Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-19, 17:44   #4951
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Czytaj ze zrozumieniem.
Z resztą to nie z nudów. Mieszkam w tej samej aglomeracji, obserwuję ich fb i widziałam mieszkania z vlogów, które oglądam hobbistycznie w wolnym czasie. Tak się składa, że te informacje przydają mi się w celach zarobkowych. Dla niektórych osób wynajem mieszkania obok „znanej vlogerki” jest swego rodzaju atutem, który przesądza o wynajmie droższego mieszkania.

Czyli rozprzestrzeniasz te informacje innym, co więcej, nie Zosi z wizażu tylko komuś, kto może zamieszkać obok i być realnym utrudnieniem życia pogrążasz się
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:48   #4952
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też wiem, gdzie mieszkała i mieszka Szusz. Dokładnie. :P
Nie dlatego, że ją śledzę, szpieguję #podwójnamoralność, ale po prostu wrzucała kilka razy widok z okna i dobrze kojarzę te miejsca. Ale czy przyleciałam Wam tu pisać, gdzie Tomek samochód parkuje i co słychać od niej spod drzwi? Nie.
A powinnaś, w końcu to legalne.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:48   #4953
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Szczerze, doinformujcie się nieco, bo przez taką nieświadomość później ludzie płaczą, że ich oszukała super hiper firma, przeciez mieli piękną siedzibę, szkoda, ze w zadnym rejestrze ich nie ma.
dokladnie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Tu jest już problem zbiorowej odpowiedzialności... Za posty jednej osoby lub mniejszości, obrywa cały wątek, choć reszta próbowała zdusić bezsensowną dyskusję w zarodku.
Cytat:
Tak? Jakie? Bo wydaje mi się, że głównie dyskutuje się o tym, co vlogerki same napiszą, powiedzą czy pokażą.
Ktoś podał przykład Hani, informacji o jej rozstaniu z mężem. To nie były domniemania, wyszukiwanie w rejestrze, grzebanie w prywatnych kontach, Hanka sama o tym rozmawiała na instagramie. Ja jednak rozróżniam tego typu sprawy, ale widzę, że zrobiły się dwa obozy. Nie dla wszystkich granica została przekroczona, dla mnie tak.
Jest mi też przykro, że w takich sprawach (oraz kiedy wypowiada się kto zupełnie nowy) dostaje się CAŁEMU WĄTKOWI.
Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
147 czytających.
Patrzcie jak wszystko można wyszukać w necie. To straszne. Szczerze współczuję szusz... jak sobie pomyślę, że moja teściowa może sobie w necie obczaić czy mam z mężem rozdzielność majątkową to mnie coś trafia.
Teraz będzie że wizaż jedzie po szusz, a ona miała tu takie ostatnio pozytywne opinie. Wiele osób pisało że dobrze ją się ogląda. Vlog z wyjazdu był fajny i święto pizzy też.
zbiorowa odpowiedzialność, cały wątek? Dziewczyny, chyba za bardzo bierzecie internetowe życie do siebie. Ja nie identyfikuję się z tym, że "na Wizażu" napisali, nawet gdyby ktos wymienił mnie z nicka, to... co z tego? Na tym wątku tylko jedna osoba zna mnie z imienia i z nazwiska (pozdro A. ), dla reszty internetu jestem Ciemna13, co generalnie niewiele mówi. Zluzujcie trochę, policja tak naprawdę nie przyjeżdża na zgłoszenia do internetu.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Bez przesady Gąbka mogła się odbarwić przecież? ja mam taką gąbkę z Oriflame (niebieską) i mimo mycia raz w tygodniu zrobiła się jakaś szara taka po 2-3 mcach użytkowania.

A co do pędzli, to gdzie Wy widzicie, że były brudne? Serio pytam? Poza tym one są nowe, MAdzik kupiła je chyba jakoś na Mikołaja sobie i użytkuje raczej rzadko i tylko ona? Kompletnie nie rozumiem tego fenomenu prania pędzli raz w m-cu gdy są użytkowane tylko przez jedną osobę? co innego u jakiejś kosmetyczki, wizażystki, które mają kilka klientek w tygodniu/dniu, różne podkłady, kolory itd. ale jak się używa jednego, przez jedną osobę i to nie codziennie
raz w miesiącu? :O spoko, ja myję moich 10 maluszków raz w tygodniu... I nawet nie maluję się codziennie tylko 4-5 razy w tygodniu...
Cytat:
Nie oglądam Kretki, ale na wątku widziałam wpisy o jej związku, mężu i dziecku. Że mąż taki i owaki, a dziecko dziwne. Są komentarze na temat tego, że Szusz jest jak nieporadne dziewczątko itd. To samo o Bogusi i jej diecie, nadwadze, można wymieniać w nieskończoność.

Te komentarze NIE MAJĄ więcej taktu, naprawdę
.
też tak uważam.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Porownanie psiego fryzjera do NIPow rejestrow i intercycy olaboga nie ma najmniejszego sensu. To tak jak z intymnoscia badania u ginekologa i u okulisty.
cóż za trafne porównanie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Widać że średnio się znasz.
Nawet jeśli ktoś nie jest w związku małżeńskim, nie jest w związku partnerskim, BA! nie jest w żadnym związku to musi mieć tą kolumnę wypełnioną. Edycja tej informacji też nie musi być związana ze ślubem. Więc jakieś pitolenie za przeproszeniem o szopenie i intercyzach i ślubach są wyssane z palca.
amen, czekałam aż ktoś to napisze Edycja tej kolumny wcale nie oznacza, że Szusz jest mężatką dziewczyny, serio, doedukujcie się trochę w temacie a potem róbcie gónwoburzę, bo to aż bije po oczach - "tak do końca to się nie znam się, ale się wypowiem/ oburzę/ usprawiedliwię".

Cytat:

Licytujemy się kto mieszka bliżej morza W mieście to akurat bliskość nie ma znaczenia. Bliskość plaży, która latem jest przepełniona turystami, nie jest taka fajna. Śmieci, głośni uchlani ludzie. No ale dla każdego co innego. Przynajmniej w takiej lokalizacji dobrze się wynajmuje.

nie miałam zamiaru się licytować. Matko, wszyscy tu są dzisiaj przewrażliwieni?
A poza tym, teraz to Ty się licytujesz, która plaża jest lepsza, gratuluję dla mnie plaża to plaża, są też w trójmieście odcinki plaż bez turystów i gofrów.

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Nie sądzisz, że jest mała różnica między wyszukiwaniem między facebookiem, google maps i stronami developerów różnych informacji, łączenie ich razem wszystkich, wyszukiwanie a po prostu wpisanie imienia i nazwiska do CEIDG? Jasne, Kadecia mogła nie podawać tej informacji dalej, ale przecież nie zrobiła nic nielegalnego czy złego. Nie napisała, że szusz jest głupia bo wyszła za mąż czy cokolwiek innego. Nie krytykowała jej, nie jeździła po niej, jak to się nieraz jeździ po Kretce albo Marku. Może temat jego byłej żony nie wlókł się przez tyle stron, co teraz temat szusz, ale był o wiele gorszy, a mniej się oburzyłyście Zgadzam się z tym, że to trochę podwójna moralność.
dokładnie, dużo większy niesmak miałam przy dyskusji o "dziwnym dziecku" Kretki. Dziewczyny, informacje z CEIDG to nie są top secret super hiper poufne dane, zluzujcie

Jedyne co mnie dziwi, to że ktoś ma czas i chęci wpisywać NIP żeby sobie wyszukać informacji o Weronice. Ale z drugiej strony, ludzie robią gorsze rzeczy (typu stalking - i mówię tu o prawdziwym prześladowaniu jak np. i Loli czy wyszukiwanie nagich fotek Aliny). I dużo mniej moralnym byłoby podane adresu zamieszkania Szusz niż info, że jest mężatką, bo dla mnie nawet gdyby to bya prawda, to zadna sensacja i tą informacją nie można jej zrobić krzywdy, a już znająć adres owszem...

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-02-19 o 17:52
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:49   #4954
201607110949
Konto usunięte

https://www.facebook.com/magda.piecz...type=1&theater - prototypy pędzli Pieczonki. Z tego co kojarzę, długo nad nimi pracowała. Mam nadzieję na coś fajnego
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:51   #4955
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kadecia Pokaż wiadomość
Nie oglądałam dawno Szusz a że zaciekawił mnie temat ślubu (sukienka itd.)
Mogłaś napisać do niej prywatną wiadomość.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Enpleurs Pokaż wiadomość
Może nie jest nielegalne ale jest poniżej krytyki. Chciałabyś żeby ktoś omawiał na forum twoje PRYWATNE sprawy?

a tak poza tym to Hej podczytuje was już długo, ale się jakos nie udzielałam
Hejka Plus pełna zgoda - poniżej wszelkiej krytyki.
Stary 2015-02-19, 17:52   #4956
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/magda.piecz...type=1&theater - prototypy pędzli Pieczonki. Z tego co kojarzę, długo nad nimi pracowała. Mam nadzieję na coś fajnego

Mam przeczucie, że będą drogie lub bardzo drogie.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:53   #4957
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Poczułam to w kościach. Może będziemy pozytywnie zaskoczone
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:53   #4958
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
sprawdzony powiadasz.....
W serialu tak mówili
Cytat:
Też jestem ciekawa. BTW, Magda mogłaby częściej wrzucać filmy, lubię je. Ostatnia zapowiedź była kilka tygodni temu i do tej pory cisza
Stary 2015-02-19, 17:54   #4959
Munkaa
Zakorzenienie

Nadrobiłam. Podsumowanie: wierzyć mi się nie chcę.
Serio - jak to czytasz Szusz, nie wrzucaj mnie do jednego wora z tymi, którzy to co legalne, uważają za niepodlegające żadnej krytyce, z góry dziena.
Stary 2015-02-19, 17:54   #4960
Ciemna163
Kociara

Cytat:
obstawiam drugą opcję Ale fakt faktem, że ładnie się zapowiadają, wyglądają lepiej od glambrushy.
Stary 2015-02-19, 17:55   #4961
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

zbiorowa odpowiedzialność, cały wątek? Dziewczyny, chyba za bardzo bierzecie internetowe życie do siebie. Ja nie identyfikuję się z tym, że "na Wizażu" napisali, nawet gdyby ktos wymienił mnie z nicka, to... co z tego? Na tym wątku tylko jedna osoba zna mnie z imienia i z nazwiska (pozdro A. ), dla reszty internetu jestem Ciemna13, co generalnie niewiele mówi. Zluzujcie trochę, policja tak naprawdę nie przyjeżdża na zgłoszenia do internetu.

dokładnie, dużo większy niesmak miałam przy dyskusji o "dziwnym dziecku" Kretki. Dziewczyny, informacje z CEIDG to nie są top secret super hiper poufne dane, zluzujcie

Jedyne co mnie dziwi, to że ktoś ma czas i chęci wpisywać NIP żeby sobie wyszukać informacji o Weronice. Ale z drugiej strony, ludzie robią gorsze rzeczy (typu stalking - i mówię tu o prawdziwym prześladowaniu jak np. i Loli czy wyszukiwanie nagich fotek Aliny). I dużo mniej moralnym byłoby podane adresu zamieszkania Szusz niż info, że jest mężatką, bo dla mnie nawet gdyby to bya prawda, to zadna sensacja i tą informacją nie można jej zrobić krzywdy, a już znająć adres owszem...
dobrze, że ktoś tu jeszcze ma logiczne podejście do rzeczywistości
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:57   #4962
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Lukrecja zgadzam się. Ja też czekam na filmiki pieczonki. Między zapowiedzią a filmikiem czas że ho ho.

Pędzle piękne. Chcę.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 17:57   #4963
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
obstawiam drugą opcję Ale fakt faktem, że ładnie się zapowiadają, wyglądają lepiej od glambrushy.
niech nawet kosztują sporo więcej, ale będą lepsze - wolę wydać kasę na 1 dobrą rzecz niż 3 buble. Bo z glambrushy do odrzutów trafił również 05, który obecnie służy mi tylko do mieszania podkładów - taka się z niego zrobiła szczota kłująca
Stary 2015-02-19, 18:04   #4964
Ciemna163
Kociara

Cytat:
niech nawet kosztują sporo więcej, ale będą lepsze - wolę wydać kasę na 1 dobrą rzecz niż 3 buble. Bo z glambrushy do odrzutów trafił również 05, który obecnie służy mi tylko do mieszania podkładów - taka się z niego zrobiła szczota kłująca

a to wiadomo Jak będą dobre opinię, to chętnie bym się skusiła (o ile cena nie będzie dla mnie naprawdę zaporowa).
A któryś z GlamBrushy Ci się dobrze spisuje?

Stary 2015-02-19, 18:06   #4965
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

a to wiadomo Jak będą dobre opinię, to chętnie bym się skusiła (o ile cena nie będzie dla mnie naprawdę zaporowa).
Syntetyk O9, bardzo fajny. Ale ja generalnie miałam tylko 3 pędzle GB.
Stary 2015-02-19, 18:10   #4966
Selvan
Raczkowanie

Myślicie, że te pędzle Pieczonki będą białe? Czy to tylko prototypy?

MACADEMIAN GIRL

Któraś z was ogląda Elen?

Cytat:

nie miałam zamiaru się licytować. Matko, wszyscy tu są dzisiaj przewrażliwieni?
A poza tym, teraz to Ty się licytujesz, która plaża jest lepsza, gratuluję dla mnie plaża to plaża, są też w trójmieście odcinki plaż bez turystów i gofrów.
To był żart, może nie do końca jasno go sformuowałam + chciałam pokazać piękny dom na pustej plaży. U nas niestety nie ma lokalizacji na coś takiego a to by było świetne. Sama chodzę co tydzień na spacer z babcią i nie narzekam na plaże poza miejskimi w sezonie. Zwłaszcza na sopockie bo miałam już nieprzyjemności z popijackim wandalizmem.

Cytat:
Czyli rozprzestrzeniasz te informacje innym, co więcej, nie Zosi z wizażu tylko komuś, kto może zamieszkać obok i być realnym utrudnieniem życia pogrążasz się
Tak. Latam w kółko i trąbię, że obok mieszka taka i taka. Uwaga, uwaga! Wynajmę mieszkanie, gdzie za ścianą vlogerka XY strzela sobie selfie na łóżku.
Zazwyczaj wynajmujący pytają o sąsiadów i wtedy mówię, że obok mieszka młoda para z dzieckiem, wynajmuje student z zagranicy, albo mieszka popularna vlogerka. No bardzo się pogrążam. Masakra. Normalnie do prokuratury. Phi...
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:16   #4967
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Uwielbiam

0:20

2:35

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-02-19 o 18:19
Stary 2015-02-19, 18:17   #4968
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam glambrushy O3, O4,O10 i jeszcze jakiś jeden. I O10 tak mnie drapie... ze czuję się zraniona.
Stary 2015-02-19, 18:21   #4969
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/27726460569...type=1&theater kremik... ekhm
Stary 2015-02-19, 18:22   #4970
201703241651
Konto usunięte

Makijaż Olimpii gdzieś zaginął, więc wrzucam drugi raz.

Ech, Olimpia to naprawdę ładna dziewczyna i tylko to ratuje efekt końcowy jej makijażu... Brązowy cień na dolnej powiece podkreśla zasinienia, kiepski odcień i moim zdaniem jest trochę za szeroko nałożony... Brwi też za grube, zbyt przerysowany efekt. Ceglaste plamy z bronzera na czole, a tak w ogóle, to ma szczupłą, podłużną buzię i jeszcze bardziej ją wyciąga tym konturowaniem policzków... Szkoda. Ładnie wygląda na niej rozświetlenie, ma ładną cerę, kształtne usta - bardziej pasowałby jej makijaż w stylu J.Lo, do której, moim zdaniem, "zalatuje"
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:22   #4971
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

MACADEMIAN GIRL

To był żart, może nie do końca jasno go sformuowałam + chciałam pokazać piękny dom na pustej plaży. U nas niestety nie ma lokalizacji na coś takiego a to by było świetne. Sama chodzę co tydzień na spacer z babcią i nie narzekam na plaże poza miejskimi w sezonie. Zwłaszcza na sopockie bo miałam już nieprzyjemności z popijackim wandalizmem.

Tak. Latam w kółko i trąbię, że obok mieszka taka i taka. Uwaga, uwaga! Wynajmę mieszkanie, gdzie za ścianą vlogerka XY strzela sobie selfie na łóżku.
Zazwyczaj wynajmujący pytają o sąsiadów i wtedy mówię, że obok mieszka młoda para z dzieckiem, wynajmuje student z zagranicy, albo mieszka popularna vlogerka. No bardzo się pogrążam. Masakra. Normalnie do prokuratury. Phi...
Owszem i w dodatku na tym zarabiasz. Wspolczuje tym osobom, na tacy podajesz ich adres. To smieszne, ze akurat ty wzielas udzial w tej dyskusji.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:24   #4972
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Syntetyk O9, bardzo fajny. Ale ja generalnie miałam tylko 3 pędzle GB.
hm, coś mi się ubzdurało, ze miałaś z 8

Cytat:

MACADEMIAN GIRL

*Ellen uwieeeeeelbiam! Ją i Jimmego Fallona, brakuje mi takich postaci w polskiej tv. Przekupiłaś mnie nią, nie skumałam żartu widocznie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ja mam glambrushy O3, O4,O10 i jeszcze jakiś jeden. I O10 tak mnie drapie... ze czuję się zraniona.

haha, powiedz to Hani

Stary 2015-02-19, 18:26   #4973
anjia
Zadomowienie

Cytat:

Ech, Olimpia to naprawdę ładna dziewczyna i tylko to ratuje efekt końcowy jej makijażu... Brązowy cień na dolnej powiece podkreśla zasinienia, kiepski odcień i moim zdaniem jest trochę za szeroko nałożony... Brwi też za grube, zbyt przerysowany efekt. Ceglaste plamy z bronzera na czole, a tak w ogóle, to ma szczupłą, podłużną buzię i jeszcze bardziej ją wyciąga tym konturowaniem policzków... Szkoda. Ładnie wygląda na niej rozświetlenie, ma ładną cerę, kształtne usta - bardziej pasowałby jej makijaż w stylu J.Lo, do której, moim zdaniem, "zalatuje"
f

masz rację. Ma bardzo ładną twarz a marnuje ten "potencjał". zresztą jej się to chyba podoba i nie widzi swoich błędów.
Stary 2015-02-19, 18:26   #4974
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
hm, coś mi się ubzdurało, ze miałaś z 8

*Ellen uwieeeeeelbiam! Ją i Jimmego Fallona, brakuje mi takich postaci w polskiej tv. Przekupiłaś mnie nią, nie skumałam żartu widocznie

haha, powiedz to Hani

Hehe a po co.. kilka osob pisalo ze o10 drapie. Ponoć to normalne ale sięgam po niego rzadziej.. mam ochote za to na syntetyki
Stary 2015-02-19, 18:33   #4975
Nike04
Raczkowanie

Cytat:

Widzę tylko brwi... Chyba jestem przewrażliwiona...
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:39   #4976
Yoooko
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=1Vs3FhjqwWE Szusz
Kto to pamięta?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:41   #4977
Brunetka_5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Brwi, tak bardzo równe
Brunetka_5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:41   #4978
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
*Ellen uwieeeeeelbiam! Ją i Jimmego Fallona, brakuje mi takich postaci w polskiej tv.
ostatnio ich zasubowałam, żeby być na bieżąco i codziennie sobie włączam po kilka filmików

peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:43   #4979
Nike04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Ta niebieska spódnica z koszulką w panterkę Miss wesela na wsi Lub jak kto woli dożynkowa wersja
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:46   #4980
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
f

masz rację. Ma bardzo ładną twarz a marnuje ten "potencjał". zresztą jej się to chyba podoba i nie widzi swoich błędów.
Niestety... Oglądam ją z doskoku, co kilka filmików, bo nie lubię np. vlogów, a żadnej zmiany nie widzę, do tego widzki chwalą np. jej brwi. Temat plam od bronzera był już dawno wałkowany. Ma wyraziste rysy, obeszłaby się spokojnie z samym różem i rozświetlaczem, wysokie czoło można korygować fryzurą, a nie jeszcze bardziej je podkreślać "cebulą".

A potrafi tak ślicznie wyglądać...

201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości