|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
|
|
|
|
#662 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konkretnie to było coś z kwasami.CMB jeszcze na dziś : http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...015-wg-chanel/ |
|
|
|
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
Ogladalam ten film Kasi D o dermatologach. Niestety prawda jest taka ze nawet idac prywatnie nie mozna miec pewnosci ze dermatolog bedzie dobry i bedzie dzialal przede wszystkim na nasza korzysc. Jednak profity od firm to czeste zjawisko. Mnie dermatolog tak "zalatwil" ze mam uraz do dzic.
Na kanale Stylizacje TV jest filmik z wizytą u dermatologa , kobieta ma świetne podejście do pacjentki i wizyty wyglądają na długie Nie jestem pewna ale chyba lepiej zamiast probiotyków w postaci tabletek , jeść jogurty które zawierają te bakterie Odpowiedz · ![]() ![]() Kasia D16 godzin temu +Justyna Czeczotko To prawda ale to są moim zdaniem filmy sponsorowane, które powstają w celach reklamowych nade wszystko, a to zmienia trochę postać rzeczy. A w ulotce piszą by unikać mleka bo ogranicza przyswajanie antybiotyku. Muszę zobaczyć jak się ma sprawa z jogurtami. |
|
|
|
#665 |
|
Rozeznanie
|
Madzik jesli czytasz to mozesz napisac czemu Twoje fotki na instagramie sa takiej kiepskiej jakosci?
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ma kiepski aparat w telefonie?
|
#667 |
|
Koteł
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Nie chodzę i nie mam zamiaru(przynajmniej z tą dolegliwością jaką mam), recepty załatwiam u rodzinnego. Nie chce wszystkich wrzucać do jednego worka ale ci na których trafiałam, mieli bardzo specyficzne podejście do pacjenta. Kilku minutowa wizyta bez oglądania skóry z bliska to chyba standard ... i 150zł się należy. I spróbuj tylko zadać pytanie odnoście konieczności stosowania tak silnych leków jakie proponuje... foch i obraza majestatu gwarantowana.
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja w ziaji kupowam peeling i mi sprzedali. W ogole w asortymencie ziaji w tym sklepie nie widzialam nic na co trzeba byłoby miec papiery
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale niegdy nie slyszalam o niej zlego slowa. Jest to dermatolog od spraw beznadziejnych i naprawde wykonuje swoja prace wzorowo. Tylko takie opinie slyszalam. Mnie zalatwila dermo tak ze nie powiedziala mi o tym ze musze uzywac filtrow. Zapisala mi leki ktore wyszuszaly i bardzo sciagaly skore, a zapisala mi je pod koniec czerwca |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#676 |
|
niepolubiecie
|
o ile z jakością usług medycznych się zgadzam tak, Kasia D robi sobie od tylu lat krzywdę nakładając masę kosmetyków niezgodnie z przeznaczeniem, stosując substancje, których nie powinna stosować pod szyldem "dermatologia to moja pasja", że każdy, nawet kiepski dermatolog zaproponuje jej lepszy tryb niż to co robi sobie sama z pomocą gugli i aler
![]() tak samo jak Julii z itsxJul każdy nawet średni dietetyk, którego generalnie nie polecałabym komuś, kto chce zgubić kilka kilo zaleci lepszą dietę przy Crohnie niż to co je teraz czyli wszystko na opak w porównaniu do standardowych zaleceń. Oczywiście wielu dermów ma na rękach krew skór ich pacjenetek ich wątroby, niepotrzebnie branych tetracyklin. Kasia jest rok czy dwa starsza od nissiax Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-02-21 o 16:39 |
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się byłam pewna, że jest co najmniej 10 lat starsza
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#679 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam Kasi D nie ogladam, dzis tylko. Swoja droga slyszalam o tym ze mowila ze mozna klasc kwasy pod oczy. To prawda?
Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2015-02-21 o 16:48 |
|
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie instagram do taka forma "pamiętnika/dziennika" gdzie sensem jest zapisywanie momentów a jeżeli przy okazji jest ładna kompozycja i jakość przez co wychodzi ładne zdjęcie to super
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#683 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
są w pełni bezpieczne kremy pod oczy nawet z retinolem. co do zasady tak, można, ale na pewno nie w taki sposób, który proponuje Kasia. jeśli ktoś nie zna się na chemii kosmetycznej albo czerpie wiedzę z gugli i aler lub filmików Kasi generalnie nie radziłabym za bardzo kombinować z silnymi substancjami aktywnymi, nie tylko z kwasami ![]() tak samo przestrzegałabym przed zabawami z kwasami z pomocą stronek internetowych i wizażu. U większości przy zdroworozsądkowym podejściu będzie ok, ale czerpiąc wiedze z takich źródeł można sobie zrobić kuku, nie warto ryzykować imo. To, że nagrywa filmiki "jak wyglądać 10 lat młodziej" to jakiś żart, a już "jak wyglądać dobrze czy tam młodo mimo zmarszczek było kuriozalne. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-02-21 o 17:00 |
|
|
|
|
#684 | |
|
Konto usunięte
|
WIem ze kwasow nie mozna pod oczy
. Zle sie wyrazilam. Chodzilo mi o to czy to prawda ze Kasia D tak powiedziala bo slyszalam to od znajomej.---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#686 | ||
|
niepolubiecie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
Jakies 750 km od Szczecina
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Szczerze piszac ja nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Nie wiem o jakiej formie i co dokladnie mowila Kasia o kwasach, wiec nie wiem co oznacza "nie w takiej sposob jak mowila Kasia". Napisalam tylko ze nakladanie peelingu chemicznego pod oczy to glupota. |
|
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
red and silver spotlight makeup look by Yasmine Alom ماكياج العربي: http://youtu.be/18XlQ0gox_Y
|
#689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | ||
|
niepolubiecie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Konkretnie to było coś z kwasami.

. Nie chodzę i nie mam zamiaru(przynajmniej z tą dolegliwością jaką mam), recepty załatwiam u rodzinnego. Nie chce wszystkich wrzucać do jednego worka ale ci na których trafiałam, mieli bardzo specyficzne podejście do pacjenta. Kilku minutowa wizyta bez oglądania skóry z bliska to chyba standard
... i 150zł się należy. I spróbuj tylko zadać pytanie odnoście konieczności stosowania tak silnych leków jakie proponuje... foch i obraza majestatu gwarantowana.

Ale niegdy nie slyszalam o niej zlego slowa. Jest to dermatolog od spraw beznadziejnych