szukam przyjaciół,czuję się samotna :( - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-19, 14:42   #4501
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(

Cytat:
Napisane przez kandao Pokaż wiadomość
Nie życzę nikomu tego co przechodziliśmy... Nikomu,najgorszemu wrogowi... Książka były takie plany. Ale chyba się nie nadaję

Ja muszę jutro posprzątać w domku, i nie mam siły. Nie wiem czemu bardzo bolą mnie oczy, może za dużo tv i laptopa. My nie ćwiczymy. Zaczynamy dopiero jak jest tak +10 na dworze i idziemy na otwarte siłownie
Mysle,ze ostatecznie wszystko wyjdzie na dobre !!! Wierzę w was

A to sie wiesz nikomu nie chce cwiczyc szczegolnie w mrozy, ale jednak czlowiek powinien jak najczesciej.Mi tez sie malo chce, ja jestem zimorodek,wole cieplo, upał nawet Ale cwicze w domu, sa efekty!;D Warto trzymac caly czas formę )

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
Co cwiczylas?
ja wczoraj 6,4 km biegu
Ty hardkorze!!!!!!!!!!!!!!;D
Ja bym chciala ale nie mam gdzie :/ tutaj sie jeszcze dfziwnie patrzy na ludzi co biegaja wieczorami ,lub "w ogóle" biegają.. ale zamierzam ruszyc do boju,moze dzisiaj najgorzej mi sie zmotywowac do biegania bo w domu zakladam galoty i jadę ;D

Co do killera tez nie moglam sie zgarnac,az w koncu kolezanka odpalila i kazala cwiczyc haha i powiedzialam sobie- a zobaczysz;D
Ciezki jest ale wierzcie- ja efekty zauwazylam po 3 treningach po tygodniu.Moze nie w wadze- ale od razu jakby cialo foremnniejsze

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 09:54   #4502
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gaaabcia26 Pokaż wiadomość
A ja nie lubie skalpela :P jak dla mnie za mało dynamiczny
ja skalpel robie jak mi sie na prawde nie chce, z tym ze jak wykonuje sie wszystkie cwiczenia jak nalezy to mozna sie spocic ;P
Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość

Ty hardkorze!!!!!!!!!!!!!!;D
Ja bym chciala ale nie mam gdzie :/ tutaj sie jeszcze dfziwnie patrzy na ludzi co biegaja wieczorami ,lub "w ogóle" biegają.. ale zamierzam ruszyc do boju,moze dzisiaj najgorzej mi sie zmotywowac do biegania bo w domu zakladam galoty i jadę ;D

Co do killera tez nie moglam sie zgarnac,az w koncu kolezanka odpalila i kazala cwiczyc haha i powiedzialam sobie- a zobaczysz;D
Ciezki jest ale wierzcie- ja efekty zauwazylam po 3 treningach po tygodniu.Moze nie w wadze- ale od razu jakby cialo foremnniejsze
Oj u mnie tez patrza jak na kosmitke jak biegne " po co"? " chce Ci się" - -pytania oni zadaja z kosmosu ja biegam najczesciej po stadionie, oswietlony i bezpiecznie ( w miarę bo w lasach lataja wilki )
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 12:14   #4503
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
ja skalpel robie jak mi sie na prawde nie chce, z tym ze jak wykonuje sie wszystkie cwiczenia jak nalezy to mozna sie spocic ;P

Oj u mnie tez patrza jak na kosmitke jak biegne " po co"? " chce Ci się" - -pytania oni zadaja z kosmosu ja biegam najczesciej po stadionie, oswietlony i bezpiecznie ( w miarę bo w lasach lataja wilki )
Skalpel jest dosyc nudny, mi to sioe nawet zdarzyło podczas cwiczen zasnac!!!!!;D szczegolnie jak robie wieczorem i leze to juz jestem na innej planecie;D
Tzn ja bardzo lubie ten trening,bo po 1 nie jest grozny dla stawow o ile sie go dobrze wykonuje a po drugie ma dosyc bezpieczne pozycje, tylko rozgrzewka i rozciaganie bardziej we własnym zakresie..
No i oczywiscie bład w liczeniu.Ostatnio policzylam,ze robiac klek podparty i podnosząc nogę ugiętą w górę ( cwiczenie na posladki ) na jedna noge robimy 33 a na druga 25 Masakra.Przeciez przy codziennym cwiczeniu to sie robi kolos roznica..Powinna to zmienic.Pisalam jej wiadomosc ale nie wiem czy w tlumie nie przepadnie...

Ludzie to generalnie najlepiej by lezeli ) I sie dziwia ,ze Ty z nimi nie lezysz nie?
Skoro np sportowcy na zajecia sie dojezdza samochodem.. ( majac np 500 metrów ) -sam Kadziewicz mówił w wywiadzie- to czy cos mnie jeszcze zdziwi;p?

<3
Stary 2015-02-20, 14:41   #4504
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Skalpel jest dosyc nudny, mi to sioe nawet zdarzyło podczas cwiczen zasnac!!!!!;D szczegolnie jak robie wieczorem i leze to juz jestem na innej planecie;D
Tzn ja bardzo lubie ten trening,bo po 1 nie jest grozny dla stawow o ile sie go dobrze wykonuje a po drugie ma dosyc bezpieczne pozycje, tylko rozgrzewka i rozciaganie bardziej we własnym zakresie..
No i oczywiscie bład w liczeniu.Ostatnio policzylam,ze robiac klek podparty i podnosząc nogę ugiętą w górę ( cwiczenie na posladki ) na jedna noge robimy 33 a na druga 25 Masakra.Przeciez przy codziennym cwiczeniu to sie robi kolos roznica..Powinna to zmienic.Pisalam jej wiadomosc ale nie wiem czy w tlumie nie przepadnie...

Ludzie to generalnie najlepiej by lezeli ) I sie dziwia ,ze Ty z nimi nie lezysz nie?
Skoro np sportowcy na zajecia sie dojezdza samochodem.. ( majac np 500 metrów ) -sam Kadziewicz mówił w wywiadzie- to czy cos mnie jeszcze zdziwi;p?
haha no to juz serio dno tez lubie sobie polezec, ale znajduje czas na to i na to ;P
a cwiczylas jakies turbo WYZWANIE ? bo ja nie mam tej plyty i nie wiem czy fajna ;P

ja jutro jade na aqua aerobik, super sprawa za ok 20 zł, zbiera sie 12 osób (same znajome babki), znajoma prowadzi 45min aqua aerobik a pozniej 45 min dla siebie - mozna plywac, korzystac z sauny fajny klimat - muzyczka w tle, swiatlo przygaszone, ha ha romantico
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 14:52   #4505
kandao
Zadomowienie

A ja nie ćwiczę więc i wypowiadać się nie będę . Wybaczcie dziewczęta. Dzisiaj piatek czas na relaks ( czyt wyjazd do rodziców) weźmiemy wino i opędzlujemy całe zabójczy plan
kandao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:32   #4506
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
haha no to juz serio dno tez lubie sobie polezec, ale znajduje czas na to i na to ;P
a cwiczylas jakies turbo WYZWANIE ? bo ja nie mam tej plyty i nie wiem czy fajna ;P

ja jutro jade na aqua aerobik, super sprawa za ok 20 zł, zbiera sie 12 osób (same znajome babki), znajoma prowadzi 45min aqua aerobik a pozniej 45 min dla siebie - mozna plywac, korzystac z sauny fajny klimat - muzyczka w tle, swiatlo przygaszone, ha ha romantico
Wow ale czad.. bez kitu tez mi sie marzy cos takiego!!!;D

A wiesz ja cwicze z internetu- z wujkiem googla - youtubem Killer jest podobny wlasnie chyba do turbo, tylko nieco inne cwiczenia sie robi,ale zasada podobna Tak z mej pamięci;D

Ja ide sie przebiec ale kawałek,bo ciemno i nie lubie w ciemnicy biegac a niedawno jadlam i troche lipa I potem zrobie killerka;D

kandao

A i pewnie;D my zesmy sie zagadaly, moja dziedzina w zasadzie wiec rozumiesz,wybacz;D

ale lubie relaks, marzy mi sie np wanna z hydro... mniam!!!!!

Moje PANIE WEKEEND!;D

<3
Stary 2015-02-20, 21:34   #4507
Talantea
Zakorzenienie

Weekend ? Nie dla mnie

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 22:41   #4508
kandao
Zadomowienie

Clemence : Ja jutro wezmę prysznic, wyjdę w piżamie do salonu, włączę w tv jakiś film i z butelką wina go obejrzę. Mam jakiś podły nastrój, nie będę Wam go udzielać . Nie mam ochoty iść spać... Siedzieć też nie będę. Oczy mnie bolą.

jutro muzę się wybrać na spacer, może kilka kilometrów, z kijkami dobrze mi zrobi. Nie wezmę telefonu.. odetnę się od wszystkiego. Tylko żeby pogoda dopisała

Talantea: To cały weekend masz zajęty?
Stary 2015-02-21, 09:30   #4509
Mimi08
Zadomowienie

Hej Dawno mnie tu nie było. Teraz mam więcej czasu, tak więc będe częściej się udzielać.
Plan na weekend: Zacząć biegać

Mimi08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 09:45   #4510
Talantea
Zakorzenienie

kandao dzisiaj pracuje, po pacy zakupy. Mam tylko jeden dzien wolny w tygodniu, a to mało. Przynajmniej nie mam problemów ze spaniem i sie wysypiam normalnie. ehh

Stary 2015-02-21, 16:44   #4511
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

dziewczynki jest tu ktoś z nad morza ??
koralik124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 20:46   #4512
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koralik124 Pokaż wiadomość
ja mam nie daleko
Stary 2015-02-21, 22:07   #4513
lanyka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Cieszę się że trafiłam na ten wątek. Pociesza mnie widok że nie jestem sama w takiej sytuacji. Od kilku miesięcy robię "porządki" z pseudoprzyjaciółkami i ostatecznie zostałam sama. U mnie to jest tak że każda wie jak mnie znaleźć jak czegoś potrzebuje ode mnie a jak ja potrzebuję to żadnej nie ma. Poczytam troszkę jak to u was wygląda i się odezwę.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez koralik124 Pokaż wiadomość
Z nad morza nie jestem ale marzy mi się właśnie wyprowadzić gdzieś tammmm

Edytowane przez lanyka
Czas edycji: 2015-02-21 o 21:58
lanyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 22:49   #4514
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lanyka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Cieszę się że trafiłam na ten wątek. Pociesza mnie widok że nie jestem sama w takiej sytuacji. Od kilku miesięcy robię "porządki" z pseudoprzyjaciółkami i ostatecznie zostałam sama. U mnie to jest tak że każda wie jak mnie znaleźć jak czegoś potrzebuje ode mnie a jak ja potrzebuję to żadnej nie ma. Poczytam troszkę jak to u was wygląda i się odezwę.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Z nad morza nie jestem ale marzy mi się właśnie wyprowadzić gdzieś tammmm
Witaj, serdecznie witamy. Oj to powiem Ci kochana masz co nadrabiac Czekamy na odzew
Stary 2015-02-21, 23:13   #4515
lanyka
Raczkowanie

Ano mam bo jestem w szoku widząc ilość stron, ale jest iskierka nadziei że się z kimś dogadam Zamykam stary etap, stare znajomości, zaczynam nowe (dobra koleżanka wystarczy)
Stary 2015-02-22, 00:31   #4516
Talantea
Zakorzenienie

Grunt to się nie zamykać ma nowe znajomości. Mi raczej ciężko jest się dogadać z ludźmi i malo kto mnie rozumie
Większość osób które znam to tylko ludzie w pracy. Tak naprawdę nie obchodza ich moje problemy nawet jak juz o nich nieco powiem komus.Ogólnie wole sie nie rozgadywac. Mila rozmowa tak, ale nie glebsze tematy.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2015-02-22 o 00:33
Stary 2015-02-22, 08:51   #4517
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
e a jak ja potrzebuję to żadnej nie ma.
Eh, jest mi to bardzo dobrze znane...

Dzień dobry w leniwy niedzielny poranek.

Dziewczyna
, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów,
poradzi sobie w życiu. : -))))
CarrieBra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 09:37   #4518
lanyka
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny. Czy jest tu może ktoś z łódzkiego?

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Grunt to się nie zamykać ma nowe znajomości. Mi raczej ciężko jest się dogadać z ludźmi i malo kto mnie rozumie
Większość osób które znam to tylko ludzie w pracy. Tak naprawdę nie obchodza ich moje problemy nawet jak juz o nich nieco powiem komus.Ogólnie wole sie nie rozgadywac. Mila rozmowa tak, ale nie glebsze tematy.
Mi również ciężko dogadać się z ludźmi, szybko ode mnie odchodzą. Może to u mnie że jestem zbyt wylewna jeżeli chodzi o moją osobę.

Edytowane przez lanyka
Czas edycji: 2015-02-22 o 09:30
Stary 2015-02-22, 10:23   #4519
bandra
Fuck google, ask me!

Lanyka, ja studiuję i mieszkam w Łodzi

bandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 10:25   #4520
kandao
Zadomowienie

Oj poranek baaardzo leniwy, dopiero wstała. Jednak i położyłam sie późno bo gadałam z tatą.
Jestem z Częstochowy, a więc kawałek od łódzkiego. ze mną jest tak że ja nie lubię się otwierać na innych nie potrafię mówić o swoich problemach, albo mówię o nich bardzo rzadko. Myślę że najwięcej udziału miały w tym czasy z gimnazjum gdzie spotkałam się z ogromną dwulicowością...

Jakie macie plany na dzisiaj? U mnie pięknie świeci słońce, jesteśmy u rodziców, potem pojedziemy zaprosić jeszcze kilka osób, i koło 21 zbierzemy się do domku
Stary 2015-02-22, 10:30   #4521
bandra
Fuck google, ask me!

Ja żeby mówić o swoich problemach muszę czuć do kogoś pełne zaufanie (albo być anonimowa ). Po wielu zawirowaniach, wreszcie chyba pojawia się dziewczyna, której zaufać jestem w stanie

Mój TŻ jest moim przyjacielem
Dwulicowych ludzi rozpoznaję już z kilometra

Stary 2015-02-22, 10:48   #4522
lanyka
Raczkowanie

Cytat:
Oj poranek baaardzo leniwy, dopiero wstała. Jednak i położyłam sie późno bo gadałam z tatą.
Jestem z Częstochowy, a więc kawałek od łódzkiego. ze mną jest tak że ja nie lubię się otwierać na innych nie potrafię mówić o swoich problemach, albo mówię o nich bardzo rzadko. Myślę że najwięcej udziału miały w tym czasy z gimnazjum gdzie spotkałam się z ogromną dwulicowością...

Jakie macie plany na dzisiaj? U mnie pięknie świeci słońce, jesteśmy u rodziców, potem pojedziemy zaprosić jeszcze kilka osób, i koło 21 zbierzemy się do domku
Ja się wybieram do łódzkiej Manufaktury z nudów (sama) .

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Mnie chyba właśnie gubi moja otwartość za dużo a nie zawsze temu komu trzeba cóż
Stary 2015-02-22, 10:50   #4523
bandra
Fuck google, ask me!

Cytat:
Ja się wybieram do łódzkiej Manufaktury z nudów (sama) .
Wygodne buty załóż

Ja dzisiaj siadam z książką pod puchatym kocem i piję kakao tylko muszę zrobić obiad, bo mój głodomor niedługo wraca ze szkolenia

Stary 2015-02-22, 11:15   #4524
lanyka
Raczkowanie

Ja już obiad zrobiłam dla rodziców więc mogę jechać. Widzę że część z was ma facetów
Stary 2015-02-22, 11:27   #4525
gaaabcia26
Zadomowienie

Hej. Troszkę mnie nie było ale miałam wczoraj bal z fundacji w której jestem wolontariuszka i nie było kiedy. Ja to dziś leżę chyba cały dzień mam ochotę na jakąś dobrą książkę
gaaabcia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:33   #4526
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
Widzę że część z was ma facetów
A część nie. Ja np. jestem świeżo po zakończeniu 5letniego związku. Niestety. Stety. Jeszcze tego nie ogarnęłam.

Dziewczyna
Stary 2015-02-22, 12:42   #4527
Baambi
Zadomowienie

Cześć,witam was wszystkie,

od jakiegoś czasu mam wrażenie, że potrzeby moich koleżanek i moje się zmieniły. Nasze drogi jakby się rozchodzą. Dziwnie się z tym czuje, tym bardziej, że ja się dla nich naginam, robię z nimi to na co mają ochotę. Natomiast kiedy ja pytam o to co ważne dla mnie słysze "nie", nie - bo np mąż nie pozwala...:/
Mam 29 lat, jestem z Poznania, mam narzeczonego, ale nie spieszy nam się do dzieci, do tego ślubu... większość w moim wieku już nie chce się bawić a ja się czuję dalej tak samo rozrywkowa jak 10 lat temu, jak nie bardziej
Nie jestem typem imprezowiczki ale lubię wyjsc raz na miesiąc i się wytanczyć!
Poza tym, mam wrazenie że wszystkie moje przyjaciółki nigdy za bardzo nie interesowało moje życie i moje problemy... zawsze to ja jestem tą co słucha:/ doradza. Liczę w duchu że padnie pytanie o mnie, ale ono nie pada.
Poszukuję przyjaciółek, takich ktore sa otwarte i potrafią dać coś z siebie... fajnie gdyby lubiły się bawić, tańczyć.
Dogaduję się z mlodszymi dziewczynami, także wiek nie jest bardzo ważny
Jeśli jesteście gdzieś tam... odezwijcie się
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:43   #4528
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Ja nie mam ja nie mam
koralik124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:55   #4529
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Jeśli będziesz kiedyś w okolicach Warszawy, daj znać - zawsze z chęcią wypiję kawkę i poplotkuję na najróżniejsze tematy
Co prawda ja jestem z tych, które z chęcią "bawiłyby się" już w męża i dziecko ale to nie znaczy, że też nie chcę poznawać nowych ludzi.

Dziewczyna
Stary 2015-02-22, 12:59   #4530
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Clemence : Ja jutro wezmę prysznic, wyjdę w piżamie do salonu, włączę w tv jakiś film i z butelką wina go obejrzę. Mam jakiś podły nastrój, nie będę Wam go udzielać . Nie mam ochoty iść spać... Siedzieć też nie będę. Oczy mnie bolą.

jutro muzę się wybrać na spacer, może kilka kilometrów, z kijkami dobrze mi zrobi. Nie wezmę telefonu.. odetnę się od wszystkiego. Tylko żeby pogoda dopisała

Talantea: To cały weekend masz zajęty?
Kandao obejrzyj cos pozytywnego
Jak mam zły dzien to ogladam Rockiego. Oglądałaś W"W pogoni za szczesciem"? Obejrzyj koniecznie jak tego nie zrobilas- humor Ci sie z miejsca poprawi )

Powiem Ci ze mi sport tak poprawia humor ze zyc sie chce i pogoda u mnie dzisiaj bomba!

A wczoraj bylam na nartach;D

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Cześć,witam was wszystkie,

od jakiegoś czasu mam wrażenie, że potrzeby moich koleżanek i moje się zmieniły. Nasze drogi jakby się rozchodzą. Dziwnie się z tym czuje, tym bardziej, że ja się dla nich naginam, robię z nimi to na co mają ochotę. Natomiast kiedy ja pytam o to co ważne dla mnie słysze "nie", nie - bo np mąż nie pozwala...:/
Mam 29 lat, jestem z Poznania, mam narzeczonego, ale nie spieszy nam się do dzieci, do tego ślubu... większość w moim wieku już nie chce się bawić a ja się czuję dalej tak samo rozrywkowa jak 10 lat temu, jak nie bardziej
Nie jestem typem imprezowiczki ale lubię wyjsc raz na miesiąc i się wytanczyć!
Poza tym, mam wrazenie że wszystkie moje przyjaciółki nigdy za bardzo nie interesowało moje życie i moje problemy... zawsze to ja jestem tą co słucha:/ doradza. Liczę w duchu że padnie pytanie o mnie, ale ono nie pada.
Poszukuję przyjaciółek, takich ktore sa otwarte i potrafią dać coś z siebie... fajnie gdyby lubiły się bawić, tańczyć.
Dogaduję się z mlodszymi dziewczynami, także wiek nie jest bardzo ważny
Chetnie bym wyszla ale do Poznania mam 500 km wiec moge zaoferowac jedynie rozmowę jak Cię to zadowala

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
W pracy to najlepsza metoda,bo niektorzy potem "szczere wyznania" niestety przekazuja w swiat i wykorzystuja jak im bedzie trzeba

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Ja już obiad zrobiłam dla rodziców więc mogę jechać. Widzę że część z was ma facetów
Ale facet to nie caly swiat ))

<3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości