|
|
#4321 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
on nie czai tego, ze nieraz mnie coś boli, a seks , fakt to przyjemność ale w takim stanie fizycznym tez jest ciezko... ze jest mega niewygodnie lub nie mam siły zwyczajnie |
|
|
|
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie się dowiedziałam ze znajomym wczoraj urodziła się córcia
to chyba całkiem spora dziewczynka? Więcej nic nie wiem oprócz tego że zdrowa a to najważniejsze |
|
|
|
#4323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale wydaje mi się , ze waga ok, przez miesiac jeszcze by pewnie troszkę przytyła i podrosła, wiec chyba ok |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie jestem sama i jakoś mi lżej z tym, dzięki dziewczyny
Co do seksów, to u nas nie ma problemu, bo Tż ma opory
|
|
#4325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja też leń teraz jestem z resztą kondycja i spryt tez już nie ten, samo wstawanie z łożka to już akrobacje
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
majaa
Nie smuć się U mnie Tż też specjalnie wyprawką się nie interesuje, a co do sesji to może uda się znaleźć jakiś dogodny termin inny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() scotasia piłam ją dopiero dwa razy, przedwczoraj i dziś, po 3 łyżeczki na czczo. Po pierwszym wypiciu pomogło na kolejny dzień, byłam 4 razy ![]() asiuk fajne zakupy ![]() Cytat:
ruśka na szczęście nie wymiotowałam, niedobrze mi się zrobiłam jak zobaczyłam i poczułam zapach śledzi w śmietanie, które jadł tż, bleeeeeee
|
|
|
#4327 |
|
Konto usunięte
|
mój wczesniej to za duzo nie gadał, ale od jakiegoś czasu nieraz pyta czy na pewno nie robi dziecku krzywdy.
ostatnio mnie wkurzył tekstem " to Twój syn " mówię jak to mój? " no teraz jak jest u Cb w brzuchu to jest Twój, jak się urodzi to będzie nasz " |
|
|
|
#4328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tym sposobem mam pierwszego pajacyka, skarpetki i śliniaczek :Pa w tk maxie coś musiałam kupić bo miałam kartę prezentową więc praktycznie nic nie zapłaciłam a dla siebie tam nigdy nic nie mogę znaleźć
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ola - dokładnie, mój ma ten sam tekst. Jeszcze drugi : "dobra ale uważaj. Jak urodzisz i będziesz miała płodne to ja wtedy powiem NIE" a ja na to
Mój odwrotnie mówi: ja "moja Antoszka (tutaj albo głaszcze brzuch albo patrze jak szaleje) on "jak sobie zrobisz/narysujesz to będziesz miała. Ona jest moja" ja "pf, w moim brzuchu rośnie i ja ją karmię i urodzę" on "pf, ale ode mnie spłynęła i jest moja i koniec"
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2015-02-24 o 14:32 |
|
|
|
#4330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- co do ciuszków, niedaleko mam textil market, tak se myślę, co by wpaść tam , moze coś fajnego wyczaję a tam raczej niedrogo to nawet jak się zniszczy to nie bd szkoda
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Trzymajcie kciuki,żeby babka coś nam znalazła, bo jak nie to go rozpier..jak przyjedzie.. Ja z tego wszystkiego idę na 2 kawkę-cappucino i zbieram się na SR..pierwsze zajęcia..nie wiem jak 2 godz wysiedzę :/
|
#4332 | |
|
Konto usunięte
|
a wgl z ciuszków to jak juz to jedynie jakieś półśpiochy dokupię, bo tak to wszystko mam
no i jakiś pajacyk na wyjscie ale to juz jakis lepsiejszy. ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ o 21 uwalil się mi na brzuchu w sumie pomiędzy, tak że przytulal się policzkiem do syrek młodego... Najpierw gadał do niego a potem zasnął... a młody cyk i zaczyna dokazywanie i kopie syrkami ojca po policzku, Tz chyba czuł bo mruczał
|
|
#4335 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie przejmuj się faceci to jednak najpierw robią a później myślą U mnie nie ma textil marketu ![]() wspieram Was w gorszych dniach Ja przecierpieć mogę dużo dla upragnionego dziecka ale to co przechodzę przez tą ciąże to jest katorga Choroba w ciąży to najgorsze co może być... męka podwójna a ja już chora jestem 5 raz
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||
|
|
|
#4336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
ruśka
nie narzekaj ! ciąża to nie choroba usłyszałam to po raz enty w niedzielę od dziadka Tż Tylko ciekawe jakby faceci się zachowywali jakby w ciąży byli Cała pralka białych ciuszków poszła Piorę w białym jeleniu, nastawiałam na 30 stopni, pranie ręczne z trzykrotnym płukaniem. Mam nadzieję że będzie ok
|
|
#4340 |
|
Konto usunięte
|
Facet by się zaplakał. A przy porodzie to już całkiem
|
|
|
|
#4341 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za adres bloga,zaraz sobie przejrzę ![]() Cytat:
Tylko nasza mniej kosztowała, na szczęście Cytat:
Moja mama jak byłam z Kubą w ciąży to też codziennie dzwoniła i się pytała, jak się czuje. Pamiętam, że mnie to też wkurzało strasznie, ale co zrobić, nie chciałam jej robić przykrości, więc zawsze grzecznie odpowiadałam. A jak się Kubuś urodził to w ogóle, najlepiej cały dzien by ze mną na telefonie wisiała... I cały czas Kuba to jej oczko w głowie. ![]() moniisia90 fajne zakupy ten zestaw z ręczniczkiem bardzo mi się podoba i ten z rosska też fajny. myszonka głowa do góry, nie jesteś sama I jeszcze jest mi strasznie przykro, że nie mam siły, tak jak kiedyś cały dzień szaleć z Kubusiem i że strasznie szybko się na niego denerwuję. Przytłacza mnie to strasznie, bo czuję się jak wyrodna matka TienShan a jak z długością tych koszul? Ok są? Ola 3 koszule na spokojnie wystarczą. My wróciliśmy ze spacerku trochę świeżego powietrza dobrze zrobiło... I do odbioru paczuszka od Magmaris
|
|
|
#4342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no nic no...A odwiedziny - pewnie wpadnie mama moja, może siostra...mąż na pewno teściów i brata męża nie chcę aby odwiedzali mnie, to nie jest miejsce na przyjmowanie gości ;/ Mąż się obraził jak mu powiedziałam, że wolałabym nie.. ale już chyba zrozumiał, tyle, że chce by rodzice przyszli do szpitala zobaczyć wnuka.. a może wcale nie będą chcieli ;p poza tym, czy nie można poczekać te kilka dni i odwiedzić w domu? No bronić akurat ja tego nie będę, też poleciałam do siostry od razu zobaczyć malutką ;pA czemu pierzecie tylko na 30stopni? ja czekam na wypłatę żeby zamówić z Gemini Mam już kliknięte sporo rzeczy, podkłady, butelki, szczotkę do włosów, rzeczy do manicure. No sporo tego kliknęłam
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
uff, nadrobiłam ale produkujecie!Dorka cieszę się, że po wizycie i wszystko jest ok Nadzieja, piękny pokoik i mi się podobają właśnie takie szerze pasy, a nie wąskie, wiec jak dla mnie to idealnie Majaa przytulam mocno Ruśka Bidoku ciągle coś! ![]() Asiuk świetne wyhaczyłaś! Monisia też piękne te ubranka, zwłaszcza ten zestaw z tk Hanka popieram, trzymaj się A u nas tak: w piątek pisałam, ze kupiliśmy trochę mebli w ikei, głównie do nas do sypialnie, żeby przenieść nasze papiery i książki z pokoju Młodej. Cała sobota przeleciała na tych skręcaniach i porządkach (jeszcze miałam np pudło nierozpakowane od lipca od przeprowadzki z rzeczami do łazienki, które musiałam jakoś upchnąć) - no masakra. Jak koło 16 przyjechali teściowie, to teściu pomagał Tż wieszać szafki a moja teściowa... co? jak zwykle, nic. No kurna w życiu mi w niczym nie pomogła. Zawsze jej trzeba podstawić kawkę (Lavazza złota, innej nie pija )i cierpliwie słuchać jej ☠☠☠☠☠☠☠enia. A ja sprzątałam łazienkę, prasowałam, jeszcze się pokłóciłam z jej synusiem przy nich, wiec godzinę ryczałam w łazience, sprzątałam w kuchni, w końcu upiekłam bułeczki drożdżowe bo nic nie miałam do jedzenia. No nogi mi do dupy wlazły, a ona komentowała w tym czasie skoki i teleturnieje. W końcu stwierdziła, ze oni jadą do domu bo ona jest głodna - jak ja za 10 minut miałam wyjąć z pieca te cholerne drożdżówki. No ☠☠☠☠ica mnie strzeliła. Serio, moja teściowa mnie rozpierdala czasem. Więc siedzieli do 23 a ja ledwo patrzyłam na oczy. Niedzieli pół przepłakałam, ale pogodziłam sie z tż w końcu, i drugie pół dnia rozpakowywaliśmy szafę - tym razem w przedpokoju. Więc weekend i u mnie był kiepski. W ikei kupiłam jeszcze Małej ręcznik z kapturkiem, a dziś w Gapie bluzę polarową z uszkami - wreszcie coś cieplejszego, bo na razie to mam same bodziaki i sukienki. Byłam w lumpku, ale nic nie wynalazłam, dalej nie umiem szukać jakoś za bardzo "widzę", że to noszone - zmechacone itp, i jakoś mi to przeszkadza ![]() no i tyle u mnie. Dzięki Dziewczyny za linki i chyba te z wczorajszego linka http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...099115536.html choć tak naprawdę to bym chciała taką jak męska koszula, tyle że naprawdę taką długą...
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
AA pstryknęło mi w brzuszku! tak cichutko
ale śmiesznie a w sobotę pierwszy raz czułam taką ewidentną czkawkę w bożenie
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że dziewczyny pisały że w 30 stopniach się powinno, żeby nic się nie pokurczyło. Ale może się mylę?
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prwlam w 30 stopnisch bo tak u nas na forum pisaly dziewczyny
|
|
|
|
#4348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() łoo matko co za teściowa ![]() Ja czkawkę czuję codziennie tak mój synuś pazernie je i pije
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
muszę wypełnić na jutro dziennik praktyk... tak mi się nieeee chceeee
|
|
#4350 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziwne uczucie comyko co do weekendu to nawet nie komentuję dla t. znam to niestety |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Ten ból (głownie pachwina, lewa noga, lewy pośladek) ostatnio okropnie mnie uziemił. Nie moge nogi podnieśc, w łóżku nie przekrece się na lewy bok bez pomocy. To jest straszny, przeszywający ból. Muszę powiedzieć lekarzowi. Chciałabym już zająć się tylko przygotowaniami do porodu a tutaj na uczelni wymagają coraz wiecej. Ciagle egzaminy, prezentacje. A jak to się skońćzy w marcu to magisterka. Myslałam, że odpocznę na tym l4 a tu guzik....... mam dośc. buziak Myszonka, doskonale Cię rozumiem 

to chyba całkiem spora dziewczynka? Więcej nic nie wiem oprócz tego że zdrowa a to najważniejsze

dobrze wiedzieć muszę zaglądnąć do rosska bo zestaw super i to jest ręczniczek