|
|
#3661 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...arka-do-wlosow
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Przytachałam suszarę . Fajna jest. Jak za 30 zl to myślę ze bardzo warto. Dwie prędkości, jedna robi prawie przeciąg, zimny nawiew jest naprawdę zimny, do tego tzry ciepłe temperatury, ciepła,średnia i bardzo ciepla
Lekka, ale mimo tego dość solidnie wygląda. No i ladnie, co też jest ważne dość ![]() Zadowolona jestem Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-02-20 o 13:11 |
|
|
|
#3665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wydaje mi się że wykonuję naprawdę konieczne, standardowe czynności (mycie włosów, twarzy, zębów, krem, zakładanie soczewek, makijaż) a w porównaniu z innymi zazwyczaj mi wychodzi nieproporcjonalnie długo ![]() Cytat:
Cytat:
kiedyś to był standard że np nocowało u mnie 10 osób, bardziej lub mniej znanych i było mi whatever, tak samo mogłam gdzieś wyjeżdżać i spać na podłodze w 20 osób w teraz nieeeee, teraz jak ktoś inny niż TŻ ma być ze mną w pokoju i mnie oglądać śpiącą to już mi dziwnie ![]() powód prozaiczny - leki ![]() Cytat:
![]() Ad suszarki to ja od lat mam taka no name z Carrefoura i spisuje się bez zarzutu
|
|||||
|
|
|
#3666 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś przeszło na plecy ![]() Cytat:
Cytat:
Ile masz cm w oudzie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad słońca (mam nadzieję, że jest chociaż zimno, to mi nie będzie szkoda, że dziś nie wyjdę ), łamania w kościach i troskliwej opieki sprawowanej nade mną przez didkę (aż mi się śmiać chce czasami).I lecę oglądać z didką filmo-bajkę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
A, i moc 1900 - 2300
|
|
|
|
#3668 |
|
Nindżopesz
|
1.
![]() 2. w eobuwie.pl no i zalando. |
|
|
|
#3669 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wzmacniam się owsianką na mleku kokosowym, z cynamonem, siemieniem, kakałem... ![]() jeszcze nie, ale zaraz pójdę kupić dla siebie Cytat:
bo na angielskim żarciu 2,5 kg w 2 tygodnie 1 się już pozbyłam ![]() ale warto było, tu burgerek, tam rybka i fryty z octem, gdzieś indziej sunday roast, wtorkowa pizza, chipsy krewetkowe z philadelphią ![]() greckie meze i doszliśmy do deseru, chociaż większość na przystawkach wymięka ![]() piwo, wino, szampan, cuba libre, sake
|
|
#3671 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. o! też przeważnie patrzę w chodnik, nie tylko z tego powodu co Ty ale żeby się nie potknąć itepe. 3. ![]() Cytat:
włoski, società per azioni
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#3672 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3673 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kupiłam 5 parę butów sportowych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3674 |
|
Nindżopesz
|
To teraz musisz codziennie biegać żeby je zniszczyć
|
|
|
|
#3675 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Prędzej będę szybko chodzić
![]() Tym razem takie, bo cena zacna https://www.eastend.pl/buty-new-balance-ml373pdb
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty?
![]() O, thx ![]() O, no właśnie ![]() Flo wyznawaj jak na spowiedzi - gdzieś Ty ostatnio łaziła/wchodziła, coś oglądała i jakie programy ściągała, ino hyżo! ![]() Cytat:
Jednak nie oglądamy Narnii. Zaczęłyśmy sprzątać w szafce didki i po tym już nam całkowicie moc odeszła Nie no żartuję Nie było aż tak strasznie ![]() Czy wam też się tak nie chce gotować obiadów? No dziś to oki, bo trochę nie domagam, ale w ogóle już mi się to znudziło(wiele rzeczy przejadło?) A może właściwie to bardziej wymyślanie co ugotować ![]() Może będziemy codziennie w wątku umieszczać co gotujemy? Jako inspiracja dla innych
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3677 |
|
Nindżopesz
|
To ja mogę zacząć: ostatnio jadam sajgonki i dziwne-indyjskie-rzeczy z Lidla, a w tym tygodniu będę jeść dziwne portugalskie rzeczy z Biedry.
|
|
|
|
#3678 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój mąż jutro gołąbki robi
|
|
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jadam na mieście (mam na myśli ten tydzień) Ja co prawda nigdy nie gotuję codziennie, ale pomysł zacny, popieram jako inspirację. Cytat:
![]() (Taaa wiem, na mieście wcale lepiej nie jest ) I sprecyzuj proszę dziwne indyjskie rzeczy. ![]() To zadanie wyłącznie dla mężów Dla mnie zbyt karkołomne i czasochłonne.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-20 o 15:26 |
||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nigdy jeszcze nie robiłam gołąbków Zawsze dostaję. Może by też męża namówić tj. powiedzieć mu, że na pewno chętnie by se zjadł gołąbka... w związku z czym musi je zrobić
|
|
|
|
#3681 |
|
BAN stały
|
Idę trzeć pyry na placki
Tj. nie ręcznie, w końcu technologia do przodu poszła, hoho
|
|
|
|
#3682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rejcz, a jedzenie na mieście, tzn gdzie w restauracjach? I co np?Cytat:
Gryxiu, a może byś Ty dla całego baru gołąbków narobił, so? Myślę, że to dobry pomysł ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#3683 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
. Ja się nie przejmuję, że sztuczne, że glutaminian bla bla.A indyjskie właśnie nie wiem, nie doczytałam. Były jakieś warzywne rożki i kulki. Portugalskie już nie są takie fajne, trzeba je sobie samemu przyrządzić więc planuję capnąć stek z rekina i jakieś anchois do sałatki. |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie ugotowałam krupnik
Ogólnie za zupami nie przepadam, ale czasem jadamy. Może jeszcze pizzę zamówimy? Dawno nie zamawialiśmy, a nawet bardzoo dawno. Nie wiem, się zobaczy
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Knajpki w stylu Lunch Bary, pizzerie, i taka lokalna jadłostrada
z najlepszą kuchnią ever!!! Wczoraj miałam pierś z kurczaka z ananasem i żurawiną W sumie w okolicy mam 3 ulubione miejsca i głównie jak jestem poza domem to jem tam, w sprawdzonych miejscach. Ale jak np jestem na Katosach, albo Gliwicach, Chorzowie, czyli rzadziej, to staram się wbić do czegoś gdzie jedzenie ładnie wygląda - patrzę ludziom na talerze. |
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo mi coś nie wyszło i mam już trójkę do zrzucenia, a nie 2 Od poniedziałku zaczynam się pilnować z dietą, bo za godzinę jadę do rodziców na weekend, a tam się nie da dietować, za dużo pokus na mój przyjazd szykują
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-20 o 15:41 |
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja się właśnie przejmuję sztucznościami - choć na mieście zapewne je łykam. Ale nie zamawiam i nie jadam gotowych panierek Korwetki wolę zrobić sama - bo szybkie i dziecinnie proste. |
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam kiedyś ze 2 razy sajgony z Lidla, jadalne Cytat:
), phi w Polsce też takie na pewno produkują, dobre, ale też takie mamy. A ja byłam ze 3 dni temu w B. i nic nie widziałam.
||
|
|
|
#3689 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Też mam do zrzutu 3, dwa wreszcie poszły (chyba, bo ciągle wracają jak coś więcej zjem).To inspiracyjnie zarzucę moją sałatkę codzienną: sterta liści szpinaku, dwa plastry pieczonej szynki, kilka winogron albo oliwek, garstka prażonych pestek dyni i słonecznika. Że niby zdrowo. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Ale panierka nieprosta. Robiłam raptem raz, wszystko mi na patelni odpadło i więcej roboty niż efektu. Chyba od wczoraj. |
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Lekka, ale mimo tego dość solidnie wygląda. No i ladnie, co też jest ważne dość 

Ale skórzane, przecenione, wysyłka darmowa, zwrot darmowy także tego... 

Tj. nie ręcznie, w końcu technologia do przodu poszła, hoho