|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII
Hehe spooooko to zapamietam zeby sprawdzac NIP itd ale jak znajde tam informacje na temat intercyzy wlascicielki firmy to obiecuje Wam ze w try miga Wam tu napisze. Nie mialam od rana czasu na wizaz ale jak zobaczylam zamieszanie to az zasiadlam i zaczelam czytac. Ja to odbieram w taki sposob ze są różne rodzaje prywatnych informacji i nie wszystkie nadaja się na publiczne plotki. Bo tutaj jakby nie bylo plotki są publiczne. I prywatna informacja o rozmiarze stanika jest czym innym niz o intercyzie itd. Ale to moja opinia..
|
#4892 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci ze calkiem normalnie funkcjonuje. Nie interesuje sie życiem ludzi do tego stopnia.
|
#4894 |
|
-ist
|
Różnica polega na tym, że Szusz nie afiszowała się nigdzie ze swoim stanem cywilnym i jego ewentualnymi zmianami, a Księżniczka na każdym kroku podkreślała, jaki to jej fryzjer jest wyjątkowy, jaki ekskluzywny, jak to nie można się do niego zapisać, bo przyjmuje tylko wybranych klientów... Dla mnie eot, po co w ogóle wdawać się w dyskusję, w której jedyną konkluzją jest wykręcanie kota ogonem.
|
|
|
|
#4895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby Marcin Prokop przez pół roku w co drugim swoim wywiadzie czy programie trąbił, jaki to jego fryzjer jest niesamowity, jak trudno się do niego dostać, jak to nie może podać nawet z jakich materiałów korzysta, a potem zacząłby komentować zdjęcia tego właśnie fryzjera na jego koncie to kto wie... Pewnie bym kliknęła, żeby zobaczyć, co to za gwiazda nożyczek i brzytwy.
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, ze to zupelnie nie o to chodzi
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.. są informacje które pewnie musiała umieścić. Ale jej jako dorosłej poważnej kobiecie nie przyszłoby do głowy że mogą one być powodem plotek.
|
#4898 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przecież psi fryzjer to pierdółka, a do tego Laura sama się podłożyła. Piernik i wiatrak. Cytat:
A nie, żeby przylecieć na wątek i pisać, że Szusz rzekomo zmieniła stan cywilny. Ludzie... |
||
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zawieram z jakąś firmą, człowiekiem, spółką umowę to sprawdzam w rejestrze czy wszystko jest ok, jak przy okazji przeczytam, że właściciel ma rozdz. maj. z żoną od wczoraj to co? szpiegostwo? jak ktoś lubi to może całą okolice "zlustrować". nie wiem co z tego miałoby wynikać tak szczerze. pomijam kwestie pisania o tym tu, nie pojmuje podejścia do tego jakby to były jakieś "mega super tajne informacje, których nikt nie może sprawdzić, chyba że ma super mega ważny powód"
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie.. zupełnie nie. Laska wbiła na wizaż tylko po to żeby napisać że Szusz zmienila stan cywilny i w nawiasie dodala o rozdzielnosci majątkowej czytaj intercyza. Mogła to pominąć.. serio.. i sądzę że tylko o to dziewczynom chodzilo.
|
#4901 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Evvelinek, to weź nie pomijaj! Dla mnie właśnie to jest w całej prawie kluczowe.
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak.. stwierdzenie klucz.
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
160 czytających, hu hu hu
|
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Konto usunięte
|
Będę się wypowiadać tylko za siebie, nie za ogół jak to tutaj się ciągle pojawia. Dla mnie pewna granica została przekroczona, powiedzmy, że rozumiem - nie dla wszystkich. Może też dla kogoś jakieś moje posty przekroczyły kiedyś granicę - okej. Trzeba było mi zwrócić uwagę.
Przykro mi trochę, że zawsze jak jest taka sytuacja jak dzisiaj to potem nikt nie ma pretensji do tej jednej osoby od kilku wypowiedzi w wątku, do tego często nowego konta, nie - TO DZIEWCZYNY Z WIZAŻU napisały. Czyli kto? No wiadomo, Jamajka, Munka, Salix, Patisia, Czocher, Kustraczek, itd. |
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szokuje mnie tylko podejście do kwestii dostępu do danych i że czynność którą każdy z nas powinien wykonywać przed zawarciem ważnych umów, zainwestowaniem pieniędzy itd. traktowana jest jak coś niespotykanego, niedobrego, mającą na celu szpiegowanie i grzebanie w czyimś życiu ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ok, druga.. albo trzecia ![]()
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na rozluźnienie Jak “na żywo” wyglądają nowości katalogu 3 (cienie i szminki) – prezentu...: http://youtu.be/RWPu6_FjfnY Nowości avon. Jak było to przyjmuje policzek..
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Licytujemy się kto mieszka bliżej morza W mieście to akurat bliskość nie ma znaczenia. Bliskość plaży, która latem jest przepełniona turystami, nie jest taka fajna. Śmieci, głośni uchlani ludzie. No ale dla każdego co innego. Przynajmniej w takiej lokalizacji dobrze się wynajmuje. Dom na plaży na odludziu z Ghost Writer'a to jest dopiero coś @Kadecia To już przesada. Czym innym jest komentowanie małżeństw, rozwodów i innych osobistych tematów jak ktoś umieszcza takie informacje publicznie na blogu, instagramie czy we vlogu, a czym innym jest dogrzebywanie się do informacji. Takie informacje są dostępne, ale to nie znaczy, że ich rozpowszechnianie jest w porządku. Tego typu grzebanie w śmietniku, które uprawiasz nadaje się bardziej na GG i kafeterię niż na wizaż. Ja poznałam dokładny adres zamieszkania kilku vlogerek przeglądając ich social media, google maps i strony developerów. (Mój TŻ☠hobbistycznie robi czasem tego typu rzeczy. Zawodowo zajmuje się wyszukiwaniem lokalizacji) Jakoś nie przyszło mi do głowy dzielenie się tym gdzie mieszkają, chociaż te dane są przecież ogólnie dostępne. Wystarczy umieć korzystać z internetu. Edytowane przez Selvan Czas edycji: 2015-02-19 o 16:55 |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już chyba robię się nudna. Mam takie samo zdanie, to jest normalna czynność przed zawarciem umów, zainwestowaniem pieniędzy, itd. Dla mnie nie jest normalne przychodzenie z takimi informacjami na forum plotkowe. |
|
|
|
|
#4912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do drugiej części wypowiedzi to ja bym proponowała to olać bo nie ma na to wpływu. ostatnia afera z tą dziewczyną od perfum(?) pokazała że nawet jak nie piszecie nic to ona kontynuowała swoje opowieści. nie ma na to rady, tym bardziej w takim miejscu jak to.ja mam wrażenie, że czasem zbyt serio podchodzicie do niektórych sytuacji. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
skoro pracowałaś w takim miejscu to wiesz, że dla niektórych taka informacja to jak imię i nazwisko. pisanie o tym tu - co innego, sposób trafienia na takie informacje - co innego. |
|||
|
|
|
#4913 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie pierwszy raz to widać a jak ktoś starszy tego nie ogarnia to cóż... przykro
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu znowu dym na wątku
to i publika się zbiera
|
|
#4915 |
|
Zadomowienie
|
dla rozładowania emocji - MrOlimpia
![]() |
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5032230 4]na tym wątku siedzą głównie nastolatki i młode studentki, nie dziwcie się, że nic nie wiedzą o otaczającym ich świecie
nie pierwszy raz to widać a jak ktoś starszy tego nie ogarnia to cóż... przykro [/QUOTE]łudziłam się, że to bardziej domena przemijającego pokolenia
|
|
|
|
#4917 |
|
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/zSTrrKiu1K/?modal=true
Haha, spoko Madzik! ![]() Lepiej suszyć pędzle w pozycji poziomej lub pionowo włosiem w dół, jeśli masz jakiś specjalny stojaczek, bo inaczej mogą się rozklejać.
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie sądzisz, że jest mała różnica między wyszukiwaniem między facebookiem, google maps i stronami developerów różnych informacji, łączenie ich razem wszystkich, wyszukiwanie a po prostu wpisanie imienia i nazwiska do CEIDG? Jasne, Kadecia mogła nie podawać tej informacji dalej, ale przecież nie zrobiła nic nielegalnego czy złego. Nie napisała, że szusz jest głupia bo wyszła za mąż czy cokolwiek innego. Nie krytykowała jej, nie jeździła po niej, jak to się nieraz jeździ po Kretce albo Marku. Może temat jego byłej żony nie wlókł się przez tyle stron, co teraz temat szusz, ale był o wiele gorszy, a mniej się oburzyłyście Zgadzam się z tym, że to trochę podwójna moralność.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

I jest to na porządku dziennym?

skoro pracowałaś w takim miejscu to wiesz, że dla niektórych taka informacja to jak imię i nazwisko.