|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII
Wizażanki nie mogą spać
|
|
|
|
#4712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do mięsa, u mnie w 'menu' mięso jest często, bardzo lubię. Ryby też uwielbiam, chociaż nie wszystkie. Moja siostra, która jest po ciężkiej chorobie nie może jeść wszystkiego, na początku w ogóle jadła tylko bardzo lekkie rzeczy i dzięki niej odkryłam fajne smaki. Np. rukolę, której smaku nie mogłam znieść, w dobrej kompozycji naprawdę mi smakuje. Edytowane przez Ace_ Czas edycji: 2015-02-19 o 01:25 |
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się uda.---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- A tak z innej beczki... One nie są youtubowe, ale rozpływam się nad urodą... Usta pewnie trochę poprawiane, ale ogólnie mają 'dobre geny'... albańskie. Wystarczy spojrzeć na mamę w młodości... http://instagram.com/mrs_evis_shaffer/ http://instagram.com/xhoana_x/?modal=true http://instagram.com/p/dDZ2N7HGES/?modal=true http://instagram.com/p/xVIFIKnP9b/?modal=true
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-02-19 o 01:52 |
|
|
|
|
#4714 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Męczy mnie zgaga drugi dzień, a raczej noc z rzędu i dzisiaj oglądam stare filmiki Nissiax, mój ulubiony to jej Morning Routine |
||
|
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=amelsss;50311958][COLOR="Silver"]
Zapraszam nad morze do siebie, jedyne 10 km i masz zimny, świszczący wiatrem Bałtyk O uwierz, że nawet w lutym dałabym się za to zabić ![]() Amelsss, a może się orientujesz, czy nad Bałtykiem (po polskiej stornie oczywiście ) są jeszcze w ogóle tereny/działki do wykupienia pod budowę, ale z jakimś dostępem do morza? Tzn. tak, żeby było blisko, ewentualnie niedalekie zejście na plażę?Wiem, że pytanie śmieszne, a linia brzegowa długa, więc jeśli masz jakieś info, to pewnie ze swojej okolicy, ale jestem ciekawa, bo nic nie udało mi się wygooglać w tym temacie (o zgrozo!), a może wiesz coś o tym?
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-02-19 o 02:22 |
|
|
|
#4716 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z działkami jest ciężko, bo wszystko przy samym morzu to tereny typowo rozrywkowo- kawiarniane, kiedyś tereny przy kanale jamneńskim były wolne, ale teraz chyba cała okolica jest przeznaczona pod budowę nowego miasteczka przez spółkę Firmus. Chcą tam zrobić coś w rodzaju polskiego Miami Swoją drogą dobry pomysł z inwestycją w te tereny. Ewentualnie działek można szukać w pobliskich wioskach, takich jak Sucha Koszalińska, Osieki, Łabusz , Mielenko itp. Mieszkanie nad morzem ma swój klimat, ja często spędzałam czas w wakacje u koleżanki, której rodzice mają pensjonat 10minut spacerkiem od morza, po prostu bajka
Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2015-02-19 o 02:55 |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, ostatnio sobie przypomniałam kawałki Korna i moje ukochane Got the life Co do reszty - 0 zgody, ale kumam podejście Nie planuję Cię przekonywać, bo przecież nie o to chodzi. Dla mnie jest artystką najprawdziwszą i mam na to dowody, ale nie będę cudować i tutaj Ci tego wszystkiego pokazywać, bo o to też nie chodzi Amen! ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Test chipsów u Kretki (Marek w pakiecie )---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- http://instagram.com/p/zPoG31QNXb/?modal=true Doncia - dla mnie bardzo ładnie, w sumie nie mam nic cekinowego, ale ta spódniczka na niej wygląda świetnie
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-02-19 o 07:10 |
|
|
|
|
#4718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"fit" bloga przestałam czytać po tym jak Alina napisała ile je i przy intensywnym treningu na siłowni je na co dzień 1500 kcal !!! Jej facet jest zachwycony i twierdzi że ta dieta jest super i wcale Aliny nie głodzi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że nie mieszkamy razem i zawsze jak wychodzimy coś jeść, to ja po prostu biorę wersję wege, a mój S coś z mięsem, ale jak gotujemy to po prostu idziemy na kompromis i tyle. Mięsa nie jem już 12 lat, od 6 lat jem mięso rybie, ponieważ życie mi na włosku wisiało Ale fakt - czuję się fantastycznie, jestem zdrowa jak .. ryba , i nie wiem jakie rewolucje musiałby mieć miejsce, żebym zaczęła na nowo jeść mięso. (dodam, że przed przejściem na wegetarianizm byłam NAJWIĘKSZYM mięsożercą w rodzinie )
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Konto usunięte
|
Przyszła vlogerka Oriflame - Kamila https://www.facebook.com/oriflamepl/...type=1&theater
|
|
|
|
#4721 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla chcącego nic trudnego. Nie jem mięsa od ponad 21 lat i jestem zdrowa. Mieszkam z miesożercą i gotujemy podobną potrawę, ale na 2 gary![]() |
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis w glamour sa tusze Celii Lash On Top za 9,99 z gazeta
polecam Wam wersje jasno zielona ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- u mnie sie nie sprawdza :/ pod koniec dnia sie zbiera na powiece i zostaja tylko drobinki a kolor znika
|
#4723 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za rade
|
|
#4725 |
|
Konto usunięte
|
spróbuj. A co do bazy, gorąco polecam Zoeva (Maxi jej wczoraj używała), wszystko świetnie trzyma. Lumene miałam i była fajna na początku, pod koniec opakowania zaczęła robić się kiepska.
|
|
|
|
#4726 | ||
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Lubie polskie morze, ale zimą wiatr jest nie do zniesienia, po za tym wiele miejscowości nadmorskich zamiera poza sezonem, nawet gofra nie ma gdzie kupić Salix, czytałam twoją notkę na blogu i żałuje bardzo że nie kupiłam tej matowej wersji bazy z Zoevy . Perłowa zawiera drobinki które przebijają przez cienie i średnio mi to pasuje.Cytat:
|
|
#4727 | |
|
Konto usunięte
|
Rózia wyczytałaś to z monitora
Cytat:
Karty w dłoń i na zakupy Tak odnośnie Maxi - czuję niedosyt Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę filmik z nude dude. (specjalnie robiłam zamówienie na minti przed 19:30, bo wiedziałam, co się będzie działo potem....)
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem na jaką zmieniła, ale wiem że na ten rok nie przyjmowała zapisów na makijaże (mówię o ślubnym).
|
|
|
|
|
#4729 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otóż to. Dlatego ja jestem za uprawianiem sportu, szczupłą umięśnioną sylwetką, ale bez przesady. Jak widzę te motywacyjne zdjęcia kobiecych sześciopaków na fanpejczach czy blogach fitnessowych, to tylko przewracam oczami. Alina pewnie nigdy się nie przyzna, ale nie wierzę że nie ma problemów z hormonami. Cytat:
Cytat:
tego nie wiedziałam. Jeszcze lepiej.
|
|||
|
|
|
#4730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, oficjalnie Cię hejtuję za ten link z piosenką z wczoraj, nie mogę przestać słuchać
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Zaczyna mnie denerwować, ze Karo ani po miniaturce ani po tytule nie pokazuje, że to durnowaty shiny box...
|
|
|
|
#4733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Chat makeup u Maxi - znowu brązy, znowu taki sam sposób malowania. Kompletnie bez kreatywności. Idzie wiosna, mogłaby pokombinować z jakimiś kolorami, z pastelami. I pokazać jakiś inny schemat niż brązowe smoky z rozświetleniem środka...
|
|
|
|
#4735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz wiem o co chodzi. Maxi robi ciągle ten sam makijaż. Minimalnie coś zmieni ale to jest to samo. |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeden komputer, co tu zrobić A tak w ogóle to mam jutro wyniki, czy dostanę się na II stopień ale nie wiem o której |
|
|
|
|
#4737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/user/xMissKlaudiax/videos Miss Klaudia, znacie/oglądacie?
|
|
#4740 |
|
seriously? no.
|
jej brwi jakieś takie męskie się wydają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Zwłaszcza, że jest sporo ładnych rzeczy w niskiej cenie 
Nie planuję Cię przekonywać, bo przecież nie o to chodzi. Dla mnie jest artystką najprawdziwszą i mam na to dowody, ale nie będę cudować i tutaj Ci tego wszystkiego pokazywać, bo o to też nie chodzi 

Karty w dłoń i na zakupy
Jeden komputer, co tu zrobić