|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Rena, Alfa
Dwakolory 100 lat ![]() Michasia, powtarzam za Berbie - opamiętaj się, jakie doły :/ Artek nie jest zbytnio zainteresowany dziećmi. Na placu zabaw np. woli oglądać śrubki od karuzeli niż rówieśników. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Idy nie oglądałam, tak jak prawie żadnego innego filmu w całości od hmm 20 miesięcy :P Na Bogach byłam w kinie (i musiałam wyjść na kilka minut przed końcem z uwagi na autobus do dziecka ), ale płytę TŻowi udało się upolować, bardzo mi zależało.Nie bijcie - słyszałam, że Ida jest trochę nudna i przegadana :P Ale wiadomo, że każdy ocenia filmy wg swoich kryteriów. Jak sama zobaczę, to napiszę ![]() Za to dzisiaj obejrzałam "Trójkę w obrazach wielkich mistrzów". Mistrze, same mistrze! Tylko znowu Helen z zakrytą twarzą, damn :/ ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Co do filmów, TŻ kupił niedawno nowy telewizor. W sumie nie wiem, po co, bo my w ogóle TV nie oglądamy, mieliśmy jeszcze taki stary, z "du.pą". No ale widzę, że TŻ ogląda na nim filmy z telefonu (oba to Samsungi, no i niby jest taka opcja, ja to 100 lat za Murzynami jestem w tych kwestiach i nawet go nie umiem włączyć porządnie). Sama obiecałam sobie, że pierwszym filmem, jaki zobaczę na tym nowym TV będzie 20 000 dni na Ziemi. No i czekam, i czekam..
|
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Hej
Dwakolory cieszę się, że wynik jednak nie taki zły Renia jaki duży Synek już ![]() Alfa Córcia też duża ![]() Mlebi dzięki za kciuki Ja wizytuję o 15.20... Na 10 mąż ma badanie nasienia, więc niedługo wyjeżdżamy, żeby spokojnie dojechać... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50391156]Hej Dwakolory cieszę się, że wynik jednak nie taki zły Renia jaki duży Synek już ![]() Alfa Córcia też duża ![]() Mlebi dzięki za kciuki Ja wizytuję o 15.20... Na 10 mąż ma badanie nasienia, więc niedługo wyjeżdżamy, żeby spokojnie dojechać... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Oby wizyta poszła po waszej mysli
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Gryzia ogromne kciuki za wizytę!!!
Hope??? Jesteś już w szpitalu? czwartek już przecież tuż tuż Pani a doktorek wyznaczył Ci już godzinę "zero"? będziecie wywoływać,tak? Barbi jak Wasze nocki? Krzyś ciągle tak długo ssie? Kucyk a Wasze nocki? pobudki nadal o 5 rano? Kupiłam też "Mama alergika gotuje - tradycyjnie" ale większość przepisów to dla dzieci 2+.. Moja E. od kilku dni namiętnie bije się po głowie - pięścią, zabawką - czym popadnie martwię się. Czy Wasze dzieci też tak robiły??
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Jeny oszaleć idzie. Przy badaniu nasienia okazało się, że wynik będzie jutro, w związku z czym nie przyjedziemy na konsultację, bo nie jesteśmy w stanie załatwić sobie urlopu. Dostaniemy wynik na maila, ale czy on będzie opisany przez lekarza to nie wiadomo
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Oczywiście jak dzwoniłam rejestrować męża na badanie nasienia to nikt nie mówił, że wynik będzie następnego dnia.. Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Anita Artek uderzał głową w krzesełko z nerwów i w sumie do dziś to robi, totalnie świadomie, bo mi się patrzy prosto w oczy przy tym i czeka, co zrobię.
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owsem, są potrawy, których nie dałabym J. bo wiem, że nie będzie w stanie pogryźć, ale wiek nie ma tu nic do rzeczy, są dzieci w jego wieku, które mają już wszystkie zęby i dla nich to żaden problem.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Artek też jeszcze nie ma 2 lat, a nie widzę przeciwwskazań, by jadł wiele z tych rzeczy.
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Też kupiłam tą książkę. Wczoraj robiłam placuszki z dyni z jabłkami. Pyszne. Chociaż Olek zjadł tylko 1. I spokojnie można smażyć bez tłuszczu. Mi się nie przyklejaly. A na wiek bym tak nie patrzyła. Raczej na upodobania i możliwość pogryzienia
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz Perse u nas to tak jakoś bije się bez potrzeby, np.bawi się i nagle puc w głowę, albo trzymam ją na rękach coś tam robimy a ona nagle zaczyna się okładać pięścią
a może testuje swoje możliwości? sprawdz czy to boli? ![]() Co do książki to w sumie na razie pobieżnie przejrzałam ją przy śniadaniu i się zasmuciłam, ale skoro mówicie, że nie jest tak źle to poczytam dokładniej te przepisy i może faktycznie będzie nam pasowało. |
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
też kupiłam te książkę i bardzo mi się podoba:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zleci szybko Cytat:
ale chyba w końcu obejrzę, trzeba wiiedzieć o co takie halo [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50395381]Jeny oszaleć idzie. Przy badaniu nasienia okazało się, że wynik będzie jutro, w związku z czym nie przyjedziemy na konsultację, bo nie jesteśmy w stanie załatwić sobie urlopu. Dostaniemy wynik na maila, ale czy on będzie opisany przez lekarza to nie wiadomo Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Oczywiście jak dzwoniłam rejestrować męża na badanie nasienia to nikt nie mówił, że wynik będzie następnego dnia.. Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]![]() kurcze, mój mąż 3 razy robił badanie i zawsze miał tego samego dnia wyniki... Mam nadzieję ze reszta spraw pójdzie lepiej
|
|||
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzia paranoja z tą informacją w ośrodkach medycznych :/
Chciałam Olka umówić na bilans. Przed feriami jak poszłam to mi kazali dzwonić w dzień wizyty. Jak dzisiaj zadzwonilam to mi mówią że już nie ma miejsc bo miałam się wcześniej umówić i bądź tu mądry
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba nawet tworzyłam wątek o tym tutaj na forum, możesz sobie poszukać i poczytać, bo pewnie mi tak ktoś odpisywał
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
Ewusia no widzisz... A my nie dość, że przejechaliśmy 120 km to jeszcze baba zdziwiona, że nie mamy jak przyjechać jutro...
Czekam w gabinecie... ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Perse mi ostatnio Olek dwa razy tak zrobił że jak był zły to się położył na ziemi i uderzał w nią głową a później płakał że go boli :/
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Mam skierowanie na 30 marca na SIS do szpitala. A dalej się zobaczy... Nasienie męża ok.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50402260]Mam skierowanie na 30 marca na SIS do szpitala. A dalej się zobaczy... Nasienie męża ok.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Kciuki kochana, obyście przetrwali te wszystkie badania i mogli wyeliminować przyczynę! Ja też po wizycie. Lekarz powiedział że udało nam się wyłapać tą zmianę w bardzo pocxzątkowym stadium. I że to moja szansa od Boga. Dostałam pierwszą szczepionkę na HPV- nie jest aż taka bolesna jak o niej mówią.
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Dwakolory cudownie
rzytul:Anita tak, między 5 a 6. Dzisiaj wstal 5:50,poszedł na drzemke o 10:30,wstal o 10:51 a potem dopiero o 14:30 zasnął... Wr. Maks zdobył nową umiejętność kręci głową na nie i robi paluszkiem nu nu )
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Dwakolory u Ciebie też super wieści
Kucyku super ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#141 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50402260]Mam skierowanie na 30 marca na SIS do szpitala. A dalej się zobaczy... Nasienie męża ok.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]oby było wszystko ok. Cytat:
to bardzo dobre wiesci Cytat:
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Kucyk, brawa dla Maksa za postępy.
W żłobie ok. Bawił sie świetnie dostawałam MMS i T wkręcony w nowe zabawki.Upodobał sobie koleżankę Amelkę, razem byli karmieni i zjedli cała zupe. T był tez na żłobkowym spacerze i karmil króliki i kozę. (I pozniej pol dnia w domu robił "meeeee"). Pani, sowa ![]() A fodzenstwo nieprędko, jesli w ogole... |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Kubek dlaczego?
Wysłane z mojego GT-S5830i
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil-gratulacje, bardzo się cieszę
Berbie- książkę odesłać do Ciebie? Przeczytałam jednym tchem wczoraj w nocy
|
#145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dwakolory dobrze Ci lekarz powiedział i super, że to łatwo wyleczalne stadium. Gryzia Co to jest SIS?Kubek |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Rena, Alfa cudnie!
Dwakolory to w sumie dobre wiadomości, skoro to wczesne stadium to na pewno leczenie będzie skuteczne ![]() Gryzia to rozumiem, że jakiś plan działania jest trzymam kciuki, żeby dało się ustalić przyczynę i ustawić działania na sukces ![]() Kucyk super się czyta o nowych umiejętnościach Maksia Kubek super, że w żłobku ok Idy nie widziałam jeszcze, Bogowie zrobił na mnie wrażenie. Na pewno miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam już co
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Perse sis to jest sonohisterografia - czyli takie mniej inwazyjne hsg.
Dzień dobry ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Gryzia plan jest, więc tylko cierpliwości Wam życzę ![]() A ja czekam na okres (a raczej jego brak ).
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Królewna kiedy? W sobotę ma nie-przyjść?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]no to za dalsze badania Super ze nasienie męża ok Cytat:
zeby nie przyszedł Ja też czekam na @ robiłam dziś pierwsze podejście do testowania i niestety nic ale jeszcze się nie poddaję, o ile @ nie przyjdzie to do końca tygodnia jeszcze ze 2 razy zatestuję bo sama nie wiem kiedy ten niewidzialny pęcherzyk mógł pęknąć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

), ale płytę TŻowi udało się upolować, bardzo mi zależało.

martwię się. Czy Wasze dzieci też tak robiły??

owsem, są potrawy, których nie dałabym J. bo wiem, że nie będzie w stanie pogryźć, ale wiek nie ma tu nic do rzeczy, są dzieci w jego wieku, które mają już wszystkie zęby i dla nich to żaden problem.

rzytul:
robiłam dziś pierwsze podejście do testowania i niestety nic
bo sama nie wiem kiedy ten niewidzialny pęcherzyk mógł pęknąć