Scent Bar LV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-21, 01:32   #3751
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1.
2. nie, zdecydowanie nie

1. no fakt, te w szpic tez mi nie leżą.
2. ach och muszę nadrobić zaległości nim się wypowiem
Chyba kolejną modną rzeczą po sztybletach są workery i bikery egzekfo. Ale ostatnio nic mi się nie podobało oprócz tych starych veneziowych z zawijasem ze skóry.

Oddać jakiejś niemodnej koleżance?

Macham znad wina i strasznego nowego horroru - serio, ewenement w dzisiejszych czasach - a mianowicie był to Oculus, polecam. Stazja widziała? Na weekend mam w planach Jessabelle, Niepokój i Awakening.
no ale workery i bikery som z cholefkami i wlasciwie mam i jedne i drugie,a przydalby sie jakis lzejszy obw
w sumie załuje ze nie kupilam w njujorkerze tych takich jakby sztybletów z e sprzazami i wycieciami po bokach

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

uwielbiam jadac po knajpach,ale sama never,predzej bym umarla z glodu niz zjadla sama w knajpie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 01:41   #3752
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Tutaj nigdy nie będziemy sami
Buuu!

Cytat:
2. Widzisz, też nie lubiłam, aaaaaale moje uwielbienie dla jedzenia wzięło górę. Pierwsze kilka razy siadałam w najodleglejszym kącie, wzrok w talerz i ze spiętymi pośladami odliczałam do końca spożywania. Odbierało mi to przyjemność jaką czerpię ze smakowania. Zatem wyluzowałam, i mimo, że wciąż nie pragnę jadać sama publicznie, to staram się stworzyć coś na kształt mikroświata - zauważyłam, że ludzie mają to gdzieś, wielu jada samotnie i traktuje to jako normę. Jestem tylko ja i moje papu Dobre papu i wrodzona niechęć do gotowania okazało się być silniejsze od fobii

Ja nie mówię, że samemu to "nigdy i wcale i w ogóle", ale chyba jednak głód lepiej znoszę, niż wyalienowanie nad talerzem Dobra. Z samotnego posilania się - ostatni raz samotnie kiebsa spożywałem, 2. października 2012 (nie pytajcie, dlaczego pamiętam ), w kebabowni na Jagiellońskiej w Bydgoszczy Ale ogólnie wolę w domu sobie coś przygotować
Cytat:
3. Ulubiona mojej babci. Godzina 11.30 dzowni babcia : Słuchaj A. mam taką sprawę i napinkala jak automat przez 5 minut na jednym wdechu o tym czy dam radę podskoczyć i odwieźć jej kuzynkę bo autobus jej uciekł. Ale 5 minut gadania jak nakręcona. Ja się pytam: Babcia czy ty piłaś coś? Ona: taaak taaaak, strzeliłyśmy sobie z Helenką wiśniowej wódeczki po dwa kieliszki Bo moja babcia kłamać nie potrafi i tego nigdy nie czyni.

Słodka jest ta moja babcia, rozczula mnie czasami.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
uwielbiam jadac po knajpach,ale sama never,predzej bym umarla z glodu niz zjadla sama w knajpie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 01:48   #3753
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no ale workery i bikery som z cholefkami i wlasciwie mam i jedne i drugie,a przydalby sie jakis lzejszy obw
w sumie załuje ze nie kupilam w njujorkerze tych takich jakby sztybletów z e sprzazami i wycieciami po bokach

1. Ja uważam, oprócz bajkerów, botki ankle boots. Mam dwie pary i nie zawaham się użyć, już w zasadzie użyłam tej "wiosny" i wiosny
Jeśli chodzi o sztyblety to podobają m się te z zaokragloym czubkiem. Nie noszę, bo nie chodzę w spodniach, a do sukienek nie pasują mi - tracę proporcje. Ale moja przyjaciółka kupiła sobie rok temu w Zarze brązowe, dziś też w nich była. Zacny lekki obuw.

2. Też tak do niedawna uważałam. Wciąż tego nie lubię ale coraz mniej się przejmuję, zaczęło mnie to zgrzewać zwłąszcza, gdy wokół sami w pojedynkę.
Przełamałam się, tak jak kiedyś Ty z telefonami, sama twierdziłaś, że kwestia przyzwyczajenia.

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja nie mówię, że samemu to "nigdy i wcale i w ogóle", ale chyba jednak głód lepiej znoszę, niż wyalienowanie nad talerzem Dobra. Z samotnego posilania się - ostatni raz samotnie kiebsa spożywałem, 2. października 2012 (nie pytajcie, dlaczego pamiętam :cojest, w kebabowni na Jagiellońskiej w Bydgoszczy Ale ogólnie wolę w domu sobie coś przygotować
Chyba nawet nie musimy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-02-21 o 01:46
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 01:58   #3754
gryx82
BAN stały

Cytat:
Chyba nawet nie musimy

Sam nie wiem, z czego się śmieję, lekaaarzaaa! Dlaczemu nie musicie?

Edit: dobranoc

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2015-02-21 o 02:50
Stary 2015-02-21, 09:01   #3755
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A, rozumiem. Ale chyba dobrze, że nie kupilaś tych cut out'ow bo to taka sezonowa super-moda.

Cytat:
1. Ja uważam, oprócz bajkerów, botki ankle boots.
No tak, jak mogłam o nich zapomnieć Te sztywne z klockowatym obcasem strasznie mi się nie podobają.

Ja mam na wiosnę dwie pary: babciowe botki i cienkie bikery.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg TO211C01L-802@5.1.jpg (57,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shoes_ia92593.jpg (21,7 KB, 14 załadowań)

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 09:59   #3756
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Macham znad wina i strasznego nowego horroru - serio, ewenement w dzisiejszych czasach - a mianowicie był to Oculus, polecam. Stazja widziała? Na weekend mam w planach Jessabelle, Niepokój i Awakening.
Nie oglądałam, dziś nadrobię dzięki
Cytat:
3. Ulubiona mojej babci. Godzina 11.30 dzowni babcia : Słuchaj A. mam taką sprawę i napinkala jak automat przez 5 minut na jednym wdechu o tym czy dam radę podskoczyć i odwieźć jej kuzynkę bo autobus jej uciekł. Ale 5 minut gadania jak nakręcona. Ja się pytam: Babcia czy ty piłaś coś? Ona: taaak taaaak, strzeliłyśmy sobie z Helenką wiśniowej wódeczki po dwa kieliszki Bo moja babcia kłamać nie potrafi i tego nigdy nie czyni.

Cytat:

Wcale nie są babciowe te buty

Nie przeszkadza mi jedzeni samej w knajpach. Do tego slużą
Bardziej mi przeszkadza jak mam zjeść coś na ulicy, bo nie jest od tego. Wtedy mam wrażenie,ze wszyscy się na mnie gapią albo że się wymazalam. No doobra, zawsze się wymażę jak sierota

Red, czego do włosow używasz ostatnio oprocz bioetiki i dzieckowego zielonego szamponu
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 10:36   #3757
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Red, czego do włosow używasz ostatnio oprocz bioetiki i dzieckowego zielonego szamponu
Szampon niebieski, a poza tym Joanny pokrzywowej i odrobinki oleju po myciu. Poza tym nic nie robię, nie chce mi się, prawie codziennie popylam w warkoczu i myję dwa razy na tydzień

Stary 2015-02-21, 10:47   #3758
Betty83
Zakorzenienie

znad straconego głosu....

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

szczególnie nóż mi się podoba

tz ma podobne widelce
ale w zestawie 'dla gości', czyli dla mnie

gary też profesjonalne i jakieś hiszpańskie terracoty do zapiekania
ja się fogle do wyposażania kuchni nie zamierzam mieszać

a na włosach wczoraj testowałam maskę kefirową z dodatkiem mocznika, aloesu, wit b3 i bdfm
chyba udało mi się sypnąć mocznika tyle, żeby nawilżało, a nie złuszczało
bo jak zwykle na oko
Stary 2015-02-21, 12:15   #3759
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
To mi przypomniało, że wczoraj widziałem kolesia w Polo w Crocs'ach i skarpetkach, jedyne wyjaśnienie - prosto z auta wylazł

O fuuu!

Sami jesteśmy na chacie?

Pytałem, bo dla mnie coś w biegu z ulicznej budy chwycić (typu kebap/zapiekanka) to nie problem, ale stołować się we knajpie samemu - to już nie dla mnie Ale ja ogólnie jeść na widoku nie lubię (patrz: mój wynik w sajkoteście)

Pfff!

Na kawałki?

---

Nati - azaliż jednak znasz waniliową Monę? Eclat'y YSL też warte uwagi, imo

Mam wiśniową Soplicę i nie zawaham się jej użyć chyba
Znam znam mialam kiedys malutkiego probaska
Stary 2015-02-21, 12:32   #3760
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
To mi przypomniało, że wczoraj widziałem kolesia w Polo w Crocs'ach i skarpetkach, jedyne wyjaśnienie - prosto z auta wylazł

Mam wiśniową Soplicę i nie zawaham się jej użyć chyba
ta pani, też przed chwilą wysiadła... z metra...
ale najlepsi są australijczycy, jak temperatura przekroczy 0st w dzień, to śmigaja w spodenkach do kolan i japonkach

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Słuchajcie, kupiłybyście sobie koszulkę z włosami pod pachami? Narysowanymi? ale wyglądają, jak prawdziwe?

ad sinupret menu, to zamierzam się poznęcać nad zieloną soczewicą i grzybami
będzie pilaw z soczewicą, grzybami i fenkułem jak się uda dopaść
albo zupa z soczewicy i podgrzybków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0430.jpg (117,0 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-02-21 o 12:34
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 12:35   #3761
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Szampon niebieski, a poza tym Joanny pokrzywowej i odrobinki oleju po myciu. Poza tym nic nie robię, nie chce mi się, prawie codziennie popylam w warkoczu i myję dwa razy na tydzień
Czyli totalny minimalizm

Oleju po myciu na włosy nie mogę...zawsze dam za dużo, jakoś nie moge utrafić z minimalną ilością...wolę gotowce olejowo silikonowe

Teraz mam fazę na bogato, zobaczymy kiedy mi przejdzie...

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znad straconego głosu....

a na włosach wczoraj testowałam maskę kefirową z dodatkiem mocznika, aloesu, wit b3 i bdfm
bo jak zwykle na oko
1.

2. Kefirowa to jaka? Kupiona czy domowa, z kefiru? Mam wszystkie skladniki, to może, może....jak efekty ?

Ja testowałąm to mycie glutkiem lnianym dziś. I powiem Wam,że super sprawa. Włosy lśniące, sypkie, puszyste, ale nie spuszone ( chociaż moje się nie puszą nigdy w sumie)odbite od głowy, nawilżone. Nałożylam toto na ok godzinę na zwilżone włosy, ponosiłam, potem zmoczylam znowu, rozmazalam po skorze i tak sobie kilka minut pomizialam nad wanną. Na koniec nalożyłam odrobinę kallosa bananowego na calość, łącznie ze skorą i jeszcze chwilkę pomiziałam. Splukalam, zostawiłam do wyschnięcia. Super Świetna alternatywa dla szamponu, jak ktoś często myje. Efekt zdecydowanie lepszy niż po myciu odżywką.
Stary 2015-02-21, 12:48   #3762
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

1.

2. Kefirowa to jaka? Kupiona czy domowa, z kefiru? Mam wszystkie skladniki, to może, może....jak efekty ?

Ja testowałąm to mycie glutkiem lnianym dziś. I powiem Wam,że super sprawa. Włosy lśniące, sypkie, puszyste, ale nie spuszone ( chociaż moje się nie puszą nigdy w sumie)odbite od głowy, nawilżone. Nałożylam toto na ok godzinę na zwilżone włosy, ponosiłam, potem zmoczylam znowu, rozmazalam po skorze i tak sobie kilka minut pomizialam nad wanną. Na koniec nalożyłam odrobinę kallosa bananowego na calość, łącznie ze skorą i jeszcze chwilkę pomiziałam. Splukalam, zostawiłam do wyschnięcia. Super Świetna alternatywa dla szamponu, jak ktoś często myje. Efekt zdecydowanie lepszy niż po myciu odżywką.
taka http://lawendowaszafa24.pl/pl/p/Lact...acniajaca/1822
maska z glinką, bardziej do skóry głowy, więc ciężko schodziła
na długość zawsze coś musiałam dołożyć
ale po tuningu, włosy nawilżone, miękkie i sypkie do dziś
w styczniu ścięłam kilkanaście cm miotły z końcówek więc kondycyjnie jest ok (kolorystycznie gorzej), przestały się plątać, nie są tak klapnięte przy głowie i optycznie jest ich więcej

gluta solo nie lubię, tylko laminowanie z maską mi służy
Stary 2015-02-21, 12:56   #3763
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
taka http://lawendowaszafa24.pl/pl/p/Lact...acniajaca/1822
maska z glinką, bardziej do skóry głowy, więc ciężko schodziła
na długość zawsze coś musiałam dołożyć
ale po tuningu, włosy nawilżone, miękkie i sypkie do dziś
w styczniu ścięłam kilkanaście cm miotły z końcówek więc kondycyjnie jest ok (kolorystycznie gorzej), przestały się plątać, nie są tak klapnięte przy głowie i optycznie jest ich więcej

gluta solo nie lubię, tylko laminowanie z maską mi służy
O, bardzo fajna. Czemu ja jej wcześniej nie widzialam ...trzeba będzie kupić jak coś zużyję

Też ścięłam niedawno z 10 cm, ale to byl tak miotłowaty, trojkątny kawalek, że szok...pozostalości cieniowania starego..włosy od razu dużo lepiej wygladają. Jeszcze kilka cm i będę miala calkiowicie równe i proste, ale to za jakiś czas....
Stary 2015-02-21, 13:00   #3764
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
O, bardzo fajna. Czemu ja jej wcześniej nie widzialam ...trzeba będzie kupić jak coś zużyję

Też ścięłam niedawno z 10 cm, ale to byl tak miotłowaty, trojkątny kawalek, że szok...pozostalości cieniowania starego..włosy od razu dużo lepiej wygladają. Jeszcze kilka cm i będę miala calkiowicie równe i proste, ale to za jakiś czas....
raczej nie kupuj
słaba jest, tzn młodej na przetłuszczanie z okazji dojrzewania służy
ale poza tym niewiele robi
mam jeszcze 1 lub 2 słoiki z bioarpu i jakoś muszę spożytkować
na szczęście półprodukty ją ratują

ja mam 10 cm odrostu mysiego
ale raczej będę okazyjnie dół przyciemniać niż go tknę rozjaśniaczem...
chociaż pod wpływem chwili to i ruda henna niewykluczona

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-02-21 o 13:01
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:26   #3765
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
1

Cytat:

Fajne, szczególnie bikery

Cytat:

bo jak zwykle na oko
Już wydobrzałaś, że włosy myłaś?

Miałam ciężką noc ... kilka razy budził mnie ból pleców Nie mam gorączki, a wręcz przeciwnie mam 36,2. Trochę katar, czasem (czytaj rzadko) zakaszlę i głównie dolega mi straszny ból pleców ... i słabość Pamiętam, że kiedyś już też taki ból miałam, ino wtedy chyba jeszcze gorączka letka była. Ech ma sąsiadka już się tydzień z grypą męczy
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:28   #3766
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
raczej nie kupuj
słaba jest, tzn młodej na przetłuszczanie z okazji dojrzewania służy
ale poza tym niewiele robi
mam jeszcze 1 lub 2 słoiki z bioarpu i jakoś muszę spożytkować
na szczęście półprodukty ją ratują

ja mam 10 cm odrostu mysiego
ale raczej będę okazyjnie dół przyciemniać niż go tknę rozjaśniaczem...
chociaż pod wpływem chwili to i ruda henna niewykluczona
A, to nie chcę
Dzięki

Wlaśnie przeglądałąm Bioarp przed chwilą....i mam ochotę na szampon z żywicą sosny syberyjskiej w promocji
http://www.bioarp.pl/pl/p/Szampon-do...WYPRZEDAZ/1395
Akurat szampony schodzą u mnie jak woda...ja myję codziennie, a reszta domownikow też korzysta z tych co ja kupię...
tylko musialabym coś dobrać, bo samych szamponow nie bardzo się oplaca....

Tobie jest cudnie w rudych , pamiętam zdjęcie...hennuj śmiało.

Ja mam dziś zamiar zrobić odrost, ale taki malusi, ledwo cm...tylko że u mnie jak mam malutki to już wygląda jak bym była łysawa...kolejna zaleta posiadania bardzo jasnych wlosow
Stary 2015-02-21, 13:31   #3767
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Już wydobrzałaś, że włosy myłaś?

Miałam ciężką noc ... kilka razy budził mnie ból pleców Nie mam gorączki, a wręcz przeciwnie mam 36,2. Trochę katar, czasem (czytaj rzadko) zakaszlę i głównie dolega mi straszny ból pleców ... i słabość Pamiętam, że kiedyś już też taki ból miałam, ino wtedy chyba jeszcze gorączka letka była. Ech ma sąsiadka już się tydzień z grypą męczy
u mnie to działa odwrotnie - jak nie umyję, to jestem bardziej chora
biorę ten rutigrip, apap fast (swinstwo ale pomaga na bole), uniben na gardlo i syrop prawoślazowy
gorączki też nie miałam, ale objawy właśnie grypowe, bole, dreszcze...
już drugi raz mnie taki wirus bezgorączkowy dopadł, tylko przy anginie temperatura rosła
Stary 2015-02-21, 13:37   #3768
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Czyli totalny minimalizm
A co dziwne efekty tak dobre jakbym działała na bogato I nawet jak nic z nimi po umyciu nie zrobię (w sensie układania) to już tak nie straszą. Widocznie jakość się powoli poprawia.

Stary 2015-02-21, 13:37   #3769
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
A, to nie chcę
Dzięki

Wlaśnie przeglądałąm Bioarp przed chwilą....i mam ochotę na szampon z żywicą sosny syberyjskiej w promocji
Akurat szampony schodzą u mnie jak woda...ja myję codziennie, a reszta domownikow też korzysta z tych co ja kupię...
tylko musialabym coś dobrać, bo samych szamponow nie bardzo się oplaca....

Tobie jest cudnie w rudych , pamiętam zdjęcie...hennuj śmiało.

Ja mam dziś zamiar zrobić odrost, ale taki malusi, ledwo cm...tylko że u mnie jak mam malutki to już wygląda jak bym była łysawa...kolejna zaleta posiadania bardzo jasnych wlosow
ja mam jeszcze pół pudła z jesiennych zakupów
na szczęście nic się nie psuje

nie chcę hennować, bo się nie spiera później...
farby niszczą i zostawiają czerwony pigment
a moje włosy nie doszły jeszcze do siebie po wcześniejszych wybrykach
na razie chcę zostać szarom myszom
albo jakąś paloną kawę ciapnąć na chwilę
Stary 2015-02-21, 13:45   #3770
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście nic się nie psuje

nie chcę hennować, bo się nie spiera później...
farby niszczą i zostawiają czerwony pigment
a moje włosy nie doszły jeszcze do siebie po wcześniejszych wybrykach
na razie chcę zostać szarom myszom
albo jakąś paloną kawę ciapnąć na chwilę
1. Ja jeszcze mam trochę w lodówce i w lazience Wszystko idealnie się trzyma ( tfu, tfu )

2.Rozumiem
A ja właśnie dla tego kocham hennę, wżera sie na amen. Tylko odrost trzeba poprawiać
Tylko ja nie planuję żadnej zmiany kolorystycznej,nawet w dalekiej przyszlości, to mi to pasuje....

3. Albo jakąś gorzką czekoladę....
Stary 2015-02-21, 14:06   #3771
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to działa odwrotnie - jak nie umyję, to jestem bardziej chora
biorę ten rutigrip, apap fast (swinstwo ale pomaga na bole), uniben na gardlo i syrop prawoślazowy
gorączki też nie miałam, ale objawy właśnie grypowe, bole, dreszcze...
już drugi raz mnie taki wirus bezgorączkowy dopadł, tylko przy anginie temperatura rosła
No właśnie gorzej jak gorączki nie ma Ja mam jakiś nurofen forte i fervex, też świństwa, ale trza zacząć brać
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 14:09   #3772
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Nie mowcie mi o kosmetykach bo ja mam je napchane w kazdej szufladzie w pokoju musze sie tego szybko pozbyc bo mam juz swoje ulubione kosmetyki i i tak kupuje ciagle takie same a tamte leza
Stary 2015-02-21, 14:37   #3773
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Pogoda idealna dla wirusow i innych dziadostw..... prawie środek zimy i 8 stopni na plusie...tyle,że pochmurno...

Cytat:
A co dziwne efekty tak dobre jakbym działała na bogato I nawet jak nic z nimi po umyciu nie zrobię (w sensie układania) to już tak nie straszą. Widocznie jakość się powoli poprawia.
Widać Twoje wlosy są już w stanie idealnym
No i samo to,że kręcone, to one zawsze wyglądają super

Moje cieńkie i proste, jak tylko odpuszcze im nawilżanie ( autentycznie, czasem mi się nie chce, nawet często) to zaraz po nich widać...takie bardzo biedne sie robią...cale szczęście,że są podatne niesamowicie na wszelkie odgniecenia . To perfidnie to wykorzystuję. Po domu spinam wysuszone w koka wysoko, a jak do ludzi idę to rozpuszczam. Robią się fajne fale. Jak sa mocno nawilżone to trzymają się długo, a nawet jak już padną, to i tak wygląda jak by bylo dużo wiecej wlosow niż jak są proste.
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Nie mowcie mi o kosmetykach bo ja mam je napchane w kazdej szufladzie w pokoju musze sie tego szybko pozbyc bo mam juz swoje ulubione kosmetyki i i tak kupuje ciagle takie same a tamte leza
A ulubione to jakie?
Może podkradniemy jakiś pomysl

Kupiłam te szampony
I dobrałam ten balsam
http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...w-wloskich/814

I czuję się bardzo, ale to bardzo zaspokojona wlosowo. Co najmniej na rok
Stary 2015-02-21, 14:47   #3774
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:

Pogoda idealna dla wirusow i innych dziadostw..... prawie środek zimy i 8 stopni na plusie...tyle,że pochmurno...

Widać Twoje wlosy są już w stanie idealnym
No i samo to,że kręcone, to one zawsze wyglądają super

Moje cieńkie i proste, jak tylko odpuszcze im nawilżanie ( autentycznie, czasem mi się nie chce, nawet często) to zaraz po nich widać...takie bardzo biedne sie robią...cale szczęście,że są podatne niesamowicie na wszelkie odgniecenia . To perfidnie to wykorzystuję. Po domu spinam wysuszone w koka wysoko, a jak do ludzi idę to rozpuszczam. Robią się fajne fale. Jak sa mocno nawilżone to trzymają się długo, a nawet jak już padną, to i tak wygląda jak by bylo dużo wiecej wlosow niż jak są proste.

A ulubione to jakie?
Może podkradniemy jakiś pomysl

Kupiłam te szampony
I dobrałam ten balsam

Z pielegnacji: krem Embryolisse do twarzy, balsamy Organique z maslem shea, maska do wlosow z ryzem i biala glinka, szamponu coprawda jeszcze idealnego nie znalazlam i ciagle szukam, nie wspomne o antyperspirancie bo po prostu nie umiem znalezc fajnego i kazdy mi smierdzi a z kolorowki to podklad Lily Lolo, tusz oriflame, cienie the balm ;D a perfumy... to sami wiecie
Stary 2015-02-21, 14:56   #3775
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam te szampony
I dobrałam ten balsam

oby do końca najkrótszego miesiąca

ja mam banana na zakupy włosowe dopóki nie zużyję tego co zgromadziłam albo nie nastąpi jakaś losowa uzasadniona potrzeba

na razie się jaram nowymi stanikami i planuje kolejne zakupy
ale w Polsce już nie kupię bielizny dopóki będę miała okazję sprowadzać
Stary 2015-02-21, 15:08   #3776
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Jest genialny - jak otwarta brzytwa!

Słuchajcie, kupiłybyście sobie koszulkę z włosami pod pachami? Narysowanymi? ale wyglądają, jak prawdziwe?
1. prawda? jaka szkoda, że sztućce już mam..

2. tak!!!! i co więcej nosiłabym - gdzie takie można kupić?

Cytat:
Fajnie, jaka patelnia? Grilowa?

Lubię dobre patelnie

Sztućce odleciane. Jak takim nożem kroić?
1. nie, zwykła płaskodenna mała patelnia, poprzednia mi się spaliła i już od miesięcy się zbierałam kupić.... no i był przypadkowy i spontaniczny zakup - rzadko mi się takie zdarzają, ale dużo fajniejsze to niż tygodnie rozkmin....
włoska patelnia z powłoką mineralną, stosunkowo niewygórowana cena bo sklep ściąga tę firmę - flonal - samodzielnie bez pośredników bo lubi te patelnie
ale jeszcze nie używałam więc nie wiem jak się sprawdza

2. kroi się wg mnie normalnie - tylko chyba trzeba uważać przy gestykulowaniu w towarzystwie przez ten czubek ostry, hihi

Cytat:
Godzina 11.30 dzowni babcia : Słuchaj A. mam taką sprawę i napinkala jak automat przez 5 minut na jednym wdechu o tym czy dam radę podskoczyć i odwieźć jej kuzynkę bo autobus jej uciekł. Ale 5 minut gadania jak nakręcona. Ja się pytam: Babcia czy ty piłaś coś? Ona: taaak taaaak, strzeliłyśmy sobie z Helenką wiśniowej wódeczki po dwa kieliszki Bo moja babcia kłamać nie potrafi i tego nigdy nie czyni.

Cytat:
ale w zestawie 'dla gości', czyli dla mnie

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
na razie się jaram nowymi stanikami i planuje kolejne zakupy
ooooo, zazdroszczę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 16:01   #3777
gryx82
BAN stały

Cytat:
Bardziej mi przeszkadza jak mam zjeść coś na ulicy, bo nie jest od tego
A z lodami masz problem? Bo ja się przełamać nie mogę do publicznego lizania
Cytat:
Znam znam mialam kiedys malutkiego probaska
W tym roku wersję "le parfum" wypuszczą
Cytat:
ta pani, też przed chwilą wysiadła... z metra...
Awangarda!
Cytat:
ale najlepsi są australijczycy, jak temperatura przekroczy 0st w dzień, to śmigaja w spodenkach do kolan i japonkach
Myślałem, że to domena Anglików tylko
Cytat:
Nie mam gorączki, a wręcz przeciwnie mam 36,2
Mierzysz elektronicznym termometrem?
Cytat:
Już czuję ten zapach! Ten afrykański balsam też ma całkiem fajny skład

Kusicielka
Cytat:
Cytat:
1. Ja jeszcze mam trochę w lodówce i w lazience Wszystko idealnie się trzyma ( tfu, tfu )

Gdybym tylko regularnie używał
Cytat:
Na pewno

Cytat:
nie wspomne o antyperspirancie bo po prostu nie umiem znalezc fajnego i kazdy mi smierdzi
Ja używam Ziaja Yego i moim zdaniem świetny jest - tani, a działanie jak antyperspiranty z górnej półki
Cytat:
włoska patelnia z powłoką mineralną,
Musisz tylko pamiętać, że one się nadzwyczaj szybko przegrzewają, więc zalecam używanie na malutkim ogniu
Stary 2015-02-21, 16:28   #3778
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Gryxiu kusisz ta wersja le parfum bede musiala czatowac az ktos rozbierze

Tylko ze ja nie mam jakiegos wielkiego problemu z poceniem, znam takie ktore nawet fajnie dzialaja ale jeszcze przed uzyciem smierdza mi w opakowaniu i dlatego szukam czegos co bedzie jednoczesnie dzialac no i pachniec jakos ladnie a nie smrodzic :P
Stary 2015-02-21, 16:54   #3779
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Musisz tylko pamiętać, że one się nadzwyczaj szybko przegrzewają, więc zalecam używanie na malutkim ogniu
hm.
ja się na patelniach nie znam. poteflonu nie chcę, mam jedną ceramiczną i mi się chyba właśnie przegrzała jak zapaliłam ogień i zapomniałam, ale nic nie odprysło więc używam dalej, o tej mineralnej z kolei w sklepie gostek mówił że testowali pozostawiając do spalenia i było okej.
a mi się nie raz nie dwa zdarzyło zapalić ogień, wlać olej do smażenia, wyjść "na chwileczkę" i za 5 minut biec pędem do kuchni bo sobie nagle o patelni przypomniałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 17:00   #3780
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryxiu kusisz ta wersja le parfum bede musiala czatowac az ktos rozbierze
Obawiam się tylko, że u nas pojawi się na jesieni
Cytat:
Tylko ze ja nie mam jakiegos wielkiego problemu z poceniem, znam takie ktore nawet fajnie dzialaja ale jeszcze przed uzyciem smierdza mi w opakowaniu i dlatego szukam czegos co bedzie jednoczesnie dzialac no i pachniec jakos ladnie a nie smrodzic :P
Ta Ziaja zbyt pięknie nie pachnie, ale mi to nie przeszkadza - po wyschnięciu już tak nie wali

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
hm.
ja się na patelniach nie znam. poteflonu nie chcę, mam jedną ceramiczną i mi się chyba właśnie przegrzała jak zapaliłam ogień i zapomniałam, ale nic nie odprysło więc używam dalej, o tej mineralnej z kolei w sklepie gostek mówił że testowali pozostawiając do spalenia i było okej.
a mi się nie raz nie dwa zdarzyło zapalić ogień, wlać olej do smażenia, wyjść "na chwileczkę" i za 5 minut biec pędem do kuchni bo sobie nagle o patelni przypomniałam
Ceramiczna i mineralna to nie jest to samo? Aaaa, to przepraszam Ja o ceramicznej pisałem - przegrzewanie się, ale w sensie, że łatwo coś przypalić, gdy ogień zbyt duży, a nie, że o sfajczenie nietrudno, gdy przez nieuwagę zostawisz na gazie Mama jej nie lubi i nie używa wcale, woli stare tefloniaki

A! W kwestii mamy - znalazła dzisiaj 180 zł na targu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości