|
|
#3751 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
w sumie załuje ze nie kupilam w njujorkerze tych takich jakby sztybletów z e sprzazami i wycieciami po bokach ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- uwielbiam jadac po knajpach,ale sama never,predzej bym umarla z glodu niz zjadla sama w knajpie
|
|
|
#3752 | |||
|
BAN stały
|
Buuu!
![]() Cytat:
Ja nie mówię, że samemu to "nigdy i wcale i w ogóle", ale chyba jednak głód lepiej znoszę, niż wyalienowanie nad talerzem Dobra. Z samotnego posilania się - ostatni raz samotnie kiebsa spożywałem, 2. października 2012 (nie pytajcie, dlaczego pamiętam Ale ogólnie wolę w domu sobie coś przygotować Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o sztyblety to podobają m się te z zaokragloym czubkiem. Nie noszę, bo nie chodzę w spodniach, a do sukienek nie pasują mi - tracę proporcje. Ale moja przyjaciółka kupiła sobie rok temu w Zarze brązowe, dziś też w nich była. Zacny lekki obuw. 2. Też tak do niedawna uważałam. Wciąż tego nie lubię ale coraz mniej się przejmuję, zaczęło mnie to zgrzewać zwłąszcza, gdy wokół sami w pojedynkę. Przełamałam się, tak jak kiedyś Ty z telefonami, sama twierdziłaś, że kwestia przyzwyczajenia. ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-21 o 01:46 |
||
|
|
|
#3754 |
|
BAN stały
|
Sam nie wiem, z czego się śmieję, lekaaarzaaa! ![]() Edit: dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-21 o 02:50 |
|
|
|
#3755 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No tak, jak mogłam o nich zapomnieć Te sztywne z klockowatym obcasem strasznie mi się nie podobają.Ja mam na wiosnę dwie pary: babciowe botki i cienkie bikery. |
|
|
|
|
#3756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Wcale nie są babciowe te buty ![]() Nie przeszkadza mi jedzeni samej w knajpach. Do tego slużą ![]() Bardziej mi przeszkadza jak mam zjeść coś na ulicy, bo nie jest od tego. Wtedy mam wrażenie,ze wszyscy się na mnie gapią albo że się wymazalam. No doobra, zawsze się wymażę jak sierota ![]() Red, czego do włosow używasz ostatnio oprocz bioetiki i dzieckowego zielonego szamponu
|
||
|
|
|
#3757 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tz ma podobne widelce ale w zestawie 'dla gości', czyli dla mnie ![]() gary też profesjonalne i jakieś hiszpańskie terracoty do zapiekania ja się fogle do wyposażania kuchni nie zamierzam mieszać ![]() a na włosach wczoraj testowałam maskę kefirową z dodatkiem mocznika, aloesu, wit b3 i bdfm ![]() chyba udało mi się sypnąć mocznika tyle, żeby nawilżało, a nie złuszczało bo jak zwykle na oko
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam kiedys malutkiego probaska
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepsi są australijczycy, jak temperatura przekroczy 0st w dzień, to śmigaja w spodenkach do kolan i japonkach ![]() Cytat:
ad sinupret menu, to zamierzam się poznęcać nad zieloną soczewicą i grzybami będzie pilaw z soczewicą, grzybami i fenkułem jak się uda dopaść albo zupa z soczewicy i podgrzybków
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-21 o 12:34 |
||
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oleju po myciu na włosy nie mogę...zawsze dam za dużo, jakoś nie moge utrafić z minimalną ilością...wolę gotowce olejowo silikonowe ![]() Teraz mam fazę na bogato, zobaczymy kiedy mi przejdzie... Cytat:
2. Kefirowa to jaka? Kupiona czy domowa, z kefiru? Mam wszystkie skladniki, to może, może....jak efekty ? ![]() Ja testowałąm to mycie glutkiem lnianym dziś. I powiem Wam,że super sprawa. Włosy lśniące, sypkie, puszyste, ale nie spuszone ( chociaż moje się nie puszą nigdy w sumie)odbite od głowy, nawilżone. Nałożylam toto na ok godzinę na zwilżone włosy, ponosiłam, potem zmoczylam znowu, rozmazalam po skorze i tak sobie kilka minut pomizialam nad wanną. Na koniec nalożyłam odrobinę kallosa bananowego na calość, łącznie ze skorą i jeszcze chwilkę pomiziałam. Splukalam, zostawiłam do wyschnięcia. Super |
||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maska z glinką, bardziej do skóry głowy, więc ciężko schodziła na długość zawsze coś musiałam dołożyć ale po tuningu, włosy nawilżone, miękkie i sypkie do dziś w styczniu ścięłam kilkanaście cm miotły z końcówek więc kondycyjnie jest ok (kolorystycznie gorzej), przestały się plątać, nie są tak klapnięte przy głowie i optycznie jest ich więcej ![]() gluta solo nie lubię, tylko laminowanie z maską mi służy
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też ścięłam niedawno z 10 cm, ale to byl tak miotłowaty, trojkątny kawalek, że szok...pozostalości cieniowania starego..włosy od razu dużo lepiej wygladają. Jeszcze kilka cm i będę miala calkiowicie równe i proste, ale to za jakiś czas.... |
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słaba jest, tzn młodej na przetłuszczanie z okazji dojrzewania służy ale poza tym niewiele robi mam jeszcze 1 lub 2 słoiki z bioarpu i jakoś muszę spożytkować na szczęście półprodukty ją ratują ja mam 10 cm odrostu mysiego ![]() ale raczej będę okazyjnie dół przyciemniać niż go tknę rozjaśniaczem... chociaż pod wpływem chwili to i ruda henna niewykluczona
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-21 o 13:01 |
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajne, szczególnie bikery Cytat:
![]() Miałam ciężką noc ... kilka razy budził mnie ból pleców Nie mam gorączki, a wręcz przeciwnie mam 36,2. Trochę katar, czasem (czytaj rzadko) zakaszlę i głównie dolega mi straszny ból pleców ... i słabość Pamiętam, że kiedyś już też taki ból miałam, ino wtedy chyba jeszcze gorączka letka była. Ech ma sąsiadka już się tydzień z grypą męczy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Wlaśnie przeglądałąm Bioarp przed chwilą....i mam ochotę na szampon z żywicą sosny syberyjskiej w promocji ![]() http://www.bioarp.pl/pl/p/Szampon-do...WYPRZEDAZ/1395 Akurat szampony schodzą u mnie jak woda...ja myję codziennie, a reszta domownikow też korzysta z tych co ja kupię... tylko musialabym coś dobrać, bo samych szamponow nie bardzo się oplaca.... Tobie jest cudnie w rudych Ja mam dziś zamiar zrobić odrost, ale taki malusi, ledwo cm...tylko że u mnie jak mam malutki to już wygląda jak bym była łysawa...kolejna zaleta posiadania bardzo jasnych wlosow
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biorę ten rutigrip, apap fast (swinstwo ale pomaga na bole), uniben na gardlo i syrop prawoślazowy gorączki też nie miałam, ale objawy właśnie grypowe, bole, dreszcze... już drugi raz mnie taki wirus bezgorączkowy dopadł, tylko przy anginie temperatura rosła
|
|
#3768 |
|
Nindżopesz
|
A co dziwne efekty tak dobre jakbym działała na bogato
I nawet jak nic z nimi po umyciu nie zrobię (w sensie układania) to już tak nie straszą. Widocznie jakość się powoli poprawia.
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście nic się nie psuje ![]() nie chcę hennować, bo się nie spiera później... farby niszczą i zostawiają czerwony pigment a moje włosy nie doszły jeszcze do siebie po wcześniejszych wybrykach na razie chcę zostać szarom myszom ![]() albo jakąś paloną kawę ciapnąć na chwilę
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko idealnie się trzyma ( tfu, tfu )![]() 2.Rozumiem A ja właśnie dla tego kocham hennę, wżera sie na amen. Tylko odrost trzeba poprawiać Tylko ja nie planuję żadnej zmiany kolorystycznej,nawet w dalekiej przyszlości, to mi to pasuje.... 3. Albo jakąś gorzką czekoladę....
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jakiś nurofen forte i fervex, też świństwa, ale trza zacząć brać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mowcie mi o kosmetykach bo ja mam je napchane w kazdej szufladzie w pokoju
|
#3773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda idealna dla wirusow i innych dziadostw..... prawie środek zimy i 8 stopni na plusie...tyle,że pochmurno... Cytat:
![]() No i samo to,że kręcone, to one zawsze wyglądają super Moje cieńkie i proste, jak tylko odpuszcze im nawilżanie ( autentycznie, czasem mi się nie chce, nawet często) to zaraz po nich widać...takie bardzo biedne sie robią...cale szczęście,że są podatne niesamowicie na wszelkie odgniecenia . To perfidnie to wykorzystuję. Po domu spinam wysuszone w koka wysoko, a jak do ludzi idę to rozpuszczam. Robią się fajne fale. Jak sa mocno nawilżone to trzymają się długo, a nawet jak już padną, to i tak wygląda jak by bylo dużo wiecej wlosow niż jak są proste. Cytat:
![]() Może podkradniemy jakiś pomysl ![]() Kupiłam te szampony ![]() I dobrałam ten balsam http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...w-wloskich/814 I czuję się bardzo, ale to bardzo zaspokojona wlosowo. Co najmniej na rok
|
|||
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kolorowki to podklad Lily Lolo, tusz oriflame, cienie the balm ;D a perfumy... to sami wiecie
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam banana na zakupy włosowe dopóki nie zużyję tego co zgromadziłam albo nie nastąpi jakaś losowa uzasadniona potrzeba ![]() na razie się jaram nowymi stanikami i planuje kolejne zakupy ![]() ale w Polsce już nie kupię bielizny dopóki będę miała okazję sprowadzać
|
|
#3776 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. tak!!!! i co więcej nosiłabym - gdzie takie można kupić?Cytat:
włoska patelnia z powłoką mineralną, stosunkowo niewygórowana cena bo sklep ściąga tę firmę - flonal - samodzielnie bez pośredników bo lubi te patelnie ![]() ale jeszcze nie używałam więc nie wiem jak się sprawdza 2. kroi się wg mnie normalnie - tylko chyba trzeba uważać przy gestykulowaniu w towarzystwie przez ten czubek ostry, hihi Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ooooo, zazdroszczę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3777 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() W tym roku wersję "le parfum" wypuszczą Awangarda! Cytat:
![]() Mierzysz elektronicznym termometrem? ![]() Cytat:
![]() Kusicielka ![]() Cytat:
Gdybym tylko regularnie używał ![]() Cytat:
Cytat:
Musisz tylko pamiętać, że one się nadzwyczaj szybko przegrzewają, więc zalecam używanie na malutkim ogniu |
||||||
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu kusisz ta wersja le parfum
bede musiala czatowac az ktos rozbierze ![]() Tylko ze ja nie mam jakiegos wielkiego problemu z poceniem, znam takie ktore nawet fajnie dzialaja ale jeszcze przed uzyciem smierdza mi w opakowaniu i dlatego szukam czegos co bedzie jednoczesnie dzialac no i pachniec jakos ladnie a nie smrodzic :P
|
#3779 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja się na patelniach nie znam. poteflonu nie chcę, mam jedną ceramiczną i mi się chyba właśnie przegrzała jak zapaliłam ogień i zapomniałam, ale nic nie odprysło więc używam dalej, o tej mineralnej z kolei w sklepie gostek mówił że testowali pozostawiając do spalenia i było okej. a mi się nie raz nie dwa zdarzyło zapalić ogień, wlać olej do smażenia, wyjść "na chwileczkę" i za 5 minut biec pędem do kuchni bo sobie nagle o patelni przypomniałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3780 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Ja o ceramicznej pisałem - przegrzewanie się, ale w sensie, że łatwo coś przypalić, gdy ogień zbyt duży, a nie, że o sfajczenie nietrudno, gdy przez nieuwagę zostawisz na gazie Mama jej nie lubi i nie używa wcale, woli stare tefloniaki ![]() A! W kwestii mamy - znalazła dzisiaj 180 zł na targu
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Dobre papu i wrodzona niechęć do gotowania okazało się być silniejsze od fobii

Nie mam gorączki, a wręcz przeciwnie mam 36,2. Trochę katar, czasem (czytaj rzadko) zakaszlę i głównie dolega mi straszny ból pleców ... i słabość 

Ja o ceramicznej pisałem - przegrzewanie się, ale w sensie, że łatwo coś przypalić, gdy ogień zbyt duży, a nie, że o sfajczenie nietrudno, gdy przez nieuwagę zostawisz na gazie