![]() |
#3121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
super z pasem , rewelacja :0 nadal pozostaje przy bukiecie z anemonow ?? wiesz ze gerbery tez bywaja z czarnymi srodkami ?
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Wtajemniczenie
|
lyoness szczęśliwej podrożyi owocnego pobytu w kraju!
justynka333 bardzo fajne obrączki ![]() Oluniuniunia piękny makijaż i fryzura ![]() Edit: suknia prezentuje się rewelacyjnie a ten pas dodaje jej pazura ![]() mogg strasznie i przykro ![]() ![]() czarna_kawo - jaki podkład polecisz dla osoby rzadko się malującej o jasnej karnacji bez problemów skórnych? Chciałabym wyrównać koloryt cery, zaczerwienionych policzków i nosa ![]()
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2015-02-18 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ajj aż sama mam ochptę poprzymierzać już suknie! ![]()
![]() |
![]() |
#3126 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale moja świadkowa powiedziała, że kupienie kwiatków to jej obowiązek i że ona za nie zapłaci. Ja pierwsze słyszę :O nie chcę jej narażać na koszta ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
Olunia bardzo fajna fryzura.Ja tez lubie warkocze a szczegolnie dobierane,tak jak na zdjeciu.Niestety do mojej sukni nie pasuje taka fryzura.
Suknia super,szczegolnie z bolerkiem mi sie podoba.
20.06.2015 ![]() ![]() 14.02.2017 Synuś ![]() ![]() Edytowane przez antena22 Czas edycji: 2015-02-18 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No będziemy w marcu w Wawie i będziemy pytać naszych bardzo odbrych znajomych( tych co poznaliśmy na wakacjach w Turcji) czy by się zgodzili ![]() Ola make-up śliczny i fryzrka też fajna.!! Ja nie wiem co ten Tż mój wybrał nigdzie nie ma wzoru naszych obrączek ![]() To takie 4 wąskie paseczki - 2 są z białego złota i dwa są z żółtego złota ![]() Edytowane przez mogg Czas edycji: 2015-02-18 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
Ola śliczna suknia i fryzurka, ale będziesz piękną Panną Młodą!!
![]() mogg to jak macie alternatywę to dobrze i nie ma się co w takim razie bardzo przejmować i na siłę przekonywać ![]() my za godzinkę na Śląsk do niedzieli zostajemy, mam nadzieję, że będę miała dostęp do neta, bo tak to nie wiem jak ja Was nadrobię za cały tydzień!! ![]()
![]() |
#3131 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mogg mój fotograf mówił, że kupował teraz na swoje wesele Stumbras Potato 0,5 coś koło 22 zł. mówił, że to teraz nowa wódka, dopiero weszła i jest jeszcze niepodrabiana i że dobra. i do tego ma zieloną butelke ![]() ![]() *a co do świadków to może oni poprostu myśla (tak jak ola o swojej wspomniała o tych kwiatach), że do ich obowiązku bedzie należało nie tylko dać w koperte, ale też zorganizować wieczór panieński/kawalerski, kupić kwiaty, wynająć samochód i tego typu rzeczy... nie że jestem za tym ale spotkałam sie nie raz z czymś takim, że nawet para młoda wymagała pewnych rzeczy od świadków, że niby to należy do ich obowiązków, bo niby tradycja.... nie wiem. może rozmowa na ten temat, że nie oczekujecie od nich takich rzeczy by pomogła? a jak nie to bierz tych drugich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3133 |
Zadomowienie
|
taaa to podstawa, choć jak będę miała wielką masakrę to i tak jestem pewna, że sobie z nią wspaniale poradzisz w poniedziałek
![]()
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
powaznie nawilzaj i peeling zrob koniecznie coby suchych skór nie bylo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
jasne, oczywiście, że podchodzę do tego poważnie
![]() ![]()
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Panieńskiego i kawalerskiego to wiedzieli że nie oczekujemy od nich nic po za tym że byłoby by fajnie jakby nam tylko pomogli w kwestii organizacji ( nie finansowo) my ogólnie nic nie wymagamy po za tym by yli mieli dowód osobisty o raz się dobrze bawili - no nie chc to ich zmuszać nie będę , oby Warszawiaki się zgodziły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3137 | |||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się naprodukowałyście! Nadrabiam na szybko.
Ola, pięknie będziesz wyglądała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Zadomowienie
|
Escorpio pytasz jak można.. my mieliśmy jedną jedyną sytuację - nasz świadek zażądał, żebyśmy nie zapraszali jego byłej dziewczyny (rozstali się prawie 2 lata temu), bo nie życzy sobie jej obecności.. tylko, że my mamy dobry kontakt z nią mimo dzielącej nas odległości i mamy taką ochotę więc ją zaprosiliśmy. A jego grzecznie poinformowałam, że że to ja sobie nie życzę takich akcji ponownie i jeśli łaskawie pozwoli to sama będę decydować kogo zaprosić a kogo nie...
![]() |
#3139 |
Zadomowienie
|
niektórzy po prosu są bezczelni i tyle
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Wtajemniczenie
|
Ola suknia cudowna
![]() Nam odradzano "kolorowe" obrączki chociaż ja byłam na nie napalona jak szczerbaty na suchary ![]() ![]() ![]() Mi świadkowa chciała płacić za kwiaty i makijaż, powiedziałam absolutnie i temat się skończył.
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2015-02-18 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz przejść się do Topazu Pan pokaże Ci różnicę w rodowanym i tym nie rodowanym. Białe złoto samo w sobie nie występuje w przyrodzie, należy je uzysakć. Nam Pan w Topazie pokazał jak będzie wyglądało jak się zetrze - trzeba to samemu zobaczyć będzie dalej białym złotem tylko startym ale kolot dalej złota białego. Mój tata ma obrączkę pasek żółtego, złoty grubszy białego i znów pasek żółetego. powiem tak z daleka nie widać że obrączka ma 2 różne kolory ale z bliska widać że w środku jest białe złoto nie jest ono może tak białe jak na początku ale różnice widać tata nosi obrączkę non stop od ok 11/12 lat. Ja chciałąm klasyczne ale z tak sie podobała ta obrączka że uległam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3143 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do nadrabiania, to nie wiem, jak sobie poradzisz :P Lepiej kołuj neta :P Cytat:
![]() Co do świadków to też oczekuję od nich, żeby byli i żeby ew. pomogli z panieńskim, chociaż świadek mojego TŻta jest w Anglii i przyjedzie dzień przed ślubem. Ale ja się w jego kawalerski nie wtrącam :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lecę na fitness laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3144 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny orientujecie się może ile +/- kosztuje dekoracja sali, kościoła itp kwiaciarni Vanilla? Jestem zachwycona ich pracami,ale wydaje mi się że takie cudeńka kosztują;p wiem że to zależy od rodz.kwiatów ilości itp ale chciałabym się dowiedzieć orientacyjnie żeby wiedzieć czy mnie stać;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie masz rodowanego tylko tak jak my masz białe złoto po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Przyczajenie
|
Jestem z tych osób które zanim coś kupią/wybiorą robią rozeznanie w temacie;p
A tak z innej beczki,zespół się zalicza tak jakby do gości? I płaci się za nich tak jak za zaproszoną osobę? I jeszcze nie wiem jak to jest z dziećmi:O powiedzmy dziecko 2 letnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
Raczkowanie
|
Jeżeli nie chcesz aby zespół siedział przy ''pustym stole'' to naturalnie ,że musisz zapłacić za nich jak za osobę .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.