|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() Jaka skromna ![]() ![]() 2. Zwykly t-shirt to chyba tylko dla panów...najbardziej do druków/nadruków/napisów pasują oversize https://www.google.pl/search?q=koszu...ed=0CAYQ_AUoAQ http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...CBUQMygNMA04ZA Ja tam wolę jednak koszulki ![]() Ja mam pojemne torebki,drobne zakupy mi sie mieszczą w nich przeważnie.I koszyk wiklinowy mam na zakupy I zawsze mam jakiś karton w bagażniku, to nadwyżka ewentualna ląduje w nim ![]() Ju wpadnie, to się za głowę złapie
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-02-22 o 15:00 |
|
|
|
|
#3812 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tak w ogóle to eksperymentalna partia piwna dla mojego brata, on jest największym fanem moich mydeł 2. nie znoszę oversize ja torebkę mam małą i samochodu brak więc zwykle noszę ze sobą jeszcze jedną albo dwie zakupoweoj tam, zaraz cały biznesplan dla niej napiszemy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem tego piwnego ![]() 2. Kocham oversize ![]() 3. No to jesteś usprawiedliwiona Moja mam też ma malą, i zawsze wypchaną przeróżnymi zakupowymi ![]() 4. Łącznie z kosztorysem ![]() ![]() A poważnie. Uważam,że to świetny pomysl jest. Tylko trzeba by na początek zacząć od jednej max dwoch kategori, koszulka męska - damska, ( taaak, upieram sie przy koszulkach ) i ewentualnie torba albo kubek. Chociaż z dwojga zlego jestem za kubkiem jesli już. Do tego kilka wzorow rysunku/druku. Zeby z kosztami nie poplynąć, bo prawdopodobnie to będzie spory koszt. Koszulki muszą być świetnej jakości. Obstawiam 100% bawelny, bo jak ktoś ma dać kilkadziesiąt albo więej zl za koszulkę, to nie chwyci byle czego, nawet jak to będzie ładnie wyglądalo....zresztą ludzie kupujący takie rzeczy, jednak patrzą na jakość i wolą zapłacić wiecej....
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Nindżopesz
|
Ja nadruki akceptuję tylko na piżamach
Na kubkach mi nie zależy ale torba na zakupy z obrazem w stylu Miejskiego pejzażu! Nosiła bym |
|
|
|
#3815 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wow cudnie!
![]() Cytat:
2. Oł maaaan żurawie moja słabość! Jeżdżę do chorzowskiego zoo specjalnie się na nie pogapić, tzn niby spacer jest nadrzędny, ale ja tam jeżdżę na żurawie. Mogłabym godzinami podziwiać ich sylwetki! Tfuuuuu, flamingi, flamingi podziwiam. Ale i żurawiem nie pogardzę Ogólnie fascynują mnie duże ptaki. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Torby są genialną reklamą, zagramanicą każdy turysta i nieturysta nasza. Ja w sumie sama uwielbiam szmaciane, mam ich miliony, z wszędąd. Właśnie z zagramanicy przywożone jako pamiątka. Justyno - idź w torby a nie pójdziesz z torbami Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-22 o 22:01 |
|||||
|
|
|
#3816 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-23 o 02:32 |
|
|
|
#3817 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też tak miałam ale ostatnio się przełamuje wsadzam nos w czytnik i udaję że niby mnie nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy melduję ze przeżyłam wyjazd integracyjny i że przeleciałam Was mega na szybko
|
|||||
|
|
|
#3818 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie mogłam z telefonu pisać, a na gazecie widziałam używanego Cristobala... ale pewnie go od soboty już ktoś przygarnął.....
|
#3819 |
|
Nindżopesz
|
Porozmawiajmy o chorobach.
Od niedzieli budzę się ze spuchniętymi górnymi powiekami. W niedz były spuchnięte tylko powieki, dziś z jednego oka prawie zeszło, za to spuchł mi nos w kąciku drugiego i pod okiem... Skóra trochę zaczerwieniona i nieco swędzi. Kostki w porzo, kataru nie mam, białka białe, nie widzę żadnego jęczmienia, ugryzienia czy czegoś w tym rodzaju, piłam wapno nie pomogło i clemastinum hasco czy jak mu tam, nie zmieniałam kosmetyków, nie jadłam niczego wg mnie podejrzanego... Cóż to może być, brzmi alergicznie, nie? |
|
|
|
#3820 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Najadłam się na noc owsianki i mi teraz niedobrze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
znad jaglanki ![]() najpierw 3 dni oczyszczania, a potem dieta i ćwiczenia Wlazłam w sobotę na wagę i mam więcej do zrzutu niż myślałam, masakra
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-23 o 09:43 |
|
|
|
#3822 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Normalnie szał... W pt zaczęłam skakać na skakance ale wczoraj tak mnie łydki bolały, że musiałam poćwiczyć co innego. Jak zrzucę jeszcze 3 to już będzie git.---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Polly, a jakie buty na początek lata/koniec wiosny kiedy będzie za ciepło na botki a nie dość gorąco na sandały? Nie balerinki, nie czółenka, nie trampki/sportowe, nie nastolatkowe typu creepersy, nie mokasyny i nie sznurowane na obcasie typu litowego? Widziałaś jakieś nindżopszowe pantofle na niewysokim obcasie? To jest chyba oksymoron. |
|
|
|
|
#3823 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3825 |
|
BAN stały
|
Zapowiada się iście fascynujący dzień
|
|
|
|
#3826 |
|
Nindżopesz
|
Zamieńmy się - obudziłam się ze spuchniętym okiem, korek mostowy rozrósł się do pół godz więc spóźniłam się do roboty, zapomniałam dosypać pudru do puderniczki na wynos a przed chwilą wylałam na siebie pół kubeczka zupy serowej więc wyglądałam jakbym się obrzygała. I tak właśnie pachnę
|
|
|
|
#3827 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3828 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jakie tam u Was nastroje u progu konsolidacji?
|
|
|
|
|
#3829 | ||||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
2. Cytat:
dlatego nie jeżdżę na wyjazdy integracyjne ![]() Cytat:
![]() wtedy się nie paczy ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3830 |
|
Nindżopesz
|
No
![]() W sumie normalnie. Przeraża mnie tylko przeniesienie kadr bo podobno mają bardzo pilnować rozpiski urlopów bez możliwości zmian. A jak mi się zachce wziąć dzień wolny ot tak? To zostaną tylko dni na żądanie bo resztę każą rozpisać i nie pozwolą wziąć poza planem? |
|
|
|
#3831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale to taki mój typ ![]() Cytat:
Aha, doczytałam "nie czółenka" No to nie wiem. Polly zapewne będzie wiedzieć, bo takowych zapewne popyla. Cytat:
Za zupę. Chodzi mi o to, że ta chemia zupna własnie zatrzymuje wodę w org. No chyba, że masz domowo zdrowo.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-23 o 12:43 |
|||||
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. zupa z torebki ale bez przesady, jadłam ją raptem drugi raz w odstępie tygodnia, utyłam wcześniej a oczy spuchły mi kilka dni po zjedzeniu. |
|
|
|
|
#3834 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A, i u mnie jeszcze o dniu wolnym na żądanie tez trzeba uprzedzać wcześniej
|
|
#3835 |
|
Nindżopesz
|
U mnie też tak było. Co prawda tych dwutygodniowych się raczej trzymaliśmy, chyba że akurat coś wypadło to można było wziąć inny nieoblegany termin. Ja akurat już wiem kiedy jadę latem więc to nie problem ale martwią mnie te pojedyncze dni na okoliczność badań, zmęczenia robotą itp.
|
|
|
|
#3836 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3837 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chociaż ładniej by wyglądały z niskim koturnem.Ja myślałam o tych, ale w sumie na wiosnę są za grube i za bardzo zabudowane http://deezee.pl/obuwie_damskie/botk...e_booties.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3838 | |
|
Nindżopesz
|
To jest taki urlop, za który płacą, i jedzie się wtedy w ciepłe kraje albo do Skandynawii
![]() Cytat:
![]() 2. no, zdecydowanie zbyt zabudowane. |
|
|
|
|
#3839 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3840 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
na wagę to juz nie patrzę ile , ale w cm to tak ze trzy zewsząd albo i 4 nawet Cytat:
![]() jeszcze Diesela lubię ojoj Cytat:
![]() Cytat:
świetny pomysł , faszynwiktimy ![]() Cytat:
Cytat:
ideu se kawusi zrobić i coś zjeść w ramach otchudzania ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

ja nie robię gotowanego tylko na zimno, więc na razie tylko ukręciłam i wlałam do formy, pokroję jutro, a używanie dopiero na początku kwietnia

tak w ogóle to eksperymentalna partia piwna dla mojego brata, on jest największym fanem moich mydeł

o takie proste zakupowe z uchem mi chodzi....

i nagle ciszę przerwał motyw z "Mission Impossible"... Czyli mój budzik 
Polly zapewne będzie wiedzieć, bo takowych zapewne popyla.
Za zupę.
Chodzi mi o to, że ta chemia zupna własnie zatrzymuje wodę w org. No chyba, że masz domowo zdrowo.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
na wagę to juz nie patrzę ile , ale w cm to tak ze trzy zewsząd albo i 4 nawet