Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-23, 17:29   #241
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Spałam sobie 1,5 godziny ;-) ale wrócił siostrzeniec i tak się zaczął wydzierac, że się obudziłam a spałam dwa piętra wyżej

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 17:33   #242
lesyeux
Zadomowienie

zjadłam z tż'etem bigos. przytulił mnie i wstałam o 17
bo budzik zadzwonił, bo własnie zbieram się na SR

luzna25
Gratulacje!!!! cudowny Radziu
wypoczywaj Kochana i super, ze dałaś znać

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Rany, ale moje maleństwo mi daje popalić :/ pocieszam sie, że teraz szaleje, a po urodzeniu będzie grzecznym aniołkiem
hehe czytałam w pewnej książce, ze jaki w brzuszku taki na zewnątrz dzidziuś

co do HIVolca ja nie robiłam ani razu

ojustyna nie ma co szlochać tylko,po jutrzejszej wizycie zasuwać po antybiotyk i zwalczyć paciora

ok, uciekam bo na SR fajne tematy ostatnio

a i zapytam położnej czy brzuch jak skałą to też skurcze...

buzi, do późnniej
Stary 2015-02-23, 17:36   #243
żona_marcina
Rozeznanie

Pochwalę się, że chyba znalazłam rozwiązanie problemu co z prasowaniem mężowskich koszul, sprzątaniem i pieleniem ogrodu. Dzwoniła do mnie żona kolegi męża bo przypomniała sobie, że kiedyś pytałam o kogoś do pomocy w domu. I ona wczoraj miała młodą panią z Ukrainy, która w 2 godziny umyła jej wszystkie okna w nowym domu. A okna podobno ubrudzone na maksa, jak to po budowie. Zapłaciła 16 zł.
Ta dziewczyna mieszka u jakiś państwa niedaleko i zajmuje się ich domem a w wolnym czasie jeszcze sobie dorabia sprzątaniem.

Zadzwonię do niej jutro i zapytam, czy by mi nie umyła okien. Jakby się okazała w porządku, to może przychodziłaby do mnie raz w tygodniu i ogarniała dom.

Bo ja niestety taka Perfekcyjna Pani Domu, co musi mieć wszystko na błysk. A przy małym dziecku to raczej nie dam rady być perfekcyjna.

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 17:37   #244
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od luznej 'Cześć Mam na imię Radek i urodziłem się dzisiaj o 10:24. Waże 3310 i 56 cm długości przystawiam się ładnie do piersi i umiem ssać Mama i ja mamy się dobrze pozdrawiamy wszystkie forumowe mamusie i przyszłe mamusie forumowa luzna25 '
CUDNIE!
Gratulacje luzna!!!

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
http://paczaizm.pl/content/wp-conten...na-brzuchu.jpg to są rozstępy dziewczyny! Czad co?

Mam nadzieję, że to photoshop, bo dziewczyna musiałaby być bardzo biedna. To wygląda jak jakiś alien

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 17:51   #245
EdithS
Zadomowienie

A my zjedliśmy właśnie domowej roboty hamburgery

tż mi odebrał wyniki i znowu mam mocz kiepski, z bakteriami....kurde...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 17:51   #246
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Spałam sobie 1,5 godziny ;-) ale wrócił siostrzeniec i tak się zaczął wydzierac, że się obudziłam a spałam dwa piętra wyżej
Zdolny jest

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Pochwalę się, że chyba znalazłam rozwiązanie problemu co z prasowaniem mężowskich koszul, sprzątaniem i pieleniem ogrodu.

Bo ja niestety taka Perfekcyjna Pani Domu, co musi mieć wszystko na błysk. A przy małym dziecku to raczej nie dam rady być perfekcyjna.
Bardzo fajny pomysł obie na tym skorzystacie

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 17:52   #247
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Co do tych rozstępów co wrzuciła smv, niestety ale niektóre po ciąży właśnie takie mają. Aż takich osobiście nie widziałam, ale znajoma miała prawie takie. Często oglądam życie bez wstydu i tam właśnie przychodzą dziewczyny/kobiety z takimi.
Błagam Cię, bo aż mi słabo

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
hehe czytałam w pewnej książce, ze jaki w brzuszku taki na zewnątrz dzidziuś
Oby! Bo moja to aniołek
Stary 2015-02-23, 17:57   #248
debraM
Wtajemniczenie

Kliknęłam taki dzienniczek. Pisałyście ostatnio o takich i ja wybrałam ten. Cena korzystna i tania przesyłka. Może któraś jeszcze się skusi

http://bonito.pl/k-37931456-maluszka...-dzien-po-dniu

A może już macie jakieś?

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 18:03   #249
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

Kurdę ale mi narobiłaś ochoty, ale chęci u mnie brak

Ja też muszę zrobić badania bo wizyta za tydzień, chociaż odpukać ale na razie wszystkie wyniki miałam bardzo dobre

Coś Rossi się nie odzywa
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 18:03   #250
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Kliknęłam taki dzienniczek. Pisałyście ostatnio o takich i ja wybrałam ten. Cena korzystna i tania przesyłka. Może któraś jeszcze się skusi

A może już macie jakieś?
Ja nie zamawiałam, choć się zastawiałam czy nie kupić. Mam jednak normalny kalendarz i tam chce sobie notować

Muszę się Wam pochwalić, co wylicytowałam
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...098465788.html
Większość tego modeli była w żabę, taka wersja dla chłopców, ale znalazłam różowy
Stary 2015-02-23, 18:17   #251
niunia_ona
Zakorzenienie

My po plackach ziemniaczanych jesteśmy xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 18:22   #252
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Za mną ostatnio kopytka chodzą moze kiedyś bede miała wene i zrobię dla nas

Synek

Stary 2015-02-23, 18:26   #253
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pochwalę się, że chyba znalazłam rozwiązanie problemu co z prasowaniem mężowskich koszul, sprzątaniem i pieleniem ogrodu. Dzwoniła do mnie żona kolegi męża bo przypomniała sobie, że kiedyś pytałam o kogoś do pomocy w domu. I ona wczoraj miała młodą panią z Ukrainy, która w 2 godziny umyła jej wszystkie okna w nowym domu. A okna podobno ubrudzone na maksa, jak to po budowie. Zapłaciła 16 zł.
Ta dziewczyna mieszka u jakiś państwa niedaleko i zajmuje się ich domem a w wolnym czasie jeszcze sobie dorabia sprzątaniem.

Zadzwonię do niej jutro i zapytam, czy by mi nie umyła okien. Jakby się okazała w porządku, to może przychodziłaby do mnie raz w tygodniu i ogarniała dom.

16 zł????????tanizna straszna

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
ojjjjjj dawno nie jadłam.....
Stary 2015-02-23, 18:41   #254
tout-petit-fille
Zadomowienie

Aaaaaależ min się mała wierciiiii..... zaraz mi dziurę w brzuchu zrobi

Cytat:

Ja raz miałam kiepski mocz- z bakteriami.
Jak się okazało był kiepski dlatego, że siusiałam w toalecie przychodni. Pojechałam na pobieranie i zapomniałam nasikać
Za drugim razem było ok.

Siusiałaś w domu?

Cytat:

A może już macie jakieś?
Ciekawa jestem jaki jest w środku Ja zamówiłam z brioko. Daj znać jaki jest gdy dojdzie do Ciebie.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

A u mnie dziś zapiekany makaron z brokułami i serem, więc TŻ musi się obejść smakiem, bo mięsa nie będzie

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 18:41   #255
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Luzna- gratulacje!!!
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 18:43   #256
martunka88
Rozeznanie

Cytat:

A może już macie jakieś?
Też zamierzam kupić, ale jeszcze się nie zdecydowałam na konkretny. Jak ten już będziesz miała, to opiszesz co w nim jest? Tout kupiła fajny, ale sporo droższy.
A ja się zastanawiam jeszcze nad zakupem bransoletek do kp, bo jakoś nie widzę bym zapisywała w kalendarzyku godziny karmienia.
O taka: http://www.opaskidlamam.pl/
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 18:58   #257
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Aaaaaależ min się mała wierciiiii..... zaraz mi dziurę w brzuchu zrobi

Ja raz miałam kiepski mocz- z bakteriami.
Jak się okazało był kiepski dlatego, że siusiałam w toalecie przychodni. Pojechałam na pobieranie i zapomniałam nasikać
Za drugim razem było ok.

Siusiałaś w domu?
tak, w domu
w wynikach mam też zaznaczone, że jest dużo śluzu, no ale jest go znacznie więcej ostatnio i ten czop mi odchodzi częściami. Ale te bakterie mnie martwią. Całą ciążę miałam dobre wyniki, a na koniec się coś psuje. Już ostatnio mocz miałam kiepski. I teraz znowu... Jutro mam wizytę i zapytam...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:05   #258
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Mam wiadomość od luznej 'Cześć Mam na imię Radek i urodziłem się dzisiaj o 10:24. Waże 3310 i 56 cm długości przystawiam się ładnie do piersi i umiem ssać Mama i ja mamy się dobrze pozdrawiamy wszystkie forumowe mamusie i przyszłe mamusie forumowa luzna25 '
Ale fajny chłopak
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:12   #259
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam jeszcze nad zakupem bransoletek do kp, bo jakoś nie widzę bym zapisywała w kalendarzyku godziny karmienia.
Czego to oni nie wymyślą aby naciągnąć mamy

Synek

Stary 2015-02-23, 19:15   #260
antoxa
Rozeznanie

Co za sierota ze mnie Jechałam po męża do mechanika. Wracając nie zauważyłam zwężania drogi i wjechałam na krawężnik i felga skrzywiona - nadaje się do prostowania a mąż chciał się zamienić miejscami jak przyjechałam po niego Już nie wsiądę za kierownicę w tej ciąży

aaa i dorobiłam się nowego pseudonimu Mąż nazywa mnie "Pingwinkiem" bo niby chodzę jak pingwin
Stary 2015-02-23, 19:16   #261
Anneet
Raczkowanie

Lila wszystkiego najlepszego

Luzna gratki dla Ciebie i maleństwa..a chłopak śliczny

nie będę cytować..ale tak,ja na hiv nie płaciłam nic.. do mnie kuzynka i przyjaciółka przyjdą jak będę w domu jeszcze mam im w pros napisać,że dziś mogą albo nie ale tak koło tygodnia/dwóch po przybyciu do domu,jak ktoś będzie się zapowiadał do szpitala a nie będę się czuć na siłach w prost powiem,że mąż przy nas mi wystarczy,a jak ktoś mi ruszy śpiące dziecko też,powiem zaraz,żeby nie ruszali jak spokojnie siedzi jak będzie płakała to co innego..

Kuźwa tak czytam i piszę ale chyba nie do czytam bo mała coś dziś tak się rozpycha mocno,że ledwo nawet faworki dorobiłam,położyłam sie z lapkiem i próbuję nadrobić was..a ona tak się pcha,że w pipce mam uczucie jakby ktoś mi coś tam wbijał na chama,że aż cała w pocie jestem i tak co jakiś czas,boje się ruszyć nawet
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:23   #262
asiulek8
Wtajemniczenie

Co do HIVa, ja mialam zlecone przy pierwszej wizycie. Ale wtedy to calą litanie mi wypisał na skierowaniu. Drugi raz nie powtarzałam.

Kuje mnie cos z lewej strony, jakby mnie taka mocna kolka zlapala. A ja prawie caly dzien w lozku, oprocz porannego prasowania i odkurzania.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:33   #263
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej mamuski
My czekamy na powtorke ktg, bo zas im cos nie pasuje... To beda moje najgorsze badaniaz czasow ciazy, bo moj rekord jednego zapisu to 3 godziny. A mam go 2 albo 3 razy dziennie.

Widzialam ze pisalyscie o odwiedzinach. Ja dogadalam sie z TZ ze w 1 dniu nie przyjdzie nikt oprocz niego i mojej mamy, , a tu wczoraj ni z tego ni z owego tesciowa zapowiedziala ze ona przyjdzie zobaczyc dzieci. Ze mnie nie musi ogladac ale wnuki chce zobaczec odrazu. Nie mam sily sie sprzeczac. Niech robia co chca. W 2 dzien pewnie przyjda pozostali... Chyba sie zalamie. :/ ale nie bede sie patyczkowac. 10 minut i wypad do domu
i mnie w szpitalu są na szczęście odwiedziny tylko przez 2-3 godziny i to jedna osoba na raz. liczę że do rodziny dotrze ta informacja i nie będą jechać tyle żeby siedzieć większość doby sami na mieszkaniu - bo mąż na szczęście nie ma limitu odwiedzin.

Cytat:
Kiedyś myślałam, że nie jestem w stanie wytrzymać z teściową 5 minut. Myliłam się.... nie jestem w stanie z nią wytrzymać 5 sekund Traktuje mnie, jakbym miała 2 lata i nic nie potrafiła sama dobrze zrobić, nawet ubrać się odpowiednio do pory roku A już do szału doprowadzają mnie opowieści o sąsiadce, która 2 tygodnie temu urodziła. Jej matka przychodzi do mojej teściowej i opowiada o wszystkim - o bolących brodawkach, zapaleniu piersi, problemach z gojącym się kroczem itp. Ja bym się ze wstydu spaliła, gdyby wszyscy sąsiedzi wiedzieli o takich moich problemach. Niech no tylko mąż jej coś powie o mnie to zabiję.

Przed porodem muszę umyć okna, bo jeszcze mi przyjdzie umyć i będzie rozgadywać sąsiadkom, jaka to z niej pomoc.

U mnie mąż ma zapowiedziane, że jak urodzę, to nie życzę sobie żadnych wizyt rodzinnych (ani jego ani mojej rodziny) w szpitalu i zaraz po wyjściu. Jakby co w szpitalu zakaz odwiedzin z uwagi na szalejącego wirusa. A jak wrócę do domu to chyba dla normalnie myślącej osoby oczywistym będzie, że będziemy chcieli odpocząć a nie obsługiwać gości. I ma jeszcze powiedziane, że po to bierze urlop ojcowski, żeby zająć się dzieckiem i domem i niech mi absolutnie nie myśli, żeby jego mamusia mi pomagała bo ją przepędzę z domu.
przerażająca ta koleżanka teściowej... jakbym się dowiedziała że ktoś wywleka takie szczegóły na mój temat to zamordowałabym

dokładnie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
mój TŻ pisze mi przed chwilą wiadomosć czy rodzimy dziś czy nie? I jeśli nie rodze to moze bym okna pomyła...to moze młodego wykurze....wiec mu odpisałam "oki pomyje okna ale jak nic nie podziała to niech sie szykuje psychicznie ze swoim sprzętem na wieczór "
Nic mnie nie obchodzi że ma blokade psychiczna przed lamowaniem. Zaczął ciąże to i niech ją skończy!
dobre, podoba mi się to
Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Lila_17 najlepszego )

a ja to powiedzialam tz ze jak pojde na porodowke nie bede dzownila do nikogo informowac...dopiero jak urodze to wysle sie mms ze zdjeciem..bo wlasnie bedzie co chwila telefon czy juz itp..

bylam wyslac zwolnienie do pracy, przeszlam sie z psem, ledwo zyje;/emerytka jak nic

crystal i masz racje, odwrocisz sie i pojdziesz spac. Mozna tez grzeczne powiedziec ze chcesz pobyc sama i juz. Ja w szpitalu tez nie chce nikogo w odwiedzinach, ale pewnie moi i tesciowie przyjda na 2 dzien, chcoiaz u szwagra tesciowie sie nie pojawili ale nie wierze ze moja mama nie przyjdzie jak ona bez jednego tel dziennie do mnie nie daje rady ehehe;P
o to to. chcę urodzić na spokojnie, bez ciągłych smsów. Już teraz moja teściowa codziennie dzwoni jak się czuję i czy wszystko dobrze. Samo to mnie doprowadza do szału a aluzje że zadzwonimy za 2-3 dni nie docierają do niej.

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
ha i powiem Wam czego będziemi brakować po ciąży. nie brzucha, nie kopnięć ani tego typu rzeczy. ale jaką ja mam fajną cerę w ciąży że ojej
mi kopnięć i tego latającego się brzucha też będzie brakować

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Ja jutro zasile grono mamusiek. Ktg juz 3 piszemy... Cos jest nie tak czuje to. lekarka mowi, zeby sie nie martwic, bo nic zlego sie nie dzieje, dzis koncze 38 tydzien i nie mamy na co czekac. Ale z jednym dzieckiem od soboty cos nie halo, podobno "niemrawe"... Trzymajcie za nas jutro. Jeszcze nie wiem o ktorej godzinie, ale chyba noc bedzie nieprzespana...

Na dodatek co jakis czas pisza mi sie skurcze. To chyba z nerwow.
Trzymam kciuki by było wszystko ok

Ale pędzicie... Oby teraz udało mi się być na bieżąco!
Gratulacje dla nowych mam!!!

Ja bym chciała żeby mała posiedziała jeszcze do przyszłej środy w brzuchu, potem niech się dzieje co chce No ale będzie jak będzie, wczoraj już nas nastraszyła bo od soboty była średnio ruchliwa, ale w niedzielę przeszła już samą siebie i nawet po słodkim odmawiała współpracy (kopania mnie). Mąż ją postraszył izbą przyjęć to nabrała chęci to życia i już była cały czas grzeczna. Dziś na szczęście odzywała się w swoich standardowych porach więc dzień mi mijał bez nerwów
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:37   #264
asiulek8
Wtajemniczenie

U mnie to chyba bardziej TŻ będzie brakowało brzuszka niż mnie hehehe bo tak się tuli do niego ostatnio

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:42   #265
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
ooo kopytka też lubię

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

mam już dość bycia ociężałą....

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:43   #266
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Ja nie zamawiałam, choć się zastawiałam czy nie kupić. Mam jednak normalny kalendarz i tam chce sobie notować

Muszę się Wam pochwalić, co wylicytowałam
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...098465788.html
Większość tego modeli była w żabę, taka wersja dla chłopców, ale znalazłam różowy
bardzo fajny! mam podobny, ale właśnie zielony, ale dostałam więc nie narzekam

Cytat:
tak, w domu
w wynikach mam też zaznaczone, że jest dużo śluzu, no ale jest go znacznie więcej ostatnio i ten czop mi odchodzi częściami. Ale te bakterie mnie martwią. Całą ciążę miałam dobre wyniki, a na koniec się coś psuje. Już ostatnio mocz miałam kiepski. I teraz znowu... Jutro mam wizytę i zapytam...
a podmyłaś się dobrze przed?? ja prawie całą ciążę miałam problemy z bakteriami w moczu, a na ostatnich badaniach nie wiem jakim cudem nie miałam
w razie czego dostaniesz jakieś leki i na pewno będzie dobrze!

co do opasek to też uważam, że to już naciąganie młodych mam. Dzienniczka też nie kupuje, ściągnę sobie ewentualnie jakąś aplikację, bo nigdy nie miałam cierpliwości do zapisywania czegokolwiek
Stary 2015-02-23, 19:43   #267
Magnifica
Zakorzenienie

A ja wcinam lody i bym się coli napiła...
Stary 2015-02-23, 19:44   #268
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
zjadłabym to wszystko plus pierogi ruskie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Też zamierzam kupić, ale jeszcze się nie zdecydowałam na konkretny. Jak ten już będziesz miała, to opiszesz co w nim jest? Tout kupiła fajny, ale sporo droższy.
ja mam zamiar korzystać z aplikacji na telefon

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Luźna, gratulacje!!!
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 19:45   #269
smv
Zakorzenienie

A jaki jest cel tych opasek? Bo ja nie czaje ;/
Stary 2015-02-23, 19:45   #270
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo kopytka też lubię

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

mam już dość bycia ociężałą....
a ja właśnie od wczoraj mam takie myśli, że jednak chyba bym chciała dotrwać w okolice terminu
jednak jak mała się urodzi wszystko się zmieni, teraz jeszcze mam ostatnie chwilę spokoju, spania i odpoczynku
a im później urodzę tym później będę musiała wracać do pracy
także z brzuchem się jeszcze mogę pomęczyć trochę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości