|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Bez przesady :P oni tez tacy swieci z reguły nie sa wiec rachunki sie wyrównują :P
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
W ogole mu jesc nie róbcie, olewać temat, moze sam zmądrzeje. Teraz widzi, ze mu sie na sile pchacie wiec jak faktycznie jest głodny to je a jak nie bedzie miał co to moze zmieni zachowanie ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Tak zwana zołza ![]()
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz wiem nad czym KASPERKA dzisiaj sie tak rozczulala - na wątku nie było dzisiaj nic o jedzeniu ! ![]()
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Zołza, zołza przyznaję się
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
:d
Tak kochana ? ![]()
#4809 |
Zadomowienie
|
Uff dwie godziny nadrabiałam Was miałam ładnie pozaznaczane cytaty i d.pa zniknęły mi jak chciałam zrobić multcytat
![]() Muszę się pochwaliła, że dzisiaj.poczułam takie konkretne ruchy Dzidziusia aż mi było szkoda się ruszać z miejsca. Też tak jest ładnie u Was? Słońce świeci temperatura ok 9 stopni, niech już ta wiosna przyjdzie. Jak młody był mały używałam butelek z avent a potem tych z babydream z rossmanna one są praktycznie takie jak z nuk tylko że tańsze. Mieliśmy z tż za wózkiem pojeździć popatrzeć ale jemu pękła opona w aucie a u mnie trzeba amortyzatory wymienieć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasperka zostałaś rozgryziona jak orzeszek w M&M's (skoro już mowa o jedzeniu) ![]()
![]() |
#4811 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Papusia28;50342018]ale nie raz mu mówiłam że to przykre jak ktoś sie stara a on nie jest ale zawsze jest to samo że nie jest głody... tesciowie tez maja to za złe że nie chciała ja tam mieszkać ale ja na prawde tam nie dawałam rady juz mnie wykanczało siedzenie ciagle samej w pokoju bo tz albo w pracy albo spał jak spał to musiam byc cicho bo wiadomo wracal rano o 6 to tez sie chciał wyspac a mielismy tam tylko jeden pokoj dla siebie a co by było jak sie zuzia urodziął pozabijali bysmy sie w tym jednym pokoiku a tu mimo ze mieszkamy z bloku i sa 3 pokoje to dwa mamy dla siebie i jak zuzia byla malutka to on w jednym sobie mógl spokojnie odespac po pracy
tam jak mieszkałam nie miała do kogo sie odezwac tesciu za granica tesciowa w robocie jego siostra w szkole w 7 mies jak musiała lezec bo mi sie szyjca skracała to przez 2 tyg nikt do mnie do pokoju nie zagladnal tz jak szedł do pracy to mi kanapki czy cos przynosil do pokoju zebym nie musiała wstawac.... dobrze ze sa tel co moglam zadzwonic do rodzicow i pogadac[/QUOTE wspolczuje Ci ,bo tez bym nie wysiedziala u tesciowej...i jeszcze w samotnosci,, jesli chodzi o TŻ nie daj sobie wmówic zadnych głupot a tym bardziej zeby nie obarczal Cie winą za swoje niepowodzenia czy zly humor . szczerze oni maja w d..ze nam sprawili przykrość.. ja to wogole nie lubie byc od kogokowiek zalezna ... jakby tzreba bylo sie rozwieźć to nie ogladalabym sie na nikogo tzn rodzina sasiedzi , jedynie mialabym na uwadze dobro moje i dzieci, coby rozwijaly sie w spokojnej atmosferze..moj juz ma tak limity naruszone ze teraz to juz bez slowa upomnienia pojade i zloze stosowne papiery jak bedzie tzreba co innego byc wyrozumiałą a co innego głupią.. nie daj sie kochana!teraz to Ty i dziecki powinniscie byc dla niego najwazniejsi on powinien sobie dla Was flaki wypruwać..zeby zapewnic Wam spokoj i bezpieczenstwo.. aha wozek chyba jednak bedzie trzeba kupić.odwinelam ze squeczu ,bo patrzylam tez w daszek to czuc jakas stechlizna czy cos?jakby wilgoc sie wdarła co z tego jak wysusze na sloncu jak to od srodka przyjdzie jesien,deszcze i bedzie to samo. 2w1 musze rozejrzec sie na olx..
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-02-20 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- oj powiało seksem na wizażu ![]()
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() MMs - moj też dziś na 12 h w pracy, już kolejnego dnia sama w domu z dzieckiem bym nie wytrzymała. Babcie niestety nie garną się żeby chociaż pomóc i wziąć malego na godzinę! dzis sie trochę wprosiłam ![]() ![]() dinusia- też chciałam córeczkę i rozumiem co masz na myśli mówiąc o tym zawodzie bliskich. Zamiast powiedziec super, że synek to jeszcze dobijają jakimis niewybrednymi tekstami:-/ Nie martw się ja mojego synka już bym nie zamieniła na żadną inną dziewczynkę i gwarantuje,że będziesz mieć tak samo! teraz też bym chciala mieć córcie ale czuję, że będzie synek i też sie ciesze ![]() ![]() acka - jedz morele suszone ![]() beatrix - ja z wlkp ![]()
#4816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie to właśnie wpycham dziś jedzenie na siłę...nie wiem co jest grane... Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-20 o 18:00 Powód: Blad |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
ale on ogolnie nie jest zly bo dba o mnie jak mi cos trzeba to nie robic problemow tylko zabiera do sklepu zuzi tez niczego nie brakuje to on wymysla nowe zabawki bawi sie duzo z nia na pole z nia idzie czasem nawet swoja popisowa jajecznice zrobi jak juz jest glodny... jak go o cos poprosze to zawsze to zrobi ale czasem to tak wkurzy ze masakra tak jak dzis obiadu nie zjadla tylko bulke a przed robota jajka sobie ugotowal i zjadl z majonezem a obiad jego stoi nietkniety ;/ ok rozumie mozna czegos nie lubic ja tez nie wszystko lubie ale zeby tak olac czlowieka i nawet nie sprobowac
ale dobra koniec tego tematu bo i tak juz doła złapałam ![]()
#4818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Nie przejmuj się już tak ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4819 |
Rozeznanie
|
heloł!
nie było mnie 10dni a tu Wy tyle naskrobałyście!!! ![]() piszecie teraz o teściowych - moja ogólnie jest spoko, ale ostatnio mnie rozdrażniła, bo powiedziała, że nie mam nic kupować dla dziecka, bo jej córka ma łóżeczko przecież dobre, nawet materac mogę sobie wziąć (mała teraz skończy 4lata), wózek też po niej możemy wziąć, choć już zjeżdżony trochę, poza tym żebym żadnych ubranek nie kupowała, bo przecież nie wiem co będzie, a nawet jeśli chłopiec, to małego mogę go na różowo po jej wnuczce ubrać przecież, poza tym pieniądze mamy sobie składać, bo potem się bardziej przydadzą nic się nie odezwałam, bo przykrości nie chce robić, i tak zrobimy po swojemu, pierwsze dziecko to chce jak najwięcej rzeczy żeby nowych miało, ale nie zapomnę tej Jej wypowiedzi mms_22 tak jak Ty mam oparcie w mężu, bo On tez chce dla naszego dzieciątka jak najwięcej nowego i trzyma moją stronę ta Twoja teściowa to naprawdę wredna, mogłaby się powstrzymać o tego typu komentarzy ![]() Papusia28 aż niewiarygodne to co piszesz, że mieszkałaś z tyloma osobami i nikt nie zajrzał do Ciebie, nie zainteresował się? ehh dobrze, że teraz macie swoje mieszkanie, zawsze to u siebie, czy w kuchni, czy w pokoju zrobisz coś po swojemu a u kogoś to wiadomo, że zawsze może się Im to nie spodobać roxana_lu to ja mam taką ciotkę, co komuś dolega, to jej też zawsze to samo, i nigdy nikomu nie wierzy, jej jest zawsze gorzej, zawsze ją mocniej boli ja dziś łazienkę sprzątałam ![]() kciuki za jutrzejszą wizytę ![]() dd1dd jabłka to moja stała przekąska, winogrona - z czasu a teraz ostatnio na tapecie dzień w dzień śliwki ![]() teraz spadam, bo mąż z pracy wraca to zjemy obiadokolację, potem wpadnę jeszcze Was podczytać ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Rozeznanie
|
witam Was mamusie
![]() Nadrobić Was po paru godzinach graniczy z CUDEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny zdjęcia kuchni i wizualizacja MEGA SUPER! teraz dopiero mam rozkminę jak u nas zrobic ![]() ![]() ROXY całe Twoje mieszkanko jest ze smakiem urządzone ![]() Obiady wymiatają, mieszkanie też.... oooohhhhh.... tylko pomarzyć można ![]() ![]() i wciąż mocno ściskam kciuki za jutrzejszą wizytę ![]() a dzisiaj coś mało pisałyście o jedzeniu ![]() ![]() a na kolację mężuś zrobił kanapeczki z pasztetem, pomidorkiem i ogórkiem + pyszna herbatka z cytryną, miętą i żurawiną ![]() apropo chrztów i ślubów... my mamy cywilny, bo mój TŻ już jest po jednym rozwodzie i jak chcieliśmy chrzcić to wykład był, a i ta ktrafiliśmy dobrze, bo proboszcz akurat był na jakiejś pielgrzymce, a on nie jest fanem takich chrztów ![]() ![]() Wózki z linków są śliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze pierwsza kusiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co dziewczyny... Olenka _24 miała wczoraj wizytę i się trochę zaczynam martwic. od wczoraj jej nie widzę a bywała regularnie> mam nadzieję, że nie ma jej bo zatraciła się w radości nad dzidzia
![]() Niespodziewajka zdrówka dla Adasia!!!strasznie Wam współczuje tej wizyty w szpitalu.. jakiś dramat. Mam nadzieje, że juz teraz będzie wszystko ok ![]()
#4824 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może zapytaj teściową o jakiś przepis na coś co lubi i zrób mu niespodziankę i ugotuj mu... zobaczysz czy też to zignoruje... ja Ci powiem, że od kiedy my na swoim jesteśmy, to np nie wszystkie obiady mojej mamy mi smakują, tylko ja je jem raz na kilka miesięcy jak przyjedziemy to się zmuszam, ale jakbym miała na codzień się męczyć to też bym wolała nic nie jeść.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4827 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-20 o 18:17 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Ja zmykam, bo jeszcze na zakupy spożywcze musimy jechać
![]() Roxana Trzymam kciuki i jestem z Tobą myślami ![]()
#4830 |
Wtajemniczenie
|
No wiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.