczyna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie że chwalicie obrączki ![]() Takie znalazłam na necie, wczoraj je czytaliśmy i ten pogrubiony nas nieźle rozbawił ![]() 1. Grawer tradycyjny Najczęściej na obrączkach umieszczane jest imię i data ślubu. Pan Młody na swojej obrączce ma wygrawerowane imię żony, a ona imię męża. Jeśli odbyły się dwa śluby – cywilny i kościelny, przeważnie umieszczona jest data drugiego. Zwolennicy tradycyjnych grawerów decydują się także na napisy takie jak: Daty ważnych wydarzeń w waszym życiu (pierwsza randka, pierwszy pocałunek, zaręczyny itd.) Imiona waszych dzieci Wasze imiona Wasze inicjały Wasze imiona oraz data ślubu Wasze przezwiska lub internetowe pseudonimy Inne: Abyśmy byli jedno Az do końca życia Bez reszty Twój Bratnie dusze Całym sercem Całym sercem do końca życia Chciałbym (chciałabym) się z Tobą zestarzeć Data poznania się + Nadal wybrałbym Ciebie Dopóki śmierć... Dwie dusze, jedno serce Dzięki Tobie szczęśliwa/szczęśliwy Dzisiaj, Jutro, Na zawsze Dziś i na zawsze I ślubuję Ci miłość...(data) I żyli długo i szczęśliwie Idealna Para Istnieje kto kocha Ja Ciebie też + data Jedna miłość na zawsze Jedno życie, jedna miłość Jesteś miłością mojego życia Jesteś sensem mojego życia Jesteśmy już razem Jeśli chcesz być kochanym, bądź godny miłości Jeśli chcesz być kochanym, kochaj Kiedy spojrzysz - pamiętaj Kochaj, jeśli chcesz być kochanym Kochałem, kocham, będę kochać Kocham Cię Miarą miłości jest miłość bez miary Miłości nie udowadnia się słowami Miłość jest istotą życia Miłość jest największą przygodą Miłość nie ustaje Miłość nigdy nie ustaje Miłość odkrywa się kochając Miłość przeznaczenia Miłość to TY kochanie Moja miłość, moje życie, mój przyjaciel Moja prawdziwa miłość Moje serce kocha Twoje Moje serce należy do Ciebie Moje spełnione marzenie + imię Mój najlepszy przyjaciel + data Na zawsze razem Na zawsze Twój/Twój Na zawsze zakochani Na zawsze, amen Obiecuję Pamiętaj Początek wieczności Potrzebuję Cię, bo Cię kocham Prowadź mnie Przeszłość, teraźniejszość i przyszłość Radość bez końca Szczęście jest wyborem Ślubuje Ci + data Tak Tak się idzie do gwiazd To jest właśnie odwaga Ty i Ja Ty i tylko Ty W końcu cię znalazłem (znalazłam) Warto było czekać Wybrałem (wybrałam) Ciebie Z miłością...imię i data Zakochani... Nierozłączni Zapisani w gwiazdach Zawsze tak na mnie patrz 2. Grawery muzyczne (po polsku) Teksty z waszych ulubionych piosenek lub ich tytuły: Dziękuje za miłość Jest cudnie Jesteś częścią mnie Kto wymyślił naszą miłość Moje serce pełne Ciebie Nieodwołalnie kocham Cię Po prostu miłość Prócz ciebie nic Przetańczyć z Tobą chcę całą noc Tak bardzo Ciebie kocham Takiej miłości więc nam życzę Tylko mnie kochaj Wielka Miłość Z kimś takim jak Ty Z Tobą chce oglądać świat Zawsze Tam Gdzie Ty Żeby szczęśliwym być lub jakiekolwiek inne słowa waszej wybranej piosenki. 3. Grawer muzyczny (po angielsku) A perfect fit All I Want is You All My Love All you need is love (The Beatles) Always on My Mind And nothing else matters (Metallica) Beloved Can't Help Falling in Love Crazy for You Endless Love Eternally Fly Me to the Moon For always and forever For my beloved one Forever and ever Forever entwined Forever in love Forever in my heart From this moment on Happily Ever After Happiness is a choice How do I love thee I choose you I Do I finally found you I got you, babe I love you I made a wish and you came true I promise I want to grow old with you I was born for you (Sting) I will always love you If found, keep man and return ring I'll Stand By You In love ... inseparable Joy without end Kiss Let's grow old together Life has begun (wedding date) Love Love for Infinity Love is all we need (Madonna) Love is the greatest adventure Love Me Tender Love 'n kisses Love, Honor, Cherish More today than yesterday My best friend (wedding date) My dream came true... My heart is yours My heart will go on My life began with you My love is forever yours My love, my life, my friend My True Love Never another you Never shall we be parted Never to part Nothing else matters One life one love One love one lifetime Past, Present, Future Remember Someone to watch over me Soulmates The beginning of forever Till death do us part To Have and To Hold To My Favorite Person To the moon and back Today and Forever Today, Tomorrow, Forever Truly, Madly, Deeply Two Friends Become One Two Souls, One Heart United as one We are written in the stars When a Man Loves a Woman With all that I am With you always Without You I´m nothing (Placebo) Worth the Wait You and me You are my sunshine You are the love of my life You are the reason You, Only You You're still the one! (Shania Twain) You're the answer to my prayers You're the one I've waited for Yours Always 4. Grawery z elementami religii Miłość moja nie odstąpi od ciebie Ukochałem Cię odwieczną miłością, Miłość nigdy nie ustaje, Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. 5. Grawer z humorem Grawer na obrączkach ślubnych nie zawsze musi być wzniosłym wyznaniem miłości. Niektórzy nowożeńcy pozwalają sobie na szczyptę humoru pod postacią nietypowych grawerów takich jak na przykład: damska: Zmusił mnie (imię i data) męska: Zmusiła mnie( imię i data) damska: Twój wariat męska: Twoja Przytulanka damska: STOP – zajęta męska: STOP – zajęty męska: KOCHAJ I... damska: ...CZYŃ CO CHCESZ 2011 - ? Bądź grzeczny/grzeczna Ciąg dalszy nastąpi... Drogi Wszechświecie, dzięki za tego faceta I po co zdjęłaś/zdjąłeś swoją obrączkę? Jej i Jego Jesteś na mnie skazana/skazany Jesteśmy Kowalscy Jeśli zdejmiesz, włączy się alarm Koniec gry Koniec z dietami! Mam Cię Mój, mój, cały mój! Na zawsze Pupsiunia, na zawsze Tygrys Nie czytaj tego Nie ma miejsca na romantyczny napis Niech moc będzie z Nami Niech żyją randki pozostawiające w pamięci Niepodlegający zwrotowi Po raz pierwszy, po raz drugi, sprzedano! Pożegnaj się z wolnością kochanie To ja Cię pierwsza pocałowałam / To ja Cię pierwszy pocałowałem To jest właśnie odwaga Umowa to umowa Włóż go z powrotem!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Wow... jesteśmy małżeństwem Zajęty / Zajęta Zostało nam jeszcze 999,995 lat razem 6. Łacińskie sentencje Wiele Par Młodych decyduje się na wygrawerowanie sentencji łacińskich, których plusem jest to, że choć wyrażają wiele, to przeważnie mają krótką formę i łatwiej jest zmieścić je na obrączkach. Alter ego - drugie ja Ama, si vis amari - jeśli chcesz być kochanym, kochaj Amantes amantes - zakochani są jak szaleni Amor omnia vincit - miłość zwycięży wszystko Defit nunquam in amore timor - nigdy nie brak w miłości obawy Ib imo pectore - z głębi serca In corda nostra scripts - zapisane w naszych sercach In omnibus – Caritas - we wszystkim - miłość In perpetuam rei memoriam - na wieczną rzeczy pamiątkę męska: ...Ibi ego - tam i ja damska: Ubi tu... - gdzie ty Semper fidelis - zawsze wierny Semper in animo meo - na zawsze w moim sercu Si vis amari Ama – chcesz być kochanym, kochaj Sic itur ad astra - tak się idzie do gwiazd Totus Tuus - Cały Twój Ubi tu Ibi ego - gdzie Ty tam Ja 7. Grawery podwójne męska: Całym sercem... damska: ...aż do końca świata męska: Gdzie Ty... damska: ...tam ja męska: Kochać... damska: ...i być kochanym damska: Miłość... męska: to MY damska: Miłość na dłużej?... męska: ...Nie, na zawsze! damska: Na zawsze Twoja męska: Na zawsze Twój męska: Serca złączone... damska: ...w jedność uchwycone męska: Składam serce... damska: ...w Twoje ręce damska: Skradłeś me serce męska: Skradłaś me serce damska: Ukochanemu Mężowi męska: Ukochanej Żonie damska: Zakochani... męska: ...nierozłączni męska: Własność Kasi 9-9-00 damska: Własność Marka 9-9-00 męska: Zawsze Młodzi damska: Zawsze razem damska: Znalazłam miłość, na którą czekałam męska: Znalazłem miłość, na którą czekałem http://www.planowaniewesela.pl/warto...braczki-slubne
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3118 |
Raczkowanie
|
Masakra, czego ludzie nie wymyślą z tymi grawerami
![]() ![]()
![]() |
#3119 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
swietna strategia ![]() ja sie wlasnie pakuje, zaczynamy dzis podroz do Polski, w piatek caly dzien odwiedzamy hotele, w sobote umowilismy sie z Sebastianem Zimmer odnosnie zdjec, wiec trzymajcie kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
1. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CCIQrQMwAA 2. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CDQQrQMwBg mogg: dziwie sie jak swiadkowa mogla cie tak wystawic, w sumie bycie swiadkowo nie wiaze sie z zadnymi dodatkowymi kosztami :/ trzymam kciuki, na pewno znajdziesz kogos fajnego na kim bedziesz mogla polegac, ja nie ma zbyt duzo opcji, bo wszystkie moje psiapsiuly juz zaobraczkowane i zostala mi siostra, ale przynajmniej nie bedzie miala wymowki ze nie da rady przyjsc :P
2010.12.11 ![]() 2014.12.12 ![]() 2016.05.28 Polska/2017? Chile ![]() Edytowane przez lyoness Czas edycji: 2015-02-18 o 10:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3120 | |
Rozeznanie
|
My będziemy mieć grawer Amor vincit omnia - to hasło towarzyszy nam od początku
![]() Cytat:
Moja świadkowa jest mężatką, na dodatek w ciąży, ale mam to w nosie. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Dziewczyny, przyszła moja suknia!!! Paula wysłała mi zdjęcia! Nie mogę się doczekać, aż ją przymierzę!!!! Wiedziałam, że ten pas będzie kluczem!
![]() Edytowane przez Oluniuniunia Czas edycji: 2015-02-18 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.