|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
![]() ano tylko ona po każdym myciu suszyła i prostowała, czyli to już nie tak jak Ty ![]() pewnie nieprędko okazja się powtórzy więc nie mówię nigdy, może mi się zachce jeszcze ![]() a integrowałam sie tzn nie uciekałam do pokoju żeby czytać książkę (mimo ze kusiło ) tylko spędzałam czas z ludźmi mimo że zajmowali sie rzeczami w których ja nie mogłam aktywnie uczestniczyć ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- no trochę tak ![]() rozumiem ze pierwszy raz dzisiaj?
|
|
|
|
#3872 | |
|
Nindżopesz
|
Kameno
![]() Ale jak Kura! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Aaa, w ogóle w ciuchach z Zalando się utopiłam w sensie długości i podobnie jak Polly wyglądałam jak biedne dziecko. Chociaż w narzutce raczej jak hippie-staruszka skrzyżowana z żukiem. Więc zwracam. Przynajmniej sandały wygodne. Jak jest u Was z odbieraniem przesyłek tego samego dnia co przyszło awizo? Można po 18tej czy nie bardzo? U mnie zawsze wydawali ale dzisiaj siedziała jakaś nowa menda i kazała mi przyjść jutro. Najpierw mnie skołowała, dopiero potem sprawdziłam na awizo, że jak byk napisali o tej 18tej. Więc chyba następnym razem potrenuję na niej asertywność, pokażę to palcem i zacznę się upierać. Chyba, że i u Was nie wydają i to teraz taki ogólnopolski standard? |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale powinno być przede wszystkim tak jak jest napisane na awizo, więc powinna była Ci wydać
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. cudne 3. u mnie można po 18 (nie paczki) a od czasu jak poczta się zmieniła ze starej w nową to nawet znajdują te przesyłki migusiem, bo poprzednio to na taką "z dziś" się czekało 10 minut --- dobra, letę spać, właśnie zapisałam się do lekarza na jutro rano 7.45 - do dermy, żeby zobaczyć czy nie mam alergii na lek bo pół mnie mnie swędzi, a przy okazji dam do obejrzenia trądzik, tak więc przyjemne z pożytecznym
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Nindżopesz
|
Przekonałyście mnie żeby następną razą pokazywać palcem napis na awizo. Ach, będzie trening asertywności w terenie!
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Przyjemne że ino hej |
|
|
|
#3876 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Się nie znasz - to są buty spawacza na okres wiosenno-letni ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale i do paszczy planuję używać, to jestem ciur usprawiedliwiona ![]() Nic nie poradzę,że kocham moje włosy ![]() Cytat:
![]() Tylko nie pisz,że miala geste, lśniace i dlugie, bo się chyba zastrzelę ![]() Cytat:
2 |
||
|
|
|
#3878 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3879 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myslę, że trzeba GDZIEŚ (wszędzie, gdzie się da) wrzucić parę faszynwiktimów i zbierać zamówienia - do wyboru : oversize, koszulka typu tiszert klasyczna. Kolor - rozmiar. I jak się zbierze, kupić koszulki i wtedy zrobić nadruki - we firmie jakiejś. W torbę to bym może szła, ale w kubki zdecydowanie nie. Mam jakiś wewn. sprzeciw. Czyli etap pierwszy - wybieram wzory. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję A w ogóle to najnowszy fv powinien być oskarowy - ta nasza zapowiadająca z piórami - jakby wzięła na klatę jakiegoś kurczę ptaka. Piora jej wystawały daleko poza sylwetkę ![]() Cytat:
A umnie od jutra - Opium! (Ninfeo zakończyłam uroczyście). I widziałam Gentiane Blanche na all, używkę - Redziu
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mlody ma gdzieś, takie coś na kulki metalowe, przypominające wiatrowkę. Jak byli młodsi to z B i jeszcze jednym kumplem strzelali z tego do siebie po kryjomu i porownywali kto ma większe siniaki pozniej. To jak bym wycelowala w oko, to mogło by sie udac ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3881 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Spadam pod prysznic
|
||
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale siniory robi. I oko bez problemu by wybiło ![]() To może namów dzieciaki na gogle jakieś, jak się tym bawią.... 2. Miłej zabawy
|
|
|
|
|
#3883 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym ich cała zgraja lata między blokami i strzelają do siebie z tych pistoletów, cud, że wszyscy jeszcze po parze oczu mają ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I Kamena włochy pod pachami - to już coś ![]() Red - staruszka hippie skrzyżowana z żukiem - w sumie mogłabym narysować
|
#3885 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3886 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pobudkaaaaaa!!!! http://youtu.be/-UVpvYxSd1c?t=18s
![]() dajesz 1. czadowo, nie a tak serio, to aż tak daleko idącej diagnozy nie mam, no ale wygląda na to, że raczej potrzebuję stabilizatora niż antydepresanta2. nie zazdroszczę, a co jak się pracuje do 17? Cytat:
Cytat:
2. i nadrukować Redzi na piżamę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tu jest trochę szczegółów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3853 No i zapomniałam dodać ze oczywiście był mały skandal damsko-męski, bynajmniej nie z moim udziałem Znad soku |
||
|
|
|
#3888 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dziękuję za cynk ale mam już własną flaszkę ![]() Cytat:
Jednak nie kupię, może wystarczą mi te, które mam.2. pacz jak cfaniaki obchodzo system... Macham znad kolejnego złego dnia. Na pobraniu krffi był przede mną did więc siedział 15 min przez co spóźniłam się na autobus. Z powodu mostu dojazd do roboty wydłużył się o pół godziny. Potem oczywiście nie wyrabiałam się na żadne zielone światło a na koniec uciekła mi winda. A, i oczy w nocy spuchły. Że nie wspomnę o syfach i wadze, która tajemniczo skoczyła z 54,3 do 55,1 - kuźwa, chyba jestem skazana na wory i spódnice maxi. Z tego wszystkiego stwierdziłam, że chrzanić wagę, czas zachodzić i uciekać na zwolnienie bo nie mam siły dzień w dzień walczyć z wyglądem i korkami. |
||
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nożyny są spoko, twarz spoko, ale na brzuchu spodnie kupione miesiąc temu już się nie zapinają i w starych chodzę ![]() Jak dieta? Red? Parabell? ![]() Ja wczoraj ćwiczyłam Skalpel i żyję. Ale zakwasy małe w tyłku i nogach, a w brzuchu nic, więc chyba sięgnę po program Model Look dla górnych partii ciała, bo na dole rzeźbienie mi nie potrzebne i nie chcę, żeby mi na szczupłych nóżkach mięśnie rosły
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-24 o 09:55 |
|
|
|
|
#3890 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie znowu 55... Nie mogę na siebie patrzeć.
|
|
|
|
#3891 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry początek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Ty nie mów o patrzeniu, tylko co robisz, żeby to zmienić
Do roboty jazda! Będę Was tu ganiać i pilnować Ja dzisiaj nadal na jaglance, a wieczorem Model Look, będę na zmianę ze skalpelem robić. A jak mi się nie spodoba, to może jakieś turbo Ewki albo Mel B? ![]() W ogóle mój brzuch to jakiś fenomen - ile bym nie ćwiczyła i się nie odchudzała, to zawsze jest oponka i nigdy nie widać na nim mięśni
|
#3893 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. na konkretne diety nie mam siły, wolę MŻ. 3. u mnie takie są uda. Ale i reszta ciała nie lepsza bo nawet jak chuda to i tak flakowata nawet jeśli ćwiczę z ciężarkami - nie widać efektów umięśniania. Ale jestem za stara żeby się tym martwić, byle w ciuchach było ok. |
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Redzia weź Ty się w beret puknij
![]() Cytat:
ale niestety mój też, japka chyba tak mają ![]() i też kupię koszulkę (oczywiście jak wejdę w cycu) od Ju snad rozkmin nad makijażem permanentnym, robić, czy nie robić, oto jest pytanie
|
|
|
#3895 |
|
Nindżopesz
|
Powinni wymyślić makijaż permanentnie tuszujący syfy. Taki beżowy tatuaż na całej paszczy.
|
|
|
|
#3896 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A to zależy, co chcesz zrobić i czy znasz kogoś (salon) , kto to robi naprawdę dobrze. Dwie moje znajome robiły - jedna oczy, jedna usta - i gdyby mi same nie powiedziały, nie zauważyłabym - ale efekt super. I wyobrażam sobie, ile to czasu oszczędza na porannym malowaniu.
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3898 |
|
Nindżopesz
|
A oczy można tylko umalować permanentnie na zasadzie kreski czy cień też?
Tak czy siak wolę zbierać kasę na lifting lub botox w policzkach, malowanie oczu jest mało pracochłonne
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak bym miala stracha,ze komuś się ręka omsknie .... Cytat:
O tak ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

fariatka 
Ale jak Kura!
No ale powinno być przede wszystkim tak jak jest napisane na awizo, więc powinna była Ci wydać