|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Cytat:
Wierzę w was![]() A to sie wiesz nikomu nie chce cwiczyc szczegolnie w mrozy, ale jednak czlowiek powinien jak najczesciej.Mi tez sie malo chce, ja jestem zimorodek,wole cieplo, upał nawet Ale cwicze w domu, sa efekty!;D Warto trzymac caly czas formę )---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Ty hardkorze!!!!!!!!!!!!!!;D Ja bym chciala ale nie mam gdzie :/ tutaj sie jeszcze dfziwnie patrzy na ludzi co biegaja wieczorami ,lub "w ogóle" biegają.. ale zamierzam ruszyc do boju,moze dzisiaj najgorzej mi sie zmotywowac do biegania bo w domu zakladam galoty i jadę ;DCo do killera tez nie moglam sie zgarnac,az w koncu kolezanka odpalila i kazala cwiczyc haha i powiedzialam sobie- a zobaczysz;D Ciezki jest ale wierzcie- ja efekty zauwazylam po 3 treningach po tygodniu.Moze nie w wadze- ale od razu jakby cialo foremnniejsze
|
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja skalpel robie jak mi sie na prawde nie chce, z tym ze jak wykonuje sie wszystkie cwiczenia jak nalezy to mozna sie spocic ;P
Cytat:
ja biegam najczesciej po stadionie, oswietlony i bezpiecznie ( w miarę bo w lasach lataja wilki )
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn ja bardzo lubie ten trening,bo po 1 nie jest grozny dla stawow o ile sie go dobrze wykonuje a po drugie ma dosyc bezpieczne pozycje, tylko rozgrzewka i rozciaganie bardziej we własnym zakresie.. No i oczywiscie bład w liczeniu.Ostatnio policzylam,ze robiac klek podparty i podnosząc nogę ugiętą w górę ( cwiczenie na posladki ) na jedna noge robimy 33 a na druga 25 Masakra.Przeciez przy codziennym cwiczeniu to sie robi kolos roznica..Powinna to zmienic.Pisalam jej wiadomosc ale nie wiem czy w tlumie nie przepadnie... Ludzie to generalnie najlepiej by lezeli ) I sie dziwia ,ze Ty z nimi nie lezysz nie ?Skoro np sportowcy na zajecia sie dojezdza samochodem.. ( majac np 500 metrów ) -sam Kadziewicz mówił w wywiadzie- to czy cos mnie jeszcze zdziwi;p?
|
|
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez lubie sobie polezec, ale znajduje czas na to i na to ;Pa cwiczylas jakies turbo WYZWANIE ? bo ja nie mam tej plyty i nie wiem czy fajna ;P ja jutro jade na aqua aerobik, super sprawa za ok 20 zł, zbiera sie 12 osób (same znajome babki), znajoma prowadzi 45min aqua aerobik a pozniej 45 min dla siebie - mozna plywac, korzystac z sauny fajny klimat - muzyczka w tle, swiatlo przygaszone, ha ha romantico
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie ćwiczę więc i wypowiadać się nie będę . Wybaczcie dziewczęta. Dzisiaj piatek czas na relaks ( czyt wyjazd do rodziców) weźmiemy wino i opędzlujemy całe
zabójczy plan
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz ja cwicze z internetu- z wujkiem googla - youtubem Killer jest podobny wlasnie chyba do turbo, tylko nieco inne cwiczenia sie robi,ale zasada podobna Tak z mej pamięci;DJa ide sie przebiec ale kawałek,bo ciemno i nie lubie w ciemnicy biegac a niedawno jadlam i troche lipa I potem zrobie killerka;Dkandao A i pewnie;D my zesmy sie zagadaly, moja dziedzina w zasadzie wiec rozumiesz,wybacz;D ale lubie relaks, marzy mi sie np wanna z hydro... mniam!!!!!Moje PANIE WEKEEND!;D
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend ? Nie dla mnie
|
|
|
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
Clemence : Ja jutro wezmę prysznic, wyjdę w piżamie do salonu, włączę w tv jakiś film i z butelką wina go obejrzę. Mam jakiś podły nastrój, nie będę Wam go udzielać .
jutro muzę się wybrać na spacer, może kilka kilometrów, z kijkami dobrze mi zrobi. Nie wezmę telefonu.. odetnę się od wszystkiego. Tylko żeby pogoda dopisała Talantea: To cały weekend masz zajęty?
|
#4509 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dawno mnie tu nie było. Teraz mam więcej czasu, tak więc będe częściej się udzielać.Plan na weekend: Zacząć biegać
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
kandao dzisiaj pracuje, po pacy zakupy. Mam tylko jeden dzien wolny w tygodniu, a to mało.
Przynajmniej nie mam problemów ze spaniem i sie wysypiam normalnie. ehh
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki jest tu ktoś z nad morza ??
|
|
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Cieszę się że trafiłam na ten wątek. Pociesza mnie widok że nie jestem sama w takiej sytuacji. Od kilku miesięcy robię "porządki" z pseudoprzyjaciółkami i ostatecznie zostałam sama. U mnie to jest tak że każda wie jak mnie znaleźć jak czegoś potrzebuje ode mnie a jak ja potrzebuję to żadnej nie ma. Poczytam troszkę jak to u was wygląda i się odezwę.
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Z nad morza nie jestem ale marzy mi się właśnie wyprowadzić gdzieś tammmm Edytowane przez lanyka Czas edycji: 2015-02-21 o 21:58 |
|
|
|
#4514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy na odzew
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
Ano mam bo jestem w szoku widząc ilość stron, ale jest iskierka nadziei że się z kimś dogadam
Zamykam stary etap, stare znajomości, zaczynam nowe (dobra koleżanka wystarczy) |
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Grunt to się nie zamykać ma nowe znajomości. Mi raczej ciężko jest się dogadać z ludźmi i malo kto mnie rozumie
Większość osób które znam to tylko ludzie w pracy. Tak naprawdę nie obchodza ich moje problemy nawet jak juz o nich nieco powiem komus.Ogólnie wole sie nie rozgadywac. Mila rozmowa tak, ale nie glebsze tematy. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2015-02-22 o 00:33 |
|
|
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
Eh, jest mi to bardzo dobrze znane...
Dzień dobry w leniwy niedzielny poranek.
|
#4518 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny. Czy jest tu może ktoś z łódzkiego?
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Edytowane przez lanyka Czas edycji: 2015-02-22 o 09:30 |
|
|
|
|
#4519 |
|
Fuck google, ask me!
|
Lanyka, ja studiuję i mieszkam w Łodzi
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Oj poranek baaardzo leniwy, dopiero wstała. Jednak i położyłam sie późno bo gadałam z tatą.
Jestem z Częstochowy, a więc kawałek od łódzkiego. ze mną jest tak że ja nie lubię się otwierać na innych nie potrafię mówić o swoich problemach, albo mówię o nich bardzo rzadko. Myślę że najwięcej udziału miały w tym czasy z gimnazjum gdzie spotkałam się z ogromną dwulicowością... Jakie macie plany na dzisiaj? U mnie pięknie świeci słońce, jesteśmy u rodziców, potem pojedziemy zaprosić jeszcze kilka osób, i koło 21 zbierzemy się do domku
|
#4521 |
|
Fuck google, ask me!
|
Ja żeby mówić o swoich problemach muszę czuć do kogoś pełne zaufanie (albo być anonimowa
). Po wielu zawirowaniach, wreszcie chyba pojawia się dziewczyna, której zaufać jestem w stanie Mój TŻ jest moim przyjacielem Dwulicowych ludzi rozpoznaję już z kilometra
|
#4522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Mnie chyba właśnie gubi moja otwartość za dużo a nie zawsze temu komu trzeba cóż |
|
|
|
|
#4523 |
|
Fuck google, ask me!
|
Wygodne buty załóż
Ja dzisiaj siadam z książką pod puchatym kocem i piję kakao
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
Ja już obiad zrobiłam dla rodziców więc mogę jechać. Widzę że część z was ma facetów
|
|
|
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Troszkę mnie nie było ale miałam wczoraj bal z fundacji w której jestem wolontariuszka i nie było kiedy. Ja to dziś leżę chyba cały dzień
mam ochotę na jakąś dobrą książkę
|
|
|
|
#4526 |
|
Rozeznanie
|
A część nie. Ja np. jestem świeżo po zakończeniu 5letniego związku. Niestety. Stety. Jeszcze tego nie ogarnęłam.
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,witam was wszystkie,
od jakiegoś czasu mam wrażenie, że potrzeby moich koleżanek i moje się zmieniły. Nasze drogi jakby się rozchodzą. Dziwnie się z tym czuje, tym bardziej, że ja się dla nich naginam, robię z nimi to na co mają ochotę. Natomiast kiedy ja pytam o to co ważne dla mnie słysze "nie", nie - bo np mąż nie pozwala...:/ Mam 29 lat, jestem z Poznania, mam narzeczonego, ale nie spieszy nam się do dzieci, do tego ślubu... większość w moim wieku już nie chce się bawić a ja się czuję dalej tak samo rozrywkowa jak 10 lat temu, jak nie bardziej![]() Nie jestem typem imprezowiczki ale lubię wyjsc raz na miesiąc i się wytanczyć! ![]() Poza tym, mam wrazenie że wszystkie moje przyjaciółki nigdy za bardzo nie interesowało moje życie i moje problemy... zawsze to ja jestem tą co słucha:/ doradza. Liczę w duchu że padnie pytanie o mnie, ale ono nie pada. Poszukuję przyjaciółek, takich ktore sa otwarte i potrafią dać coś z siebie... fajnie gdyby lubiły się bawić, tańczyć. Dogaduję się z mlodszymi dziewczynami, także wiek nie jest bardzo ważny ![]() Jeśli jesteście gdzieś tam... odezwijcie się
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ja nie mam
|
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli będziesz kiedyś w okolicach Warszawy, daj znać - zawsze z chęcią wypiję kawkę i poplotkuję na najróżniejsze tematy
![]() Co prawda ja jestem z tych, które z chęcią "bawiłyby się" już w męża i dziecko ale to nie znaczy, że też nie chcę poznawać nowych ludzi.
|
#4530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mam zły dzien to ogladam Rockiego. Oglądałaś W"W pogoni za szczesciem"? Obejrzyj koniecznie jak tego nie zrobilas- humor Ci sie z miejsca poprawi )Powiem Ci ze mi sport tak poprawia humor ze zyc sie chce i pogoda u mnie dzisiaj bomba!A wczoraj bylam na nartach;D ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
wiec moge zaoferowac jedynie rozmowę jak Cię to zadowala ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
))
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Masakra.Przeciez przy codziennym cwiczeniu to sie robi kolos roznica..Powinna to zmienic.Pisalam jej wiadomosc ale nie wiem czy w tlumie nie przepadnie...
) I sie dziwia ,ze Ty z nimi nie lezysz nie
zabójczy plan
I potem zrobie killerka;D
mniam!!!!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)