Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-22, 23:40   #4921
Anneet
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Szkrabeniek gratulacje kolejna dzidzia,oby tak dalej
Luzna powodzenia jutro

Dobranoc,oby ta noc byla lagodniejsza dla wszystkich niz zeszla
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 23:40   #4922
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
a i pochwalę się, kupiłam śliczna skarbonkę w pepco

wpadłam na taki pomysł, ze jak już Zus nie będzie wypłacał po porodzie kasy, a macierzyński odpada w moim przypadku. to Zosia będzie miała swoja świnkę skarbonkę. jakiekolwiek lewe pieniażki, czy ja dostanę czy Tż albo Zosia, będą w niej ladowały. i zawsze, takim sposobem, będzie na zaś.. jakby kasy zabrakło, a cieńko będzie....
zdjeciem się nie pochwalę.. bo tablet kaput a telefon starej daty.
ale jest taka purpurowa tłuściutka w białę gwiazdki

i rodzice przytargali mi dzisiaj od siostry bujak i karuzele dla córci

o znalazłam w necie

taka sama tylko ze purpurowa w białe gwiazdki

super pomysl, my mamy od stycznia juz skarbonke bez mozliwosci otwarcia
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 23:45   #4923
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Postaram sie was nadrobic!
Wychodzi na to ze moj TZ nie rozumie.... i to ja jestem ta zla, ciaza, hormony itd. ze to ja sie w☠☠☠☠**** caly czas na wszystko....szkoda sie rozpisywac, powiedzialam jemu ze jesli tak bardzo mu przeszkadzam to moge sie wyprowadzic do mamy. O i tyle. uslyszalam na koniec, ze jestem jak jego ex w ciazy, wiec powiedzialam ze jak chce to moze ze mna wziasc rozwod, a nie mowic w ten sposob.
Fajnie bylo, bo bylismy w kinie dwa razy, w mc smieciu i co z tego, jak wrocilismy podjelam sie tej rozmowy i wyszlo wielkie g.... bo zaczelismy sie klocic.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

slicznie

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

piekne bryki, i jedna i druga

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

gratulacje klask i:jak sie czujesz?
ale duzy synek

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Nie zdziwie sie jak to bede ja
a powaznie to dzisiaj postawili mi diagnoze ze do soboty urodze no ciekawe
ojjjj to nieładnie ci powiedział...niestety faceci maja ta " zdolność" obwiniania kobiety mimo ze wina jest po ich stronie. Masz prawo nie zgadzać sie na odwiedziny po porodzie- szkoda ze tego nie rozumie.badz silna kochana
Stary 2015-02-22, 23:53   #4924
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ehhh a ja sie boje ze młody z każdym dniem będzie większy i z każdym dniem istnieje ryzyko cięższego porodu... No i wolałabym by mi wody odeszły - wtedy dokladnie wiedzialabym kiedy do szpitala jechac....
a ja nie wiem czemu mam jakoś w głowie zakodowane, że wolałabym jednak ze skurczami pojechać...bo jak odejdą wody to chyba zacznę panikować

crystal nie denerwuj się, szkoda czasu i Twojego zdrowia teraz! TŻ nie powinien tak mówić, ale stój twardo przy swoim i nie pozwól zeby takie decyzje podejmował sam bez Twojej zgody!
Stary 2015-02-22, 23:56   #4925
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w czym zamierzacie rodzic ? W Koszuli nocnej czy jakiejś koszulce ? Zastanawiam sie jak to jest jak sie juz przyjedzie rodzic trafia sie do sali przedporodowej a tam można sie przebrać juz do porodu pewnie . TZ zabiera pewnie kurtkę buty ubranie itd do domu . Sam chyba tez sie moze w jakieś dresiki i klapki przebrać ?
Wiem dziwne pytania ale jakos tak mnie dzis wzięło przy tym pakowaniu torby ;p

Moja torba to prawie same podpaski podkłady, pieluchy i wkładki Haha a to jeszcze nie wszytsko ... Jak ja sie pomieszcze
Dla młodego do rożka przygotowałam kompletne ubranko, pieluszkę tetrowa
, jednorazową i kocyk zeby TZ nie musiał szukać po walizce Załącznik 5921765Załącznik 5921768

ja tu nie pomoge mi dadza jednorazowa szmate kiedy przyjade na porodowke, i bede miec rozwarcie to trafie od razu do tz pokoju przedporodowego. reszte toreb zabiora do mojego pokoju, a tylko jedna co na porodowke mam z listy bedzie przy mnie a tam tylko pizamka po porodzie juz moja, bielizna, i dla malenstwa pieknie sie spakowalas ja musze przejrzec jeszcze raz swoje torby
Stary 2015-02-22, 23:58   #4926
nouvelle2
Zakorzenienie

założyłam już nowy, bo nie wiem, o której jutro wstanę
tutaj link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=803694

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 00:00   #4927
EdithS
Zadomowienie

A ja bym chciała, żeby samo się zaczęło, a nie przez wywołanie po terminie w szpitalu

Crystal25 ehhh ci faceci... rozumiem Cię doskonale i na Twoim miejscu też bym się wkurzyła. A tż powinien ustalać z Tobą najpierw, czy oboje jesteście zgodni, co do danej sytuacji i powinien uszanować Twoje zdanie. Na pewno Ci przykro po tych słowach, ale pomyśl, że w złości mówi się dużo słów, których się nie chce powiedzieć i na pewno tż w głębi serca ich żałuje.
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 00:03   #4928
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
a ja nie wiem czemu mam jakoś w głowie zakodowane, że wolałabym jednak ze skurczami pojechać...bo jak odejdą wody to chyba zacznę panikować

crystal nie denerwuj się, szkoda czasu i Twojego zdrowia teraz! TŻ nie powinien tak mówić, ale stój twardo przy swoim i nie pozwól zeby takie decyzje podejmował sam bez Twojej zgody!

jestem raczej z tych co dlugo pamietaja i sie poddaja powiedzialam jemu niech robi co chce, to dodal tylko ze ponoc, jego corki tez powiedzialam ze nie chce widziec, jak dla mnie ona jest wazna, i to normalne jesli chcialby zeby ona byla w te dni, a pozatym sama bym chciala zeby poznala swojego brata. No ale mniejsza o to. Jak uwaza. Ze mna sie nikt nie liczy juz. Nie wazne ze to ja bede rodzic, ze to mnie bedzie bolec, ze moge byc zmeczona i fizycznie i psychicznie kto by o tym myslal.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

dzieki mamusie! Narazie to nie mam ochoty wogole z nim rozmawiac, i nie wiem jak bedzie dalej. Jesli on uwaza ze jestem taka straszna, ze o wszystko sie denerwuje, i mam humory, to po co ze mna jest. Widze jedynie ze nie potrafimy ze soba obydwoje rozmawiac.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny, kolejne głupie pytanie, ale jeszcze nie rodziłam to nie wiem
jak już sobie spaceruję/skaczę na piłce itd i czekam na rozwarcie to chodzę w samej koszuli, czy w majtkach i jakiejś podpasce?? no bo coś tam może cieknąć nie...
jak tak sobie o wszystkim myślę to już wcale nie wiem czy chcę rodzić

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

chyba w większości szpitali każą w koszuli być po i najlepiej bez majtek i wietrzyć krocze

Dobre pytanie, zakladam ze bede w samej szmacie co mi dadza, i niczym wiecej
Stary 2015-02-23, 00:10   #4929
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem raczej z tych co dlugo pamietaja i sie poddaja powiedzialam jemu niech robi co chce, to dodal tylko ze ponoc, jego corki tez powiedzialam ze nie chce widziec, jak dla mnie ona jest wazna, i to normalne jesli chcialby zeby ona byla w te dni, a pozatym sama bym chciala zeby poznala swojego brata. No ale mniejsza o to. Jak uwaza. Ze mna sie nikt nie liczy juz. Nie wazne ze to ja bede rodzic, ze to mnie bedzie bolec, ze moge byc zmeczona i fizycznie i psychicznie kto by o tym myslal.
kochana najważniejsze, że będzie z Tobą Twoja mama, z nią się będziesz na pewno najlepiej czuła i dużo Ci pomoże! a resztą się nie przejmuj

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

dobranoc Mamuśki

ja się kładę na chwilę, bo o 2 zamierzam wstać oglądać oscary
Stary 2015-02-23, 00:20   #4930
mama_kasia88
Raczkowanie

Boshe tyle stron do nadrabiania, ale jaka piękna lekturka na wieczór Superaśne, pozytywne i optymistyczne dwa opisy porodów, jeden dramatyczny z czerwonymi wodami ale szczęsliwie zakończony!! Laski ejszcze raz ogromne gratulacje!!

I kolejna została mamusią SZKRABENIEK gratuluje z całego serca!! Domyslam się że jesteście najszczęśliwsi na świecie i to Wam się należy!! A Mikołajek pokaźna waga Rewelacja!! Super kochana!! Dużo zdrówka i obyś szybko doszła do siebie po CC

Luzna... już jutro, heh w sumie juz dzisiaj, już lada moment bedziesz tulić swoją dzidzie... stresik zapewne jest i bedzie, ale jutro dołaczysz do grona tych meeega najszczęśliwszych

Crystal- kurczę chłopowi czasem rozumu brakuje i palnie co nie trzbea, tekst z ex w ciązy był mega nie na miejscu i osobiscie uważam że doprowadziłby mnie do furii... Choć łatwo mówić, olej go... jutro nowy dzien, będzie lepiej i rozumiem że nie chce Ci się z nim gadać, bo ja też tak mam Nawet jak w ciązy nie byłam a o coś poszło potrafiłam się 2-3 dni słowem nie odezwać a potem on zawsze zskoczony o co mi chodzi... Ale od keidy pojawił się starszak postanowiliśmy ze czy chcemy czy nie musimy nauczyć się rozwiazywać swoje problemy aby maluch nei cierpiał. Trochę nam to zajeło no mi nadal zajmuje bo jestem uparta i na prawdę mogę się słowem nie odezwać dłuuuugo.
I mówisz że do soboty urodzisz no to czekamy !!!

u nas nocki dalej nie przespane, skurcze łydek jakby ciut mniejsze starszak opowiada jak to dzidzie będzie kąpał, tulił, pilnował, śpiewał, uczył siusiać i mówić, a co najlepsze dziś stwierdził ze kupi jej taki malutki szlafrok jak on ma, i będa mieli dwa takie same

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 00:30   #4931
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
oswiadczyl mi ze jego siostra ma w planie przyjechac do nas i spac u nas jak urodze. szkoda ze nikt sie mnie o zdanie nie pyta. Czuje sie jakbym byla juz nie wazna, i to ze musze przejsc przez to wszystko i urodzic.
Co on sobie myśli??? Widzę, że już temat z nim poruszyłaś, ale efektu nie było. Po cholerę w ogóle wam na głowie ta jego siostra? Ma wam niby pomóc czy co? Czy tylko miejsce w mieszkaniu zajmować? Powiedz mu, że nie będziesz się czuła komfortowo przy niej, kiedy np. będziesz dochodzić do siebie po porodzie, czy będziesz musiała cyca wywalić do karmienia. Trochę dosadnie, ale wkurza mnie takie pchanie się na siłę i wpraszanie w najmniej oczekiwanym przez nas momencie.

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Dziś o 19.45 przyszedł na świat przez cc Nasz Cud. Mikołajek waży 3900 g i mierzy 53 cm Jesteśmy najszczesliwsi na świecie . Pozdrawiamy Was cieplutko.
Aaaaa gratulacje i zdrówka dla synka i mamusi

Moja mała mnie tak dzisiaj napiera na pipcie, że już sama siebie przechodzi. Do tego strzelają mi wszystkie możliwe kości w okolicy miednicy. Normalnie jak emerytka jakaś jestem

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 04:17   #4932
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
A to my, 30dni do terminu
Śliczny brzuszek i niziutko
Stary 2015-02-23, 04:31   #4933
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
debraM jakie super bryki

lesyeux ale słodka skarbonka to miałaś akcję z tym lisem

Widziałam, że poruszyłyście temat kremu do brodawek, ja dostałam 30 próbek z Musteli od cioci, więc mam nadzieję, że mi starczą i nie muszę niczego innego kupować i że się sprawdzą. Moja położna polecała mi Maltan.

Co do koszuli na porodówkę, to spakowałam starą koszulę z krótkim rękawem, chyba ma nawet jakiegoś królika na obrazku, ale tej mi nie jest szkoda, więc w niej będę rodzić, najwyżej wyrzucę po porodzie.

A co do piłki...no właśnie... mi się wydaje, że jak już to przejdą majty z podkładem, bo faktycznie coś tam już może lecieć... Koleżanka, która rodziła niedawno opowiadała mi, że jak ćwiczyła na piłce podczas skurczu, to starała się od bólu odwrócić uwagę i ujrzała na sali dziwny sznur wiszący od sufitu i wciąż się zastanawiała: co to za szubienica położna jej po porodzie powiedziała, że służy do uwieszenia się rękoma, żeby ulżyć bólom kręgosłupa

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Rosiek jak dobrze, że wszystko zakończyło się szczęśliwie

Dziewczyny, a są wśród Was takie, które mają tp już niebawem, a z piersi nic im nie leci, ani kropelka??? Bo ja mam suchutko...no nic... nie wiem, czy to powód do niepokoju?
Mnie też nic nie leci...

---------- Dopisano o 04:25 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

dzieki mamusie! Narazie to nie mam ochoty wogole z nim rozmawiac, i nie wiem jak bedzie dalej. Jesli on uwaza ze jestem taka straszna, ze o wszystko sie denerwuje, i mam humory, to po co ze mna jest. Widze jedynie ze nie potrafimy ze soba obydwoje rozmawiac.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Dobre pytanie, zakladam ze bede w samej szmacie co mi dadza, i niczym wiecej
Jaka sytuacja nie zazdroszczę. Ale głupio jak nie wiem co. Szkoda ze Cie nie rozumie. Mój tz o dziwo rozumie ze nie chce wielkiego zebrania w szpitalu ale co my możemy potem będą gadać na nas ze do wnuczki nie mogą przyjść a oni codziennie przychodzą i kiedy tu odpocząć.. A lipa ze hej

---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 04:25 ----------

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek i niziutko
Jak tam się czujesz.? Ja już spać nie mogę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 04:36   #4934
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Dziś o 19.45 przyszedł na świat przez cc Nasz Cud. Mikołajek waży 3900 g i mierzy 53 cm Jesteśmy najszczesliwsi na świecie . Pozdrawiamy Was cieplutko.
Super,gratulacje czekamy na fotkę Mikołajka

niunia ja już któraś noc z rzędu budzę się o 4 i się rzucam z boku na bok i słucham jak córcia z mężem smacznie śpią.
Czuję się dobrze,brzuch okresowo trochę pobolewa i czuję jakby mi się kupę chciało ale idę na kibelek i nic.
We wtorek zaczynam 38 tydzień,pierwszą córcie urodziłam 2 tygodnie przed terminem,może teraz też tak będzie.
A ty jak się czujesz?

Edytowane przez marta24171
Czas edycji: 2015-02-23 o 04:56
marta24171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 06:24   #4935
87marta78
Zadomowienie

Dobrze ze u nas po porodzie na sali moze byc tylko jedna osoba odwiedzajaca na raz.tesciowie juz wiedza ze zobacza mala dopiero w domu, moze moja mama przyjedzie, ale pewnie nie będzie chciała przeszkadzac.leze i odliczam godziny do obchodu czy wyjdę...
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 06:56   #4936
Magnifica
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ja już spać nie mogę i głodna jestem jak wilk, a wstawać mi sie nie chce. Co za dylematy

Ale za to już od rana w TVN24 mówią, że "Ida" dostała Oskara

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Mój jest kochany Dzisiaj rano pojechał na rowerku na rynek po moje ulubione pączki dla mnie na śniadanko i przywiózł jeszcze ciepłe
Jaki słodki

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny, to nie jestem jedyna z suchymi cycolami
Mam nadzieję, że to nie ma wpływu na kp. Nie no, nie może mieć. Jeszcze nam poleci w swoim czasie
Ja mam termin dopiero na 29 marca, ale też mi nic nie cieknie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
u nas nocki dalej nie przespane, skurcze łydek jakby ciut mniejsze starszak opowiada jak to dzidzie będzie kąpał, tulił, pilnował, śpiewał, uczył siusiać i mówić, a co najlepsze dziś stwierdził ze kupi jej taki malutki szlafrok jak on ma, i będa mieli dwa takie same
Jaki kochany starszy brat
Stary 2015-02-23, 07:34   #4937
smv
Zakorzenienie

Szkrabeniek gratulacje!

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Luzna powodzenia dzisiaj

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Crystal bardzo nieładnie ze Tz cie porównuje do swojej ex. Ja bym chyba wygarnela ze droga wolna. Związkowi takie coś dobrze zrobi, może zastanowi się nad tym co powiedział. To czas dla was, dla ciebie i dziecka do poznania go a nie chodzenie wokół siostry TŻ. Co innego gdybyś sama poprosiła a tu takie wpier...anie się komuś do domu. Uważam że pierw Ty powinnaś wyrazić zdanie czy będzie potrzebna Ci do pomocy czy nie..
Sciskam cie kochana wiem ze na pewno Ci przykro jeśli musisz wyplakaj się porządnie i jak Ci źle to pisz z nami ;*
Stary 2015-02-23, 07:50   #4938
meganka18
Rozeznanie

Witam Was z rana

My dzis zaczynamy 37 tydzien
- wizytujemy w czwartek 26.02
- kolejna wizyta 4 dni przed terminem z OM czyli 19.03 (tez macie tak rzadko wizyty ) ?

Noc była okropna - poszłam spac po 24. Obudziłam sie o 2 na sikanie - spałam tylko do 4:15 Do teraz miałam cały czas napiety brzuch - (chyba młody sie tak ułożył bo teraz jak sie rusza jest ok ) TZ tez cos nie mógł spac i sie obudził włączył laptopa a ja długo nie zastanawiając sie telewizor i oskary oglądałam . ..
Czuje sie jak pijana
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 07:50   #4939
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Super,gratulacje czekamy na fotkę Mikołajka

niunia ja już któraś noc z rzędu budzę się o 4 i się rzucam z boku na bok i słucham jak córcia z mężem smacznie śpią.
Czuję się dobrze,brzuch okresowo trochę pobolewa i czuję jakby mi się kupę chciało ale idę na kibelek i nic.
We wtorek zaczynam 38 tydzień,pierwszą córcie urodziłam 2 tygodnie przed terminem,może teraz też tak będzie.
A ty jak się czujesz?
Ja dziś bez porównania noc super. Brzuch spokój o dziwo. Został równy tydzień.. Śniło mi się ze urodziłam i ze nie chcieli mi oddać małej. Ze rodzina przyszła i oni ja sobie zabrali... Co za sen dramat

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-23, 07:51   #4940
meganka18
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje dla kolejnej wizazowej mamusi !! Duzo zdrówka i siły dla Was ;*
Stary 2015-02-23, 07:52   #4941
niunia_ona
Zakorzenienie

Nowy wątek założony?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-23, 07:55   #4942
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej
Mam niezbyt dobre wiadomości moja córka jednak ma ospę, mąż właśnie pojechał po moje wyniki na obecność przeciwciał ale jak znam życie to wyjdzie że nie jestem odporna i na szybko muszę dzisiaj załatwić sobie ten zastrzyk który może mnie uchronić przed zarażeniem, pierwsza krosta wyszła jej w sobotę rano, a dzisiaj już ma dużo we włosach o dziwo buźkę ominęło, nie ma gorączki mówi że nic ją nie swędzi, więc mam nadzieję że przejdzie to łagodnie

Proszę trzymajcie kciuki żebym była odporna

Szkrabinek- gratuluję kochana
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 07:59   #4943
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dzien dobry U mnie noc przespana od rana znów ból brzucha ale taki nieregularny ... dziś mam w planie lenistwo!!!!!!:jupi :
Stary 2015-02-23, 08:00   #4944
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ja dziś bez porównania noc super. Brzuch spokój o dziwo. Został równy tydzień.. Śniło mi się ze urodziłam i ze nie chcieli mi oddać małej. Ze rodzina przyszła i oni ja sobie zabrali... Co za sen dramat
Nunia - wiem jak to sen bardzo podobny ostatnio miałam ... To chyba dlatego ze tak bardzo pokochaliśmy tr małe istoty w brzuszku ;*
Stary 2015-02-23, 08:00   #4945
nusiekowa
Wtajemniczenie

Mamuska byś była odporna!
Stary 2015-02-23, 08:09   #4946
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej
Mam niezbyt dobre wiadomości moja córka jednak ma ospę, mąż właśnie pojechał po moje wyniki na obecność przeciwciał ale jak znam życie to wyjdzie że nie jestem odporna i na szybko muszę dzisiaj załatwić sobie ten zastrzyk który może mnie uchronić przed zarażeniem, pierwsza krosta wyszła jej w sobotę rano, a dzisiaj już ma dużo we włosach o dziwo buźkę ominęło, nie ma gorączki mówi że nic ją nie swędzi, więc mam nadzieję że przejdzie to łagodnie

Po tak długim czasie ? Mocno zacíśnięte kciuki.

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

A mi się śniło że urodziłam i już kilka dni później piękny, praktycznie płaski brzuszek.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:11   #4947
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Nunia - wiem jak to sen bardzo podobny ostatnio miałam ... To chyba dlatego ze tak bardzo pokochaliśmy tr małe istoty w brzuszku ;*
I jeszcze tesciowa do mnie ze ja nerwuska ze ona będzie miała na początku mala aaaaaaaa trzymajcie mnie

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Hej

O jej zawsze coś. Oby jednak szybko przeszło. Ja juz pranie wstawiłam tyle się tego zebrało. Moje 3 pranie w nowym mieszkaniu. Ogólnie jesteśmy szczęśliwi w końcu sami

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-23, 08:17   #4948
87marta78
Zadomowienie

Link do nowego wątku jest troszkę wczesniej
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:18   #4949
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje z calego serca. Duzy mlodzieniec

Cytat:
Hej

Ojej to mam nadzieje ze bedziesz miala te przeciwciala

My wczoraj wrocilismy do domku. Wlasciwie pojechalam z Bartusiem do rodzicow ( Darus juz tam byl) bo tz chory i postanowilismy ze do srody sie odseparowujemy a on sie mocno leczy. Info ze szpitala mamy ze wszystko dobrze a ja porownujac karty zdrowia obu sybkow widze ze maja sporo ident.wymiarow. identyczne obwody kl.piersiowej, ciemiaczka, glowka roznica tylko 1 cm.
Darus poki co zareagowal na brata ok. Podchodzi tam gdzie lezy i robi mu " ajcia ajcia " i czasami daje buzi. Wczoraj pomagal przy przewijaniu a dzis od rana jak sie obudzil i poszlam sie z nimnprzywitac to od razu pytal o dzidzie wiec poszlismy sie przywitac
Ale fakt jest taki ze poki co mamy ulafwione zadanie bo Bartus je , spi i robi kupki wiec ja mam czas dla Darusia a jak nie mam bo ide odpoczac albo nakarmic to moi rodzice sie bawia...wiec Darus nienodczuwa zadnego braku czasu. Jak wrocimy do domku to tesxiowa ma przyjechac i mam nadsieje ze sie sprawdzi tak samo jak moi rodzice bo poki co znow w zlobkach cos szaleje wiec wolalqbym Darusia tam nie dawac , a jesli juz to max na 1 -2 dni w tyg.wiec przyda sie by tesciowa umiala zabawic fajnie Darusia jak ja bede zajeta czyms innym mam nadzieje tak przsciagnac z roznymi urlopami tz do kwietnia...a pozniej po swietach wielkanocnych licze ze juz sie zrobi naprawde ladnie i choroby w zlobku sie zmniejsza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:19   #4950
morful
Raczkowanie

Cytat:
Hej

Trzymam mocno kciuki nie martw sie na zapas

Nowy watek tu już czeka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=803694

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
Phil Bosmans

Edytowane przez morful
Czas edycji: 2015-02-23 o 08:25
morful jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości