|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() I nie jesteśmy potworami
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-19 o 00:02 |
|
|
|
|
#3572 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Dla mnie to takie "na dwoje babka wróżyła" ![]() A co do złych czasów - ja urodziłem się co najmniej 100 lat za późno! |
|
|
|
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3574 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, bo tak na prawdę brylujemy na Fejsie, którego nie mamy, i fogle lajkujemy wszystko i everything is great, fine i do przodu
![]() Testu nie widziałam, test życia zastosowałam ![]() Lete spać, mnie ostatnio troszkę podmieniono ale tylko troszkę a ta troszka mnie cieszy i dobrze mi z tym. ![]() Jutro jak będzie ładna pogoda chyba znów się wypuszczę na samotną eksplorację miasta. Bo weekend i bizi i wychodny i znów mi braknie czasu na siebie. Kurcze może zrobię ten test, może jednak jestem pół na pół ?
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko teraz akurat żadna wyprz się nie zbliża ![]() Cytat:
![]() a mnie wyszło 70 ale fakt jest taki ze walczę i staram sie nie unikać sytuacji mimo że mnie stresują.... ![]() Znad soku |
||
|
|
|
#3577 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() W końcu wybralim wariant wygodny czyli niedaleko i ze wszystkim - Farma Krzyczki. Did tylko zapytał czy będzie koza ![]() Cytat:
2. u mnie 81-83 bo dwa razy robiłam. Osobiście polegam na telefonowaniu i rozmowach z nieznajomymi. Potem zaczęłam sobie czytać to forum i kurde, typowy przypadek socjofoba ze mnie! A myślałam, że mam jakieś dziwne nawyki i lęki w stosunku do innych ludzi. |
||
|
|
|
#3578 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Zniżki bywają nie tylko urodzinowe, ja miałam bon na 20zł ale do wykorzystania do końca 2014, tyle, ze nic mi się wtedy nie podobało i przepadł. Karta Orsay też jakieś zniżki daje. Osobiście najchętniej bym wykupiła pół MArksa&Spencer Cytat:
Pomyliły mi się wczoraj dni tygodnia, dałabym sobie wczoraj łapę uciąć, ze był wtorek....
|
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyszło mi 12.
Aileen była! Miłego dnia wszystkim
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2. Tak, ale...tu są takie pytania z ktorymi nie mam problemu...no bo jak gadać z kimś i nie patrzeć mu w oczy ..albo nie opitolić kogoś obcego, jak cię wkurzy/zirytuje albo sobie w inny sposob zaslużyl ![]() Ale i tak jestem socjofobem Nie lubię innych ludzi, bo większość mnie irytuje, a jak juz próbuje za bardzo ingerować moim zdaniem w moje życie, choćby zwyklą ciekawością...no to koniec. Wolę świety spokoj i moje koty. Nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktow, ale nie chce mi się podtrzymywać w większości przypadkow tych kontatow ![]() Spalam z tym kremem na paszczy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...hutzcreme.html Fajny ![]() tępy jak cholera i bieli przez ten cynk( wchłania się ) ale poranny efekt mi się podobał. Skóra jakaś taka fajna. Teraz dalam go na olej z żelem hialuronowym
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nigdy nie opitalam obcych tylko wycofuję się z konfliktowej sytuacji i pozwalam żeby postawili na swoim. A myślałam, że jestem po prostu uprzejma
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
z opitalaniem obcych problemu nie mam, zwłaszcza jak trafiam na buraka (co w komunikacji miejskiej jest akurat nagminne). Rowerzystów, którzy usiłują mnie rozjechać kiedy spokojnie idę chodnikiem, również ochrzaniam bez zahamowań ![]() Z kolei nie lubię jeść ani pić w miejscu publicznym - jako, ze sama nie lubię jak mi ktoś mlaska naprzeciwko, staram siei innym oszczędzić tego widoku.
|
|
#3583 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie, o nie. Nie mam zamiaru się męczyć. Nie atakuję każdego o byle pierdołę, ale. Jeśli ktoś narusza moją przestrzeń osobistą, zachowuje się jak cham, jest wścibski, pozwala sobie na jakieś durne żarty w stosunku do mnie/do kogoś itp itd, nie mam zamiaru tego tolerować. Oczywiście ciągle pisze o ludziach kompletnie obcych, znanych z roboty itd... 3.Ależ jestem uprzejma. Bardzo. Można być asertywnym i uprzejmym jednocześnie ![]() Fakt,że sympati to przeważnie nie zjednuje, ale...biorąc pod uwagę fakt ze lubię tylko nieliczne jednostki ludzkie...jakoś z tym żyje ![]() ( staruszka ktora mnie w robo nazwała kiedyś wredną suką na przykład )Cytat:
Mam tak samo . Fakt,że rowerzystów nie spotykam raczej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3586 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
czasami jak mi patrzą w oczy i się jeszcze uśmiechają do tego to najchętniej bym uciekła, czuję duży dyskomfort.2. nie jesteś, bo u Ciebie to nie lęk a wybór
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Nindżopesz
|
Stazja jest socjopatą z wyboru
|
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
W marcu będzie moja szósta
I ceszę się, że znowu tu jestem - jakby w domu Cytat:
Oby wszystko poszło ok Ja nie mogę ha ha ha ha ![]() Cytat:
A gdzie ten test znaleźć? Aileen... Kraków... kiedy jeszcze moje pieski żyły... nie wiedzieliśmy, że Tata chory Co do okularów - jestem w pełni zaspokojona. Trafiłam na firmę Bodyych - okulary, które ręcznie robi Andrzej Bodych, z płyt z włoskiego tworzywa, wielowarstwowych, zamawianych i wybieranych przez niego. Okulary w sklepie kosztują ok.300 zł, ale ja mam zniżkę ![]() Mogę się dowiedzieć, czy będą w Krakowie albo czy tam ą w sklepie gdzieś. Jakby Ci się spodobały. Na All też mają jakieś modele. Ja mam na razie 4 pary - wszystkie kolorowe. ![]() A do Barcelony zrobi mi specjalne, rzeźbione!
|
|
#3589 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
a zdjęcie ładne , za to niekoniecznie rzecz do noszenia 2.ofszę , aczkolwiek nie do wszystkiego , zależy co się nasza . 3.naprawa , naprawa . Dzwoniliśmy do pana od maszyn , ma dać znać kiedy przyjdzie , bo zataszczyć do niego na drugi koniec miasta nie damy rady . Mam tylko nadzieję że nie zapomni ![]() Cytat:
![]() 2.eeetam ![]() 3. 4. u mnie fcale , za to rano deszcz padał ![]() 5. no nie mam bo wylazły stolat stolat ! Cytat:
Cytat:
![]() powtórnie ![]() Ja chcęęęę wiooosnyyyyyy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Ja teeż (i tu jestem podmieniona, in plus ) Jutro idę na wieczorek z przyjaciółką do mojej ulubionej knajpki |
||
|
|
|
#3591 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
super z tymi specjalnymi do Barcelony ![]() zapewne rezultat wyparcia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie że jak nie patrzę w twarz/oczy rozmowcy, to nie jestem traktowana poważnie. No i widać jak ktoś reaguje na to co mowię, bo jednak czasem slowa jedno, a mimika drugie ![]() ![]() ![]() W jakimś durnym teście mi wyszło że mam zadatki na socjopatę ![]() Zgadzam się ![]()
|
|
|
|
|
#3593 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Zrób, zrób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już nie mam poważnej fobii, tylko znaczną, ufff! ![]() W konfesjonale? Cytat:
![]() Wszyscy ci, których unikam z powodu mojej socjofobii ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru !!!
Cytat:
![]() Gryxu jak tak chuch ?
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
na twarz spoglądam, oczy omijam - i w sumie może dlatego w oczy nie patrzę bo nie umiem czytać z nich, w ogóle z tonu głosu, mimiki, mowy ciała, autystyczna jestem pod tym względema ad sinupret socjopatów, tak mi się skojarzyło, podobno kłamcy więcej patrzą w oczy bo im się wydaje że jak będą uciekać wzrokiem to wyda się że kłamią ![]()
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Maja W związku z naszymi rozmowami o Pluszczu miałam sen...
Koszmar bardziej ... Śnił mi się Pluszczu i chciał mi zrobić operację biodra
|
#3599 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciał Ci się do bioder dobrać? ![]() Ty, a wiesz, że on kiedyś wygrał Eurowizję? Tańcował na lodzie jakiemuś ruskiemu śpiewakowi i wygrali
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

Dla mnie to takie "na dwoje babka wróżyła"

W sumie nie wiem
Bywają jakieś zniżki do Orsaya? 

Gdyby nie zły los, dzisiaj mówiłabyś do mnie tato