Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-19, 15:05   #1831
xxxescapismxxx
Pani Pech

Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II

Cytat:
Napisane przez _Aneta Pokaż wiadomość
Moi znajomi kupili na święta swojemu dziecku tablet. I to nie byle jaki, taki z wyższej półki. Dziecko miało wtedy trochę ponad PÓŁ ROKU. Póki co tylko puszczają mu na nim bajki w samochodzie, bo co takie dziecko z tabletem może zrobić. No ale pewnym jest, że będa mu go dawać do zabawy jak tylko trochę zakuma jak to działa.
Maskara..
Pamietacie nasze dziecinstwo ? Caly czas na podrowku ? Itp

Technologia jest ok w granicach zdrowego rozsadku.
Ja mala bede uczuc ze tanie nie znaczy gorsze.
I nie bede jej kupowac kazdej zabawki zeby pobawila sie dwa dni i w kat ( mam taka w rodzinie , co ona chce to rodzice to robia ).
Stary 2015-02-19, 16:00   #1832
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa
Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II

Cytat:
Napisane przez Suivi Pokaż wiadomość
Ile płacicie za wynajmowane mieszkania?
Szukamy teraz z mężem 2 pokojowego mieszkania do 1200 zł już ze wszystkim i nic nie możemy znaleźć
Nasi znajomi mieli fajne mieszkanie za 1000 zł ze wszystkim, ale zapomnieli o nas, gdy rozwiązywali umowę z właścicielką
My płacimy 700 [wynajem, czynsz, woda, internet] za trzy pokoje z kuchnią. Mieszkanie jest piękne, w świetnej lokalizacji. Mam nadzieję, że zostaniemy tu jak najdłużej

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Maskara..
Pamietacie nasze dziecinstwo ? Caly czas na podrowku ? Itp

Technologia jest ok w granicach zdrowego rozsadku.
Ja mala bede uczuc ze tanie nie znaczy gorsze.
I nie bede jej kupowac kazdej zabawki zeby pobawila sie dwa dni i w kat ( mam taka w rodzinie , co ona chce to rodzice to robia ).
Nasz chrześniak od małego tylko komputer, komputer. W przedszkolu doszła jeszcze konsola. Jak usłyszałam jego tekst: 'macie ps2 czy ps3? Bo jak 2 to lamerstwo, u nas w przedszkolu to się z takich nabijamy', mało nie padłam...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 16:03   #1833
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
My płacimy 700 [wynajem, czynsz, woda, internet] za trzy pokoje z kuchnią. Mieszkanie jest piękne, w świetnej lokalizacji. Mam nadzieję, że zostaniemy tu jak najdłużej
Strasznie tanio, ja niewiele mniej płacę za swoje 3 pokojowe
Stary 2015-02-19, 16:04   #1834
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Nasz chrześniak od małego tylko komputer, komputer. W przedszkolu doszła jeszcze konsola. Jak usłyszałam jego tekst: 'macie ps2 czy ps3? Bo jak 2 to lamerstwo, u nas w przedszkolu to się z takich nabijamy', mało nie padłam...
super z tym mieszkaniem, zazdroszczę
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 16:07   #1835
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
super z tym mieszkaniem, zazdroszczę
Tylko dlatego, że to znajomi moich rodziców, którzy mają swój dom i wolą wynająć komuś, komu ufają niż żeby mieszkanie stało puste. Marzy mi się, by kiedyś je od nich odkupić...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 16:09   #1836
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko dlatego, że to znajomi moich rodziców, którzy mają swój dom i wolą wynająć komuś, komu ufają niż żeby mieszkanie stało puste. Marzy mi się, by kiedyś je od nich odkupić...
najważniejsze to dobrze trafić.
oni Wam ufają a Wy mieszkacie jak chcecie, bajka
Stary 2015-02-19, 16:18   #1837
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alillah Pokaż wiadomość
Mnie tam wychowano w względnym dobrobycie, tzn jak chciałam ciuchy, komórkę, komputer to miałam. Na studiach też rodzice mnie sponsorowali. Nie spowodowało to, ze mam siano w głowie, normalnie pracuję jak każdy.

Wracając jeszcze do wesel – dajemy minimum 500zł, jeśli nie korzystamy z noclegu. Jeśli korzystamy - ok. 700-800zł. Takie kwoty to oczywiście koleżankom i znajomym. Za rok ślub bierze moja siostra i nie wyobrażam sobie włozyć do koperty mniej niż 1500zł. Btw, koperty niepodpisane to jest skrajne chamstwo i brak wychowania.

Poza tym, chodząc na wesela nie myślę w kategorii „ O ja pier.. masakra znowu trzeba bulić kasę, nie dam tyle bla bla bla”. Nie chciałabym miec takich gości na swoim weselu. Tak samo na komunii – dziecko się cieszy a ktoś myśli, że przewalił kasę na głupiego gówniarza. Skąd się biorą tacy ludzie?
A ja sie zastanWiam skąd sie biorą tacy ludzie, którzy kupują czort wie jaki prezent za nie wiadomo jak wielka kase. Oczywiście, ze dziecko sie ucieszy, większość dzieci sie cieszy z prezentów. Nie świadczy to jednak o tym, ze ma taki prezent dostAc, a dlaczego dostaje to inna kwestia. Sa ludzie który wybierają chrzestnych pod katem zasobności portfela i po to tylko zeby liczyć na prezenty i cała rodzina potem zainteresowana co kto kupił i za ile, a jak wg nich za mało to d obrobią.

Zaznacz w zaproszeniu ze akceptujesz tylko prezenty od kwoty i dane z uśmiechem, unikniesz rozczarowań.

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:06   #1838
GrumpyCat
Wredny kotecek

Reklamowałybyście leginsy które się zmechaciły?? (jestem osobą która raczej nigdy nic nie reklamuje) ale się wkurzyłam :/ kupione w styczniu za 115zł :/ A już wyglądają jak szmaty mam getry różnych firm i o wiele dłużej i żadne tak nie wyglądają nawet po roku
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 18:08   #1839
aneidra
catsanova

Pewnie, że tak, jeszcze za takie pieniądze to tym bardziej
Stary 2015-02-19, 19:07   #1840
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Reklamowałybyście leginsy które się zmechaciły?? (jestem osobą która raczej nigdy nic nie reklamuje) ale się wkurzyłam :/ kupione w styczniu za 115zł :/ A już wyglądają jak szmaty mam getry różnych firm i o wiele dłużej i żadne tak nie wyglądają nawet po roku
Jak kupowałam za 30 zł to parę miesięcy było w porządku. Po paru miesiącach się zmechaciły, ale machnęłam ręką (miały gwarancję niby). Ale od spodni za stówę się coś wymaga, nie? Ja bym nie popuściła i reklamowała. Niech sobie sami wywalają w błoto stówę.

Chociaż mogą powiedzieć, że za wysoka temperatura prania, czy coś

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 22:45   #1841
Alillah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
A ja sie zastanWiam skąd sie biorą tacy ludzie, którzy kupują czort wie jaki prezent za nie wiadomo jak wielka kase. Oczywiście, ze dziecko sie ucieszy, większość dzieci sie cieszy z prezentów. Nie świadczy to jednak o tym, ze ma taki prezent dostAc, a dlaczego dostaje to inna kwestia. Sa ludzie który wybierają chrzestnych pod katem zasobności portfela i po to tylko zeby liczyć na prezenty i cała rodzina potem zainteresowana co kto kupił i za ile, a jak wg nich za mało to d obrobią.

Zaznacz w zaproszeniu ze akceptujesz tylko prezenty od kwoty i dane z uśmiechem, unikniesz rozczarowań.
Nie mam dzieci
Niemniej jednak, każdy jakiś tam rozsądek ma, ja zawsze wolę dać za dużo niż za mało. U mnie w rodzinie na szczęście podejście jest podobne. Zazwyczaj zresztą wielkość prezentu nie zależy wcale od zamożności danej osoby.
Alillah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 22:53   #1842
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Jego rodzina nie należy do czytających, więc na pewno mieliby problem z kupnem książek, poza tym dużo bardziej wolałby wino
Ale my jeszcze nawet nie zaręczeni, więc nie ma co myśleć o ślubie :
a no chyba ze tak
Cytat:
Napisane przez Alillah Pokaż wiadomość
Haha, my tez chcieliśmy wino lub książki, ale te książki to w zasadzie to rymu nie lubię jak ktoś mi kupuje książki, bo sama mam ich grubo ponad 1,5 tys, duża szansa, że coś się powtórzy, zajmuje to kupę miejsca, a poza tym preferuję czytanie na kindlu.

Ja mam o tyle łatwiej z prezentami na wesela, że my mieliśmy jakby jako pierwsi z naszych znajomych i teraz po prostu będziemy dawać tyle samo kasy co oni nam dali mniej wiadomo, że nie można, a wiecej też nie wypada za bardzo, bo mogliby się poczuć źle, że np za mało nam dali.

Co do komunii, to zrobiłabym wywiad co kto kupuje. Jak byłabym ważną osobą (np. chrzestną), to nie ściboliłabym pieniędzy tylko kupiła dziecku tableta, laptopa albo dobry rower, ewentualnie dała kasę, w końcu krew mi oczami nie idzie dziecko nie zrozumie moich zapędów "kupowania właściwych prezentów na właściwą okazję". Jak będę mieć chrześniaków, to pewnie z najbliższej rodziny (od siostry) i zamierzam rozpieszczać
ja bym wolala wino dostac.
u Tz znajomi po slubach czyli moze podobna kase dostaniemy co dał Tz sam i co dalismy

no z tymi ksiazkami to w gusta mozna nie trafic..
ja lubie czytac ale Tż juz mniej

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 23:00   #1843
sylvi_86
Zakorzenienie

Co do wesel. My jestesmy po swoim majowym. W kopercie mielismy mniej wiecej po 300-400 od pary. Niektore koperty (z mniejsza kwota rzedu 100zl) byly niepodpisane.
My znajomym dalismy 400 i mysle ze to taka srednia kwota jesli sie nie jest chrzestnym czy rodzicem.
Chrzciny. Byly prezenty i tylko jeden banknot 200zl od mamy meza. Za to mamy dla malutkiej 2 medaliki z lancuszkami zlote i 1 medalik z lancuszkiem srebrny. Dostala jeszcze zlote kolczyki i bransoletke.
I tak sobie mysle ze czas odkladac kase na komunie bo to bedzie mega wydatek...

Jestesmy w tym miechy totalnie splukani a jeszcze szczepionka malutkiej i ostatni zab do zrobienia zostal... Marzec bedzie miesiacem zaciskania pasa
Stary 2015-02-19, 23:26   #1844
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Jak kupowałam za 30 zł to parę miesięcy było w porządku. Po paru miesiącach się zmechaciły, ale machnęłam ręką (miały gwarancję niby). Ale od spodni za stówę się coś wymaga, nie? Ja bym nie popuściła i reklamowała. Niech sobie sami wywalają w błoto stówę.

Chociaż mogą powiedzieć, że za wysoka temperatura prania, czy coś
Prałam je ręcznie delikatnie... tak jak na metce wskazane na pranie ręczne.
Stary 2015-02-20, 00:37   #1845
aneidra
catsanova

To tym bardziej reklamowałabym w sklepie takie spodnie Za taką cenę to powinna być lepsza jakość
Stary 2015-02-20, 07:59   #1846
_Aneta
Zakorzenienie

Pewnie że reklamuj. Niech sobie nie myślą, że mogą badziew robić za taką kasę.
Stary 2015-02-20, 09:23   #1847
GrumpyCat
Wredny kotecek

One się nie zmechacily na całości tylko na lydkach, pewnie od kozaków, ale kurde... żadne inne tak nie maja :/ a zaraz ciepło będzie i do krótkich butów już wstyd założyć. Boję się że potraktują mnie jak wariatke i odrzuca reklamację. Wspomnę jeszcze że chodzi o sklep calzedonia, może ktoś wie jak u nich wygląda ta kwestia :P
Stary 2015-02-20, 09:27   #1848
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
One się nie zmechacily na całości tylko na lydkach, pewnie od kozaków, ale kurde... żadne inne tak nie maja :/ a zaraz ciepło będzie i do krótkich butów już wstyd założyć. Boję się że potraktują mnie jak wariatke i odrzuca reklamację. Wspomnę jeszcze że chodzi o sklep calzedonia, może ktoś wie jak u nich wygląda ta kwestia :P
To nie jest wytłumaczenie, że zmechaciły się od kozaków. to chyba normalne, że chodzi sie w butach. Walcz o swoje!

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:54   #1849
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
walcz o swoje, próbowanie nic nie kosztuje!
Jak Ci się uda to super! A jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz i będziesz sobie pluła w brodę, że 100 poleciała w kosmos...

ja będę musiała oddać mojego laptopa do reklamacji... tylko nie wiem jak skoro kupiłam go w avansie, a tych sklepów już nie ma.
mam nadzieje, że wytrzyma do czerwca- muszę na czymś pracę napisać, a później go wyślę w cholerę do naprawy. Laptop ma niecałe 1,5 roku a już nie działa klawisz od głośności, przerywa jedno wejście usb, zaczyna wiatrak wyć jak wściekły i się nagrzewa mimo specjalne opcji, że wierzch laptopa ma być zimny nie popuszczę im przed końcem gwarancji go wyślę z pakietem usterek
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:58   #1850
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat w calzedonii nic nie reklamowalam, dość dobrze mi się wszystko od nich trzyma.
W ogóle nie lubię reklamować. Nie wiem, jakoś mi głupio. Ale ostatnio musiałam iść z butami tż, kupił w deichmannie nike i po pół roku mu się odkleila cała podeszwa. Dostałam zwrot kasy od razu i stwierdziłam że teraz wszystko będę reklamować jak będzie trzeba
Stary 2015-02-20, 10:20   #1851
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat w calzedonii nic nie reklamowalam, dość dobrze mi się wszystko od nich trzyma.
W ogóle nie lubię reklamować. Nie wiem, jakoś mi głupio. Ale ostatnio musiałam iść z butami tż, kupił w deichmannie nike i po pół roku mu się odkleila cała podeszwa. Dostałam zwrot kasy od razu i stwierdziłam że teraz wszystko będę reklamować jak będzie trzeba
Ja jak wydam większą kwotę to bez żadnego ale idę reklamować...
Kiedyś kupiłam spodnie za 120zł, cygaretki w kratę. Na metce prac w 40 stopniach. Wyprałam w 30 stopniach i po jedynym praniu kratka w 3/4 znikła, porobiły się takie wypłowiałe zagniecenia... Bez problemu oddali mi kasę.
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2015-02-20, 10:26   #1852
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
zaczyna wiatrak wyć jak wściekły i się nagrzewa mimo specjalne opcji, że wierzch laptopa ma być zimny
Mógł Ci się zatkać wentylator jakimiś fafołkami, ja tak miałam gdy kładłam laptopa na kołdrze Możesz odetkać odkurzaczem przy wyłączonym laptopie ale jak się tak od dawna nagrzewa to może Ci niedługo pójść płyta główna, ja tak ostatniego straciłam

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 10:27   #1853
beatiska
Zakorzenienie

Na grouponie jest oferta do banku Millennium. Oferta odplatna jest 5zl. Można otrzymać 200zl premii. Premia wypłacana jest przez 4 mce po 50zl,po spełnieniu warunków

Należy założyć konto, mieć wpływ 1,5tys ma miesiąc, obrót bezgotówkowy karta na min 500zl.

Nie mam jak wkleić linka do oferty, bo piszę z telefonu, ale można na grouponie znaleźć.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:03   #1854
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
ja będę musiała oddać mojego laptopa do reklamacji... tylko nie wiem jak skoro kupiłam go w avansie, a tych sklepów już nie ma.
mam nadzieje, że wytrzyma do czerwca- muszę na czymś pracę napisać, a później go wyślę w cholerę do naprawy. Laptop ma niecałe 1,5 roku a już nie działa klawisz od głośności, przerywa jedno wejście usb, zaczyna wiatrak wyć jak wściekły i się nagrzewa mimo specjalne opcji, że wierzch laptopa ma być zimny nie popuszczę im przed końcem gwarancji go wyślę z pakietem usterek
Avans to teraz neonet, ale i te pewnie znikną bo zamykają coraz więcej sklepów

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Ja bym nie niosła gdyby to się zrobiło po roku ale kurde... po 1,5 mies
Stary 2015-02-20, 11:14   #1855
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie niosła gdyby to się zrobiło po roku ale kurde... po 1,5 mies
Przegięcie zdecydowanie, tanie bazarowe mi dłużej wytrzymują, piore je normalnie w pralce i nic im nie jest. A u Ciebie kupa kasy, pranie ręczne i lipa.

Cytat:
Ja jak wydam większą kwotę to bez żadnego ale idę reklamować...
Kiedyś kupiłam spodnie za 120zł, cygaretki w kratę. Na metce prac w 40 stopniach. Wyprałam w 30 stopniach i po jedynym praniu kratka w 3/4 znikła, porobiły się takie wypłowiałe zagniecenia... Bez problemu oddali mi kasę.
Mi najpierw kazali wybrać inne buty w tej cenie, ale wszystkie były jakieś kolorowe, świecące, tż by mnie wysmial jakbym mu takie wzięła. Znalazłam identyczny model a tu zonk, wyższa cena. Pytam się babek co w tej sytuacji, no bo z jakiej paki mam dopłacać jak chcę wymienić na to samo? Naradzily się chwilę i powiedziały że mogę wziąć bez dopłaty te same. Ale nie było rozmiaru, powiedziałam że nic nie znalazłam i chcę zwrot kasy, bez problemu oddały.

Edytowane przez _Aneta
Czas edycji: 2015-02-20 o 11:21
_Aneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:21   #1856
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Przegięcie zdecydowanie, tanie bazarowe mi dłużej wytrzymują, piore je normalnie w pralce i nic im nie jest. A u Ciebie kupa kasy, pranie ręczne i lipa.
Pójdę z nimi w poniedziałek to napiszę co wyszło. Głupio mi bo od razu sobie myślę, że mi zarzucą "normalne zużycie materiału, albo że na pewno prałam w pralce" :/
Stary 2015-02-20, 11:21   #1857
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Mógł Ci się zatkać wentylator jakimiś fafołkami, ja tak miałam gdy kładłam laptopa na kołdrze Możesz odetkać odkurzaczem przy wyłączonym laptopie ale jak się tak od dawna nagrzewa to może Ci niedługo pójść płyta główna, ja tak ostatniego straciłam
W sumie z 1,5 miesiąca temu pojawiło się pierwsze buczenie. Niestety nie mogę sobie pozwolić na oddanie go do serwisu już teraz, bo muszę na czymś pracę do końca maja napisać. Awaryjnie każdą wersję na e-maila zapasowego wysyłam, więc chociaż tego nie stracę w razie W.

Wiecie gdzie można zdjęcia umieścić, gdzie tylko ja będę mieć do tego dostęp?

Cytat:
Avans to teraz neonet, ale i te pewnie znikną bo zamykają coraz więcej sklepów [COLOR="Silver"]
Będę musiała zadzonić do neonetu, a jak nie to serwis asusa.
Jak prostownicę kupiłam w sklepie internetowym to kazali bezpośrednio z remingtonem się kontaktować. Remington wysłał do mnie kuriera, który zabrał paczkę, a po naprawie przywiózł. Mam nadzieje, że będzie podobnie... bo samsung już taki wygodny nie był i musiałam jechać do serwisu 80km
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2015-02-20, 11:29   #1858
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Pójdę z nimi w poniedziałek to napiszę co wyszło. Głupio mi bo od razu sobie myślę, że mi zarzucą "normalne zużycie materiału, albo że na pewno prałam w pralce" :/
Powiedziałabym im chyba że trochę chu***y ten materiał mają za tą cenę jak się zużywa po tak krótkim czasie i że spodziewałam się po ich sklepie wyższej jakości. A jakbyś prala w pralce to chyba całe by się zmechacily? A nie tylko do kolan. Tak mi się wydaje walcz
Stary 2015-02-20, 11:32   #1859
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Powiedziałabym im chyba że trochę chu***y ten materiał mają za tą cenę jak się zużywa po tak krótkim czasie i że spodziewałam się po ich sklepie wyższej jakości. A jakbyś prala w pralce to chyba całe by się zmechacily? A nie tylko do kolan. Tak mi się wydaje walcz
Dajecie mi siłę do działania!
Stary 2015-02-20, 11:37   #1860
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie z 1,5 miesiąca temu pojawiło się pierwsze buczenie. Niestety nie mogę sobie pozwolić na oddanie go do serwisu już teraz, bo muszę na czymś pracę do końca maja napisać. Awaryjnie każdą wersję na e-maila zapasowego wysyłam, więc chociaż tego nie stracę w razie W.

Wiecie gdzie można zdjęcia umieścić, gdzie tylko ja będę mieć do tego dostęp?

Będę musiała zadzonić do neonetu, a jak nie to serwis asusa.
Jak prostownicę kupiłam w sklepie internetowym to kazali bezpośrednio z remingtonem się kontaktować. Remington wysłał do mnie kuriera, który zabrał paczkę, a po naprawie przywiózł. Mam nadzieje, że będzie podobnie... bo samsung już taki wygodny nie był i musiałam jechać do serwisu 80km
Ja w googlu trzymam w chmurze.
Możesz je udostępniać a możesz blokować dostęp

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości