|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
i całusy dla Rejcz
|
|
#3902 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to ![]() Cytat:
Moje zdanie jednak, torby byc muszą, kubki bym na początek olała No i czemu tylko faszyn-victimy? Ja bym chętnie popylała w koszulce z jakimś Twoim obrazem - nadrukiem w sesnie I reklama i coś pięknego. Faszynów niekoniecznie lubię. Doceniam kunszt, talent ale naszać Zatem to głos za zróżnicowanym projektem 2. A to cieszę się Ja sama też z siebie w takich chwilach nie mogę Ale autentyk, nie przepuszczę, żadnemu żurawiowi Cytat:
Przeż nie ma wyjazdów integracyjnych bez takich akcji. Dlatego taka zdziwiona byłam, że wszystko tak ą ę i pięknie fajnie Każdy wyjazd integracyjny zawiera jakiś skandalik. Taka już ludzka natura słaba ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() Kameno - chyba sobie poczytam o tych biegunach Mam dziwne podejrzenia, że to może być mi bliskie No i w sumie gratuluję trafionej diagnozy. To chyba lepsze.
|
||||
|
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3904 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
także wszystko jest możliwe ) i potem przed snem? ![]() Cytat:
i miła Pani wydała mu przesył. Nie wiem też czy to nie zależy trochę od listonosza, w sensie czy już obrócił z przesyłami . No bo jak nie obrócił to co ci wydadzą ![]() Cytat:
Cytat:
i trzymam w takim razie za diagnozę, żeby to nie to było? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
co w takim razie sprawdziłaś i polecasz jako skuteczne?
|
#3906 |
|
Nindżopesz
|
Kontynuując opowieść o moich porażkach: zamówiłam wczoraj 2 pary legginsów z zapiętkami na lato i... okazuje się, że na tej aukcji nie mieli czarnych
To po co dali frontowe zdjęcie czarnych! W każdym razie miła pani wymieniła mi na dwie pary czarnych bez zapiętek i tak oto szlag trafił moje minimalistyczne plany bo zapiętkowe i tak musiałam dokupić.Za to humor poprawił mi urzędowy hipster, mam takiego w pokoju obok |
|
|
|
#3907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł , joł baru
snad Metaplasia inestinalis , ,Gastritis chronica ![]() ![]() Bieganie ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Super pomysł ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka nie nadrobię.... ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
A dziś na obiad tez bigos
|
|
#3910 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3911 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3912 |
|
Nindżopesz
|
A ja postanowiłam wypełnić ten kwitek o zostawianiu listów w skrzynce bo już mnie wkurza dymanie na pocztę.
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do dziewczyn zakwaszających się .
Wiem że było o tym 100 razy... Ale kurde skleroza... Mam kwas 30 % fitomedu, W jaki sposób go rozrobić , do jakiego stężenia? No i jak to to stosować ? Tylko na noc? A jak tak to w jaki sposób najpierw tonik a potem krem? A może zastosować ten 30% jako mocny piling raz na kilka dni?
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Nic
Tak jak ja jeśli chudłam to z brzucha i cyców, a ouda i doopa nic Tak Ty z oud i doopy, a brzuch nie Oponkę każdy ma - małą lub większą, ale ma, nawet Red ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chudnę to chudnie mi wszystko a jak wszystko jest wychudzone to dopiero wtedy brzuch się rusza
|
|
#3916 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Nindżopesz
|
Laski na instagramie nie mają
![]() Ja na zrzucanie opony polecam skakankę - równie dobrze może być bieganie czy wszelkie inne aeroby albo interwały. Mam nadzieję, że tym razem skakanka zadziała na mnie tak dobrze jak kiedyś
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wypełniaj. Jak Ci jakiś polecony zginie albo listonosz zwędzi, czy wywali w krzaki bo mu się leżć nie będzie chcialo,, to nic nie zdzialasz na poczcie. No bo sama chcialaś . Pół biedy, jak to będzie nic ważnego, ale jak już coś ważnego, to potem nikt nie będzie sluchal tlumaczeń,że to wina poczty/listonosza. To jest świetny sposób dla PP żeby byla kryta w razie wpadki.
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieganie do tego modeluje talię bo pracują boczne obszary, podnosi tyłek i u mnie wysmukla nogi
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
w ramach motywacji do niepodjadania powiesiłam sobie na lodówce fotę jakiejś modelki Kelly Brook
wzrostem i budową nieco zbliżona do mnie, więc chcę też sobie wyrobić takie ciało http://www.strangecosmos.com/images/content/154349.jpg Może sobie na skakance trochę poskaczę, bo biegania nienawidzę jak mało co ALbo jakiś program typu turbo spalanie czy killer, po których podobno pot się leje strumieniami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-24 o 14:25 |
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani po węzłach chlonnych, ani po kręgoslupie, ani w miejscach gdzie nie ma sporej ilości tłuszczu tylko skora i kość....
|
|
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może Pluszcza sobie powiesimy ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Kurde ...Efekty są ... A po zboczkach?
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
ale że jako motywacja do czego? Udziału w olimpiadzie?
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuch jest bardzo delikatny i zaraz masz organy wewnętrzne. I można sobie je uszkodzić porządnie takim masażem...za mocne zasysanie....na tak delikatne miejsce... Jak jeszcze bawilam się bańkami po tyłku, to też miałam w planie, ale znajomy rechabilitant skutecznie wybil mi z glowy .... Nawet gdzieś jest wątek na wizażu i też trąbią,żeby brzucha nie tykać |
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Do wyższych skoków i lepszej rotacji
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() Ale dzięki za info Dobrze wiedzieć
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-24 o 14:39 |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak czy inaczej bym nie ryzykowala, no bo to jednak brzuch...a szkoda narobić sobie klopotow niechcący.... A gabka syrenka, albo masaż szczotką na sucho? Pobowalaś? Też dziala a bezpieczne 100%,...albo to, podobno świetne, chyba że ktoś nie lubi zimna ;-) http://www.dlamasazu.pl/vit-ice-przy...dem-id-90.html Wogle to muszę docisnąć wreszcie Młodego żeby zrobil mi taki pojemnik
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 2 Tak gąbkę syrene mam na stanie i często jest w robocie.. Lodu bym nie używała bp mam problemy z pęcherzem
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
To PS
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3929 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też Cytat:
no ale jednak sie coś trafiło ![]() Cytat:
działo sie ale ja byłam grzeczniutka Cytat:
![]() Mnie tez wszystko idzie w brzuch. Nogi mam w miarę, z tyłka mi spodnie lecą, czyli aż taki ogromny nie jest, cycki mam w zaniku (serio coraz mniejsze są) a brzuch sobie radośnie wystaje Cytat:
![]() miałam używać na ouda, ale jak się o tym dowiedziałam to sobie odpuściłam ![]() Łeb mi zaraz pęknie
|
||||||
|
|
|
#3930 |
|
Nindżopesz
|
Niby tak ale jak mam codziennie jakąś przesyłkę z wymian, wspólnych zakupów lub próbki to już nie mam siły po to latać. Jak jeszcze loteria czy mi wydadzą tego dnia, czy nie, a czekać ciężko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

Moje zdanie jednak, torby byc muszą, kubki bym na początek olała
Przeż nie ma wyjazdów integracyjnych bez takich akcji. Dlatego taka zdziwiona byłam, że wszystko tak ą ę i pięknie fajnie 
Mam dziwne podejrzenia, że to może być mi bliskie

i miła Pani wydała mu przesył. Nie wiem też czy to nie zależy trochę od listonosza, w sensie czy już obrócił z przesyłami . No bo jak nie obrócił to co ci wydadzą 

klask i: