|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
Rena Do 28-30 tc ruchy mogą byc niereguralne- mnie lekarz co chwila o tym mówił.. Spróbuj dać pstryczka w brzuch
|
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
Rena - na J. duzo bardziej niz slodkie dzialaly cytrusy, teraz D. tez szaleje po soku pomaranczowym itp.
|
|
|
|
#5013 |
|
Wtajemniczenie
|
Renia maluch ma jeszcze za duzo miejsca zebys czula jego ruchy
rusza sie na pewno tylko dzisiaj nie w tym kierunku jakbys chciala! zjedz jabluszko nie schizuj bo pierwsze ruchy to czesto raz na kilka dni mozna wyczuc i nie mozna porownywac dnia do dnia
|
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
niby to wszystko wiem, ale głowa pracuje...co ja bym dała za jakiś wyłącznik jak zgłodniałam, to coś tam poczułam, ale nie jestem usatysfakcjonowana
|
#5016 |
|
Konto usunięte
|
Rena ja tak miałam z Artkiem do samego końca. W dzień cesarki nie poruszył się chyba ani razu. Leniuch. A teraz.. Wróciłam ze spaceru, jestem cała spocona, idzie za rękę 3 kroki, a potem wszędzie tylko nie tam, gdzie ma. W końcu zawsze i tak spacer kończy się na moich rękach i z jego rykiem na pół osiedla..
![]() Może szklanka zimnej wody? Czasami pomaga. Aha, no ale oczywiście w Twoim tc nie musisz jeszcze czuć regularnie
|
|
|
|
#5017 |
|
Wtajemniczenie
|
Rena spokojnie
Iza kciuki za rzucanie! Pomyśl sobie jakie będziesz mieć piękne włosy, skórę i nie będzie smrodu tego dymu
|
|
#5018 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam te duże kolorowanki w Biedrze
![]() Tylko jak zwykle chłopięce jakieś głupie, to wzięłam Myszkę Minnie różową
|
|
|
|
#5019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za rzucanie co do motywacji to przecież źle wpływa na twoje zdrowie - niech to Cię motywuje :'[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50349631]Heeej Czas na nowy wątek Inutil jesteś gdzieś w eterze?Melduję, że żyję. We wtorek wizyta... Chciałabym dostać zielone światło rosi: ale jeszcze genetyk i kariotypy w kwietniu i mam mieszane uczucia... rosi: do tego zaczynam walczyć z ubezpieczycielem, bo zażądali ode mnie dokumentów potwierdzających urodzenie dziecka po 22 tc Dwakolory za nie-palenie. I kciuki za leczenie!Zdrówka dla wszystkich chorych Iza, dobrze, że udało się znaleźć rozwiązanie. Agatko pisz o Was więcej, cudownie, że tak Wam się układa. Dalej czekamy na pozwolenie na budowę Więcej nie pamiętam ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE] za zielone światło ![]() Mam nadzieję, że wypłacą to odszkodowanie. Strasznie nieładnie z ich strony Cytat:
|
|
#5020 |
|
Wtajemniczenie
|
Gryzia wielkie kciuki za zielone światło!! no i żeby z tym odszkodowaniem się wyjaśniło..
![]() a ja za tydzień teścik
|
|
#5021 | |
|
Zakorzenienie
|
ho,ho! za jakieś 2 lata
tym bardziej że ja chce marcowe/kwietniowe i koniec. więc będę się starać pewnie 5 lat ![]() Cytat:
Za to były fajne książeczki po 10 zł, kupiłam jedną Kamilowi. Kubek Tobie polecam do żłoba http://lubimyczytac.pl/ksiazka/24910...zeczka-malucha Była jeszcze jakaś teczka dla dwulatka z nalklejkami itp ale nie wiem jakie więc nie kupiłam bo nie było nic widać Rena na tym etapie psikusy są naturalne jeszcze podpowiem że im bardziej stresujesz sie i pukasz w brzuch tym bardziej będzie cisza. Oprócz 3 oka mają jeszcze 6 zmysł ![]() jak zapomnisz i zajmiesz sie czymś przyjemnym to się obudzi |
|
|
|
|
#5022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#5023 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#5024 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio gorzej, coraz bardziej ociężała i nic mi się nie chce. z wyprawki tak na dobrą sprawę jeśli nic nie ogarnę to nie zginiemy, więc szału nie ma, ale chciałabym... nowe ręczniki, kocyk, prześcieradła, itp. no i nr 1 na liście wyprawkowej - chusta, nie mogę kupić
albo ceny z kosmosu jak na używkę albo ktoś mnie ubiegnie, albo kolorystyka mi nie pasuje. rozważam jeszcze opcję wielorazówek przy J. poddałam się na etapie czytania, teraz jeszcze walczę i próbuję choć trochę ogarnąć temat, ale strasznie to skomplikowane.____________ w drugiej biedrze ani kolorowanek, ani książki, bida
|
|
|
|
#5025 |
|
Konto usunięte
|
Monia a jakiej książki szukasz? U nas w Biedrze Mamoko po 21 zł było.
|
|
|
|
#5026 |
|
Zakorzenienie
|
ehh.ciagnie mnie ostatnio ale sie trzymam.
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#5027 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50356208]Monia a jakiej książki szukasz? U nas w Biedrze Mamoko po 21 zł było.[/QUOTE]
mama alergika gotuje. szukam ale nie jakoś szczególnie, najwyżej na arosie zamówię. |
|
|
|
#5028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
monika bo wy przy Jakubie nosidełka używaliście? dlaczego teraz chcesz chustę? to chyba najgorszy sezon na kupno używek, na jesień chyba są najtańsze.
|
|
#5029 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ale bondolino sprzedałam, mam tylko tulę, więc nie wcześniej niż po pół roku będę mogła wsadzić Młodą. muszę mieć coś od samego początku żeby ogarnąć spacery z 2, chociażby szybkie wyjście do sklepu albo coś. podwójnego wózka nie przewiduję, zresztą J. już za duży na spacery w wózku i raczej rzadko by w nim siedział, a nie wiem czy będzie chciał chodzić przy wózku...
|
|
|
|
#5030 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Nowy wątek jest. Udało się jakoś trafić... ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50357665 #post50357665 |
|
|
|
#5031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mojej liscie niewiele bo materac, wanienka, no może jakiś ręcznik, kocyk koniecznie bo Wiki przecież swojego ukochanego nie odda nawet nie śmiałabym brać ![]() A reszta to juz moje póki co luźne wymysły typu wombie, kołyska lub kosz (wykombinowałam bo mniejsze i jako ze w salonie śpimy to lepsze bedzie, a łóżeczko do Wiktora na drzemki w dzień i tak po 6mcach by malucha tam przenieśc może o ile będzie nocki w miarę przesypiać), leżaczek (nie mieliśmy ale przy waeiującym 3 latku chyba bezpieczniej czasem niż na dywanie leżeć)... Kuszą mnie pieluszki vel kocyki bambusowe czy muślinowe no ale kurde mam 15szt prawie nowek tetry ![]() mam też parę sztuk sukieneczek dostanych pewnie i tak jak zawsze z zakupów z jakimś ciuchem wróce i dla jednego i dla drugiego "bo ładne i w promocji"
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2015-02-21 o 21:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

rusza sie na pewno tylko dzisiaj nie w tym kierunku jakbys chciala!

Pomyśl sobie jakie będziesz mieć piękne włosy, skórę i nie będzie smrodu tego dymu 

rosi: ale jeszcze genetyk i kariotypy w kwietniu i mam mieszane uczucia...
za nie-palenie. I kciuki za leczenie!
byliśmy na spacerze i mam nadzieję, że ból nie wróci a mały zechce porządnie matkę kopnąć 

albo ceny z kosmosu jak na używkę albo ktoś mnie ubiegnie, albo kolorystyka mi nie pasuje. rozważam jeszcze opcję wielorazówek