Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-18, 11:37   #2911
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Chyba, że tancerz skończy imprezę....
http://instagram.com/p/zLu4VzKrY5/
'o masakra ja to mam niespotykanie spokojne dziecko
Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny- nie nadrobię Was chyba.

Witam się po wyjściu ze szpitala, gdzie trafiłam w czwartek z plamieniem i bólem brzucha. Nie wdając się w szczegóły- wszystko dobrze z małym, dolegliwości nie wiadomo skąd się wzięły, ale potrzymano mnie do wczoraj na patologii ciąży.
uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
dziewczyny wstałam..to była chyba najgorsza noc w moim życiu
gdzieś ok 20 myślałam, że ta rewolucja ostra na kibelku to już koniec ... to się przeliczyłam całą noc na toalecie.. normalnie za przeproszeniem pół życia wysr.łam
normalnie wyłam z bólu.. ból brzucha jak na godzinę minął tak wrócił... mówię wam wyłam na cały dom już mieliśmy się zbierać do szpitala, ale pewnie by mi gówno zrobili..męcz się i tyle... nad ranem dalej rycząc z bezsilności... zasnęłam..pewnie domęczyłam się tym płakaniem.. no ale w końcu zasnęłam bo poprzednią noc spałam 3h wczoraj cały dzień nic bo ból za mocny i w końcu gdzieś ok 4-5 zasnęłam wstałam o 8 ale zasnęłam jeszcze raz i o 10 wstałam i już lipa bo mnie pogoniło na kibelek na razie w miarę ok.. ale wyglądam..pod oczami sino, blada, 2kg mniej, siły nie mam..
Jak prosiłam o to żeby zaparcia ustały i mogło mnie przeczyścić tak to cofam..wczoraj błagałam o litość... pupkę to mam odparzoną a ból nie do opisania nie życzę i nie polecam wyglądam jak trup
biedactwo dobrze, że dziś już lepiej... ja miałam biegunki tak koło 10 tygodnia, też wyłam z bólu, więc strasznie współczuję

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Melduję się.
Nie dość że trafiłam tu ze skurczami, to się nabawiłam najpierw ataku, a teraz grypy. Leżę i ledwo żyje. Płuca chcą się wypluc.
Dostałam antybiotyk bo mi w rozmazie z pochwy bakteria wyszła.
W czwartek badania.
Teraz czekam na konsultacje pulmonologa.
Czekam od nocy, bo zglaszalam duszności już w nocy.

Kciuki za wizyty :-*

Ciężko mi na telefonie Was nadrobić. :$
Chorowitko

Ola spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe! Szczęścia i miłości, no i pięknego i łatwego porodu

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
No niezłą masz szwagierkę, nie ma co
Mi wczoraj ciotka walnęła "a co tak wcześnie dziecko? już mi się pieluch zachciało?"A później wyszło, że jej córka, która ma 31 lat zaciążyła z 1 dzieckiem i termin ma na sierpień i ją zazdrość zżera, że moja mama wcześniej zostanie babcią niż ona
ojaprdle
Mimi dobrze, że już dobrze, ale co się nastresowałaś to Twoje
Nadzieja, za wizytę!

Witam się znad herbaty instant, bo po zwykłej z cytryną mam zgagę
przyszła mi koszulka do spania/karmienia! zamówiłam sobie na walentynki, a co
Tż na walentynki wybrał sobie skrzynkę na narzędzia to trochę prezent dla mnie, bo może będzie mniejszy rozpierdól w mieszkaniu - na razie wszędzie są śrubki
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 11:54   #2912
Nadzieja87
Zakorzenienie

Niesamowite ale jestem po wizycie... Podsumowując wszystko wporzadku tak nudnej wizyty nie miałam..
7 kg na plusie od początku ciąży, ciśnienie 100/60, hemoglobina 11, na upartego kazał mi dr duża porcję mięsa zjadać codziennie i w to miejsce już nie muszę jeść żelaza (to ze względu te kolki) w pochwie nic nie ma co znaczy że albo jestem przewrazliwiona, albo clotrimazolum zwalczyło początek infekcji. szyjka też wporzadku.
Na usg synuś jest synkiem i mieści się w siatce centylowej. Ma większą główkę i brzusio i krótsze rasie i nóżki, ale wszystko to jest w normie. Gapa jestem ale zapomniałam zapytać o wagę
Mieliśmy też ctg i dr mówi że wsio gra i buczy...
Następna wizyta 2 marca o 10.50..,Kasiu byłabyś tak dobra zapisać termin?

uploadfromtaptalk1424256859799.jpg
uploadfromtaptalk1424256902169.jpg
Stary 2015-02-18, 11:58   #2913
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Niesamowite ale jestem po wizycie... Podsumowując wszystko wporzadku tak nudnej wizyty nie miałam..
7 kg na plusie od początku ciąży, ciśnienie 100/60, hemoglobina 11, na upartego kazał mi dr duża porcję mięsa zjadać codziennie i w to miejsce już nie muszę jeść żelaza (to ze względu te kolki) w pochwie nic nie ma co znaczy że albo jestem przewrazliwiona, albo clotrimazolum zwalczyło początek infekcji. szyjka też wporzadku.
Na usg synuś jest synkiem i mieści się w siatce centylowej. Ma większą główkę i brzusio i krótsze rasie i nóżki, ale wszystko to jest w normie. Gapa jestem ale zapomniałam zapytać o wagę

Załącznik 5918594
Załącznik 5918595
Super ze wszystko ok! )
ja jeszcze nie miałam ktg - od ktorego tygodnia to się robi? ale za to jezdzil mi po brzuchu takim czyms i mierzyl tetno dziecka

Ide troche poczytac i polezec, nie moge spedzic kolejnego całego dnia przed kompem
Stary 2015-02-18, 12:02   #2914
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Super ze wszystko ok! )
ja jeszcze nie miałam ktg - od ktorego tygodnia to się robi? ale za to jezdzil mi po brzuchu takim czyms i mierzyl tetno dziecka

Ide troche poczytac i polezec, nie moge spedzic kolejnego całego dnia przed kompem
W De od 30 tygodnia a wcześniej od 24 tc miałam tylko toko czyli mierzone skurcze macicy...

A w pl chyba w szpitalu w okolicach terminu
Stary 2015-02-18, 12:03   #2915
TienShan
Zakorzenienie

Nadzieja to co, zakaz na seksy zniesiony?

Capriola po 30 tygodniu gdzieś w pl robią a czasem i wcale mnie gin nie kierował, sama chodziłam raz w tygodniu, po 36 tygodniu

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:08   #2916
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Nadzieja to co, zakaz na seksy zniesiony?

Capriola po 30 tygodniu gdzieś w pl robią a czasem i wcale mnie gin nie kierował, sama chodziłam raz w tygodniu, po 36 tygodniu
Nooo progesteron tez zniesiony
Stary 2015-02-18, 12:13   #2917
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 5918594
Załącznik 5918595
no to pięknie

jeszcze tydzień do mojej wizyty... ale dziś zaczynam III trymestr się okazuje! jogurt dla wszystkich!!

Przyszła mi paczka od r-p, szybko się uwinęli. Na razie tylko pierwszej potrzeby: tetry, laktator, podkłady itp. moge wreszcie coś odznaczyć z mojej listy
Stary 2015-02-18, 12:14   #2918
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo progesteron tez zniesiony
ale bedziesz miała zdziwko, ostatnim razem jeszcze płaska i sprawna a teraz z brzuszkiem i stękająca

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:16   #2919
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
hej!
Potrzebuje Waszej pomocy!
Ostatnio robiłam zakupy na all. Wyskoczył komunikat o problemie technicznym i kiedy drugi raz chciałam dokonać zakupu okazało się, że przy płaceniu policzyło mnie 2 razy;/ Pisałam do sprzedawcy, ale się uparł że mam zapłacić całość. Napisałąm do all. Odpisali, żebym zrezygnowała z całym zakupów Tak też zrobiłam. to dzisiaj dostałam odp że mam jednak połowę tego zapłacić. W efekcie końcowym ja wysłałam im 12 meili, oni mi 2 i to takie "prosze o wpłatę takiej a takiej kwoty". Czy wysyłać im ta kasę czy całkowicie rezygnować z tego sprzedawcy? Co byscie zrobiły?
ja bym sobie odpuściła

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

Ja zawsze chodzę z mężem i synkiem na usg
to dobrze, że mówisz czyli mały jedzie z nami, ciekawe tylko jak zareaguje

Cytat:
Skąd gorączka?
Jakieś świństwo panuje na oddziale.
Wiem na pewni że w tym tygodniu nie wyjdę. :-(
Masakra.. W szpitalach to naprawdę tragedia z tymi choróbskami. Nie trudno coś złapać niestety
Zdrówka Baset

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Chyba i ja muszę znowu zadzwonić

Ja mam już 8kg na plusie...

Chwalę się wczorajszymi zdobyczami z lumpka, całe 14zł wydałam Ostatnie zdjęcie sweterka dla dziewczynki, moją mamę trochę poniosło Stwierdziła, że kolejna musi być wnuczka
Fajne to body na kopertkę

Ja też się pochwalę moimi: lumpkowe i te ze smyka (2 pary spodni i bodziaki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150218_104915.jpg (91,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150218_105821.jpg (111,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150218_105551.jpg (94,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2015-02-18, 12:18   #2920
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam i za grudzień przeleją mi do końca tygodnia, za styczeń podobno juz przelali wiec może wieczorem będzie wypłata na koncie i za luty przeleją w przyszłym tygodniu w końcu będę na czysto! Kamień z serca bo zaczynałam sie denerwować... Jedyny plus tej sytuacji to że zobaczę ładną sumkę na koncie ale gdyby nie oszczędności to kiepsko by było w tym miesiącu ... Oby się więcej tak nie ociągali:P
Ja też dzwoniłam i mi powiedzieli, że grudzień i styczeń wczoraj przelali, tylko cholera gdzie moje pieniądze A luty tak jak u Ciebie do końca tygodnia.
Aleeee znalazłam info, że oni mają 30 dni na wypłatę kasy i skoro mi wysłali wczoraj dopiero za grudzień to należą mi się odsetki? Która taka mądra i mi wyjaśni czy się mylę czy nie
Info: "Również ZUS, jeśli nie dotrzyma tych terminów, zobowiązany jest do wypłaty odsetek za zwłokę w wysokości określonej przepisami prawa cywilnego. Liczy się je od dnia następnego po dniu, w którym upływa termin wypłaty świadczenia, za każdy dzień zwłoki."

Cytat:

Załącznik 5918594
Załącznik 5918595
za wizytę!

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:19   #2921
maartussss
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 5918594
Załącznik 5918595
widzisz, wszystko dooobrze
Stary 2015-02-18, 12:20   #2922
majaa86
Zadomowienie

Tak czytam Was i czytam,ale jakoś nie miałam weny na odpisywanie..

W rodzinie będzie pogrzeb kuzyna,ale chyba sobie odpuszczę..sama wiadomość mnie mocno zdenerwowała..rodzice pojadą,więc może nikt do mnie nie będzie miał żalu..

Baset - w szpitalu niestety tak jest z tymi wirusami,ale lepiej,że jesteś pod kontrolą niż jakbyś miała jechać do domu i potem z powrotem do szpitala..trzymam kciuki!

Mimi - współczuję stresującej akcji, dobrze,że szybko zareagowaliście..

Tien - trzymam kciuki,żeby synkowi szybko przeszło choróbsko..

Myszonka za rożek, zdolniacha z Ciebie

Nadzieja gratki za wizytę, to teraz po takim poście jesteś jak funkiel nówka do śmigania

U mnie nic nowego, przyszedł dziś laktator ręczny z aventu..zrobiłam badanie krwi i moczu, hemoglobina w ciągu miesiąca z 12,2 podskoczyła na 12,7 i śmiałam się,że kuracja pączkowa podziałała

Czekam na wizytę piątkową, mam nadzieję, że wszystko będzie ok..
No i czekam na tel od kobietki kiedy SR zacznę..bo za chwilę to nie zdąże zaliczyć wszystkich spotkań a 150 zł zapłacę grr

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:21   #2923
moniisia90
Wtajemniczenie

Mykofenolan - a kiedy składałaś zamówienie? Bo ja wczoraj i jestem ciekawa kiedy przyjdzie? Na jaki laktator się zdecydowałaś? Bo ja wciąż się zastanawiam czy kupować przed porodem czy się wstrzymać...

I ja patrzę na tancerza Nadzieji to też mam wrażenie że mam do spokojne dziecko ale może to kwestia tego łożyska na przedniej ścianie...

Nadzieja - gratuluje wizyty! A nie wpisał Ci wagi dziecka w kartę ciąży? Mój jak czasem czegoś nie powie to znajduje różne info w kc właśnie
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:35   #2924
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 5918594
Załącznik 5918595
.
Ja dokumenty do banku kompletuje i zonk nie mam pitu za 2013 dzwonie do mojego a on z japą przecież to ty miałaś tego pilnować. Ja panika zadzwoniłam do US i Pani powiedziała, że trzeba pisać pismo. Mysle nosz qrwa nie zdąże i posiadziałam pomyslałam i bach przeszukuje poczty e mail i co i mój super mąż nie wydrukowal .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:37   #2925
majaa86
Zadomowienie

Fistaszek pochwal się co masz zamiar kupić w Ikei?

wybieram się początkiem marca, może coś odgapię

A pytanie odnośnie tekstyliów tzn np narzuty,pościeli, poduszek z ikei? Możecie coś polecić, wypowiedzieć się..

Albo może jakieś fajne inne sklepy z takimi dodatkami nie licząc zary i home&you, bo już przepatrzyłam

Stary 2015-02-18, 12:37   #2926
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
ja bym sobie odpuściła

Masakra.. W szpitalach to naprawdę tragedia z tymi choróbskami. Nie trudno coś złapać niestety
Zdrówka Baset

Fajne to body na kopertkę

Piękne .
Stary 2015-02-18, 12:38   #2927
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
.
Ja dokumenty do banku kompletuje i zonk nie mam pitu za 2013 dzwonie do mojego a on z japą przecież to ty miałaś tego pilnować. Ja panika zadzwoniłam do US i Pani powiedziała, że trzeba pisać pismo. Mysle nosz qrwa nie zdąże i posiadziałam pomyslałam i bach przeszukuje poczty e mail i co i mój super mąż nie wydrukowal .
Wygrała oferta pko czy ing?

Stary 2015-02-18, 12:41   #2928
Santilia
Wtajemniczenie

hej

nie nadrabiam, bo za dużo tego.
Widziałam, ze choróbsko panuje. zdrówka!

Maja, ja mogę polecić pościel z ikei, tylko.. ona jest wymiarowo inna niż te z innych sklepów Także decydując się na kołdry, trzeba liczyć się z kupnem pościeli stamtąd (a przynajmniej nie spotkałam takich wymiarów w innych sklepach).

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:43   #2929
201606011622
Konto usunięte

Hej
Ja dziś zla, tz wczoraj wieczorem obraził się nie wiadomo za co... W d go mam. Bd tu fochy stroil, a żadnego powodu mu na to nie dalam.
A dziś rano dalej się dasal dopiero jak wysiadałam z auta to chciał mnie całować, ale wyszlam i chlapnelam drzwiami. Tak to cały wieczor cała noc i całe rano obrazony odkrecony tylkiem, dotknac się nie dał, zachowywal się jakbym go parzyla... A teraz całować by się chciał. Niech spada.
Siedzę w kfc i pożeram twistera
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:44   #2930
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Mykofenolan - a kiedy składałaś zamówienie? Bo ja wczoraj i jestem ciekawa kiedy przyjdzie? Na jaki laktator się zdecydowałaś? Bo ja wciąż się zastanawiam czy kupować przed porodem czy się wstrzymać...

I ja patrzę na tancerza Nadzieji to też mam wrażenie że mam do spokojne dziecko ale może to kwestia tego łożyska na przedniej ścianie...

Nadzieja - gratuluje wizyty! A nie wpisał Ci wagi dziecka w kartę ciąży? Mój jak czasem czegoś nie powie to znajduje różne info w kc właśnie
w sobotę wieczorem, w poniedziałek nadali - o 17 dostałam maila od gls, i dziś przed południem pan przyszedł. Laktator zamówiłam elektryczny Canpol za 147 - ja to dalej się troszkę obawiam tego mojego karmienia, wiec stawiam na komfort od początku, żebym się nie zniechęciła jakoś... nie wiem.
Tak swoją droga to ja jeszcze nie mam żadnej laktacji, cycki mi urosły z 70d/75c na 75e i mam już dużo rozstępów na nich, wiec coś tam rośnie.

Też mam łożysko na przedniej, czuję najczęsciej kopniaki w prawym górnym rogu, brzuch mi podskakuje, ale czegoś takiego jak Nadzieja to nie mam i chyba nie zobaczę
Stary 2015-02-18, 12:44   #2931
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Fistaszek pochwal się co masz zamiar kupić w Ikei?

wybieram się początkiem marca, może coś odgapię

A pytanie odnośnie tekstyliów tzn np narzuty,pościeli, poduszek z ikei? Możecie coś polecić, wypowiedzieć się..

Albo może jakieś fajne inne sklepy z takimi dodatkami nie licząc zary i home&you, bo już przepatrzyłam
Nie wiem czy będzie widać.
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf shoppinglist (2).pdf (109,0 KB, 37 załadowań)
Stary 2015-02-18, 12:46   #2932
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrała oferta pko czy ing?
PKO bo Pani z ING wysyła nam oferte tydzień i skoro takie podejście do klienta jest teraz to olewamy ich i co najlepssze otwieramy nowe konta a jako powód zamknięcia podamy niekompetencje pracowników .
Stary 2015-02-18, 12:46   #2933
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
hej

nie nadrabiam, bo za dużo tego.
Widziałam, ze choróbsko panuje. zdrówka!

Maja, ja mogę polecić pościel z ikei, tylko.. ona jest wymiarowo inna niż te z innych sklepów Także decydując się na kołdry, trzeba liczyć się z kupnem pościeli stamtąd (a przynajmniej nie spotkałam takich wymiarów w innych sklepach).
dzięki troszkę klops, że inne nie pasują..

Stary 2015-02-18, 12:49   #2934
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki troszkę klops, że inne nie pasują..
klops, ale ja osobiście bardzo je lubię - są dobre gatunkowo, nie ma problemu z praniem, a i nie są drogie w porównaniu do innych sklepów.
wymiary takich dużych to 150x200 i 200x200. z małymi nie pamiętam, na razie nie kupuję.
ale ja mam do ikei 15 km, także dla mnie to nie problem tam podjechać..

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:51   #2935
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
PKO bo Pani z ING wysyła nam oferte tydzień i skoro takie podejście do klienta jest teraz to olewamy ich i co najlepssze otwieramy nowe konta a jako powód zamknięcia podamy niekompetencje pracowników .
o kurde..ja mam w ing i nie narzekam, ale teraz jak zmienię rodzaj konta, żeby mąz był współwłaścicieleme bo jest pełnomocnikiem
to wejdzie mi opłata 12 zł za nic,bo za same konto..a w dobie darmowych kont mi się to strasznie nie podoba..
Ja załatwiłam kredyt w "reklamowe" 15 min przez neta, ale to gotówka była,więc inny temat..

Dzięki za listę może coś odgapię ha i tez na Krk uderzam

Stary 2015-02-18, 12:55   #2936
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się z gorączką :-/
Prędko w domu nie zawitam.
współczuję.. ale Tż jest już z Tobą chyba, nie ?

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Witam sie z Wami i ide poczytac, bo niezle szalejecie z postami
hejo ale zazdroszczę, że w poniedziałek już będziesz z malutką

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry
A jaką masz cerę? Z olejkami jest tak jak ze wszystkim metodą prób i błędów trzeba szukać, komuś podpasuje tobie nie. Ogólnie na przebarwienia i wypryski bardzo dobry jest Tamanu - ale punktowo, pachnie trochę magą, dla mnie nie do zniesienia, ale koleżanki używają i bardzo sobie chwalą. Na przebarwienia bardzo dobry jest olej z róży piżmowej i świetnie się też sprawdzi przy starych bliznach, czy rozstępach takich białych, jeżeli chodzi o twarz to najlepiej jeżeli cera jest sucha przy tłustej może być za ciężki. Na wypryski z kolei olejek jojoba, on jest takim pewniakiem bo idealnie współgra z każdym rodzajem cery. Przy suchej będzie nawilżał, przy tłustej regulował wydzielanie sebum. Ma działanie antybakteryjne więc zwalcza wypryski. Przy używaniu olejków bardzo ważne jest dobre oczyszczanie twarzy, żeby po prostu jej nie zapchać. Można olejki stosować zamiennie no i tylko wieczorem zamiast kremu, na dzień się nie nadają. Jeżeli uda się dobrać olejek który ci spasuje, przy regularnym stosowaniu są bardzo fajne efekty
Jeżeli chodzi o smarowanie dzidziusia, można i kokosowym i migdałowym spokojnie Migdałowy można dodatkowo wykorzystać na problem z ciemieniuchą, no i do smarowania rozstępów dla mamy, ale takich czerwonych. Ma też działanie wzmacniające ściany naczyń krwionośnych więc przy cerze naczyniowej też będzie bardzo fajnie się sprawdzał, no i zdecydowanie dla tych którzy nie tolerują zapachu kokosa
Ci dobra kobieto
cerę mam teraz bardziej suchą.. coś tam wyskakuję , ale zostały mi blizny po syfkach sprzed ciąży (miałam problemy z prolaktyną i mnie wysyfiało )
zmienię wszystkie kosmetyki na takie naturalne

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Miałam do Was zajrzeć jeszcze w poniedziałek wieczorem, ale niesponiewanie wylądowałam z Ewą na IP. Miała problemy jelitowe od soboty i się odwodniła Czas oczekiwania od rejestracji do podpięcia kroplówki - 5 godzin, od 20 do 1. Potem całą noc na IP z kroplówką. Masakra. Wczoraj byłam nie do życia, ale przynajmniej Ewa odżyła

Postaram się Was nadrobić. Całuski!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
biedne dziewczynki się nacierpiałyście

Nadzieja za wizytę ja też miałam ok 7kg na + ale teraz po tych biegunkach to mam 5kg na +
ii szybko masz następną wizytę

Ola faceci ubić to mało

boże dziewczyny w końcu się wyspałam raz wstałam o 4 rano na kibelek..przeczyściło mnie ale ważne, że zasnęłam

super ciuszki dziewczyny

nie wiem co miałam jeszcze pisać ?

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-18, 12:57   #2937
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde..ja mam w ing i nie narzekam, ale teraz jak zmienię rodzaj konta, żeby mąz był współwłaścicieleme bo jest pełnomocnikiem
to wejdzie mi opłata 12 zł za nic,bo za same konto..a w dobie darmowych kont mi się to strasznie nie podoba..
Ja załatwiłam kredyt w "reklamowe" 15 min przez neta, ale to gotówka była,więc inny temat..

Dzięki za listę może coś odgapię ha i tez na Krk uderzam
AURUm takie knto nam zaproponowali w PKO. Kiedy jedziesz???
Stary 2015-02-18, 13:17   #2938
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Zapomniałam napisać cukier po godzinie od 50g glukozy 103 mg/dl i w normie to niby, tu chyba mamy wyższe normy?!
Przeciwciała bez zmian od początku ciąży czyli negatywne. cokolwiek to znaczy...

No i w książeczce ciąży wyczytałam że moja małpeczka ma 26,9 cm objętości w główce i że wody ilość jest ok. I chyba brzuszek 23,7 cm? Ale ten brzuszek to tak trochę na czuja patrze, bo nie znam do końca tych niemieckich oznaczeń
Wagi nie wpisał :/ nic to za miesiąc mówił że dobrze by było usg zrobić i potem na koniec... Ale to już prywatnie, odpłatnie. To wtedy go przypilnuje z tą wagą

Tu macie moja małpeczke, bo nie chce mi się na laptopa wchodzić.

A i dzisiaj dojechała karuzela

uploadfromtaptalk1424261863980.jpg
uploadfromtaptalk1424261909364.jpguploadfromtaptalk1424261926508.jpg
Stary 2015-02-18, 13:26   #2939
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Zapomniałam napisać cukier po godzinie od 50g glukozy 103 mg/dl i w normie to niby, tu chyba mamy wyższe normy?!
Przeciwciała bez zmian od początku ciąży czyli negatywne. cokolwiek to znaczy...

No i w książeczce ciąży wyczytałam że moja małpeczka ma 26,9 cm objętości w główce i że wody ilość jest ok. I chyba brzuszek 23,7 cm? Ale ten brzuszek to tak trochę na czuja patrze, bo nie znam do końca tych niemieckich oznaczeń
Wagi nie wpisał :/ nic to za miesiąc mówił że dobrze by było usg zrobić i potem na koniec... Ale to już prywatnie, odpłatnie. To wtedy go przypilnuje z tą wagą

Tu macie moja małpeczke, bo nie chce mi się na laptopa wchodzić.

A i dzisiaj dojechała karuzela

Załącznik 5918654
Załącznik 5918655Załącznik 5918656
super
a te cm to obwody
i te storczyki w tle! od ostatniej rozmowy tutaj jesteś moim guru storczykowym, nawet stwierdziłam, że przyłożę się bardziej do tematu
Stary 2015-02-18, 13:29   #2940
scotasia
Wtajemniczenie

Asiuk zdrówka dla Ewy!

Cytat:
Wow, jak szybko następna wizyta!!
Ja muszę mojego gina też ścignąć o częstsze, bo te 4 tyg mnie o zawał przyprawia. Tak się martwię, czy wszystko gra, a tu jeszcze ponad tydzień. A nie chcę być panikarą i lecieć w tym tyg, bo za tydzień i tak muszę po zwolnienie
Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość

jeszcze tydzień do mojej wizyty... ale dziś zaczynam III trymestr się okazuje! jogurt dla wszystkich!!

Przyszła mi paczka od r-p, szybko się uwinęli. Na razie tylko pierwszej potrzeby: tetry, laktator, podkłady itp. moge wreszcie coś odznaczyć z mojej listy
Gratki za IIItrym

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość

za zakupy

Na pierwszym usg synek trochę spanikował, jak zniknęłam za kotarą Ale tatuś mu wytłumaczył, że pan dr będzie podglądał dzidziusia i pokazał mu ekran. I tylko słyszałam, jak sobie komentowali, że tu rączka, tu nóżka itd..

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Hej
Ja dziś zla, tz wczoraj wieczorem obraził się nie wiadomo za co... W d go mam. Bd tu fochy stroil, a żadnego powodu mu na to nie dalam.
A dziś rano dalej się dasal dopiero jak wysiadałam z auta to chciał mnie całować, ale wyszlam i chlapnelam drzwiami. Tak to cały wieczor cała noc i całe rano obrazony odkrecony tylkiem, dotknac się nie dał, zachowywal się jakbym go parzyla... A teraz całować by się chciał. Niech spada.
Siedzę w kfc i pożeram twistera
Eh chłopy, lanie mu się należy
Cytat:
Hah pamiętam jak zamykałam swoje studenckie konto w PKO Dopóki Pani w okienku nie wiedziała, po co przyszłam, to była bardzo miła. A jak powiedziałam, że zamknąć konto, to przestała być uprzejma Myślałam, że wyjdę z siebie, zaczęła wymyślać, że mogę zamknąć tylko w tym oddziale, gdzie otwierałam (g.wno prawda). Żałosna była Szkoda, że nie pomyślałam o takim powodzie jak Ty

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości